Találatok a következő kifejezésre: Ha elalszik baba szopi (2 db)

Ha elalszik a baba szopi alatt, akkor is kell büfiztetni v akkor nincs értelme?

Legjobb válasz: Nem kell felkelteni. Abból baj nem lehet, de az nem jó, ha zargatva van a baba. Kislányom 5 hónapos, sosem ébresztem fel, majdnem mindig elalszik szopizás közben.

Nem kell felkelteni. Abból baj nem lehet, de az nem jó, ha zargatva van a baba. Kislányom 5 hónapos, sosem ébresztem fel, majdnem mindig elalszik szopizás közben.
Ne keltsd fel, csak az oldalára fektesd!
én nem keltem fel, de megpróbálom büfiztetni, ha nagyon alszik úgysem ébred, fel, és közben meg ha leteszem ha akar akkor is felébred. :) Sztem a büfiztetésnek mindig van érteme, mert különben bent marad és fájni fog a pocija ha hajlamos rá. Ki kell tapasztalni, van hogy nekem sem büfizik, és spec 5 percnél tovább nem várok, mondjuk az enyém csak hason marad el, így mindig kijön elõbb utóbb. :)

Lehet h butasagot fogok kerdezni, de ha szopi kozbe elalszik a baba akkor nem kell felebreszteni h bofiztessem? Nem lesz igy baja? Ti hogyan csinaljatok?

Epp tegnap olvastam a szoptatassal kapcsolatban h az ujszulottet minel tobbszor kell bofiztetni.De itt tobszor olvastam h szopi utan elalszik a baba.Akkor h oldjatok meg?Nem okoz fulladast vagy stb..

Legjobb válasz: mi, én örültem ha elaludt és letudtam tenni, elszaladni wcre enni stb. Sose ébresztettem fel.Hason sem akart lenni 4 hónapos koráig, semmi baja nem volt , aminek ki kell jönnije az úgyis kijön, nem feltétlen szopi után.Van hogy csak 30 percel evés után jött ki a böfi, mert mozgattam a picit

mi, én örültem ha elaludt és letudtam tenni, elszaladni wcre enni stb. Sose ébresztettem fel.Hason sem akart lenni 4 hónapos koráig, semmi baja nem volt , aminek ki kell jönnije az úgyis kijön, nem feltétlen szopi után.Van hogy csak 30 percel evés után jött ki a böfi, mert mozgattam a picit
Ha elaludt a picikéd, mindig oldalt fektesd és a hátát támaszd meg. Én egy összetekert törölközõt használtam erre a célra. Így - ha jön a büfi - nem nyeli vissza és nyugodtan alukálhat...:) Az én tündérem is nehezen büfizett, de ez jól bevált nála. Ja és mellesleg nem kopott ki a haja hátul a fején, mivel az oldalán aludt. Könnyû, szép szülést és boldog babás éveket Nektek!
gyerekfüggõ ez is. az enyém sose bukott még, és böfizni fekve is képes. most már két hónapos, és a hasfájást hírbõl se ismerjük. nekem is elsõ gyerek, az elsõ 1 hetem arra ment rá, hogy miért nem böfög miért nem böfög, aztán azóta megszoktam, hogy õ ilyen és kész. egyébként meg ha szopi közben elalszik, jobb felébreszteni.(csak az oxitocin miatt szundít be.) az a legjobb, ha ébredés után szoptatod meg, úgy biztos nem azért alszik el, mert álmos, hagyod picit játszani, nézelõdni, vagy átpelenkázod, aztán már álmosodik is, rakod le és alszik. én sosem altatom kaja után, ennek köszönhetõen 6 hetesen már átaludta az éjszakát. kicsit elmásztam a témától, bocs. vissza a fõmenübe: ne azért ébreszd fel, hogy böfizzen, hanem azért, hogy nézelõdjön. :)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Elsonek:sajnalom h vki lepontozott:( Pontozgatas helyett inkabb irhatott volna.
Háát nem ide kapcsolódik, hanem az elõttem szólóhoz. Nekem az ortopéd orvos mondta, hogy nem szabad oldalt fektetni a babát, csak hason vagy háton.
Ha nem lehet oldalt fektetni a babát, akkor a csecsemõs nõvérek biztosan hülyeséget beszéltek...minden újszülöttet az oldalára fektettek, amikor az én babám született. Kérdezõnek: ha megszületett a babád, kérdezd meg, hogyan fektetheted és aszerint cselekedj. Csak megjegyzem, hogy 10 hónapos a manóm és semmi baja nincs attól, hogy az oldalán altattam. Amikor megtanult fordulni, megkereste azt a pozíciót, ahogy neki kényelmes...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!