Találatok a következő kifejezésre: Ha elfelejtettem a fogimat (14 db)

Valószínûleg kapsz egy sms-t kóddal. Ezt bekell majd írd, és új jelszót hozhatsz létre.

Ha elfelejtettem a mail cimem jelszavat es a segedkerdest sem tudom hogy fogok tudni bemenni a maieimbe? Vagy vmi program amivel megtudhatnam?

Legjobb válasz: Akkor annyi esélyed van mint sünek a négsávos autópályán. Vagyis nem sok. Legfeljebb próbálkozhatsz, hátha eszedbejut.

Akkor annyi esélyed van mint sünek a négsávos autópályán. Vagyis nem sok. Legfeljebb próbálkozhatsz, hátha eszedbejut.
A kérdező hozzászólása: Segitsen vki feltõrni a jelszavam, nagyon fontos lenne, mert van vmi fontos adat a mailembe amire nagy szuksegem van es nem tudom mar megszerezni
igy jártál. azért van a biztonsági kérdés, hogy ha elfejted a jelszavadat, még hozzá tudj férni. ha azt sem tudod, akkor ilyen alapon bárki kaphatna hozzáférést az emailedhez.
Miért érzem, hogy ez csak valami kis hülye ürügy, hogy a barátod/barátnõd e-mailcímébe belenézz^^ ami nem mellesleg valószínû, hogy hotmailes, hogy még az MSN be is be tudj kukkantani^^
A kérdező hozzászólása: Semmi urugy, nem erdekel a baratnom jelszava, ilyent sose tennek, csak a sajatom kellene de nagyon, na de ha nem lehet hat nem lehet
Amugy lehet, de honnan tudja bárki is hogy nem más ellen akarod felhasználni? :)

Vaterás vevőmnek megadtam a bankot, és a bankszámlaszámot, de elfelejtettem a nevet. Ha így megpróbálta elutalni célba fog érni, vagy így nem is lehet?

Ez az els? vaterás eladásom, és elfelejtettem a számlatulajdonost leírni, de ma megírtam neki e-mailben, ha megpróbálta elküldeni, az sikeres lehet?

Legjobb válasz: Átutalásnál a számlaszám alapján történik a jóváírás, ha az jó, akkor be fog találni a pénz.

Átutalásnál a számlaszám alapján történik a jóváírás, ha az jó, akkor be fog találni a pénz.
Kedves utolsó, csak saját bankon belül tudják ellenõrizni hogy a kedvezményezett név és számlaszám egyezik-e ebben az esetben úgy van ahogy írtad. Elsõ válaszoló vagyok.
Én úgy tudom, hogy a név az ellenõrzés miatt szokott kelleni. Tehát Ha Kiss István a számlatulaj neve, és ez meg van adva, a feladó viszont véletlen 1 számot rosszul ír, az a számla pedig Nagy Béla néven van, akkor a bank visszautasíthatja az átutalást. Én utaltam már (netbankból, bankon belüli utalás) csak számlaszámra, ott az adatok bevitele után kiírta a címzett nevét.
A kérdező hozzászólása: akkor most megnyugodtam, köszönöm!:)

Terhes lehetek ha elfelejtettem bevenni a fog. Gátlómat?

Az este elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlómat és szeretkeztünk a barátommal,de reggel bevettem a gyógyszert.

Legjobb válasz: korábbi kérdésnél volt h 12 óra amennyit lehet késni

korábbi kérdésnél volt h 12 óra amennyit lehet késni
ha 12 órán belül vetted be, akkor elvileg nem lehetsz terhes.
ha egyfázisut szedsz akkormeg pláne nemlehet gond.
A természet csodálatos, bármi lehet.
Ez most komolyan egy kérdés? Mé nem lehetnél az [email protected]??????
A kérdező hozzászólása: Köszi azoknak akik NORMÁLISAN tudtak válaszolni!:) Aki meg nem tud értelmes választ adni az minek ír?
Igen, lehetsz. Az élõ példa rá a nõvérem, aki egyetlen egy napot hagyta ki (plussz rossz idegi állapotban volt), teljesen megkutyulta a hormonrendszerét, és most ittvan az egy éves kisfia :S Nagyon figyelni kell a szedésére, még az is fontos, h ugyanabban az idõpontban vedd be.

Ha elfelejtettem pótolni a fogimat 12 órán belül, akkor a kiegészítő védkezést pontosan 7 napig kell betartani, vagy több ideig?

Legjobb válasz: Ez tablettától függ, nem mindegyiknél uugy van, ird meg, milyet szedsz és akkor tudunk segíteni.

Ez tablettától függ, nem mindegyiknél uugy van, ird meg, milyet szedsz és akkor tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: lindynette20
A kérdező hozzászólása: Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. ez van a betegtájékoztatóban.akkor ez azt jelenti, hogy 7 nap, és utána már nem kell a kiegészítõ védekezés??
Én is ezt szedem, igen 7 napig védekezzetek másként is és ha ebben a levélben 7nél kevesebb szem van még, akkor ne tarts szünetet, ugy fojtasd a köv. levelet.
A kérdező hozzászólása: tegnap járt le a 7 nap, ma akkor már nem kell használnunk más módszert??
Nem, ha azóta szeded rendesen, akkor már nyugodt lehetsz.
A kérdező hozzászólása: igen, azóta rendesen szedem.köszi a segítséget!!
Nem ide vág, de... "fogimat".. Te jó ég.
A Windowst kódoltad le?
pl. a Hirens Boot CD -vel lehet "megtörni" a jelszót. Letöltheted innen: http://www.hirensbootcd.org/download.html Írd ki egy DVD-re, bootolj onnan, válaszd a jelszó átírása (vagy valami hasonló angolul) menüt, innentõl baromi egyszerû. Ha kell segítség, akkor bootolok én is és szívesen segítek.
Azt "átlag" felhasználónak egyetlen egy usere van a windowsában (99%-ban), az alapértelmezetten kreált rendszergazda, szerintem a kérdezõ annak adott jelszót és annak felejtette el. Persze ha be van a gépbe lépve, simán adhat magának egy új jelszót akár grafikus felületen keresztül, de ha már kikapcsolta a gépét azóta, akkor csak boot cd segítségével lehet a jelszót kiütni.
F8 csökkentet módban meg tudod változtatni a jelszót. Vezpult/felhasználói fiókoknál. Ha a BIOS-t, az már bajosabb. Alaplapi elemet kell kivenni, majd visszatenni...
@21:04 Ha kiveszi a BIOS gombot az összes BIOS beállítás elveszik, egyszer már besz*ptam ilyennel.
csinálj új rendszergazdai jogú fiókot, abba jelentkezz be és töröld ki a jelszót ami a jelenlegi felhasználói fiókhoz tartozik
Ha a windowst kódoltad le és rendszergazda fiókod van, akkor egyszerûen kitörlöd. (vezérlõpult, felhasználói fiókok, jelszó törlése) Vagy módosítod, ahogy tetszik.
Hát nekem nincs ötletem hogy tudnád megnézni viszont az mûködhetne hogy csinász 1 új rendszergazda fiókot belépsz abba és ott átírod a jelszavad.
A kérdező hozzászólása: 23:26 Ha a régi jelszót nem tudom akkor törölni sem lehet...a windowsot kódoltam le!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megtudom csinálni.
Nem lett volna szükség lemezekkel való szórakozásra, ha rendszergazda jogaid vannak: futtatás cmd beírod: net user felhasználóneved * enter után kéri az ÚJ jelszót, régit nem kell megadni. persze ugyanez megy csökkentett mód rendszergazda fiókból, ha azon nincs jelszó
melyik részét kódoltad le? A windowst? a biost?
jobban jársz, és biztosabb, ha vársz még egy hónapot.. :) )
A gyógyszer tájékoztatójában szoktak lenni erre vonatkozó utasítások. Az enyémnél úgy van, hha nem a menstruáció elsõ napján veszem be, hanem a következõ egy-két napban, akkor a következõ 7 napon kiegészítõ fogamzásgátló eszköz használata javasolt. Érdemes lenne elolvasnod, amúgy sem árt, ha nem csak ezzel kapcsolatban, hanem teljes körûen tájékozódsz a gyógyszerrõl, amit szedsz!
Hát nálam elsõ nap kellett bevenni, jobban jársz ha ezt az orvosoddal beszéled meg.
betegtájékoztató hosszú és unalmas...de benne van a válasz
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, már megtaláltam a betegtájékoztatót és azt írta, h az elsõ napon kell de be lehet venni 2-5napon is
A kérdező hozzászólása: ugye én ezt most kezdtem szóval 2 hétig még kiegészítõ fogamzásgátlást kell használni, de még arra kell rátenni 7napot vagy csak két hetet?
2. vagyok. Szerintem ha két hetet alapból számol, akkor arra már nem kell pluszban még hét napot számolni. Ha a te tájékoztatód nem ír semmilyen nemû 7 napról, akkor azt ne is vedd alapul, hanem csak azt, amit olvastál. Ez az enyémben van és nem mérvadó, csak példaképpen írtam. Ha bizonytalan vagy, akkor jobb ha az elsõ adag mellett végig használsz más fogamzásgátló eszközt, az nem olyan vészes végül is, túl lehet élni, ráadásul akkor nem fogsz idegeskedni, hogy megjön-e vagy sem, ugyanis a stressz szintén halaszthatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kérdést 2. :D

Ha nekem sajna nem fog járni a GYED (elfelejtették közölni hogy nem jelentenek be, pedig a papirjaim le voltak adva. ) akkor a GYES-t mennyi ideig fogom kapni?

És esetleg jogosult leszek még valamilyen támogatásra vagyígy jártunk és nem fogok semmit se kapni?

Legjobb válasz: gyes 3 évig, és családi. Ennyi. Jól kicsesztek veled nem mondom...

gyes 3 évig, és családi. Ennyi. Jól kicsesztek veled nem mondom...
3 évig jár a gyes. havonta a családi. szülés után egyszeri anyasági támogatás.
azért tehetnél egy próbát az apeh-nál hogy a munkaügyisek nézzenek már utánna mi okból nem voltál bejelentve és hogy ezt miért is utólag közölték veled. Ha tudod bizonyítani hogy te igen is ott dolgoztál akkor meg lesz kötve a kezük. Ez nem per, csak "érvényesíed" a jogaid. Az meg baromira nem mindegy hogy 2 évig 25 ezret kapsz vagy mondjuk 50 ezret. Legalább is a mai világban nem. Sztem. Egy példa. volt egy munkahelyem ahol mindíg igérték hogy majd ekkortol bejelentenek...ugrálni nem tudtam mert voltak 20-an a helyemre. Pont dolgoztam mikor jöttek a munkaügyisek ellenõrizni. Kérték a szerzõdésem amit nem tudtam adni mivel nem is volt. Kérdeztek egy dátumot hogy mióta dolgozom itt. Én elmondtam . Jéééé...láss csodát 3 nap mulva attól a naptól kezdve bevoltam jelentve. Itt még szó nem volt terhességrõl vagy bármiröl...csak arról hogy ne szórakozzanak már. neked itt nagyobb a tét, fuss pár kört.
Szerintem se hagyd ennyiben ha visszamenõleg 6 hónapot befizet a munkahelyed kaphatsz mindent. Szorongasd meg kicsit a nyakukat ha már ilyenek voltak.
Szia! Ez nagy szemétség a munkáltatódtól! Menj el a munkaügyi bíróságra, felügyelõségre vagy elég az is, ha tértivevényesen írsz nekik levelet, telefonálsz, hogy nem jelentettek be. Õk majd megteszik a szükséges lépéseket... Engem kevesebb napra jelentettek be, fizetni sem akartak, feljelentettem õket, és minden rendbe jött.. APEH, TB... itt is kérhetsz segítséget! Sok sikert, ne hagyd magad, mert nem mindegy!!!!! Majd írd meg, mit sikerült intézned.
Gyes 3 évig, családi pótlék, egyszeri anyasági támogatás 4x terhesgondodáson részt vettél minimum alapfeltétel. De semmikép sem hagyd annyiban!
A kérdező hozzászólása: Sajna semmit nem tudok csinálni:(Maszek kibolt és fizu kézbe kaptam.És sajna én voltam a hülye azért mert még fizu papir után se kapáloztam.Így igazolni se tudom hogy ott dolgoztam.
Hát jó figyelmetlen voltál! Ilyet ne csinálj többet! Bérpapír a minimum havonta! Aztán máskor érdeklõdj utána inkább hivatalos helyen! Mondjuk sajnos a jelen helyzeteden sajnos ez már nem segít! Hát akkor az jár amit leírtunk! Sajnálom! De azért sok boldoságot kívánok és könnyû szülést majd! És ne aggódj ilyenen, majd lesz valahogy! Reméljük pozitívan fognak alakulni a dolgotok! Hogy a párodnak jól fizetõ állása lesz vagy lehetõsége másodállásra ami elég a picire! Vagy nagyszülõk segítsége, bármi! Kívánom, hogy minden jól alakuljon!

Ha 5 perc után lett halvány pozi a terhességi teszt az mit jelent? Elfelejtettem időben megnézni. De úgy érzem mindjárt meg fog jönni (ma /nem/kellene).

Legjobb válasz: Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm

Mennyire halvány? Van róla képed? Mit jelent az 5 perc után? Hogy lehet elfelejteni egy tesztet megnézni?! :D Szerintem ismételd meg holnap:) 24 hkm
akkor pozitiv Gratuuu miota probálkoztok
még nagyon fiatal a terhesség, kevés a hcg -hormon ezért nem jelezte egyszerre..talán a hasfájás a beágyazódástól is lehet...
mondtam én :) ) (szombat 12.41 vagyok) gratulálok!!!!!
végre egy jó hír..vigyázz magadra...
A kérdező hozzászólása: Ma reggel 25-ös X-epil halvány 2 csíkos!!! ÁÁÁÁÁÁ EL SEM HISZEM :DD
tegnap 11:15 vagyok! Ez pozitív és még erõsödött is!!!! :) Éljen!!! :)
szerintem ezek pozitívak :) nekem is ilyenek voltak nemvárt elõtt 4 nappal, aztán folyamatosan erõsödtek a csíkok. ma már 10 hetes vagyok. próbálj meg másfajtával is tesztelni, ha azok is 2 csíkosak akkor már biztos.
gratulálok...szorítok hogy sikerüljön..majd írj..
A kérdező hozzászólása: Ja és elméletileg ma vagyok a 12. dpo napon. Akkor még azért ilyen halovány?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem bírtam várni még 2 napot, ma teszteltem: http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1104_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1106_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/120204/DSCN1108_www.kepfeltoltes.hu_... 5 percen belüli képek. Az elsõ teszt a tegnapi volt. Ezek mind 10-es tesztek. De folyamatosan úgy érzem, hogy meg fog jönni. Nem görcsöl a hasam, inkább olyan mintha folynék... Bárcsak sikerülne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt olyan, hogy halvány csíkos volt és még aznap megjött. Hátha ma nem így lesz.
én nem akartam hinni tegnap a szememnek, mikor az egyik teszten elolvastam, hogy 10 perc után akkor is megjelenik a második csík, ha negatív a teszt. Így is lett, pozitívat mutatott, mára meg megjött. :( De mondok ellenpéldát is. Két nagyon halovány tesztem eredménye ma már 5 és 2 éves. :) Én inkább ennek drukkolok. :) Holnap tesztelj és vidd magaddal a géphez, én ezt csinálom. :D
A kérdező hozzászólása: Belemeregtem a gyakori kérdések olvasásába :D Ezért felejtettem el megnézni. Ugye ma már ne teszteljek? Mindenképp a reggeli kell? Egyébként 10-es teszt volt.
Ha nagyon halvány akkor lehet akár párolgási csík is. Én is jártam már így, csak annyiból másabb volt, hogy idõben megnéztem ami negatív lett, aztán nem tudom mennyivel ránéztem és ott volt egy nagyon halvány csík. Sajnos nem volt terhesség. Orvos mondta, hogy az párolgási csík lehetett. Csinálj másik tesztet, szerintem is.
Olvasd el, mi van a tesztre irva, a legtöbbnél a késöbb megjelenö második csik nem feltétlen jelent terhességet. Inkább tesztelj még egyszer, és idöben nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!