Találatok a következő kifejezésre: Ha el menni (579 db)

a source az tuti, a cod 4 pedig alacsony grafikai beállítások mellett szerintem el megy.

Van aki tápszert ad az anyatejes babájának, ha el kell mennie valahová és nem viszi a babát?

Eleinte fejtem, és lefagyasztottam, de elfogyott, és már nincs is annyi tejem, hogy fejjek pluszba. Ezért gondoltam, hogy ilyenkor kaphatna tápszert, nem sokszor, csak kb. egy héten egyszer. Amúgy a cumisüveggel nincs baja, régebb óta iszik abból is , és szépen szopizik mellette.Van valaki, ki így csinálja?

Legjobb válasz: Éjjel is szopizik? Mert ha nem (elõfordul, 2-5 hónapos koráig az én babám is átaludta az éjszakát), akkor éjjel fejhetnél. Ilyenkor termelõdik a legtöbb tej, és reggelre megint lenne neked, szóval nem a babád elõl fejnéd ki. És ez lehetne a pótlás. Meg ha szopi után fejnél, lehet, hogy nem jönne le sok, de egy nap alatt tsalán összegyûlne annyi, amennyi elég egy étkezésre a babádnak. Egy nap alatt lefejt tejet le is lehet fagyasztani. Másodiknak: az anyukának bármi gondja lehet. Pl lehet, hogy orvoshoz menne, vagy hivatalos ügyeket intézni, és nem mindenki cipeli magával szívesen a babáját mondjuk egy zsúfolt váróterembe.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, én is úgy gondoltam, hogy 99 %ban anyatejes, nem hiszem, hogy baja lenne a tápszertõl, csak kíváncsi voltam csinálja-e más is így. A második válaszolónak, én nem azért gondozom a babámat, mert pénzt kapok érte. Sajnos idõre megyek minden héten suliba, és nem mindig jön ki úgy az etetés, hogy pont indulásnál egyen. Ha meg egy órája evett éppen nem tudom megtömni, csak azért mert indulnom kell. Az éjjelt van hogy átalussza, van hogy nem, de gépi fejõvel alig jön le valami. Amikor kap tápszert, akkor utána lefejem, amennyi jön, és azt fagyasztom, de az nem sok, és a fagyott tej felolvasztva nekem elég gusztustalannak tûnik, én sem innám meg.Ezért szívesebben adok ilyenkor tápszert neki.
Érdekes, gyerekek milliói nõnek fel tápszeren, úgy hogy soha egy csepp anyatejet nem kaptak. Mégsincs bajuk. Nem arról beszélek aki lustaságból/nemtörõdmségbõl nem szoptat hanem aki nem tud bármi miatt pedig szeretne. Ti meg rémisztgetitek a hüyleségeitekkel a kérdezõt, azért mert a babája egy héten egyszer tápszert kapna anyatej helyett.... Kérdezõnek: nyugodtan add oda neki SEMMI baja nem lesz. Ha nincs más megoldás akkor nincs, heti 1 alkalom teljesen jelentéktelen, és mint emlitettem aki a hét összes napján tápszert kap annak sincs semmi baja Az iskolából meg nemlehet hazarohangálni, egyébként meg a tanulás igenis fontos és a gyerek jövõje miatt (is) szükséges. Ha nincs plusz tej, akkor nincs, most hagyja inkább éhezni a gyereket?? Vagy ti mit javasolnátok? Van jobb ötletetek? Ha nincs akkor hagyjatok fel ezzel az idiótasággal, hogy a gyereknek baja lesz 1 cumisüveg tápszertõl..
hûha ma 13:56-os...
Éjjel is szopizik? Mert ha nem (elõfordul, 2-5 hónapos koráig az én babám is átaludta az éjszakát), akkor éjjel fejhetnél. Ilyenkor termelõdik a legtöbb tej, és reggelre megint lenne neked, szóval nem a babád elõl fejnéd ki. És ez lehetne a pótlás. Meg ha szopi után fejnél, lehet, hogy nem jönne le sok, de egy nap alatt tsalán összegyûlne annyi, amennyi elég egy étkezésre a babádnak. Egy nap alatt lefejt tejet le is lehet fagyasztani. Másodiknak: az anyukának bármi gondja lehet. Pl lehet, hogy orvoshoz menne, vagy hivatalos ügyeket intézni, és nem mindenki cipeli magával szívesen a babáját mondjuk egy zsúfolt váróterembe.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Az éjjel tápot, nappal tejet viszont nagyon nem jó. Nem értem, miért van rá szükség. Sõõõt. :(
Mielõtt elmész valahová megszoptatod, mikor hazaérsz megint. Mi olyan dolgod lehet, ami 3-4 óra hosszánál tovább tart? Én mindig úgy csináltam/csinálom, hogy hazaérjek szoptatásra! Eszembe nem jutna tápszerezni! Azért kapod a gyest, mert otthon vagy a babával és gondozod! Te nem igy gondolod?
Annyit azért hagy tegyek hozzá, hogy ha van a családban allergiás, akkor nagyon is kerülni kellene a tápszert ("feleslegesen"), mert elõhozhatja!!! És sajnos nem igaz, hogy nem lesz semmi gond a táptól: mivel kisebb-nagyobb mértékben károsítja a bélflórát, ezáltal ronthatja az emésztõrendszer és az immundrendszer fejlõdését és így fokozottan érzékennyé teheti a babát... Ez ugyan nem minden babára igaz és nem törvényszerû, de én nem kockáztatnék, ha nem muszáj.
Baja nem lesz tõle, de az enyém pl. el sem fogadta. Igaz, neki szerintem a cumisüveggel volt baja. Add neki nyugodtan.
Mennyi idõs a babád?
Én pl éjjel tápszert adok és csak nappal anyatejet.
Nekem is hasonló gondom volt, de sajnos apukám kórházba került, és még mindig beteg, és csak én vagyok neki. Sokszor mentem hozzá - messze van a kórház, kocsi nincs - illetve most a betegsége alatt sokszor ügyeket is intézek neki. Olyankor a baba apukája vigyáz a kicsinkre, és ha rosszul jön ki a dolog, mert eltolódik az ügyintézés, vagy nem jön a busz...stb., akkor telefonálok apának, hogy nyugodtan adjon neki tápszert, mert nem érek haza. Én is szívesen adnék neki csak anyatejet, viszont most ez egy kicsit bonyolultabb élethelyzet lett, és szerintem a lényeg, hogy ne éhezzen a baba. Nem lesz semmi baja tõle.
Szia! Én megértelek, én ugyan így vagyok vele, mert utolsó félévem van fõiskolán, ami 120 kilométerrel odébb van. Hiába hogy autóval járok, csak az oda vissza út 3 óra. Bár nekem van lefejve tej, ha nem volt elég, akkor addig anya vigyázott a babára, és van kiírva tápszer, és fele fele adagban adja neki oda. Most jön úgyis a vizsgaidõszak, szóval elõ fog fordulni nálam is kb. heti egyszer. Szóval ne legyen se bûntudatot (a második válaszoló miatt), mert én is így csinálom. A hidegbe nem fogom hurcolászni a gyereket, és a tápszer egyébként sem méreg...
A kérdező hozzászólása: 2 és fél hónapos.
Megnyugtató, hogy te így látatlanban kezességet mersz vállalni a gyerek jövõbeni egészségéért. Nem tudom, egyeseknek miért rémisztõ, ha valós veszélyekre hívjuk fel egymás figyelmét. Elvégre, ezért van az oldal, ezért is vannak itt a gyakorlottabb anyukák. Ha x anyuka úgy gondolja, ez felesleges túlpara, ne fogadja meg a tanácsot, szíve joga. De attól még a tanács jogos marad és hagyjuk meg a döntés jogát y anyukának is. Én jobban szeretek félni (és bajmegelõzni), mint egyszer nagyot megijedni (amikor már esetleg "késõ"). Mindig van jobb megoldás.

Miért van az, hogy ha verem a farkam csak akkor tudok el menni ha be feszite, a láb izmaimat ha ellazitom miért nem tudok el menni?

Legjobb válasz: Ez érdekes velem is így van, ha csak szépen lazán verem, akkor vagy 30-35 perc kell hogy elélvezzek. Ha viszont ki-be szorítom az izmaimat, a lábamban, stb, akkor ki tudom csapni 1 perc alatt is. (Persze ez rajtam függ hogy gyorsan akarom-e, nem azt mondom hogyha az utóbbit választom akkor mindig 1 perc. :D)

Ez érdekes velem is így van, ha csak szépen lazán verem, akkor vagy 30-35 perc kell hogy elélvezzek. Ha viszont ki-be szorítom az izmaimat, a lábamban, stb, akkor ki tudom csapni 1 perc alatt is. (Persze ez rajtam függ hogy gyorsan akarom-e, nem azt mondom hogyha az utóbbit választom akkor mindig 1 perc. :D)
Velem is így van. 12/F XD
velem is :D 18/F
Talán erõteljesebb a lazulás orgazmus után, valahogy minden lazább orgazmus+feszítés után :)

Anyukák! Ti helytelennek tartanátok 18 éves lányotoknál, ha el szeretne menni nőgyógyászhoz? És ha fogamzásgátlót szeretne íratni?

Hogyan álltok ehhez az egészhez?

Legjobb válasz: Szerintem 1. 18 éves, tehát az õ dolga 2. Nagyon klassz, hogy ezzel együtt megbeszéli az Anyukájával, tanácsot kér 3. Ehhez jó lenne tudni, hogy van-e stabil barátja, mennyire van felvilágosítva a védekezésrõl és a betegségekrõl is, mert a terhesség csak az egyik fele, a gumi sok mástól is véd. 4. Nõgyógyászhoz el lehet menni vele, a tablettáról lebeszélném és inkább a gumi felé terelgetném, de ez tényleg szituáció függõ. Ha másfél éve együtt van a barátjával, akkor a tabletta se kizárt.

Szerintem 1. 18 éves, tehát az õ dolga 2. Nagyon klassz, hogy ezzel együtt megbeszéli az Anyukájával, tanácsot kér 3. Ehhez jó lenne tudni, hogy van-e stabil barátja, mennyire van felvilágosítva a védekezésrõl és a betegségekrõl is, mert a terhesség csak az egyik fele, a gumi sok mástól is véd. 4. Nõgyógyászhoz el lehet menni vele, a tablettáról lebeszélném és inkább a gumi felé terelgetném, de ez tényleg szituáció függõ. Ha másfél éve együtt van a barátjával, akkor a tabletta se kizárt.
Amikor 17 voltam anyuval megbeszéltem, hogy szeretnék fogamzásgátlót szedni (akkor már 2 éve együtt voltam a barátommal), egy csomó kérdésemre válaszolt és el is kísért a nõdokihoz, hogy ne menjek egyedül. 25/N
A kérdező hozzászólása: illetve nem nagyon akar!
Nincs zsebpénzed? Diákmunka? Mert a tabletta tényleg drága... Szerintem le kéne ülni vele megbeszélni õszintén, ha látja, hogy felkészült vagy, tudod, mit akarsz, talán sikerül meggyõznöd.
A kérdező hozzászólása: Zsebpénz nincs, nyári munkát meg nem sikerült szereznem, de hát sokáig az t se csinálnám, és késõbb megint itt tartanék. :/
Én ösztöndíjból finanszíroztam magamnak a tablettát, igaz ahhoz elõbb suliba kellene járnod, soha senki egy fillérrel nem támogatta a gyógyszeremet, az összespórolt pénzembõl vettem mindig, 3 havonta 6000ft, a mai napig is, bár szerencsére most már munkám is van, és párom is besegít, nem úgy mint az elõzõ. A te párod nem állná a felét? annyival is kevesebb lenne.
A kérdező hozzászólása: Hát, már az elején is úgy tartotta, hogy neki kellene fizetni. Én meg úgy gondoltam, hogy a szüleimnek kellene inkább. De mivel õk hallani se akarnak róla, így mégis muszáj leszek a páromra támaszkodni! :/
Én sok mindent meg tudtam beszélni anno az anyukámmal, de az elsõ nõdokihoz az akkori párom kísért el, és eszembe nem jutott volna a gyógyszert anyuval kifizettetni!
En 21 voltam amikor kiirattam a tabit, az én anyukám is ellenezte, azt is hogy elmenjek nodokihoz.Sot még ijeszgetett hogy milyen kellemetlen lesz a vizsgálat, a hormonok meg károsak, stb.Nagyon rosszul esett a hozzáállása, de elmentem egyedul, nem volt semmi gond, egyáltalán nem volt kellemetlen és a fogamzásgátloval is azota semmi baj, sot csokkenti a menstruacio erosségét és a gorcsoket.(Enis nogyogyásznak készulok de a gyerekemet inkabb mashoz kuldeném ) 18 évesen már befejezodott a fejlodes, nem lesz tole semmi bajod, szerintem iratsd ki és a barátod is száljon be a koltségekbe.Anyukád meg majdcsak megbékél a dontéseddel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát, mindekttõt ellenzi. Azt is hogy szexuális életem van, és szte csak meghízok a tabitól. Viszont az orvoshoz sem nagyon akart eljönni velem.
Örülnék neki, ha felelõsségteljesen viselkedne. De mivel nõgyógyász szeretnék lenni, erõsen reménykedem benne, hogy nem menne el másik orvoshoz. A fogamzásgátló meg hát...kérdéses. Ameddig tudnám, én is inkább a gumi felé terelgetném, vagy megpróbálnék hormonmentes megoldást kínálni. Egyébként miért nem akarja a tabit anyukád? Azért, mert az egészségedet félti, vagy azért, mert alapból az ellen van, hogy már szexuális életet élsz? Azért nem mindegy. Ha azt sem akarja, hogy szexelj, akkor le kell vele ülni, és megbeszélni, hogy már nem vagy gyerek. 18 éves korban véleményem szerint normális dolog, fõleg ha régóta tartó kapcsolatod van. Viszont ha azért ellenzi a tablettát, mert fél, hogy bajod lesz tõle, azt meg tudom érteni. Ez esetben kérd meg, hogy kísérjen el orvoshoz, és beszéljétek meg együtt a dokival, vizsgálatok után, hogy szaba-e szedned vagy sem.
Magyarázd el neki, hogy még mindig jobb ha felelõsségteljesen védekeztek, mint hogy maholnap szülj egy gyereket, akit nem tudsz felelõsséggel felnevelni, vagy ne adj isten abortuszra kerülne a sor. Kérdés miért ellenzi a fogamzásgátlót? Szerintem a gumi pénzkidobás és kényelmetlen (ezt el is mondhatod neki) Ha azért, mert úgy véli, hogy árt a szervezetednek, írassatok fel hüvelygyûrût. Ugyanúgy kell felhelyezni, mint a tampont, jóval kevesebb a hormontartalma és nem megy át a szervezeteden (bélrendszeren), csak alulról hat.Havonta egyszer kell csak feltenni és ugyanolyan biztonságot nyújt mint a tabletta. Pl a nuvaring nevû, nézz utána neten és mutasd meg neki, ha ezért ellenkezik. Tök mellesleg felnõtt vagy hivatalosan nem kell anyuci hozzá. Csak akkor, ha nem tudod mibõl kifizetni a három havi adagot, aminek az ára sokszor 6-7000-re rúg. Én sem kérdtem ki anyám véleményét annak idején. Elmentem írattam amikor hazamentem meg közöltem. Ennyi
Sosem volt olyan a viszonyunk hogy ilyet megbeszéljek vele, 21 éves koromban mentem el egyedül, és a mai napig nem tud róla, hogy szedek- e valamit vagy sem. Ennek már 3 éve. Nem szoktunk ilyenrõl beszélgetni, kicsit rossz is, de ez van.
A kérdező hozzászólása: 1 éve vagyok együtt a barátommal, de anyukám nem szívesen jön el velem, fogamzásgátlóról meg hallani sem akar!
Figyelj, 18 éves vagy, elvileg felnõtt nõ, fogod magad elmész egyedül/barátnõddel, felíratod a fogamzásgátlót és kész.Gondolom anyukád se akar idõ elõtt nagymama lenni.
Menj el nélküle. Te életed.
Én teljesen helytállónak tartom, hogy elakar menni nõgyógyászhoz.Ha már él nemi életet akkor mindenképpen fontos lenne, hogy megnézze az orvos, hogy minden rendben van-e.Én 19 évesen voltam elõször, és méhszájsebet találtak, amit szerencsére, így idõben tudtak kezelni.Ezért is bíztatok mindenkit, hogy menjenek évenként szûrésre. Gondolom a lányodnak a fogamzásgátló nem ok nélkül kell neki.Szerintem örülj neki, hogy foglakozik a védekezéssel.Szerintem te sem örülnék neki ha hazaállítana terhesen.Meg amúgy is már egy felnõtt nõ, õ is eltudja dönteni, hogy mit szeretne.
18 éves vagy, vagyis nagykorú. nincs más rokonod/közeli barátnõd, akivel elmehetnél (ha nem akarsz egyedül)? ha anyukád nem akar róla hallani, akkor nem kell beszélni neki róla. 27/l
Bocsi, azt hittem te vagy az anyuka.De így semmi gond, fogod magad bejelentkezel és elmész.Nem kell oda anyukád, nem fognak semmi olyat csinálni veled ami fájna.
A kérdező hozzászólása: na igen..de valaki fizeti is a tablettát? nem?
én... fogtam magam 18 évesen és szépen elmentem. bár akkor problémám volt és a barátommal közösen mentünk. szerintem tudnia nem kell róla. én se állok anyukámhoz olyan közel hogy ilyenrõl beszéljünk. lássuk be fel kell nõni :D. aztán a gyógyszer.... hát érdemes közösen venni. mi is felesben fizetjük a barátommal és a zsebpénzünkbõl. szülõk nem tudnak róla....

Ha a párom el szeretne menni kivizsgáltatni magát/ffi/akkor Vas megye környékén hová tudna el menni?

vagy valahol ennek a környékén!vagy lehet eggyáltalán olyan vizsgálatot csináltatni ahool meg mondják hogy mennyire eleven az anyag?:-)esetleg lehet valamit szedni rá?

Legjobb válasz: Nõgyógyásztól érdemes kérni beutalót a megyei kórházba, tõlük kérni idõpontot, és vinni a mintát! Elõtte 5 napig nincs szex, a mintát belsõ zsebben kell vinni, hogy melegen tartsátok!

Nõgyógyásztól érdemes kérni beutalót a megyei kórházba, tõlük kérni idõpontot, és vinni a mintát! Elõtte 5 napig nincs szex, a mintát belsõ zsebben kell vinni, hogy melegen tartsátok!
Szia! Biztosan van a környéken egy nagyobb kórház pl. Szombathelyen, ahol van andrológiai szakrendelés. A nõgyógyászodat kérdezd meg, hogy kell e ide beutaló vagy hívd fel a szakrendelést, hogy be lehet-e jelentkezni e nélkül is. Az csak a vizsgálat után derül ki, hogy van-e valami baj és ha igen, akkor az orvos úgyis javasolni fog valamilyen gyógyszert vagy terápiát, de vannak nagyon jó gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmények, ha erre lenne szükség.

Ha a gyerekemet szeptembertől fel veszik az óviba vissza kell mondanom a gyest? Októberben leszünk három évesek? Én még nem tudok el menni dolgozni mivel meg szűnt a munkahelyem! Egyenlőre amíg az óviba beszokunk munkanélkülire fogok el menni.

Legjobb válasz: A Gyes a gyermek betöltött 3 éves koráig jár. Nem is kell lemondani róla szerintem, mert novembertõl nem fogod kapni. Tehát novembertõl munkanélküliként regisztráltathatod magad, ha addig nem találsz másik munkahelyet.

A Gyes a gyermek betöltött 3 éves koráig jár. Nem is kell lemondani róla szerintem, mert novembertõl nem fogod kapni. Tehát novembertõl munkanélküliként regisztráltathatod magad, ha addig nem találsz másik munkahelyet.
felveszik megszûnt elmenni ovi egyelõre nem elváló igekötõk addig tanulj egy kis helyesírást
A GYES csak a gyerek 3 éves koráig jár, hiába szûnt meg a munkahelyed. Az oviba beszokás maximum 1 hét, a bölcsibe tart tovább.
A kérdező hozzászólása: Nem tovább akarom kapni a gyest csak arra vagyok kíváncsi hogy attól függetlenül hogy óvodába jár a gyerek jár-e még a gyes vagy sem!!Azért kösz
Évente kell bizottság elé menni.
Évente. A szomszédunkban volt egy fickó, akinek a cukorbetegség miatt az egyik lábát amputálni kellett, neki is évente meg kellett jelenni a bizottság elõtt, hogy még minidg jogosult-e arra a százalékra. Hihetetlen, nem tudom mit vártak, hogy kinõ a lába...?:(
NEKEM 2ÉVENTE KELL MENNEM DE A VÁLLASZLEVÉL TARTALMAZA AZ UJ IDÕPONTOT.50 FÖLÖTT HOGY VÉGLEGES E SZERINTEM MÁZLI KELL HOZZÁ HOGY NORMÁLIS DOKIT FOGJÁL KI A BIZOTSÁGNÁL
Nekem is 2évente kell mennem, egyszer volt hogy 3évig kaptam meg, , , azthiszem 52év a határ akkor véglegesítenek, , , ,

Londonban elunk, mar fel eve, tobbszor is voltunk kint, pl tavaly is de a ferjem tavaly sem akart dolgozni menni, ha el is ment otthagyta 2 het mulva a munkahelyet, igy nem volt penzunk es haza kellett menni. Mit tegyek? Tovabbi lent.

Most ugyan ez a helyzet!! Iden en jottem ki 1 honappal elobb aztan jott a ferjem is, en allando jelleggel dolgozok, van munkam (babysittelek) eleg jol keresek vele, de a ferjem mar a 4. Munkahelyet hagyta ott, mert allitolag nem birta a fonoket, sem azokat akikkel egyutt dolgozott.. Olvastam itt sokat, hogy ez miatt nem erdemes elhagyni azt akit szeretsz, neha en is igy gondolom, de aztan olyan feszult leszek, mint meg soha.. Kitor belolem, foleg mikor egyhuzamban 12 orakat dolgozok es cak azt latom, hogy o otthon sorozget es laptopozik... Idegesiiit!!! Kisbabat tervezunk, de meg nem jott ossze. Egyebkent joszivu ember mindig vesz nekem pl valami kis aprosagot mikor penze van stb. Haza nem mehetunk egyeb okokbol.... Most egy 8 szobas lakasban lakunm 9en , koztuk az edesanyam is. A masik problemam hogy a ferjem nem tudja elviselni, a batyjamat, allandoan lehordja stb.. Sosem voltak jo viszonyban de most a batyjam is jon ki marcius elejen es itt fog lakni elunk, mit tegyek , hogy jobb legyen? Munka teren is, es, hogy a ferjem ne veszekedjen majd mindig a testveremmel. Nagyon szeetjuk egymat egyebkent a parommal, neha veszekszunk de altalaban mindig a munka miatt van, de amugy meg tisztessegesnek mondhatom, mert ha dolgozik, a keresetet egy fillerig lerakja nekem! A masik, hogy ritkan szokott marihuanat szivni, vagy nem is olyan ritkan valtozo... Hti 2-3 alkalom.. Ez is zavar... Mert minden ilyen esetnel kitor belolem az idegesseg, hogy otthagyom inkabb en is a munkahelyem es meglatjuk mi lesz... Sokszor ugy erzem, hogy csak en teszek ebbe a kapcsolatba, elhagyni nem akarom amint mar mondtam, csak tanacsokat szeretnek! Koszonom.

Legjobb válasz: Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Latjatok errol beszeltem, mar tamad... mikor a huga babynek hibja meg ilyenek.. es meg neki all feljebb .. mikor annyira nem kepes hogy egyszer az eletben 2 hetnel tovabb maradjon egy munkahelyen... az beszel akinek a pezsgos uveget dugtak a fenekebe meg engedte h lekakiljak!!! Es szo szerint... ja meg a tampont is siman beledughattama fenekebe mert o ezt viccesnek talalta.. szoval na... :) ))) meg olyanokat csinal h bepucsiiit es azt mondja h ohhhh szexelj meeeeg... :D meg lobalja a kis farkat es azt mondja h good by horses... szoval beteg!!!!
Az beszel aki azt szereti ha lehugyozom, meg aki a wc helyett a furdokadba vizel... XDDD
A kérdező hozzászólása: Szerintem osszekeversz magaddal pezsgos feneku. Es eszkuszommeg elvezte is mikor behatolt a kis popsijaba. Meg mu branart akart vetettni velem h en azzal csinaljam meg ot.... es amikor azt mondtam h nem akkor vette elo az uveget.. en meg mondom ugy kell neked durr bedugtam
Meg ha igaz is lenne, meg mindig jobb mint a verfertozes!!!! ;))
A kérdező hozzászólása: Ezt magadnak mondd dragam!! :) te eltel folyamatos szexualis eletet a 16 eves hugoddal...
A kérdező hozzászólása: Meg mikor mentem hozzatok allandoan a hugod szobajaba voltal, es egyszer mikor meghsllottam h nyog a szobabol inkabb be se mentem.... na akkor mirol is beszelunk?!
Pontosan ezért kéne elválnotok '-_-
A kérdező hozzászólása: Anyukad is teljesen meg volt erted bolondulva mikor meg 15 evesen o akart teged furdetni.. azt konyorogtel neki, hogy ne mert te tudsz egyedul... na most johet a tamadas..
Igen! XD Jobb sztorit nem adott ki az agyad latom baby... Csak az a helyzet hogy amit a battyaddal kapcsolatban irtam az igaz, sot emlekszel gondolom mikor reszegen eljott apad hozzank es a seggedet simogatta, ahol persze te voltal eltartva, sokszor moeg takaritani sem tudtal inkabb fekudtel a rendetlensegbe delutan 4ig. Mindenki dolgozott te meg csak vasaroltal meg aludtal nappal este meg mikor haza ertem a munkabol a hireket sem tudtam megnezni nyugodtan mert te az idiota sorozataidat nezted. Az sem masodlagos hogy nem hogy verfertozott vagy hanem meg a lanyokhoz is vonzodsz..... 15eves voltal amikor osszejottunk, de te akkor mar reges reg nem voltal szuz!!!
és te akarsz gyereket kérdezõ?? te ugyanolyan siralmasan primitív lehetsz mint a férjed. A zsák megtalálta a foltját.
Mindegy mit tesztek, csak haza ne gyertek! Jobb nektek ott jó messze, Londonban együtt. (Meg nekünk itthon maradtaknak is)
Könyörgöm maradjatok Londonban.. felõlem még gyereket is csinálhattok (bár iszonyúan sajnálom szerencsétlent elõre, hogy ilyen primitív szülei lesznek), csak haza ne gyertek!
A kérdező hozzászólása: :D na es mivan ha hazamegyunk? Nem hiszem h barmelyikotonkkel is szembe mennenk az utcan.. hal istennek;)
Igen! De azt a draga kis felesegem elfelejtette leirni, hogy 2013.03.22.-en hazasodtunk ossze de mar 3het mulva egy masik pasival baszatta magat. Meg a 3 ev alatt amiota megismertem kb 10pasival csalt meg, amikor kijott Londonba akkor is nem azert jott ki elore hogy azzal valamilyen szinten elosegitse azt hogy boldoguljunk hanem mert megunta az otthoni pasikat. A battyat azert utalom mert ismerem gyerek korom ota es semmi jot nem tudok ra mondani, maximum annyit hogy megdugta az osszes tyukot a kornyeken, illetve malacokat es kecskeket, es nagyon sanszos az hogy amikor a battyara es az edesanyja pasijara lett bizva 11evesen es az anyja Amerikaban dolgozott tobb evet es evente max 2x latogatott haza, a battya vele is kikezdett, es erre o is hajlott. Bar ezt egyszer mar bevallotta mikor lelkileg maga alatt volt a felesegem. Az apja nem foglalkozott vele mert neki a tablettas bor mindig is fontosabb volt. Egyebkent megsugom hogy a mai napig anyosom tartja el aposomat bar nincsenek egyutt, mert eladna a hazat a sajat feje folul, meg persze neki kb 5eve nincs mar munkaja sem szakmaja, de egyre buszke lehet, a videokra amik reszegen keszultek rola es amiket a "baratai" toltottek fel a legnagyobb video megoszto portalra. A battya extasyval es mas egyeb kabitoszerekkel uzletel/t/, bar en is termesztettem otthon kannabiszt sajat fogyasztasra de nem arultam azt penzert senkinek!!! Ma mar nem szivok cannabist, de szivok herbal fustolot amit legalisan szerzek be a Tower Head Shop nevezetu boltban itt Londonban. LEGALIS! Jelenleg 5napja nincs munkam de hivogatom oket es hirdetem magam, meg jo hogy ez London es itt nem kell haboruba menni azert hogy munkat talaljon az ember, egyedbkent komuves a szakmam, es van sejtesem az epitoiparhoz.
A kérdező hozzászólása: Es ha elmondom neki azokat a dolgokat akk mindig tamad... hulyesegeket mondd stb... lehet h tenyleg valnom kene, lehord mindennek allandoan...
A kérdező hozzászólása: Meg mondjuk arrol nem is beszelve, h teljesen bolond reggeben meg a motorbol is a benzint szipuszta..... nem tudom mar en sem hova tenni ezt az embert.
Hát elõször is, így MÉG ne vállalj vele gyereket. Úgyse csinálna semmit, és nem is tudna eltartani, hiszen láthatóan nem akar dolgozni, menekül a munka elõl. Vagy õ lenne a gyerekkel? Másodszor irány a rehab. Olyan NINCS, hogy csak néha szív, és nem függõ, ez hazugság. Rá kell lépned keményen, mert így semmi perspektívád nincs. Ezt néz meg: http://www.youtube.com/watch?v=qpybH8Y3Opo
NA én sosem értettem, hogy miért vannak olyan buta nõk akik eltartják a férfit. A párod lusta, nem akar dolgozni, és sokáig nem csinálhatja, hogy így változtatja a munkahelyét, mert egyre kevesebben fogják értékelni hogy mindenhonnan kilép. A párod persze, hogy jószívû, végül is eltartod. Hihetetlen, hogy te ilyen link alaknak akarsz gyereket szülni. Mégis hova? Ahol nyolcadmagaddal élsz?? És ki fog akkor dolgozni? Mert a párod tuti nem.
Itthon dolgozik, nem lehet hogy a nyelvvel van baja, fél megszólalni vagy bármi?
Egy munkakerülõ, dolgozni nem akaró, feleségén élõsködõ "férfi" bõven eleget tett azért, hogy otthagyják. A gyereket ne szülj egy ilyen kapcsolatba. Most mégis mit milyen tanácsot adjunk, ha otthagyni nem akarod? Szedd össze magad, hogy életed hátralévõ részében napi 12 órákat fogsz dolgozni, hogy õt is eltartasd. Gyereket így mégis hogyan akartok?
Ne haragudj, kérdezõ, de ha ezzel az emberrel te közös jövõt, gyereket tervezel, akkor hülye vagy. Nincs rá jobb szó. Munkakerülõ, lusta link alak, aki képes elnézni, hogy a neje 12 órákat gályázik, és eltartatja a seggét, mert õ nem jön ki a munkatársakkal. Az ilyentõl a lehetõ leggyorsabban meg kell szabadulni, mert egy gyerekkel végképp nyeregben fogja érezni magát, és gürizhetsz majd te azért, hogy eltartsd a családot.
Én is azt mondom, egyetértek az elõttem szólókkal. MÉG ne vállaljatok közös gyereket, így nem szerencsés. Amúgy meg lehet, hogy tényleg baja lehet a munkáltatókkal.. én pld. szülés elõtt két helyen dolgoztam 7-7 évig mindkét helyen, és gyes közben felszámolták a m.helyemet, és már a 4. helyen vagyok, tiszta idióta fõnököket fogtam ki eddig mindig.. :( Igaz, nem mondok fel soha, amig nincs másik...
Azért van elképzelése a pasidnak. Otthon ülök, netezgetek, vakarom a seggem meg eltolok közben pár jointot. Arany élet!!! Keress egy dolgozni akaró pasit, akivel tervezhetsz gyereket, mert a jelenlegivel nem nagyon tudsz...
Szerintem ne foglalkozz a férjeddel, ott kint ismerkedj meg egy rendes emberrel és válj el a mostanitól. Amíg ez összejön, csak tûrj, mást nem tehetsz, a férjed nem fog meváltozni ha ilyen a hozzállása.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok egyebkent, a ferjem 24.. koszi a kommenteket de ugylatom itt , mindenki csak arra tud gondolni, hogy valjak el stb, meg, hogy keressek vki mast es aztan valjak el?! Ez megis milyen dolog?? Szeretem a ferjem, irjon mar vki olyan is aki hasonlo helyzetben van!! Koszii
Nem kell elválni, de rugdosd már el normálisan dolgozni, meg rehabra, hogy ne szívjon. De mégis hogy gondoltad, hogy szülsz ennek az embernek egy gyereket? Ki fogja a gyereket ellátni, ki fog dolgozni? Ezeken gondolkozz már el egy kicsit.
Hát ne haragudj de tényleg hülye vagy ha vele vagy. Akkor maradj vele dolgozz továbbra is, megváltozni úgyse fog, ha nem akarod elhagyni akkor ne hagyd, és puff. Legyél csak egy függõ emberrel aki már most semmit se csinál, és tékozold el a fiatalságodat. Jó életcél... De senki semmi mást nem fog írni, mert megpróbáltad, de õ nem változtat semmin, én meg kötve hiszem hogy ennyi munkahelyet otthagy csak ezért mert a fõnök/kollégák.. ugyanmár.. nem talán inkább mert büdös a munka neki? Beszéltél vele, nem történt semmi változás, de azért otthagyni nem akarod. Pedig kéne ultimátum.
Milyen választ vársz?? Leírod feketén fehéren hogy a férjed drogozik, egy lusta disznó, esze ágában sincs dolgoznia, te meg robotolsz 12 órákat mert jaj, akkor mibõl élnétek. Egy link alak a férjed, és még a bátyáddal sem jön ki, nyilván mert õ pontosan látja mi a helyzet. Látja, hogy a férjed bár nem futtat téged de úgy viselkedik mint egy strici. Ha neked ez így jó, akkor miért panaszkodsz??? Akkor miért nem vagy boldog, hogy eltarthatod?? Akkor pici szádat befogod, mosolyogva mész dolgozni 12-16 órákat is ha kell, hazafelé jövet néha vegyél füves cigit neki, hogy jó kedve legyen, és legyél elégedett, hogy megint a te pénzedbõl, te fizetésedbõl játssza a nagy urat. Ha majd sikerül és teherbe esel (bár annyi eszetek lehetne, hogy tudjátok, azért nem sikerül a teherbe esés, mert a füves cigi is eléggé gyengíti és csökkenti a spermák számát, életképességét) akkor legyél még boldogabb, és dolgozz még többet terhesen. Angliában nem olcsó a baba ellátása, fõleg ha bölcsibe majd oviba is fog járni. Miért panaszkodsz ha neked ez a tökéletes élet???
A kérdező hozzászólása: Lehet h igazatok van.... de elkoltozni se akar innen, pedig en mar azt se egyszer mondtam neki.. de mivel nincs penze, igy nem tud menni azt mondja
Kérdezõ, azért téged is minõsít ám, hogy egy ilyen ember a párod!

Honnan van ez az idézet? Elmentél tőlem, s én hagytam, hogy menj csak el. Hiába lett volna minden, ha valaki menni akar, azt hagyni kell.

Nekem valamiért az Anyegin rémlik. De nem vagyok biztos a dolgomban.

Legjobb válasz: Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Dante Alighieri Elmentél tõlem, S én hagytam, menj csak el, Hiába lett volna minden, Ki menni akar, azt hagyni kell. Mosolygott hozzá az arcom, De mögé senki sem néz, Játszani a közömbös embert, Most látom csak, milyen nehéz. Elmegyünk egymás mellett némán, Két szemed rám nevet, Mosolyogva köszöntelek én is, De hangom kicsit megremeg. Különösek vagyunk mi, emberek, A lelkünk sír, az arcunk nevet, Azt hisszük másokról, boldogok talán, S irigykedünk néhány vidám szaván, De nem vesszük észre, Dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó szemében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!