Találatok a következő kifejezésre: Ha elfolyik magzatvíz, lehet még (3 db)

Ha elfolyik a magzatvíz, lehet még zuhanyozni? Az intim testrészt is tísztíthatjuk? Borotválhatjuk még?

38 hetes kismama

Legjobb válasz: Az én barátnõm a napokban szült és õ "rendbetette magát" mielött bement volna a korházba. (neki is otthon folyt el a vize) Szerintem a zuhanyzás mindenképpen jó dolog,higéniai okokból fõként. Ha arra gondolok hogy sokan vajudnak vízbe,akkor egy kis zuhannyal nem árthatsz magatoknak. 32 hetes kismama

Az én barátnõm a napokban szült és õ "rendbetette magát" mielött bement volna a korházba. (neki is otthon folyt el a vize) Szerintem a zuhanyzás mindenképpen jó dolog, higéniai okokból fõként. Ha arra gondolok hogy sokan vajudnak vízbe, akkor egy kis zuhannyal nem árthatsz magatoknak. 32 hetes kismama
Nyugodtan tedd magad rendbe, hisz ahogy az elõttem író is mondta: sokan a vízben vajúdnak, sõtt akár szülnek is a magzatvíz elfolyását követõen. Gyönyörû szülést és babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok és nektek is hasonlókat :)

37 hetes km vagyok egy ujjnyira nyitva vagyok az baj csak keményedéseket érzek a pocimban föleg este? Aki szült már milyen érzés ha elfolyik a magzatviz? Még mennyi lehet? Nov 8 ra vok kiirva de azt mondták okt 26-ig nem huzzom ki.

Legjobb válasz: Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek,h elöbb jön,bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam,de a doki akkor mondta,h 57cm és 3200-3500 között van,szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam,sugárzott a combomba,1,5 órán kersztül rendszertelenül fájt,keményedett a pocim,majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem,h itt az idõ,de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid,h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!

Szia :O) Én nov 7re vok kiírva! És én is félek, h elöbb jön, bár 2hete teljesen zárt volt a méhszájam, de a doki akkor mondta, h 57cm és 3200-3500 között van, szóval nagy baba lesz! Sõt a 7en majd leszakadt a derekam, sugárzott a combomba, 1, 5 órán kersztül rendszertelenül fájt, keményedett a pocim, majd remegett a belsõcombom..szóval én már azt hittem, h itt az idõ, de elmúlt-talán már nyílik a méhszáj :) Miért mondta neked a dokid, h okt 26ig nem húzod ki? Ezt mibõl látta? Várom válaszod :O) -köszi!
Ja és ha keményedik, akkor mindenképp tedd magad vízszintesbe! Nekem pl este a meleg zuhany után szokott és akkor nem is vok jól! Pihenj! :O)
Szia, Én 37+2 hetesen szültem mert szivárgott a magzatvíz. Nem éreztem semmit csak azt hogy csurog valami de kicsit. Mintha erõs folyást éreznél. Aztán bementünk a kórházba és ott ment el a víz. Érzés nélkül csak azt éreztem mintha leöntöttek volna egy vödör vizzel deréktól lefele. :) Szóval áztam. De akkor már az nem érdekelt. :)
A kérdező hozzászólása: Ez jó kérdés.Öszinte leszek nem kérdeztem rá mert ideges voltam több mint 4 órát vártam rá.De a védönöm is azt mondta, hogy nem huzzom ki mert elvileg okt 26-án kéne mennem uh-ra.De megyek majd 22-én dokihoz akkor megkérdezem töle.Meg az az igazság sokat hiztam 25 kg-nál járok.De én is gyanitom hogy jövöhét végére meglesz ez nöi megérzés.De majd meglátjuk az a lényeg, hogy minden oké legyen.
Szia! Nekem mind a háromszor magzatvíz elfolyással indult. Az elsõnél teljesen váratlanul, minden elõjel nélkül elkezdett folyni, elõször picit, lefeküdtem, utána mikor feláltam nagyon. A másodinál elõzõ nap délután 15 perces fájásaim voltak, bele feküdtem egy kád meleg vízbe és elmult. Másnap reggel elfolyt a magzatvíz. A harmadiknál is csak elfolyt a magzatvíz, mondjuk itt már elég sokat keményedett a hasam. Ja, az elsõ 34 hétre, a második 38 hétre, a harmadik 39 hétre született. Én is csak keményedéseket éreztem, a görcsök a magzatvíz elfolyás után jöttek. Ha elfolyik a magzatvíz én ahoz tudnám hasonlítani, mintha pisilnél , csak ezt nem lehet megállítani. Nem sokára babázol.:O) Könnyû szülést és jó egészséget kívánok.
Szeretem ezt a nem húzod ki addig dumát... A 29. héttõl koraszüléssel voltam fenyegetve, feküdtem kórházban is visszatartáson, majd 8 napot túlhordtam.... Errõl ennyit. A magzatvízet egyáltalán nem éreztem folnyi, mikor a doki repesztette a burkot. Miért lenne baj, hogy csak keményedéseket érzel? Mit sezretnél ég érezni?
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat !!!!!

Ha netán elfolyik a magzatvíz biztos hogy észere veszem, még akkor is ha épp a Balatonba fürdök? Lehet, hogy nagy butaságot kérdezek?

Legjobb válasz: Hát ha ennyire közel van a szülés, akkor nem mennék a Balatonba fürdeni - ezt csak megjegyzésként. De ha a magzatviz elmegy, azt észreveszed, men csak folyik, hanem a hasad is összehúzodik közben.

Hát ha ennyire közel van a szülés, akkor nem mennék a Balatonba fürdeni - ezt csak megjegyzésként. De ha a magzatviz elmegy, azt észreveszed, men csak folyik, hanem a hasad is összehúzodik közben.
ha ott tartasz, hogy bármikor elmehet a magzatvíz kifelé a Balcsiból, tudod miket csinálnak bele a ... emberek? és ha nem császárral szülsz, akkor lenn fog kijonni a babó, akármilyen fertõzést elkaphatsz. KIFELÉ A VÍZBÕL!!! nekem úgy indult be a szülésem, hogy nem ment el a magzatvizem. ha már rendszeresen jön a fájás, akkor tuti eljött a várva várt idõ :) boldog babavárást, könnyû szülést.
Szia!Észreveszed!Nekem elfolyt, , és rengeteg.No, és folyamatosan folyik nagy adagban, nem csak egyszer aztán kész!De tényleg vigyázz a balcsival.Én nem is mertem vizbe menni a terhességem alatt.
Nekem elfolyt. Nem vízben igy azt nem tudom milyen érzés. Viszont a csorgáson kívül semmit nem éreztem semmi görcs vagy ilyesmi. Utána 4 órával sem volt semmi fájdalmam amikor megkaptam az infúziót. A fertõzések miatt én sem mennék a Balcsiba!
Én még csak a 28. hétben vagyok, de már most is félek attól hogy elfolyhat...persze még korai parázni, de például a kérdés kiírója sem biztos, hogy éppen a végén van. Hol tartasz? Én kb. 34 hetes leszek, mikor a Balcsihoz megyünk, de már nem fogok belemenni, pontosan a fertõzéstõl tartva meg attól, hogy nem fogom érezni az elfolydogálást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!