Találatok a következő kifejezésre: Ha elfelejtem a (92 db)

Ti mennyire veszitek magatokra, ha elfelejtik a szülinapotokat?

Ma van a születésnapom, szerintem párom úgy elfelejtette, mint a huzat. Azon, hogy nem akar meglepni semmivel, már nem is csodálkozom (minden kocsira megy), de hogy szóban se köszönt fel! Felkelek reggel, és már morog nekem, hogy mit keres a kávékiöntõ a mosogatóban, és fél óráig b**zogat. Nem, biztos, hogy nem akar meglepni. Ismerem. Komolyan piszkált, most meg alszik. Aki meg akar lepni, nem így néz ki. Most szóljak neki, hogy kapja be, legalább születésnapomon normális lehetne, vagy várjak estig? Vagy menjek el otthonról (van egy picikénk), picikénkkel anyámhoz? Így egyszerûen nem tudok itthon lenni.

Legjobb válasz: Az enyém évek óta elfelejti, úgyhogy már hozzászoktam. De az övét nem , meg a haverokét. Tökéletlenek. Mondd a párodnak, hogy a barátnõd meglepivel készül neked és el kell menned.

Az enyém évek óta elfelejti, úgyhogy már hozzászoktam. De az övét nem , meg a haverokét. Tökéletlenek. Mondd a párodnak, hogy a barátnõd meglepivel készül neked és el kell menned.
Én sose vettem volna a szívemre, de az édesanyámnak mindig vittem virágot, megköszönni, hogy a világra hozott, tulajdonképpen õt kell köszönteni.
Szerintem a túlzott hormonzavartól most mindent felnagyítasz.
Boldog Szülinapot! Engem nem érint meg annyira, mivel én sem ünneplem a saját szülinapom, az csak egy nap a számomra...szüleim testvéreim szülinapját sem szoktam nagyon fejben tartani, tesómékét tudom mondjuk, de szüleimét nem...nálunk elég feszült a családi viszony a válás miatt szóval olyan "inkább ne vigyük bele az érzelmeket a dolgokba" érzés...de ha lenne párom (jelenleg nincs) neki számon tartanám a szülinap-, névnapot is, mert tudom, hogy egy kapcsolatban ez nagyon fontos...családban meg még a karácsonyt is utálom mert annyira feszült...mivel nem családi hanem olyan legyen már vége hangulat...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõször is Nagyon Boldog Születésnapot! :) A válaszommal tuti nem foglak jobb kedvre deríteni, nem is azért írom, csak kikívánkozik belõlem, mert nekem ez mindig is furcsa volt... tudom hogy a pasik nagy átlagban ilyenek, a dátumok észben tartása nem az erõsségük (apukám legalább a dátumot megjegyezte és Boldog Névnapot kívánt nekem a szülinapomon, ami 5 napja volt...) :D Na de a lényeg, ez nem feledékenység kérdése szerintem, nekem a párom a legfontosabb személy az életemben, azért is a párom, és "elvárom" hogy õ is így érezzen, így ha semmi mást, de a szülinapomat igen is tartsa fejben és köszöntsön fel! Szerintem ez a minimum, nem várok semmilyen ajándékot, ha felköszönt azzal tudatja velem hogy fontos vagyok neki és emlékezett erre a napra. Idén úgy alakult hogy nem tudtunk pont aznap együtt lenni, mert külföldre utaztam és nem tudott velem jönni, de reggel hozta a futár a vörösrózsa csokrot külföldre is, életem legmeghatóbb ajándéka volt. Széppé varázsolta az egész napomat hogy így indult a reggel, éreztette velem több mint 1000km távolságból is hogy gondol rám és szeret. Ha valaki nemhogy fel sem köszönt, mert elfelejti, de még b*szogat is ezen a napon, az tuti nem lenne a társam egy életre :(
Még sosem volt, hogy elfelejtették volna a szülinapomat, a barátom pedig pláne nem. Érdekes módon õ az, akinek eszébe vannak a dátumok, még a hónapfordulókra is mindig oda tud figyelni, pedig az nekem már sosem jár az eszemben. Mivel sosem volt elfelejtve a szülinapom, ezért biztosan meglepõdnék, ha egyszer csak nem köszöntene fel, és gondolom rosszul is esne. A helyedben otthagynám, elmennék barátnõzni vagy ahogy írtad, anyukádhoz.
Nem szokta elfelejteni, de a névnapomat már felejtette el. Nem csináltam belõle ügyet, örültem, hogy utána egy nappal mégis eszébe jutott. :) Viszont ez a probléma csak a felszín nálatok. Vagy ha fogalmazhatok úgy, a jéghegy csúcsa. Nagy problémák vannak kettõtök kapcsolatában, sokkal nagyobbak, mint egy elfelejtett szülinap.
az enyém a névnapomat rendszeresen elfelejti, hiába beszélünk róla elõtte. aztán mikor hallja, hogy valaki telefonon felköszönt, vagy fb-on, olyankor mindig mondja, hogy jaj, tényleg boldog névnapot. :D de ez inkább csak az elején bántott, mert otthon mindent ünnepeltünk rendesen. de hozzászoktam. a szülinapomról viszont nem vagyok hajlandó lemondani. az az a pár nap az évben, amikor kicsit félreteszek mindent, és hát na, ünneplem magamat. :D ilyenkor a szülinapom elõtti pár napban nem kezdem el számolgatni az aprót, hogy beülhetek-e egy kávéra a barátnõkkel, a tanulást is kicsit félrerakom. általában szokott lenni öszejövetel barátokkal. szóval ezek alapján nálam nehéz is lenne elfelejteni a szülinapomat. meg nálunk szülinapra és karácsonyra vannak a nagyobb ajándékozások, meglepetések, általában olyan dolgok, amiket amúgy nem vennénk meg. (pl. párezer ft-tal jobb fülhallgató, egy-egy márkás póló, stb.)
"mert unom már ezt a k. URVA egyoldalúságot." Nem fogok olyat mondani, hogy te tehetsz róla. De te is tehettél volna ez ellen. Miért mentél hozzá, ha õ ilyen? Csak azt ne mondd, hogy az esküvõig a csillagokat is lehozta az égrõl. A kérdés költõi, tudjuk, hogy azért, mert jól néz ki, és elég pöts ahhoz, hogy meg tudjon bántani. Ez sok nõnél - nálad is - nyerõ recept. Azzal, hogy hozzámentél, és gyereket szültél neki, te magad vállaltad ezt az egyoldalúságot. Te választottad, hogy olyannal akarsz élni, aki minden apróságért **szogat, ugyanakkor cseppnyi figyelmet sem szentel rád. Csak tudod, nem most kéne sírni, mert most már ehhez túl késõ.
opsz, elküldte véletlen. szóval én nagyon meglepõdnék, és a szívemre is venném, ha elfelejtené. mert nálunk így alakult ki. nagyon sajnálom, hogy párod ilyen érzéketlen :( de tényleg biztos csak elfelejtette, tudod, pasi. de estig csak eszébe jut :) egyébként nem azért, de a soraidból érzõdik, hogy nem nagy az összhang alapból, itt nem a szülinap már a legnagyobb probléma. beszéltetek már róla? ha nem is a szülinapodon, de mindenképp megérné, ne hagyd elfajulni a dolgokat! remélem, minden oké lesz. és a legfontosabbat a végére hagytam: Boldog születésnapot! :) ha nem is ez a legboldogabb, de magadnak széppé tudod tenni. menj el anyukádhoz, mászkálj a babával. legyen szép napod! :)
Nekem csak egy kérdésem lenne: minek szültél még gyereket is egy ilyen embernek, aki ennyire nyilvánvalóan semmibe vesz téged? Hadd találjam ki, most jön az, hogy "jaj, õ nem volt ilyen korábban!"... Ezt nõként nem tudom megérteni, hogyan lehet így élni.
Ahogy múlnak az évek, egyre kevésbé visel meg. Kismamaként lehet picit érzékenyebb vagy, ne vedd úgy a szívedre!
24-es! Kicsit úgy érzem, hogy amit leirtál, azt amolyan nagyzolva -"Nézzétek, nekem ilyen jó fej pasim van, mi azt is megtehetjük, hogy külföldre virágcsokrot küldjünk." -írtad. Szerinted, ezt hány dolgozó ember tudja megtenni?
A válaszadók nagy része átlagolja a dolgokat. Szerintem nem normális dolog az hogy ha te mindenkinek tortát sütsz a születésnapjára, veszed a fáradságot , készülsz akkor a tiedet csak úgy el lehet felejteni csak mert valaki pasi. Ha valaki tényleg feledékeny ( és nem hanyag érdektelen mint a válaszadók pasijainak többsége, mert ugye egyszerûbb azt mondani hogy ááá pasi)akkor az tesz bizonyos intézkedéseket hogy ne felejtse el. Pl ír be emlékeztetõt a telefonjába, vagy a naptárában bejelöli.
Ha a számomra legfontosabb emberek felejtik el, rosszul tud esni, de olyankor szólok, hogy kapja be, ma én egy királylány vagyok, úgyhogy tessék kiszolgálni:D Szeretem úgy megélni a születésnapomat, hogy akkor az a nap rólam szól, mert máskor nem szoktam középpontban lenni. De ezt viszonzom is, ha valakinek szülinapja van, igyekszem minél boldogabbá tenni a napját. Mondd meg neki este, hogy szivi, itt a gyerek, én elmentem magam megünnepelni és ülj be egy koktélra a barátnõ(i)ddel vagy valami:) 23L
32-es! Nem nagyzolásnak szántam, egyszerûen csak tudatni akartam hogy igen ilyen is van és én magam is meglepõdtem, hogy nemcsak hogy nem felejtkezett el róla, de még ajándékot is küldött ilyen távolságból, hogy pont a napján is köszöntsön, mert amúgy 2 nap múlva már személyesen is átadhatta volna :) Egyébként meg egy csokor nem egy ökör ára elhiheted :) A gesztus volt benne a lényeg, szerintem ennyi figyelmességre bárki képes, egy elfoglalt dolgozó ember is (a párom is az, az a hét különösen sûrû volt neki, mégis szánt rá pár percet hogy ezt megszervezze).
Férfi vagyok, és az eddigi összes (3) barátnõmnek a mai napig emlékszem a szülinapjára. Névnappal már nem ez a helyzet, de azért egy dátumot mindenkivel kapcsolatban meg lehet jegyezni - fõleg, ha tudja a férfi, hogy a párjának ez fontos.
Boldog szülinapot! De ha mindig is ilyen volt akkor miért mentél hozzá?
Nekem anyam es parom mindig elore szol ha esemeny van. Ugy mindenki szepen fel tud keszulni.
Boldog szülinapot! :) "Ma van a szülinapom pom pom pom poro pom." Részlet Alma együttes :)
Sajnálom :( Nekem még sose felejtették el a szülinapomat. Szerintem menj el a kicsivel sétálni, anyukádékhoz. Olyan szép idõ van, talán kicsit jobb kedved lesz. Aztán majd este szólj neki, hogy ma volt a szülinapod.
Semennyire. Kinõttem már azt a kort, hogy emiatt megsértõdjek. Névnapot pláne nem tartok.
Mozdulj ki, ez jó ötlet, egy kis ünneplés sosem árt, pláne születésnapon. És tojd le azokat, akik elfeledkeztek rólad, ha a párod az, akkor is. Nem tudom, merre laksz, de szerintem van olyan jó idõ, hogy simán megéri kimozdulni. És boldog születésnapot kívánok. :)
Boldog szülinapot :-)
milyen rendes a párod. ugye érdemes volt szülni neki?
Menj el a picivel anyudékhoz..:) amúgy én nagyon magamra venném...én már most megmondtam volna neki, hogy legalább a szülinapomon ne cseszegess és akk kapcsol, de várj estig és majd mond neki, hogy köszönöm szépen a születésnapi felköszöntést...-.-" amúgy sok boldog szülinapot kívánok! :)
Szegény, sajnálom hogy így indult a szülinapod! Tudom, milyen rossz érzés tud lenni. :( Nekem édesapám úgy elfelejtette anno a 18. születésnapomat, mintha sosem lett volna. Ezen annyira nem akadtam ki, mert nem nagyon beszéltünk már akkoriban. Az idei év viszont elég rossz volt születésnap szempontjából; mind a nagybátyám, mind a nagyapám teljesen elfeledkeztek róla, de a velem egy napon született rokonokat mind felköszöntötték. Úgy látszik, ha leveszed facebookról a szülinapod, akkor még a közeli rokonaid sem emlékeznek rád. De nem is maga a felejtés ténye tette igazán keserûvé a dolgot; pár hónapja halt meg a nagymamám, aki minden szülinapomon már kora reggel telefonált, hogy felköszöntsön. Így, hogy még a papámnak sem jutott eszébe, még nehezebb volt, hogy a mamám már nem kíván többé boldog szülinapot. :C
Én eléggé magamra tudom venni az ilyesmit, jártam már így, csak nekem névnapom volt, és pont egy olyan ember nem köszöntött fel akit mindennél jobban szeretek, ráadásul aznap még beszéltünk is telefonon. Hát igen rosszul esett, de azóta rájöttem, hogy nem szabad az ilyeneket felfújni, és így próbálok hozzá állni. Nekem jövõhéten lesz a születésnapom, és tudom, hogy ez az ember ugyan úgy nem fog felköszönteni mint a hogy a névnapomon sem tette, de sajnos nem tudok mit csinálni ha elfelejti, csak elfogadni tudom, valamint nem túl nagy ügyet csinálni belõle. Egyébként velem is megesett már, hogy elfelejtettem születésnapot, és az illetõ nem csinált belõle gondot, szóval gondolj arra, hogy ez mindenkivel megesik. Elhiszem, hogy rosszul esik, de próbálj megnyugodni, és végül is rengeteg idõ van még a napból talán észbe kap, és felköszönt.
A pasik 80%-a nem tartja fejében a dátumokat. Az én férjem mai napig nem tudja, hogy melyik nap születtem, csak a hónapot. Meg is kért, hogy ha közeledik valami ünnep, elõre szóljak, és ne haragudjak, és ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak a pasik legtöbbje ilyen. Máskor pár nappal elõtte jegyezd meg csak úgy véletlenül, hogy "jééé, 4 nap múlva lesz a szülinapom! :) " - és elkerülitek a felesleges feszkót. Hidd el, hogy nem szándékosan felejtette el! Csak a pasik ilyenek :D
A kérdező hozzászólása: A legrosszabb az, hogy azt hiszem, tegnap is szóba került, hogy ma van...... :(
mit vártál? amúgy is csak morog, csesztet, a kocsira költi minden pénzét
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak, kedvesek vagytok! Engem sem érdekelne, hogy elfelejti. De anyukám világ életemben tojt a születésnapomra, apám Németországban dolgozik, évek óta nem telefonál ezért, legalább ez a p. Öcsfej gondolna rám, csak 1 valaki... Értitek... Én mindig a fenekét is kinyalom mindenkinek, ha szülinapjuk van, de már kezdek ott tartani, hogy soha nem fogok tortát sütni, legalábbis szülinapra biztos nem, mert unom már ezt a k. URVA egyoldalúságot.
Egyetértek. Mindig mindent én csinálok sõt amikor szülinapom van elfelejti mindenki ...._. Én meg felköszöntök mindig mindenkit! Egyébként tessék hogy jó kedved legyen ! Boldog Boldog boldog szuletesnapot!! Kivanom hogy legyen meg sok ilyen szep napod!:) <3 ne szomorkodj menj el partizni bnokkel csinalj magadnak tortat parodat meg sz*rd le!:D
En a sajatomat is elfelejtem, szoval nem csinalok ugyet belole.
Az enyém azóta nem felejti el, mióta kiírja a facebook :) Elõtte rendszeresen "lemaradt". Mondjuk én akkor táboroztatni szoktam, így csak viccesen fel szoktam hívni másnap, hogy tegnap nem felejtett-e el valamit :) Az elsõ évfordulónkra is anno rosszul emlékezett, így az esküvõt sem merjük másik dátumra tenni, mert ezt az egyet azóta legalább megjegyezte.
Rendszeresen elfelejti az én párom is a szülinapom, a legutòbbi szülinapomat ráadásul édesanyám, apukám és testvéreim is mind elfelejtették...nagyon rosszul esett, páromon meg se lepõdtem na de édesanyám is... Párom mindig arra hivatkozik hogy vagy 'Azt se tudtam ma hányadika van', vagy arra hogy 'A férfiak többsége nem tartja fejben a szülinapokat'. Szòval mindig van magyarázat. Ne csüggedj ezen szép napon, menj el érezd jòl magad, holnap meg dörgöld az orra alá! Èn ezt szoktam mindig másnap szòlok neki had legyen lelkismeretfurdallása . Boldog születésnapot! :-)
A kérdező hozzászólása: 22-es:"Szerintem a túlzott hormonzavartól most mindent felnagyítasz." Szerintem meg bunkó vagy! Mindenkit felpontoztam, csak õt nem. Amúgy köszi mindenkinek a válaszokat, a sok köszöntést :) Nagyon kedves tõletek, elgondolkoztam, tényleg itt gyökeres probléma van, de megbeszélni nehezen lehet. Szétmenni meg nem akarok... 33-as: "A válaszadók nagy része átlagolja a dolgokat. Szerintem nem normális dolog az hogy ha te mindenkinek tortát sütsz a születésnapjára, veszed a fáradságot , készülsz akkor a tiedet csak úgy el lehet felejteni csak mert valaki pasi. " Köszi szépen, ezen különösképpen meghatódtam :)

Mit lehet tenni ha elfelejtem a feloldó, 4 betûs számot?

Sziasztok. IPhone 4-em van, és már letiltotta a telefont, mert nem jut eszembe a kód. Nagyon fontos lenne. Mindenki aki tud segítsen!! minnél hamarabb! Fel kell töretni, vagy van más megoldás?

Legjobb válasz: 4 betûs szám? Ez tetszik. :D

4 betûs szám? Ez tetszik. :D
A kérdező hozzászólása: Négy jegyû szám.. na! :DD XD
Magyarul a PIN-kód:-)
A kérdező hozzászólása: Nem pin kód, mert azt tudom. csak a "billentyûzár" ahogy régen hívták.. de fel kell oldani, ahhoz, hogy beüthessem a pin kódot.. ennyire nem vagyok sötét.. xd

Mit csináljak, ha elfelejtem a leckét?

Mostanában elég gyakori,hogy megtanulok valamit és elfejeljtem kb 1 hónap múlva.F?leg a történelem,biosz meg a magyar...

Legjobb válasz: 1 hónap?????? :O te akkor szerencsés ember vagy! Én olyan vagyok, hogy megtanulom óra elötte nap, és órán már nemtudom, vagy csak egy részét tudom. (leginkább a törivel vagyok igy.) Ugyhogy igen más is van igy ezzel :D

1 hónap?????? :O te akkor szerencsés ember vagy! Én olyan vagyok, hogy megtanulom óra elötte nap, és órán már nemtudom, vagy csak egy részét tudom. (leginkább a törivel vagyok igy.) Ugyhogy igen más is van igy ezzel :D
Te tényleg szerencsés vagy, én a törit, a bioszt bemagolom, otthon elmondom, amibõl másnap felelek, a tanárnál egy kis mosolygás, határozott fellépés, és már megy is :) ugyanez van a biosznál is, csak a matek nem megy annyira. Az már más kérdés, h amikor írunk akk mi van, általába puska, súgás és persze tanulás :) Am amit nem akarok megtanulni, és számomra nem érdekes azt a doga után rögtön elfelejtem, ilyen pl a matek, meg a magyar, a többi viszonylag érdekel, de azokat is elfelejtem 1 hónap altt, legalábbis a fontosabbakat :) 15/F
Am matekból érdekel a százalék számítás, az jól megis maradtt :) 18:01
Szia! Általános, ill. középsuliban ez elég megszokott dolog. Ott nem tanítják meg az embert tanulni. Amirõl te beszélsz, az a rövidtávú memória használata miatt van. Könnyen jön, könnyen megy. Te szerencsés vagy, az egy hónap elég jó idõ...sokkal rövidebb idõ alatt is kiürül az anyag, mert kell hely a másiknak. A megoldás az értõ tanulás, nem magolni, kell, hanem értõen tanulni, és kötni a dolgokat általad könnyen megjegyezhetõ dolgokhoz, alkothatsz mozaikszavakat, kezdõbetûkbõl, vagy a számokhoz köthecc saját élményeket. A lényeg. Akkor fog a lecke sokáig megmaradni, ha van egy saját kis vázlatra fûzöd fel, ahol kötöd a dolgokat valamihez, így megmarad. A tanári vázlat az nem a sajátod, azt csak bemagolod, ki is esik egy idõ után. Nagyon átfedésben vannak a tantárgyak, globálisan kellene tanulni, köthetnéd a többi tárgyhoz is valahogy.
szerintem egy pár nappal az óra elõtt elkéne kezdeni tanúlni és akkor lehet hogy nem felejted el.amúgy én az angollal vagyok így
Szia !Én úgy tudom h úgyis lehet növelni a tanulást h címszavakat írsz amirõl eszedbe jut a vázlat 1 része és a címszavakat különbõzõ színûre színezed, úgy h a végén valami formája is legyen és ezt elvileg hamarabb megjegyzed , mert a képeket hamarabb megjegyzi az agy.Egy évfoylamtársamtól hallottam, vizsga idõszakban azthiszem ezt csinálta.Én mondjuk nem próbálnám ki , mert idõ igényesnek tûnik, de neked hátha bejön :D
A kérdező hozzászólása: Hogy építesz logikára?Milyen módszerrel?
Én a megtanult anyaggal úgy vagyok általában, hogy fel kell elevenítenem, és emlékezni fogok rá valamilyen szinten :D De velem is volt olyan, hogy pl kellett valami kötelezõ olvasmány, elõzõ nap google... gportal minden... elolvastam 3-4 rövidítést... lefeleltem 3-4esre... 2-3 hét után meg már rengeteg dolog kiesik.... Am meg ami érdekel arra jobban figyelek -> jobban megmarad.. pl matekból a százalékszámítás engem is érdekelt, és egy ideig jól is tudtam a képleteket meg minden, most meg már logikára "építek" és úgy jövök rá, hogy na mi is a képlet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Kipróbálom!
A kérdező hozzászólása: Engem csak az zavar, hogy annyi idõt szántam a tanulásra és egy kis idõ múlva kavarom-kutyulom.Kárba vész az egész... Köszönöm a válaszokat, egy kicsit megnyugtat :P
Én a törit meg se bírom tanulni rendesen.. a biosz érdekel, úgyhogy az mindenképpen megmarad, a magyarból meg csak azt jegyzem meg, ami NEM fontos. De a témazáróknál nekem is szinte újra kell tanulnom mindent, hogy jól sikerüljön a dolgozat :/ Nem tudom, mitõl van, de nem vagyunk ezzel a problémával egyedül. Jó lenne, ha valaki találna rá megoldást :D
csinálhatsz bármi, mert ha nem használod, nem ismétled akkor úgyis elfelejted.


Van 1 citromailos email cimem, hol tudom megnézni, hogy mi az alternativ (ahova esetleg kuldi a jelszot ha elfelejtem) emailcim?

Legjobb válasz: Az alternatív e-mail cím az tul.képpen egy másik e-mail cím, ami szintén a tied (pl. egy freemail-es cím). Ami ahhoz kell, hogy ha a citromail-es e-mail postafiókod jelszavát elfelejted, akkor a másik (alternatív) e-mail címedre küldik el a jelszavad, vagy a jelszó emlékeztetõt. Szóval ezt a mezõt neked kell (célszerû) kitölteni a citromail-ben, de ha nem töltöd ki, az sem baj. Csak ne felejtsd el a jelszavad.

Az alternatív e-mail cím az tul.képpen egy másik e-mail cím, ami szintén a tied (pl. egy freemail-es cím). Ami ahhoz kell, hogy ha a citromail-es e-mail postafiókod jelszavát elfelejted, akkor a másik (alternatív) e-mail címedre küldik el a jelszavad, vagy a jelszó emlékeztetõt. Szóval ezt a mezõt neked kell (célszerû) kitölteni a citromail-ben, de ha nem töltöd ki, az sem baj. Csak ne felejtsd el a jelszavad.
A kérdező hozzászólása: tudom...de azt akarom megnézni, hogy melyik is ez az alternativ email...mert nem emlékszem melyik volt az.

PHP elfelejti a form adatokat, ha sokáig szerkeszti őket?

Van egy PHP view-om, aminél ha ki vannak töltve a formok, akkor küldi tovább a controller-nek, aminél egy függvény feldolgozza az adatokat. Ha most csinálok egyet, azt minden gond nélkül megcsinálja, viszont vannak lassabb egyének és ha sokáig csinálja a kitöltést (legyen mondjuk 10 perc), és utána submiteli, akkor nem dolgozza fel az adatokat. Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Idõkorlát nincs beállítva véletlen.

Idõkorlát nincs beállítva véletlen.
A kérdező hozzászólása: Ha session-re gondolsz, az 1 napra van beállítva session.gc_divisor 1000 1000 session.gc_maxlifetime 86400 86400 session.gc_probability 0 0 Milyen idõkorlát lehetséges még?
Kódot légyszi
A kérdező hozzászólása: Kód elég hosszú lenne. ~300 soros form (+400 sor js) és ~550 soros a feldolgozó része. Még annyi talán fontos, hogy Cakephp 2.2-es keretrendszerben van írva. De fogalmam sincs, hogy mi ez. (felhasználók mondják, hogy van ez a hiba és eszik miatta az életem, de nekem még nem sikerült elõidézni)
Azt nem ismerem sajna, de így olvasás után sztem nem a kitöltési idõvel van a gond, hanem a tartalommal. Pl ékezetes karakterek a formban vagy aposztróf, stb

Megcsalás után szakítasz a pároddal. Próbálsz vele jóban lenni, vagy jobbnak látod, ha elfelejtitek egymást egy ilyen dolog után?

Persze, tudom, hogy nem csalnák meg sokan a párjukat, de hozzájuk elméleti síkon szól a kérdésem. A többieknek viszont a tapasztalatát várom.

Legjobb válasz: szerintem jobb tullepni az ilyenen.

szerintem jobb tullepni az ilyenen.
Én a 4. és az 5 válaszolóval értek egyet teljes mértékben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ilyen válaszokra vagyok kíváncsi. Persze jöhet az ellenkezõje is, aki úgy gondolja.
6-os vagyok. Nem lenne pofám! Nyilván ha megcsalom a másik felet, az neki nem esik jól és nem tartana kifejezetten igényt a társaságomra. Nekem pedig nem lenne pofám ráakaszkodni, hogy azért maradjunk jóban.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy aki a megcsaló, az tartaná-e a kapcsolatot a megcsalttal? Fordított esetben természetes, hogy nem. :)
Én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, akár megcsalással végzõdött, akár nem. Fiatalabb koromban nem így gondoltam, mostmár igen. Egyszerûen könnyebb úgy tovább lépni és új életet kezdeni, hogy a régi nincs a képben. Mondhat bárki bármit, amikor azt látom, hogy az exem, aki velem volt, engem imádott 2 évig, tovább lépett és már meg is nõsült, megszületett az elsõ közös gyerekük, az azért egy kicsit szívszorongató és fura érzés. Nem akarok ezen felül még komolyabb részese is lenni az életének és szeretem ha az exek sem részesei az én életemnek. Olykor dumálunk pár mondatot (félévente egyszer) és az is bõven sok. :)
Ha megcsalt akkor takarodás van elfelé! Nincs barátkozás!
Nem leszek jóban azzal, aki belém taposott, megalázott. Gerinctelenekkel nem barátkozunk! Menjen amerre lát, az életembõl szálljon ki. Szép is lenne ha ezek után még jópofiznánk egymással. Ki az az ütõdött, aki olyannal barátkozik, aki hülyére vette és visszaélt a bizalmával? Barát az ilyen? Nem!!! Akinek ilyen barátokra van szüksége megérdemli!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem arra gondoltam, hogy megmarad a párkapcsolat, hanem szakítás után jóban lenni.
Hát szerintem ha ilyesmi elõfordul nincs értelme a dolognak mivel nálam egy normális kapcsolat alapja a bizalom! ha ez elveszik fölösleges szenvedni ..ráadásul már nemis igen tudok úgy ránézni valakire mint elõtte !
Megcsaltam a kapcsolatunk elején , életemben nem cisnáltam ilyet, akkor még nem szerettem.megbocsájtott, de a bizalom nem tudott kialakulni. Szakítottunk, én összejöttem egy sráccal, õ csajozott nyáron, szakítottam a sráccal, mert éreztem valami nem stimmel, egyedül maradtam. Õ is felhagyott a csajozással, egymásra találtunk. Együtt vagyunk 5 hónapja, és vele szeretném leélni az életem. Tudtam, csk úgy lehetünk boldogok, hogyha szakítunk a szörnyû tettem után. Szenvedek amiatt amit tettem, sokszor eszembe jut, nem értem magam, de tudom, hogy mostmár szerelmes vagyok belé. Ha megkéri a kezemet, csak azzala feltétellel megyek majd hozzá, hogyha teljesen eltüntetjük belõle ezt a tüskét. Mi úgy tekintünk erre mint egy új kapcsolat, imádjuk, szeretjük egymást, sok problémán vagyunk túl, de a közös jövõt tervezgetjük. 20/L

Mi van ha "elfelejtek" elmenni a szalagavatómra?

Valami következménye lenne, ha after party előtt beenék a szalagavatóra? Amúgy ez kötelező program vagy csak "illő elmenni"? :D

Legjobb válasz: Miért ne mennél el. Kapsz egy szép szalagot is, gondolj bele. :D Egyszer van az életben, szerintem ne hagyd ki!

Miért ne mennél el. Kapsz egy szép szalagot is, gondolj bele. :D Egyszer van az életben, szerintem ne hagyd ki!
Egy csomóan fognak hívni, valószínû igazolatlant is kapsz. És ha egy kicsit is normális az osztályod, akkor az afterpartyról elzavar. Ha táncolsz is, akkor mindenképp menj el, mert nagy kiszúrás a többiekkel, hiszen ezzel tönkreteszed a koreográfiát. De most komolyan, mi a bajod a szalagavatóval? Ha nem táncolsz, akkor csak egyszer tíz percig sorba kell állnod, feltûzik a szalagot, aztán mehetsz isten hírével. Tényleg olyan kibírhatatlan?
A kérdező hozzászólása: *bemennék
Kicseszel az osztályoddal, és biztos nem leszel népszerû az este többi részében.
A kérdező hozzászólása: Nem táncolok, mert olyan a koreográfia hogy Pénteken szalagavató, és még mindig nem tudják eltáncolni rendesen, én idõben kiszálltam. Az osztály meg akkora f.aszfejekbõl áll hogy megérdemelnék. 60% azt várja hogy vége legyen a 4.nek és soha többet ne kelljen találkozni néhány emberrel, na az a ciki azoknak az illetõknek. Természetesen elmegyek, de nagy lebõgés lesz az egész az 100% (nem miattam) De majd röhögök a színpad mögött. Utána meg bulizunk akik jóban vagyunk és ennyi. Csak kíváncsi voltam hogy ez kötelezõ e...
Semmi bajod nem lesz. Nálunk a fél iskola nem jelent meg, elég ciki volt, hogy mondják a neveket és kb. ha minden harmadik-negyedik névnél ment ki valaki a szalagért. Engem és a többieket sem érdekelte, hogy ki jött el, ki nem.
Én az elején átvettem a szalagot és elhúztam. Le se szarták.
Nem
Nem.
fogd meg a betegtájékoztatót és olvasd el mi ilyenkor a teendõ. van ahol 2t kell bevenni és van ahol tilos 2-t bevenni. és van olyanis ahol nemszámít ha egyet kihagysz
De másnap ne vegyél be kettõt. Kimaradt egy, kész. Olvasd el a gyógyszer tájékoztatóját és kérdezd meg telefonon az orvosod, õ tud biztosat mondani.
Szerintem sem. Terhes leszel mindenképp.
Istenem, persze h nem leszel terhes!

2 fogam fogköves elöl! Pedig mosok fogat minden nap! Kivéve ha elfelejtek de az nem sűrűn van! Nem szeretek mosolyogni mert szégyellem! A leszedetés fáj? Vagy mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Az én fogorvosom általában ingyen leszedi. De sok helyen fizetni kell érte. Nem fáj, de ez attól függ, hogy mennyire fogköves.

Az én fogorvosom általában ingyen leszedi. De sok helyen fizetni kell érte. Nem fáj, de ez attól függ, hogy mennyire fogköves.
A kérdező hozzászólása: csak egy picike kis fekete csíkok úgy 3 db mind2 fogamon
A fekete csík nem a fogkõre utal, szerintem szuvas ha fekete ráadásul.
http://www.google.hu/images?hl=hu&source=imghp&biw=1440&bih=.. Nézd csak, a fogkõ az inkább ilyen narancsos színû... De lehet ha súlyosabb a dolog akkor sötétebb, menj el nézesd meg, lehet, hogy más van a dologban.
A kérdező hozzászólása: voltam fogorvosnál és fogkõ az!Holnap megyünk leszedetni!Köszike a válaszokat!
Ha a fogaidon körben van fekete csík, az bakteriális fertõzés eredménye, de ez inkább kisgyerekeknél figyelhetõ meg. A fogkõ, a nyálból kioldódott só, amely felrakódik a fogra, az iny alá is. Mindenképpen le kell szedetni, mert kilazulhatnak a fogaid, állandó ínygyulladásod lesz, ezáltal büdös a lehelleted.

Mit lehet csinálni ha citromailon elfelejtem a jelszavam?

kérlek írjatok , mert elfelejtettem a jelszavam , gúnyolódás nem érdekel.

Legjobb válasz: http://web-16.citromail.hu/emlekezteto.php

A kérdező hozzászólása: Az a baj, h az alternatív e-mailomra sem emlékszem..!!!!! akor milegyen??
Akkor nagy valószínûséggel már nem tudsz semmit csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszi, a facee miatt kéne, mert igazából nem tudom megnézni, ha írnak üzit, és éppen a citron vagyok..na m1..azért köszi ://


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!