Találatok a következő kifejezésre: Ha elfelejtettem a (360 db)

Email cím jelszóemlékeztetõ. Ha nincs, akkor így jártál...

Ha elfelejtettem a skype nevem mi a teendő?

kérlek mondjátok el!!

Legjobb válasz: ha elfelejtetted nincs elfelejtett skype név, ismerõseditõl kérd el

ha elfelejtetted nincs elfelejtett skype név, ismerõseditõl kérd el

Ha elfelejtettem a wifi jelszómat, hogyan tudnám újra megtudni?

Legjobb válasz: Lépj be kábellel a routerbe és adj meg új jelszót. Ha azt is elfelejtetted akkor nyomd meg a RESET gombot és állíytsd be újból mint amikor megvetted.

Lépj be kábellel a routerbe és adj meg új jelszót. Ha azt is elfelejtetted akkor nyomd meg a RESET gombot és állíytsd be újból mint amikor megvetted.
Ha nincs elmentve a számítógépedben akkor egy másvalaki gépén talán el van mentve. Ha nincs olyan számítógép amiben meglenne akkor reset-et neki.
Ha Tplink a router akkor a router ip címét(általában a router készülék alatt van!)bemásolod a böngészõ keresõjébe! És akkor beírod felhasználó névhez hogy admin a jelszó is admin! És bennt vagy a router beállításaiban. Ezután szépen megkeresed a wirelles protection menüpontot bal oldalon és ha rákattintottál akkor legalul ott van a jelszó és ott is tudod megváltoztatni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sikerrel jártam! :)


Ha elfelejtettem a routerem felhasználónevét/jelszavát lebirom kérdezni valahonnan (pl. netszolgáltatótól) kérdezni?

Legjobb válasz: Ha elfelejtetted, akkor reseteld és visszaáll a gyári beállításra! Általában admin/password a felhasználónév/jelszó, de persze márka és típus függõ!

Ha elfelejtetted, akkor reseteld és visszaáll a gyári beállításra! Általában admin/password a felhasználónév/jelszó, de persze márka és típus függõ!
A kérdező hozzászólása: ezeket már próbáltam, admin/admin lenne a gyári, de valaki átállította (nem én). Reset után viszont újra kell konfigurálni mindent, ugye?
Itt megtalálod mit kell csinálni: http://w3techie.com/2011/finding-your-wifi-password/ Egy kis angol lehet kell hozzá, de itt jól leírnak mindent.
Igen, reset után újra be kell állítani mindent! Vagy megkérdezed attól, aki átállította... Utolsó válaszoló: Jó a linked, csak éppen a kérdezõ nem a wifi jelszavat keresi, hanem a router jelszavát!
elfelejtett jelszó elküldetése email címre.. ?
Mellesleg a FB-ról nincs menekvés, max. felfüggeszteni tudod a fiókodat, véglegesen törölni nem. :(
van Fb-ról menekvés, lépj be, és aktiváld ezt a linket: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_a..

Mit csináljak ha elfelejtettem a jelszómat a Koyotl nevezetű játékban?

megvált.-tam a belépési adataimat és elfelejtettem a jelszómat és megpróbálta új jelszót csinálni azzal h arra megyek h a jelszót elfelejtettem, és amelyik emailra elküldtem nem látom az üzenetet az új jelszómmal:((

Legjobb válasz: A kezdõ oldalon van olyan hogy: elfelejtettem a jelszavam

A kezdõ oldalon van olyan hogy: elfelejtettem a jelszavam

Ha elfelejtettem a pin kódomat akkor be kell menjek ahoz a mobilhálózathoz ahol vagyok és ők tudnának valamit csinálni?

Már rég használtam és be akartam kapcsolni de sajna sehol nem találom azt a kis kártyámat.

Legjobb válasz: Semmi köze a szolgáltatónak a pin-kódodhoz. Ha elfelejtetted a pin-kódot, kidobhatod a kártyát.

Semmi köze a szolgáltatónak a pin-kódodhoz. Ha elfelejtetted a pin-kódot, kidobhatod a kártyát.
A szolgáltatód tud segíteni, bár az hogy rég használtad lehet gond mert egy idõ után a kártyát deaktiválják. Minden esetre hívd fel az ügyfélszolgálatot ha tudod azonosítani magad telefonon pld ügyfél jelszó akkor segítenek, ha nem akkor muszáj lesz beballagnod egy irodába. személyi stb.
Kár bemenned mert a PIN kód nem pótolható és nem tárolják sehol sem hogy késõbb elõvegyék. Ha elfelejtetted egyszerûen dobd ki a kártyád és vegyél másikat!
Puk kódot tudnak adni, simán elcseszed 3szor a pin-t, és puk kóddal tudsz új pin-t adni.
"és nem tárolják sehol sem hogy késõbb elõvegyék" Pedig bizony, hogy megvan nekik. Persze az eredeti, amivel eladták a kártyát. Nálunk a cégnél rendszeresen meg kell kérdezni valaki pin/puk kódjait, mert elcseszi a 3 lehetõséget :) De ha nem tudod igazolni, hogy a tiéd a kártya, akkor tényleg kuka.

Heló mit csináljak ha elfelejtettem a iPhonem jelkódját? Részlet lent.

az iTunsra nem tudok csatlakozni mert a számítógép amin engedélyeztem az tönkre ment és az új gépen nincs engedélyezve... és úgy tiltotta le a telefont hogy azt írja ki "iPhone letiltva"

Legjobb válasz: Kérdezd meg az eredeti tulajt.

Kérdezd meg az eredeti tulajt.
komolyan mondom, viccesek ezek a próbálkozások...hogy lehet elfelejteni egy 4 számjegybõl álló jelkódot, és emellett még épp a gép is elromlott, ami hitelesítve van...:D esetleg azt nem akarod hozzákölteni, hogy pont részeg voltál, és tudatodon kívül írtad át a jelkódot? bár ez sem úgy, mert valaki már régebben próbálkozott ezzel...add vissza a tulajnak...úgysem tudsz mit kezdeni vele.
semmi gond nincs, itt le van írva hogy tudod rendberakni (ha te vagy a tulaj) [link]
Micsoda véletlenek... Minden egyszerre romlik el... 8 napod van visszaadni a tulajnak, utána lopásnak minõsül.
nem rég volt is az oldalon egy kérdés hogy hogyan lehetne használni talált iphone-t saját célokra...

Mit tegyek ha elfelejtettem a SAMP jelszavamat?

sürgös segitséget kérek :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!