Találatok a következő kifejezésre: Ha elhal baba (26 db)

Nem kell érte fizetni!
Sajnálom! Nem kell érte fizetni.
Nem kell! Sajnálom, ha megtörtént...én is még nincs 2 hónapja, hogy átéltem.
Sajnálom! Én már 2x átéltem ezt. Nem kell fizetni érte, hisz nem Te akartad!

Én egy 6 hetes terhes második gyermekét váró anyuka vagyok. Milyen jelei vannak, ha a baba méhen belül elhal? Ultrahangon nem tudták megmondani, h csak kicsi v már elhalt, mert még nem látszott szívhang! De ha hányok az jó?

Legjobb válasz: Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba,mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni,hogy mi van!

Sajnos más jele nem igen van. Tünetek még akkor is lehetnek, ha elhalt a baba, mert a hcg még jelen van a szervezetben, nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan ürül ki. Tehát csak a következõ uh-on lehet látni, hogy mi van!
11.14-es vagyok! Nagyon gratulálok, még a hideg is futkározott rajtam a soraidat olvasva. Vigyázz magatokra, jó babavárást!
Utolsó vagyok, nagyon örülök!Boldog baba várást!És ne aggódj most minden rendben lesz! 17hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenkinek, aki szurkolt nekünk, a babánk él :) ))))!Nagyon jól esett, h biztattatok! Nagyon köszönöm!!!
Én nagyon szoritok neked!Már én is sajnos elveszitettem 5 babát és tudom milyen nagyon rossz!Most 17 hetes terhes vagyok és remélem mostmár nem lesz baj.Nagyon-nagyon szoritok!!!
Ne izgulj!Reméljük nem lesz semmi gond!Te addig is próbálj meg nem ezen agyalni!Majd írj ám, hogy mi volt a köv. uh-on!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásokat, az igazsághoz az is hozzátartozik, h a lányom elõtt volt 5 elhalásom és 1 méhen kívüli terhességem, ez a pici véletlenül jött ajándék, szurkoljatok, köszi!
a terhességi tünetek elhalás esetén is megmaradnak még egy ideig, sõt egy ideig még a teszt is pozitív (bár halványodik). Gondolom, kaptál idõpontot egy pár nappal késõbbi ultrahangra. Most nem tudsz mást tenni, mint várni. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Szerintem ezt nem veszed észre. De 6 hetesen még nem mindig van szívhang. Nekem se 7 hetesen, se 8 hetesen nem volt még, pedig én is émelyegtem egyfolytában. A végén 9 hetesen missed ab lett sajnos belõle. De azóta már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom. Fel a fejjel, a jövõ héten már hátha ott dobog az a pici szívecske...
Én csak most írok, nagyon örülök!!!!

Ikerterhesség elején (6. hét körül), ha elhal az egyik baba, akkor távozhat erős vérzéssel is? Ha igen, akkor a másik baba még megmaradhat?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is reménykedem, hogy nem azért kérdezed, mert Veletek van baj. De egyébként igen. Ha ikerterhesség esetén az egyik magzat elhal, távozhat erõs vérzéssel, és attól a másik bébi megmaradhat, sõt egészségesen meg is születhet. De ha bármi van, inkább beszélj az orvossal, nehogy fertõzést kapj, vagy valami komplikáció legyen!

Szia! Elõször is reménykedem, hogy nem azért kérdezed, mert Veletek van baj. De egyébként igen. Ha ikerterhesség esetén az egyik magzat elhal, távozhat erõs vérzéssel, és attól a másik bébi megmaradhat, sõt egészségesen meg is születhet. De ha bármi van, inkább beszélj az orvossal, nehogy fertõzést kapj, vagy valami komplikáció legyen!
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy mensi elõtt volt egy halvány pozitív tesztem. Voltam orvosnál, aki azt mondta nem vagyok terhes szerinte. Igaz, már kicsit véreztem, mikor nála jártam és sajnos sztk-s rendelés volt, mivel sürgõsnek gondoltam. Saját dokim jelenleg külföldön van. Erre pedig azért gondoltam, mert bár péntek óta vérzek és akkor a doki azt mondta nem vagyok terhes ezért UH-ra sem volt hajlandó beutalót adni, pedig többször kértem rá. A hányinger erõsödik, hétvégén hánytam is, most pedig küszködök, hogy ne kelljen mennem. Vetélés esetén inkább szûnnie kellene. Nem? Nem fáj egyébként semmim, a mensi erõs. Érdemes tesztelnem? Ha igen, mikor?
Szia! Nekünk 1, 5 év próbálkozás után tavaly november elején sikerült a baba. 4 nap késés után délutáni vizeletbõl igen erõs 2 csík lett, 1 hétre rá elmentünk a dokihoz (a 6 hétben) aki rögtön látta a beágyazódott petesejtett utána ráncolta a homlokát és megkérdezte hogy volt-e a családban ikerterhesség. Mondtam hogy nem, de mondta hogy õ két petesejtet lát, de az egyik nagyon kicsi, nem fejlõdik és fel fog szívódni. El is tünt, de nem vérzéssel távozott, csak felszívódott.
A kérdező hozzászólása: Nekem két nagyszülõm is iker volt. Így némileg van esély ikerterhességre. Az elsõ babánknál is azonnal UH-tak, mikor elmondtam, hogy ennyi iker van a felmenõk között.
Szia!ha esetleg vetélésed volt akkor kell egy kis idõ amíg kiürül a szervezetbõl a hcg(nekem kb 1 hét volt).Amennyiben erõsödnek a tünetek, mindenképpen csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Hányinger erõsösdik. Most például megéreztem a rántott hús "illatát" és futni tudnék. Vérzés barnázással kezdõdött, ami 4 napig tartott (ekkor voltam orvosnál), majd tegnapelõtt hajnalban bedurvult. Tulajdonképpen nem görcsölt a hasam olyan hú de nagyon, inkább a löketszerû vérzés és hányás ami szerintem vetélés jele lehetett. Még ma is vérzek, szerintem élénk piros, de már nem olyan erõs. Ha esetleg megmaradt a terhesség, akkor kimutatható délutáni vizeletbõl is? Rohanjak tesztért? Ha a terhesség valóban megszakadt, akkor gondolom nem fog erõsödni a csík.

Hogyan lehetséges hogy valakinek 23hetesen 2300gr a fia, és ha elhal a méhlepénye akkor 6hét alatt visszafogy 1340gr-ra. Nem azon keresztül táplálkozik a baba?

Legjobb válasz: Hát gondolom részben halt csak el, és ezért sokkal kevesebb tápanyagot kap mint amennyi kéne neki, gondolom ugyanúgy tud fogyni mint idekint ha nem etetik. Egy ismerõsömnek részben levált a lepénye vagy elhalt, és 38 héten 1900 grammos babát szült egyértelmûen emiatt nem tudott hízni rendesen.

Hát gondolom részben halt csak el, és ezért sokkal kevesebb tápanyagot kap mint amennyi kéne neki, gondolom ugyanúgy tud fogyni mint idekint ha nem etetik. Egy ismerõsömnek részben levált a lepénye vagy elhalt, és 38 héten 1900 grammos babát szült egyértelmûen emiatt nem tudott hízni rendesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.Akkor kb mennyivel kellene születnie hogy ne fogyjon vissza 2kg alá?
Úgy tudom, két kilónak kell lennie minimum, hogy hazaengedjék, de ebbõl már nem szabad veszítenie, tehát addig úgysem engedik haza a babót, amíg meg nem áll a súlyesése és el nem kezd gyarapodni szülés után.
A kérdező hozzászólása: mekkora az a súlyhatár amely alatt a babát bent tartják még a kórházban?
A kérdező hozzászólása: akkor lehet neked jó nagy babád lesz :D De én hallottam olyat is hogy szülés elött 2órával becsülték 3470gr-ra és 2320gr-al született!Szóval ezt nem tudom hogyan számolják!
Nekem 32 hetesen volt 1856 g! Kicsit sokallom, vagyis meglepõdtem a baba súlyán!
A kérdező hozzászólása: én pedig ezért aggódtam hogy az enyém nagyon pici mert 31hetesen volt a fiam 1470gr. de akkor nem olyan vészes.
Ha a 29. héten volt annyi a súlya, az is sok! 29. héten max 1500 gr lehet. http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-29-het/
A kérdező hozzászólása: 35hetesen megszületett 1340gr al, teljesen jól van csak látszik rajta hogy koraszülött.
És most mi lett a babával?
A kérdező hozzászólása: 29.héten volt 2300gr, elnézést rosszul irtam.tehát akkor ha elhal a méhlepény akkor a baba is meghal.énis igy tudtam csak nekem ezt mondták és gondoltam utána kérdezek.
Nálam konkrétan elsorvadt a lepény. Mûködött még, de már rosszul. A 30. heti UH-n, még jól mûködött (placenta: 0. stádium), a 36.-on már kezdett sorvadni (III. stádium), és a 38. héten a manócskám inkább kibújt magától, mert elérte a lepény a IV. (utolsó) stádiumot, amikor már sem a tápanyagokat, sem az oxigént nem szállította megfelelõen. A lánykám 2150 grammal született meg (a 36. héten már 2500 gramm fölé saccolták), zéró zsírtartalékkal, 48 centisen. :( Viszont azóta már szépen hízik (2 és fél hetes, 2600 gramm), ügyes volt, mert inkább kijött, semmint tovább sorvadjon odabent... A IV. stádiumú lepény is szállít még tápanyagokat, csak sokkal kisebb adagban. Nekünk szerencsénk volt, hogy "csak" a végére romlott el, amikor a picim amúgy már életképes, érett baba volt.
23 hetesen 2300gr ? Az lehetetlen! Akkor mekkora lenne születéskor az a gyerek? 14 kiló? Ez valami elírás lehet!
Hát ezt a súlyt én is sokallom. Ez szinte kizárt. Én most vagyok a 22.hétben és kb. 500grammos a kisfiam.
23 hetes vagyok most, és kb 500-600 gr a baba ilyenkor. Valamit nagyon elértettek akkor. Ekkora súly 30 hetes kor körül szokott lenni, vagy inkább késõbb.
De szerintem az elsõ súlybecslésnek nincs sok köze a valósághoz, mert a 31. hét körül szokott 2000 g körül mozogni, tehát a 29. hét 1340 g még majdnem a normál kategória. Amúgy ha tényleg teljesen elhalt volna a lepény, akkor nem lenne élõ magzat sem, tehát max sorvad. De szerintem így a súlyok akkor sem stimmelnek...
Nem értettél valamit félre? Ha elhal a méhlepény, akkor meghal a baba, mert oxigént sem kap. Nem lehet, hogy csak elkezdett sorvadni? Akkor fogy a baba, s szükséges a szülésindítás, vagy császár. Még lehet várni valameddig (amig az áramlási értékek nem érik el a kritikus szintet), hogy fejlõdjön, de nem bármeddig.
2, 2kg-ról már nem feltétlen fogy sokat, csak érdemes igény szerint szoptatni már a kórházban, akkor a tejed is hamarabb belövell és több táplálékhoz jut a pici, ergo nem is fog fogyni. Nekem egy dekát sem fogyott egyik sem - el is volt hûlve gyerekorvostól védõnõig mindenki, pedig semmi mást nem csináltam, csak az elsõ napokban le se jöttek cicirõl. :-)

Ha "elhal" a baba a terhesség alatt annak mik a jelei?

Legjobb válasz: Vagy megindul a vetélés (annak a jelei erõs görcs és bõ vérzés) vagy nem indul meg a vetélés és csak orvos szúrja ki ultrahangon hogy elhalt a magzat.

Vagy megindul a vetélés (annak a jelei erõs görcs és bõ vérzés) vagy nem indul meg a vetélés és csak orvos szúrja ki ultrahangon hogy elhalt a magzat.
Ha már mozog, akkor onnan, hogy nem mozog.
De ne aggódj feleslegesen, miért kérdezed? Ettõl tartasz?
A kérdező hozzászólása: Igen, tartottam tõle, mert két napja nem éreztem de ma elmentem uh-ra és minden ok, még a nagy zacskókról is kaptam képet, szóval végre a nemét is láttam és azt is, hogy valszín egészséges! köszi a válaszokat
Elõzõ vagyok! Nagyon gratulálok :D Pihenj sokat és próbálj meg ne sokat aggodalmaskodni. És ha ráérsz néha, gondolj rám kérlek, én még csak a pozitív tesztért küzdök....jó ideje :)
Grat :) Utolsó: Ez nem igaz hogy sokat kell pihenni. A terhesség nem betegség. Inkább "mozogni" kell többet, és akkor könnyebb lesz a szülés :)

Lehet érezni valamit, ha elhal a baba? Vagy ez csak az ultrahangon derül ki?

Legjobb válasz: Ha nem kezdõdik vetélés, erõs görccsel,vérzéssel, akkor nemsokmindent.Renélem nincs ilyen gond nálad, és csak érdeklõdsz,de ne is gondolj ilyenekre! Nem tesz jót a babónak a folytonos aggódás.Amúgy én a hasamat szoktam figyelgetni,mikor 4 hét múlva megyek vissza dokihoz az ugye sokára van, szval nézem a pocim hogy növöget, a mellem feszülget, nem vagyok rosszul, és tudom, hiszem hogy minden rendben van.Nem tehetek mást még nem mozog a baba addig sajnos várni kell.Szval nem tudom milyen indokból kérdezed, de ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!

Ha nem kezdõdik vetélés, erõs görccsel, vérzéssel, akkor nemsokmindent.Renélem nincs ilyen gond nálad, és csak érdeklõdsz, de ne is gondolj ilyenekre! Nem tesz jót a babónak a folytonos aggódás.Amúgy én a hasamat szoktam figyelgetni, mikor 4 hét múlva megyek vissza dokihoz az ugye sokára van, szval nézem a pocim hogy növöget, a mellem feszülget, nem vagyok rosszul, és tudom, hiszem hogy minden rendben van.Nem tehetek mást még nem mozog a baba addig sajnos várni kell.Szval nem tudom milyen indokból kérdezed, de ne idegeskedj, nem lesz semmi baj!

7+4hetes vagyok, ha elhalt volna a baba meg lenne hanyingerem?

Legjobb válasz: 15.16- értem én de ha valaki teszem azt a 10 hétig hányt mint a lakodalmas kutya aztán egyik nap kevésbé az nem tünik fel mert örül neki de ha ráköv. nap már nem hány akkor az markáns tünet. nyilván nem fogalmaztam hajszálpontosan.. de nagyjából ez a lényeg.

a hormonszint fokozatosan áll vissza, egy darabig lenne még. nekem is volt. :S (2 vetélésem volt, és most van egy majdnm fél éves fiam)
Én is sokat aggódtam az elsõ terhességnél, ma már 3 gyerekem van. Nyugi.
Nekem 6 hetesen elhalt 10 hetesen vették észre és a tüneteim a missed ab után pár nappal tüntek el
15.16- értem én de ha valaki teszem azt a 10 hétig hányt mint a lakodalmas kutya aztán egyik nap kevésbé az nem tünik fel mert örül neki de ha ráköv. nap már nem hány akkor az markáns tünet. nyilván nem fogalmaztam hajszálpontosan.. de nagyjából ez a lényeg.
Szia ! Nem. ha a magzat életjelenségei megszünnek a tüneteid is elmúlnak. ez is egy jel de akinek nincsennek tünetei az sajnos nem veszi észre ily módon a magzati elhalást. saját magam v. a példa. Ugye nem?????? C.
tudom nekem irtál privit... Ha nem érzed a tüneteket az nem feltétlenül utal bajra de ha semmit se érzel egyik napról a másikra az sajnos rossz jel. a legtöbb kismama sokat pisil ha egyik nap észreveszed hogy bár ittál sokat mégis csak kétszer voltál pisilni az sajnos - tünet. de ne lássunk rémeket csak irtam néhány jellemzõ észrevételt! Ne aggódj!!!
Igazából nem múlnak el egyik napról a másikra a tünetek abban az esetben ha elhalt a magzat. A hormonok nem ürülnek ilyen gyorsan! Nekem is volt olyan nap mikor volt hányingerem aztán másnap nem. Sõt olyan is volt h 2 hétre múlt el, örültem is neki de visszajött megint. 28hkm
Nekem elmúlt a mellfeszülésem mikor elhalt a baba. De a nõvéremek pl minden tünete megvolt és csak a 12 hetes UH-on mondták, hogy sajnos elhalt. Aztán a másik oldalról is lehet egy csomó sztorit hallani, hogy elmúlnak a tünetek és semmi baja a babának. Ebbõl nem lehet semmilyen következtetést levonni. El kell menni nõgyógyászhoz, biztos szívesen megvizsgál és megnyugtat! Vagy menj be kórházba, hogy pl picit barnáztál, kötelességük megnézni hogy él e a baba.
A kérdező hozzászólása: Elso terhessegem, sokat vartunk ra es most nagyon felek, nehogy valami baj legyen!
Szerintem túl sok negatívumot írtak ide a válaszolók, hallgass az utolsó hozzászólóra, mindenki aggódik szerintem is mindenen, és legtöbbször még sincs baj. Ha túlaggódod magad, az biztos, hogy nem fog használni. Nekem is volt, hogy minden nap hánytam, aztán 2 napig egyáltalán nem, majd megint igen, mégsem volt semmi baj. Az a lényeg, hogy nyugodj meg, és legyél kicsit pozitívabb, ne azon gondolkodj, hogy mikor fog elhalni, hanem, hogy biztos minden rendben és jól van. 16 hetes km
Én is rettegek az általad említett kérdéstõl..ma vagyok 7+5 hetes...nekem semmilyen tünetem nincs, ami ilyen nagyon feltûnõ lenne, pánikoltam is teljesen, szerencsére tegnap az uh-n minden rendben volt, jó szívmûködés, 11, 5 mm crl...most próbálok egy kicsit pozitívabb lenni, és remélem minket elkerül ez a borzasztó dolog..
Hat nem! Orvos vagyok!

Ha valakinek semmi baja nincs a terhesség elején, hogyan veszi észre, ha elhal a magzat?

Többen írtátok, akkor vettétek észre, hogy baj van, amikor abbamaradtak a terhességi tünetek(émelygés, hasfájás, hányinger stb..).Ha valakinek nincsenek is ilyenek, hogyan veszi észre, hogy esetleg odabent probléma van?

Legjobb válasz: Szia! Én szerencsére nem jártam igy,de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés,alhasi görcsök,hátfájdalom,ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdõdõ vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet,vagy ha úgy érzed valami gond van,elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama

Szia! Én szerencsére nem jártam igy, de a tüneteket elég hamar észre lehet venni.Vérzés, alhasi görcsök, hátfájdalom, ezek mindenképp megvannak.Esetleg vérzés helyett barnás folyás lehet a kezdõdõ vetélés tünete.Esetleg pár nap múlva lehet csinálni még egy tesztet, vagy ha úgy érzed valami gond van, elmenni dokihoz.REmélem segítettem!Üdv.:15 hetes kismama
Sajnos az elején még úgy is el tud menni a baba hogy semmi tünete nincs csak az uh-on derül ki.Én tudok olyanról akinek így ment el. De erre ne gondolj szerintem! Csak pozitívan!
Vérzésnek minden esetben kell lennie.
Szia! Az elõttem ironak üzenem, hogy vérzés vetélés estén van, nekem sajnos elhalt a magzatom /missed.ab./ enyhe görcseim voltak és csak az UH-on derült ki, hogy nem fejlõdik a baba. Szerintem ne gondolj rossz dolgokra, örülj annak hogy jól érzed magad és csak ez számit.
sziasztok! itt micimacko en is epp most olvastam az elhalt terhessegekkel kapsolatos tuneteket lenyegeben 3 napja nem alszom jol hulye almaim vanak altalaban akkor szoktam ilyeneket alodni hogyha megkell jonni a menstruaciomnak elmultam negy honapos terhes ikreim vannak es halal felelm hogy veszem esze hogy elnek vagy halnak!es azert a hulye felelmeimmel se lehet minden heten orvoshoz jani meg az is izgaz hogy egypetelyuek es egy lepenybol esznek a parom mar szabira engedett szulesig nem dolgozok!ha vlaki tenyleg tudna segiteni ebben a problemaban orulnek neki talan has fajas vagy verzes kell hogy legyen ez erdekes 2 gyerekem van de meg sosem volt ilyen dolgom! elore is kosznom

Ha elhal a baba, hány hetes kortól kell megszülni és hány hetes korig fejezik be mûvi úton? Ha meg kell szülni mennyi idõt kell a kórházban tölteni?

Bocs a morbid kérdésért, szimplán érdeklõdöm.

Legjobb válasz: 12 hetes kor után kell megszülni

12 hetes kor után kell megszülni
Korhaza es orvossa valogatja. Nalunk megkerdezzuk a kismamat mit szeretne. A mehet muvi uton ki lehet uriteni elmeletileg a 16 hetig is. De nagyon fontos elbucsuzni a babatol akkor is ha mar nem el. Egy keznyomat egy lablenyomat egy fenykep nagyon fontos lehet a gyaszban kesobb. Egy halott kisbaba nem felelmetes semmi csunya nincs benne egyszeruen nem el. A szulok ha nem nezik meg a babat fantazialnak maguknak egyet es az mindig remesebb mint a valosag.
De szépen elmagyaráztad!! Remélem nekünk ilyen nem lesz de köszönöm neked!!
Amikor én szülõszobán voltam, a mellettem lévõ szobába volt egy csaj, 14 hetes volt sajnos elfojt a magzatvize. Meg akarták születni, de aztán valami gond volt és vitték a mûtõbe. Hozzáteszem szörnyû volt végighalgatni, annyira sajnáltam szegényt.
Nekem az elsõ 8 hetesen halt el , õt mûvi uton vették el , a második a 16. hét köróül , õt viszont meg kellett szülni. Általában 4 nap körül kell bent lenni a kórházban. Az elsõ nap felteszik a méhszájtágitot , belgyogyász megvizsgál , labort vesznek. Másnap bekötik az infuziot , amivel meginditják a szülést. Innentõl kezdve a szervezeteden mulik , hogy mikor születik meg a magzat , lehet , hogy aznap , lehet , hogy csak másnap. Miután megszületik , elaltatnak , hogy eltávolitsák a méhlepényt. Utána a nõgyogyászaton kell bent lenni még 1-2 napot.

Mit érzünk, ha elhal a baba?

Megszünnek a tünetek? Nincs semmi baj (gondolom), csak most nagyon rámtört az aggódás, jöv? héten megyünk a 12 hetes uh-ra és félek, hogy mi van ha nem lesz szívhang...

Legjobb válasz: Szia! Csatlakozom az elsõhöz!! Ha feleslegesen stresszelsz, azzal a babának is árthatsz!! Csak nyugi!! Van akinek az egész terhesség tünetmentes!! örülj neki, hogy nincsenek rosszullétek!! Én is így jártam a 6. héttõl olyan rosszul voltam, hogy azt hittem nem is élem túl a terhességet, nem tudtam felkelni az ágyból, pedig én a tüdõgyulladásomat, és a hasnyálmirigy gyulladásomat is lábon hordtam ki!! azt gondoltam engem egy ilyen dolog nem tud megviselni!! Na szóval a lényeg, hogy a 11. héten villámcsapás szerûen elmúlt minden!! Én nem aggódtam!! sõt örültem, hogy vége ennek az idõszaknak!! Örülj te is neki, és meg látod nem lesz baj!! Boldog babavárást: 14 hetes kismami

Szia! Csatlakozom az elsõhöz!! Ha feleslegesen stresszelsz, azzal a babának is árthatsz!! Csak nyugi!! Van akinek az egész terhesség tünetmentes!! örülj neki, hogy nincsenek rosszullétek!! Én is így jártam a 6. héttõl olyan rosszul voltam, hogy azt hittem nem is élem túl a terhességet, nem tudtam felkelni az ágyból, pedig én a tüdõgyulladásomat, és a hasnyálmirigy gyulladásomat is lábon hordtam ki!! azt gondoltam engem egy ilyen dolog nem tud megviselni!! Na szóval a lényeg, hogy a 11. héten villámcsapás szerûen elmúlt minden!! Én nem aggódtam!! sõt örültem, hogy vége ennek az idõszaknak!! Örülj te is neki, és meg látod nem lesz baj!! Boldog babavárást: 14 hetes kismami
Nekem elhalt egy tehességem, az égvilágon semmi tünetem nem volt, az uh-on mondták meg. Még a terhességi tünetek is megvoltak egy hétig utána. De ne gondolj ilyenekre!
Ne gondolj semmi rosszra, várd meg mit mond a doki, ne stresszelj feleslegesen, minden rendben lesz. Minden terhesség más, lehet hogy neked hamarabb múltak el a tünetek mint másnak. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igyekszem nem aggódni! A tünetek (mellfájás, enyhe hányinger, hasszurkálás, állandó álmosság) megvannak, csak valamiért rámtört az aggódás! Olyan sok rosszat is lehet itt olvasni, s mikor belefutok egy-egy ilyenbe, mindig nagyon kétségbe esem :( Köszönöm, igyekszem nem stresszelni! :)
nekem is elhalt egy babám de még kétt hétig voltak tünetek miután elvették a bábát,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!