Találatok a következő kifejezésre: Ha elalszok bennem (5 db)

Mi a véleményetek a kontaktlencséről? Lehet érezni, hogy bent van? Eleinte mennyire furcsa? Zavar sportolás közben? Mi van ha elalszok benne? Könnyen ki esik?

Most szeretnék én is kontaktlencsét és hirtelen ezekre lennék kíváncsi.El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: A párom használ kontaktlencsét. Sport: az úszás kivételével minden. Az elején nagyon zavarta, mára már észre sem veszi. 30napos lencséje van, benne alszik s van úgy, hogy egy hétig ki sem szedi, de ez függ a környezettõl is. Pl. mennyire szennyezett a levegõ. Jobb mint a szemüveg, viszont drágább.

A párom használ kontaktlencsét. Sport: az úszás kivételével minden. Az elején nagyon zavarta, mára már észre sem veszi. 30napos lencséje van, benne alszik s van úgy, hogy egy hétig ki sem szedi, de ez függ a környezettõl is. Pl. mennyire szennyezett a levegõ. Jobb mint a szemüveg, viszont drágább.
Én lassan 6 éve hordok kontaktlencsét. Eleinte van egy idegentest érzés, de ez teljesen normális, elég hamar meg lehet szokni. Hogy hogyan kell kivenni, és betenni, azt úgyis megmutatják majd neked a szemészeten/ optikusnál. Attól függõen, hogy milyen szemproblémád van, létezik lágy, kemény, és félkemény. Alapesetben lágy lencsét kapsz, a félkeményet és a keményet pl. kancsalság, vagy valamilyen egyéb komolyabb szemprobléma esetén adják. Lágyból ugye többféle kiszerelés létezik, én havi lencsét hordok, és 6 db-osban veszem. Ha kiveszed, utána min. 4 órát "pihennie" kell. Ha elalszol benne, nincs semmi gond, de éjszakára ajánlatos kivenni. Sportolás közben egyáltalán nem zavaró, sõt, sok sportolónak a szemüveg helyett muszáj kontaktlencsét hordania. Akkor esik csak ki könnyen, ha rosszul helyezed fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen nekem is ajánlatos lenne sporthoz :D

Ha elalszok amikor bennem van óvszerestől és hirtelen lelankad neki és nem tudja kiszedni belőlem magát mit tegyek az fájdalom egy dolog?

Legjobb válasz: Ha lelankad, akkor könyebben kijön, mint mikor áll neki, hisz összezsugorpdik, sõt magától kicsúszik.

Ha lelankad, akkor könyebben kijön, mint mikor áll neki, hisz összezsugorpdik, sõt magától kicsúszik.
én a kérdést ugy értelmeztem hogy szex után alszotok el ugy hogy benned marad. ha igy gondoltad ne csináljatok ilyet mert mikor lelankad kissebb lesz és az óvszerbõl kijön a sperma és akkor lehetséges hogy teherbe esel, amugy meg nem fájna mivel lankadtan sokkal kisebb.
Ha elalszol szex közben akkor már nagy baj van...persze van amikor én is elalszom UTÁNA, de akkor már nyilván nincsen bennem.Ha erre gondoltál, akkor csak annyit mondok, hogy miután elmegy utána nem sokkal lekonyul, és mivel egy kicsit könnyebb kihúzni mint egy nagyot, akkor milyen fájdalomról beszélünk?Lehet hogy csak én nem értem a kérdést...BOCSI
Nekem is volt olyan egyszer h amikor ujjazott a barátom nagyon álmos voltam és hát elkalandoztak a gondolataim és majdnem elaludtam..:s deh szerintem ha nem vagy álmos akor kívánod a sexet és akor nem lehet elaludni... és nem lankad le oylan gyorsan..
plyan hirtelen azért nem lankad le!bár ha meglátja hogy elaludtál közben akkor lehet mégis:) )
Szex közben már csak nem alszol el, elaludni meg nem szabad úgy, hogy benned van, mert akkor az óvszerbõl kifolyó spermából kisgyerek lesz. Azt mindig még merev állapotban, az óvszer tövég megfogva kell kihúzni és óvatosan levenni. Összeragadni az állatok szoktak, bár embernél is hallani, de én még csak filmben hallottam ilyet. Ez esetben hívjatok mentõt és az orvos megoldja.
fú..érdekes a kérdés... miért aludnál el, amikor benned van? Nagyon uncsi lenne akkor. Szerintem nem fogsz elaludni, miért tennéd? Kicsit tapasztalannak tûnsz. Olyan nincs, hogy nem tudja kiszedni magát..ha õ elmegy, akkor ugyis kiszáll belõled elõbb utóbb, és szerintem nem fog egyik pillanatról a másikra (másodpercek alatt) lelankadni.Legalábbis párom még soha nem lankadt le mielõtt kiszállt volna belõlem. Szóval ne tarts ilyentõl. De ha ennyire bizonytalan vagy, akkor várj még vele!!

Ha a babátok elalszik a pihenõszékben napközben hagyjátok benne aludni? Ha kiveszitek belõle nem ébred fel?

Legjobb válasz: Hagyom. Nem állandóan alszik benne, de ha úgy alakul, akkor hagyom.

Hagyom. Nem állandóan alszik benne, de ha úgy alakul, akkor hagyom.
Hagytam mindig. Általában csak délutánra került bele, akkor szunyókált ott fél órát kb.
Az enyém pár hónapos korában még jobban szeretett abban aludni mint a kiságyban. Megkérdeztem a védõnõt, hogy baj-e? Azt mondta, hasfájós babának jót tesz, mert feltolt lábakkal alszik. Így hagytam. Mikor már nagyobb lett, kényelmetlen volt neki, leszokott errõl.

Ha babátok elalszik az autós hordozóba (vagy akinek van félig dönthető háttámlájú babahintája) kiveszitek vagy egy picit maradhat benne (kb.1 óra időtartamra)?

Legjobb válasz: mikor csecsemõ volt csak akkor ültettem bele mikor muszáj volt. félig dönthetõ hintába meg egyáltalán nem 2-3 hónapos kora körül már hagytam benne aludni, akkor már nem csak max napi fél órát lehet használni

mikor csecsemõ volt csak akkor ültettem bele mikor muszáj volt. félig dönthetõ hintába meg egyáltalán nem 2-3 hónapos kora körül már hagytam benne aludni, akkor már nem csak max napi fél órát lehet használni
Néha-néha aludhat így a babám, de nem rendszeresen. Amíg picike volt, sokszor "elráztam" a pihenõszékben/hordozóban, de utána áttettem a kiságyba, szerencsére nem ébredt fel. Ha rossz alvó lett volna, tuti ott hagyom, akkor nem mozgattam volna.
Két-három hónapos korában sokszor elaludt séta közben a hordozóban (az elsõ 4-5 hónapban a babakocsira tettem a hordozót, pont azért , hogyha alszik is fel tudjam hozni), úgy hoztam fel a lakásba és tettem az erkélyre, had aludjon tovább. Volt hogy 4-5 órát aludt így. Szeptemberi baba, így okt-nov-ben már rendesen be volt öltöztetve, hiába vettem volna ki álmában, a levetkõztetésre úgyis felébredt volna.
Amíg kicsi volt addig a hordozó huzata alá, ahol a mélyedés van, tettem egy kis puha párnát, hogy ne legyen annyira "ültetve".
Rendszeresen nem, de ha néha elaludt benne, akkor bennehagytam, az még nem hiszem, hogy árt. De azért ne altasd így rendszeresen!
Nem sokat utazik autóval, másra pedig nem igazán használom. Ha utazás közben elaludt, és még aludt akkor is, mikor megérkeztünk, akkor benne hagytam, és megvártam míg magától ébred. Ez kb. ha élete (2 hónap) folyamán kétszer vagy háromszor sikerült.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az én babám most lesz 10hetes. Jó alvó éjjel, de nappal csak néha-néha szundít el egy kis idõre. Általában a hintában (ami olyan mint egy pihenõszék) vagy a hordozóban teszi ezt meg (ide akkor teszem ha pl fõznöm kell és ráteszem az asztalra h lásson). Eddig egy-két kivétellel áttettem mindig a kiságyba, mert olyan rossz volt nézni hogy lecsúszott, meg a fejecskéje is oldalrabiccent, nem tudtam maradhat-e így. Volt mikor felkelt, de inkább - gondoltam - mint hogy baja legyen. De akkor a fõzés befejezése belefér ezek szerint :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!