Találatok a következő kifejezésre: Ha el kötve (13 db)

Ha el vagyok kötve és úgy esem teherbe, az akadályozza a baba fejlődését, vagy a születését?

Legjobb válasz: Persze,ettõl még ki tudod hordani, mert a petevezetékedet kötötték el, így az érett petesejthez nem jut el a sperma, és nem tudnak beágyazódni!

Persze, ettõl még ki tudod hordani, mert a petevezetékedet kötötték el, így az érett petesejthez nem jut el a sperma, és nem tudnak beágyazódni!

Két éve el lett kötve a cicánk. Napjainkban viszont egyre gyakrabban fordul elő, hogy jelölget. Mit lehet tenni, ha a lakóterünk szinte minden pontján érzed a munkáját? Nem vagyok koszos!

Legjobb válasz: Ha már két éve ivartalanítva van, és eddig nem volt ilyen gond, akkor ez nem valószínû hogy jelölgetés, az nem tér csak úgy vissza. Inkább valami betegség húzódhat meg a háttérben. Valamilyen húgyúti dolog. Olvass utána ezeknek a betegségeknek, hátha felismersz valami tünetet. De még jobb lenne ha elvinnéd dokihoz.

Ha már két éve ivartalanítva van, és eddig nem volt ilyen gond, akkor ez nem valószínû hogy jelölgetés, az nem tér csak úgy vissza. Inkább valami betegség húzódhat meg a háttérben. Valamilyen húgyúti dolog. Olvass utána ezeknek a betegségeknek, hátha felismersz valami tünetet. De még jobb lenne ha elvinnéd dokihoz.
Lehet kapni kutya és macska távoltartó sprayt olyan ötszáz forint lehet. Be kell ott fújni a falat ahol jelölget...
Nekem a távoltartó spray semmit nem használt :( És más egyéb sem, pedig sok mindent kipróbáltam.
A macskák tiszta állatok. Általában akkor végzik a dolgukat az almon kívülre, ha fájdalmuk van. Ebben az esetben a fájdalmat az alomhoz kötik. Nézd meg, hogy nem-e véres a vizelete. Nagyon sok cica küzd alsó húgyuti szindrómával. http://macska.mancsok.hu/betegsegek/alsohugy.htm
Benti cicáról van szó? Kandúr vagy nõstény? Hány éves? Mielõtt ivartalanítva lett, jelölgetett már?

Van 1 éjjelifényes lámpakapcsolóm a falon. Most tönkrement. Kikötöttem belőle a glimmlámpát és most rendesen működik, ha meg be van kötve villogtatja az lámpát. Miért, hogy romlott el?

Vagy hogyisvanez?

Legjobb válasz: . Az a helyzet, hogy nem romlott el a kapcsolód. A leírtakból arra következtetek, hogy energiatakarékos izzót kapcsolsz vele. Az hajlamos derengeni sötétben, és egy idõ után villogni (de csak glimlámpás kapcsolóval). Megoldás: 1) Ne rakd vissza a glimmlámpád. 2) Ne használj energiatakarékos lámpát. .

. Az a helyzet, hogy nem romlott el a kapcsolód. A leírtakból arra következtetek, hogy energiatakarékos izzót kapcsolsz vele. Az hajlamos derengeni sötétben, és egy idõ után villogni (de csak glimlámpás kapcsolóval). Megoldás: 1) Ne rakd vissza a glimmlámpád. 2) Ne használj energiatakarékos lámpát. .
A kérdező hozzászólása: jahh ez lett mert a kompaktfénycsõ teljesen jó meg nekem eddig távirányítós dugaljba volt dugva a csillár, és ugy használtam.(panelbe nálunk konnektor van a plafonnál) :D

Nem viseli el babám ha le van kötve az ülésbe. Hogyan lehetne elfogadtatni vele? Tapasztalatok?

Sem a babakocsiba sem az etet?székbe!Szaggatja magáról.

Legjobb válasz: Hu ez elég ismerõs probléma:) Az én lányom is ilyen volt. Én olyankor probáltam a figyelmét elterelne valamivel vagy az autóba a kezébe nyomtam valami játékot rákcsálni valót,de bevallom õszintén ez is csak ideig-óráig vált be. A babakocsit sose viselte el igazán akkor oldodott meg ez a gond nála amikor már nem kellett használni,az autóba meg már nyugodt mert elég idõs ahoz,hogy megértse miért is fontos bekötni. Azt hiszem ezek a gondok majd magátol oldodnak meg,hisz a mai napig nem tudom miért nem birta elviselni.

Hu ez elég ismerõs probléma:) Az én lányom is ilyen volt. Én olyankor probáltam a figyelmét elterelne valamivel vagy az autóba a kezébe nyomtam valami játékot rákcsálni valót, de bevallom õszintén ez is csak ideig-óráig vált be. A babakocsit sose viselte el igazán akkor oldodott meg ez a gond nála amikor már nem kellett használni, az autóba meg már nyugodt mert elég idõs ahoz, hogy megértse miért is fontos bekötni. Azt hiszem ezek a gondok majd magátol oldodnak meg, hisz a mai napig nem tudom miért nem birta elviselni.
A kérdező hozzászólása: Köszi , várom már mikor hagyja abba!

Ha valaki el van kötve, lehet terhes?

Mert nekem minden erre vonatkozo jell megvan. Szédülés, émejgés, szagoktol valo undor, gyakori vizelés. A teszt nem mutatta ki és a vérzésem is meg volt igaz nem ugy ahogy szokot!

Legjobb válasz: Hallottam már ilyenrõl!Szerintem menj el dokihoz vagy csinálj egy tesztet!

Hallottam már ilyenrõl!Szerintem menj el dokihoz vagy csinálj egy tesztet!

Valakinek van e genius sw 5.1 3000se ha van akkor megkerem nagyabol mondja el ha be van kotve melyen minden rendesen es jol?

Legjobb válasz: Nem a legtutibb. A játékok élvezhetõek, filmek háát elmegy. Amúgy jól szól, maxot nem szereti. Zenéket is meg lehet vele hallgatni.

Nem a legtutibb. A játékok élvezhetõek, filmek háát elmegy. Amúgy jól szól, maxot nem szereti. Zenéket is meg lehet vele hallgatni.

Azt, hogy kéne megoldanom, hogy a 2 gép össze van kötve LAN-on, és az egyik gépről a másikra átküldjek egy 18 Gb-os file-t? Ekkora adathordozóm nincs! Total Commander-el kéne megoldani ha lehet, vagy egyszerűbben! Kössz a segítséget.

Legjobb válasz: Simán, kell egy FTP program az egyik gépre, például a "Quick'n Easy FTP Server Lite" Elég egyszerû beállítani. Aztán ha fut, akkor a másik géprõl lehet csatlakozni a Commanderrel és már mehet is a másolás.

Simán, kell egy FTP program az egyik gépre, például a "Quick'n Easy FTP Server Lite" Elég egyszerû beállítani. Aztán ha fut, akkor a másik géprõl lehet csatlakozni a Commanderrel és már mehet is a másolás.
Otthoni csoport funkció a Windowsban.

Nos én egy olyan készüléket keresnék amit pl egy piezzo vagy dome sugárzóra kötve olyan magas hangot állítana elő ami IDEGÖLÕ és ha nem vagyunk itthon be tudnék kapcsolni a kedves szomszédomnak, ilyet esetleg valaki?

Bármi ilyen vagy hasonló dolgot, programot, egyéb elektromos eszközt ajánlana mert éjfélkor is képes hallgatni a zenét a gyerekek és mi is pihennénk

Legjobb válasz: 20 Effekt a szomszédok idegesítésére, keress rá googleba. Viszont ehhez kell hangcucc is. :) Elvileg az önkormányzat szabályozásában, rendeleteiben benne van. Nálunk : http://www.kephost.com/images4/2012/9/16/a1_2012_9_16_y0loxr.. Aki megszegi az 10.000Ft -al büntethetõ.

20 Effekt a szomszédok idegesítésére, keress rá googleba. Viszont ehhez kell hangcucc is. :) Elvileg az önkormányzat szabályozásában, rendeleteiben benne van. Nálunk : http://www.kephost.com/images4/2012/9/16/a1_2012_9_16_y0loxr.. Aki megszegi az 10.000Ft -al büntethetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Létezik egy tömegoszlató fegyver ami hanggal mûködik, a németek fejlesztették ki, de úgy tudom a teszteken kívül nem próbálhatták ki élesbe, az kellene neked. Láttam róla egyszer egy videót, ráirányították a hangot kb 100 emberre és mind a füléhez kapott és letérdelt. Van itt link a hasonló eszközökrõl: http://www.zmne.hu/kulso/mhtt/hadtudomany/2004/2/2004-2-10.h..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ez egy kicsit magasabb kategória mint amire gondoltam...én csak egy síp hangra gondolok... :D
Táp pontos típusa?
A kérdező hozzászólása: Passz, [link] ilyen gép.
Nincs egy jumper az alaplapon amivel a BIOS beállításokat lehet törölni? Törlés állásban maradhatott.

Ha ilyen mély ládám van (kiegészítõbe van a link) és rá van kötve egy-egy 4 Ohm-os hangfal, akkor hány Ohm-mos erõsítõre kell kössem? 4 vagy 8? A választ elõre is megköszönöm.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!