Találatok a következő kifejezésre: Ha el kötve és (7 db)

Ha el vagyok kötve és úgy esem teherbe, az akadályozza a baba fejlődését, vagy a születését?

Legjobb válasz: Persze,ettõl még ki tudod hordani, mert a petevezetékedet kötötték el, így az érett petesejthez nem jut el a sperma, és nem tudnak beágyazódni!

Persze, ettõl még ki tudod hordani, mert a petevezetékedet kötötték el, így az érett petesejthez nem jut el a sperma, és nem tudnak beágyazódni!

Van 1 éjjelifényes lámpakapcsolóm a falon. Most tönkrement. Kikötöttem belőle a glimmlámpát és most rendesen működik, ha meg be van kötve villogtatja az lámpát. Miért, hogy romlott el?

Vagy hogyisvanez?

Legjobb válasz: . Az a helyzet, hogy nem romlott el a kapcsolód. A leírtakból arra következtetek, hogy energiatakarékos izzót kapcsolsz vele. Az hajlamos derengeni sötétben, és egy idõ után villogni (de csak glimlámpás kapcsolóval). Megoldás: 1) Ne rakd vissza a glimmlámpád. 2) Ne használj energiatakarékos lámpát. .

. Az a helyzet, hogy nem romlott el a kapcsolód. A leírtakból arra következtetek, hogy energiatakarékos izzót kapcsolsz vele. Az hajlamos derengeni sötétben, és egy idõ után villogni (de csak glimlámpás kapcsolóval). Megoldás: 1) Ne rakd vissza a glimmlámpád. 2) Ne használj energiatakarékos lámpát. .
A kérdező hozzászólása: jahh ez lett mert a kompaktfénycsõ teljesen jó meg nekem eddig távirányítós dugaljba volt dugva a csillár, és ugy használtam.(panelbe nálunk konnektor van a plafonnál) :D

Valakinek van e genius sw 5.1 3000se ha van akkor megkerem nagyabol mondja el ha be van kotve melyen minden rendesen es jol?

Legjobb válasz: Nem a legtutibb. A játékok élvezhetõek, filmek háát elmegy. Amúgy jól szól, maxot nem szereti. Zenéket is meg lehet vele hallgatni.

Nem a legtutibb. A játékok élvezhetõek, filmek háát elmegy. Amúgy jól szól, maxot nem szereti. Zenéket is meg lehet vele hallgatni.


Azt, hogy kéne megoldanom, hogy a 2 gép össze van kötve LAN-on, és az egyik gépről a másikra átküldjek egy 18 Gb-os file-t? Ekkora adathordozóm nincs! Total Commander-el kéne megoldani ha lehet, vagy egyszerűbben! Kössz a segítséget.

Legjobb válasz: Simán, kell egy FTP program az egyik gépre, például a "Quick'n Easy FTP Server Lite" Elég egyszerû beállítani. Aztán ha fut, akkor a másik géprõl lehet csatlakozni a Commanderrel és már mehet is a másolás.

Simán, kell egy FTP program az egyik gépre, például a "Quick'n Easy FTP Server Lite" Elég egyszerû beállítani. Aztán ha fut, akkor a másik géprõl lehet csatlakozni a Commanderrel és már mehet is a másolás.
Otthoni csoport funkció a Windowsban.

Nos én egy olyan készüléket keresnék amit pl egy piezzo vagy dome sugárzóra kötve olyan magas hangot állítana elő ami IDEGÖLÕ és ha nem vagyunk itthon be tudnék kapcsolni a kedves szomszédomnak, ilyet esetleg valaki?

Bármi ilyen vagy hasonló dolgot, programot, egyéb elektromos eszközt ajánlana mert éjfélkor is képes hallgatni a zenét a gyerekek és mi is pihennénk

Legjobb válasz: 20 Effekt a szomszédok idegesítésére, keress rá googleba. Viszont ehhez kell hangcucc is. :) Elvileg az önkormányzat szabályozásában, rendeleteiben benne van. Nálunk : http://www.kephost.com/images4/2012/9/16/a1_2012_9_16_y0loxr.. Aki megszegi az 10.000Ft -al büntethetõ.

20 Effekt a szomszédok idegesítésére, keress rá googleba. Viszont ehhez kell hangcucc is. :) Elvileg az önkormányzat szabályozásában, rendeleteiben benne van. Nálunk : http://www.kephost.com/images4/2012/9/16/a1_2012_9_16_y0loxr.. Aki megszegi az 10.000Ft -al büntethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Létezik egy tömegoszlató fegyver ami hanggal mûködik, a németek fejlesztették ki, de úgy tudom a teszteken kívül nem próbálhatták ki élesbe, az kellene neked. Láttam róla egyszer egy videót, ráirányították a hangot kb 100 emberre és mind a füléhez kapott és letérdelt. Van itt link a hasonló eszközökrõl: http://www.zmne.hu/kulso/mhtt/hadtudomany/2004/2/2004-2-10.h..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ez egy kicsit magasabb kategória mint amire gondoltam...én csak egy síp hangra gondolok... :D

Ha ilyen mély ládám van (kiegészítõbe van a link) és rá van kötve egy-egy 4 Ohm-os hangfal, akkor hány Ohm-mos erõsítõre kell kössem? 4 vagy 8? A választ elõre is megköszönöm.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!