Találatok a következő kifejezésre: Ha elfelejtett mellett (3 db)

Ha tabletta mellett esetleg valaki terhes lesz (elfelejtett tabi), a 7 napos szünetben akkor is megjön? Ha megjön attól még lehet terhes?

Legjobb válasz: mondjuk amit az elõzõ válaszadó mondott azzal egy helyen nem értenék egyet,mert nekem mióta tablettát szedek, inkább barnás és rövidebb ideig tart a menstruáció. Inkább arról van szó, hogy észreveheted, ha más mint azelõtt, egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, csak jövõ héten kell megjönnie, de félek picit.

mondjuk amit az elõzõ válaszadó mondott azzal egy helyen nem értenék egyet, mert nekem mióta tablettát szedek, inkább barnás és rövidebb ideig tart a menstruáció. Inkább arról van szó, hogy észreveheted, ha más mint azelõtt, egyébként most én is hasonló helyzetben vagyok, csak jövõ héten kell megjönnie, de félek picit.
Ha megjön, nagy valószínüséggel nem vagy terhes. Ha a vérzés más, gyengébb, nem piros, inkább barna és rövid ideig tart, akkor lehet aggódni, mert az utalhat terhességre. Mensi idejében csinálhatsz tesztet, az már biztosat mond. De egy tabi még nem szokott gondot okozni, ne izgulj, mert ha félsz, attól is késhet a mensid.
Nekem az elsõ napon mikor megjön, barnás, és utána lesz sötétpirosas!
Hallotam már olyat hogy vkinek megjött és aztán kiderült hogy terhes.De ha csinálsz egy tesztet akkor kiderül.

Ha elfelejtett gyógyszer mellett esetleg terhes lettem, a gyógyszermentes szünetben ugyanúgy meg fog jönni? Vagy nem?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem menszeszelsz, illetve vannak ritka kivételek akiknek terhesség során is van pecsételõ vérzésük, de az nem olyan mint a rendes menszi. Ha elfelejtetted a gyógyszert bevenni használjatok óvszert is!

Ha terhes vagy akkor nem menszeszelsz, illetve vannak ritka kivételek akiknek terhesség során is van pecsételõ vérzésük, de az nem olyan mint a rendes menszi. Ha elfelejtetted a gyógyszert bevenni használjatok óvszert is!

Ha fogamzásgátló szedése mellett valamilyen okból (pl. antibiotikum szedése v elfelejtett gyógyszerbevétel, stb. ) teherbe esik az ember, annak milyen jelei vannak?

Ez csak egy elméleti kérdés, nekem nincsen semmi ilyen problémám (egyelőre gumit használunk). Csak érdekelne, hogy ilyen esetben mik az intő jelek? A köztes vérzés gondolom biztosan elmarad, ugye? Esetleg pecsételő vérzés a gyógyszerszedés alatt? Vagy milyen tünetekből lehet rájönni, hogy mégis becsúszott a gyerek?

Legjobb válasz: "A köztes vérzés gondolom biztosan elmarad" Egyáltalán nem biztos, hogy kimarad a vérzés. De a többi tünet jelentkezhet. Émelygés, hányinger, gyakori vizelési inger, mellfeszülés... Ugyanakkor nem minden terhes nõnél jelentkeznek ezek sem. A legbiztosabb a pár havonként elvégzett terhességi teszt. Nem vicc.

"A köztes vérzés gondolom biztosan elmarad" Egyáltalán nem biztos, hogy kimarad a vérzés. De a többi tünet jelentkezhet. Émelygés, hányinger, gyakori vizelési inger, mellfeszülés... Ugyanakkor nem minden terhes nõnél jelentkeznek ezek sem. A legbiztosabb a pár havonként elvégzett terhességi teszt. Nem vicc.
Igen, érdemes 2-3 hetente tesztelned.A terhes tünetekre nincs mit adni, van akinek csak az 5-6.héttõl jelentkeznek a rosszullétek, valakinél pedig egyáltalán nincs.Viszont így ha bizonytalan vagy akár produkálhatsz is magadnak hamis tüneteket ami megint nem terhesség.Miért nem szedsz gyógyszert?.... :) 23l
A kérdező hozzászólása: Fontolgatom, h elkezdek gyógyszert szedni, csak nem tudom, rá merjem-e bízni magam. Mert amíg gumit használunk, tuti, hogy nincs mitõl teherbe esnem, hiszen nem megy el bennem a párom. Viszont ha már az ember gyógyszert szed, annak pont az a lényege, hogy más védekezésre nem kell költenünk. De így, hogy gyakorlatilag nincs is konkrét jele, ha mégis baleset történne, háát... nem tudom, belevágjak-e. :/
azért az enyhe túlzás, hogy nincs konkrét jele. és a pearl indexe sokkal magasabb a tablettának. mellesleg tabi mellett rendszeresen kell nõgyógyászhoz járnod, bármikor kivizsgál, amikor szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: #4 Akkor mégis mik a konkrét jelei? Mindketten írtátok, hogy a rosszullétek nem jelentkeznek mindenkinél. A köztes vérzés se biztos, hogy elmarad. Nõgyógyászhoz pedig csak 3 havonta kell járni újabb gyógyszerért. Akkor adott esetben akár 1, 5 hónapja is terhes lehetek úgy, hogy én mit sem tudtam róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!