Találatok a következő kifejezésre: Ha előzőleg volt (12 db)

A 12 és 13 hét között vagyok. Előzőleg volt 2 vetélésem ezért utrogestant és duphastont kaptam amit pár napja kellet abbahagynom. Ha eddig nem volt semmi baj akkor már nem lesz?

Eddig kerültük a szexet,nem doki javaslatra hanem mert én féltem,de tegnap kényeztettük egymást,de nem szeretkeztünk.A csiklón keresztüli orgazmustól sem lehet baj?Holnap megyek uh-ra és izgulok,múlt héten is voltam uh-on és minden rendben volt,nem gy?zött integetni az én bébim!

Legjobb válasz: Biztos recept nincs: a terhesség során bármikor felléphet probléma, de az tény, hogy a 12. hét után csökken a vetélés veszélye. Az orgazmus és maga a nemi élet ilyen idõs terhességnél nem okozhat problémát, hisz a baba már rendesen megtapadt és gondolom jól is fejlõdik. Tudom, hogy nehéz nem aggódni (én is túl vagyok már egy vetélésen), de próbáld meg élvezni a terhesség minden napját! Ez nemcsak Neked, hanem a babádnak is jót tesz! Boldog és gondtalan babavárást! 30 hetes ikres kismama

Biztos recept nincs: a terhesség során bármikor felléphet probléma, de az tény, hogy a 12. hét után csökken a vetélés veszélye. Az orgazmus és maga a nemi élet ilyen idõs terhességnél nem okozhat problémát, hisz a baba már rendesen megtapadt és gondolom jól is fejlõdik. Tudom, hogy nehéz nem aggódni (én is túl vagyok már egy vetélésen), de próbáld meg élvezni a terhesség minden napját! Ez nemcsak Neked, hanem a babádnak is jót tesz! Boldog és gondtalan babavárást! 30 hetes ikres kismama
Szia! Én is szedtem Duphastont a 12. hétig, mert bevéreztem és többször begörcsölt a hasam. A 12. hetes Uh-n azonban mindent rendben talált az orvos, így nem kellett tovább szednem. A szex-et Mi is hanyagoltuk, Én is tartottam tõle nehogy baj legyen. De aztán 13.-14 hét között csak megtörtént a dolog, szeretkeztünk a párommal. Másnap kicsit félve mentem a Wc-re, nehogy vért találjak a fehérnemûn, de szerencsére nem volt semmi baj. Azóta Uh-n még nem voltam, de mivel már éreztem többször mocorogni a kis pocaklakót (2. terhesség, így már tudom, hogy ez az)biztosan nem lehet baj vele. Így szerintem Nálad sem okozhatott bajt az orgazmus. A 12. hétig valóban a legnagyobb az esélye a vetélésnek, de sajnos ezután sem lehet teljesen biztos az ember, hogy végig megmarad a terhesség. Sajnos bármikor megtörténhet a legrosszabb, de nem ebbõl kell kiindulni. Fontos a pozitív hozzáállás, mert nem szabad végig stresszelni a 9 hónapot, mert az árt a legtöbbet a babának és mamának egyaránt. 15 hetes kismama
Attol függ, hogy a helyi pap mennyire kekec!
Szerintem lehet. Az egyházat nem hiszem, hogy érdeklik a polgári esküvõk. Az nekik nem számít, amit úgymond nem Isten színe elõtt kötnek, az anyaszentegyházban, ha érted, mire gondolok.
Igen, lehet!
Lehet.

Mit tennél, ha megtudnád, hogy a barátnődet "megerőszakolta" egy srác, akivel előzőleg volt már szexuális kapcsolata?

A pasi, aki tipikus roszfiú, aki mindig magának akarta a csajt, de a csaj talált magának egy rendes pasit. Viszont a rosz fiú újra felbukkant és újra meg akarta kapni a csajt. A csaj "ellenkezett" úgy, hogy leosztott két pofont a pasinak, a pasi is megütötte a csajt, leteperte és megdugta. A végén ott feküdtek összebújva az ágyban csókolgatták meg, simogatták egymást. Megerőszakolás mi?

Legjobb válasz: nem nem az...:/ te vagy a rendes srác?

Ha ez eroszak akkor engem már hányszor megeroszakolt a barátom. Na jó be nem húztam neki, de szoktam tiltakozzni csak a játék kedvéért.
nem nem az...:/ te vagy a rendes srác?
hát ha csókolgatta a pasit akkor nem igen ellenkezett... ha meg úgy gondolod h mégis erõszak volt, verd bele a pasi fejét egy villanyoszlopba...
mármint nem nem megerõszakolás erre értettem h nem az nem az 1. válaszoló kijelentére 2.voltam
Nem hiszem, hogy megerõszakolás volt. Ez inkább egy állatias dugásra hasonlít. A srác elvette amit akart. "A végén ott feküdtek összebújva az ágyban csókolgatták meg, simogatták egymást." ezek szerint a lány is akarta. Ha az én barátnõmmel történt volna, a csaj repül a srác az intenzíven, én meg elõzetesben lennék.
"A végén ott feküdtek összebújva az ágyban csókolgatták meg, simogatták egymást." Ez nem erõszak.
Leütném mindkettõt, összekötözném õket, kivinném az erdõbe és nyakig beásnám a földbe, majd tábortüzet gyújtanék a fejükön.A parázsra földet szórnék, nehogy tüzet fogjon valami az erdõben, majd elmennék a rendõrségre és feladnám magam.Persze nem szeretnék ötleteket adni, csak leírtam, hogy mit tennék.:) Békés Ünnepeket!
Te a rossz fiú, vagy a lány vagy? Egyéb esetben elképzelni sem tudom, honnan ismersz ilyen részleteket?
A csaj csak kellette magát..:/
RIBANC!
SziklaSzar. akkor gondolom anyád is az!
A másik pasit megerõszakoltatnám a malamutommal, a csaj arcát pedig egy életre megpaskolgatnám.
ez így nem erõszak volt, az tuti! a csaj egy r*banc, messze kerüld el!
hát nem vagyok csaj, de ha valaki "meg erõszakol" akkor nem bújok vele össze utánna.szerintem egyszerüen a csajnak ez tetszik, hogy ugy bánnak vele, mint a sz arral.+egy qrva, mert barátja van, és hagyta magát megdugni
Ez hol megerõszakolás? HA valakivel már lefeküdtél egyszer önmagadtól azzal utána is önmagad miatt fogsz és nem kényszerbõl. Ez nem megerõszakolás...annak nem összebújás a vége...
Ez nem megerõszakolás. Ez megcsalás. A barátnõmet azonnali hatállyal kivágnám. Találnék rá módot, h a rosszfiú is rá[email protected]
ha cigány leszek akkor nyilatkozok, puszcsi
szerintem hagyd a csajt egyértelmuen vagyik vissza
aki kelletti magát az ne csodálkozzon ha esetleg megerõszakolják! de ez nem tûnik erõszaknak, ha a csaj élvezte is, esetleg ha mazochista, én ezt szimplán ribancnak nevezném!

Lehet egy autóba szervókormányt szereltetni, ha előzőleg nem az volt? És sokba kerül?

Ja és igaz, hogy amelyik nem szervós sokkal nehezebben forgatható,ellenben a szervóst könny? fordítani?

Legjobb válasz: "Ja és igaz, hogy amelyik nem szervós sokkal nehezebben forgatható,ellenben a szervóst könnyû fordítani?" Szerinted mégis mire való? -.-

"Ja és igaz, hogy amelyik nem szervós sokkal nehezebben forgatható, ellenben a szervóst könnyû fordítani?" Szerinted mégis mire való? -.-

Ha előzőleg nem volt megbeszélve, de szülésnél úgy dönt az apa, hogy beakar jönni a szülőszobába, akkor bejöhet?

Legjobb válasz: Persze, hogy bemehet:-)))))) (Legalábbis a legtöbb kórházban:-)

Persze, hogy bemehet:-)))))) (Legalábbis a legtöbb kórházban:-)
Elméletileg igen, de van olyan kh, ahol kérnek egy nyilatkozatot tõled, hogy te is szeretnéd.Szóval ha ilyen a kh-tok azért csináljatok egyet.A szülészetn errõl teljeskörõ felvilágosítást adnak.
Szia. Nálunk meg sem kérdezték, hogy apa jön-e??természetesnek vették.
Törvény írja elõ, hogy egy hozzátartozód bejöhet veled. Akár meg volt beszélve, akár nem. Velem anyukám ment be, pedig elõtte a kórház közelébe sem mentem, tehát én semmit nem beszéltem meg velük, nem volt fogadott dokim sem, csak amikor megvizsgáltak és felraktak az asztalra, akkor mondtam, hogy hívják be anyukámat is. Szó nélkül mentek és behívták.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!Remélem ez gyakorlatban is így lesz:((

Ha a családban volt előzőleg vetélés (női ágon) azt mondjam a dokinak az első vizsgálatkor? (5 hetes vagyok)

Felír ezért valamit, egyáltalán számít?

Legjobb válasz: Felirni nem fog neked semmit ha pl. az unokatesód elvetélt egyszer. megemliteni érdemes de akkor felesleges ha nem volt boncolás tehát nem lehet tudni mi volt az ok. Ha szervi ok ha genetikai akkor érdemes tudnia róla de ha a babával pl. köldökzsinór v. anyukával volt gond akkor nem számit.

Felirni nem fog neked semmit ha pl. az unokatesód elvetélt egyszer. megemliteni érdemes de akkor felesleges ha nem volt boncolás tehát nem lehet tudni mi volt az ok. Ha szervi ok ha genetikai akkor érdemes tudnia róla de ha a babával pl. köldökzsinór v. anyukával volt gond akkor nem számit.
megemlítheted, de emiatt nem fog semmit felírni.
Az én családom és a párom családja felõl is volt vetélés és amikor mondtam az orvosomnak azt mondta, hogy "ezt nem lehet örökölni" így nem is foglalkozott vele. 21hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat.

A menzeszem mindig ugyanazon a napon jön meg, de előzőleg egy héttel előbb jött. /érettségi stressz/. Ha az előző hónappal számolom, már meg kellene lennie. Ha az előző hónapban előbb volt meg, most visszaáll, rendesen jön meg, a szokott időben?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..

Ezt nem lehet megmondani..Igen valószínüleg csak a stressz miatt volt hogy hamarabb jött meg én azt hallottam hogy statisztikailag 75%(10 nõbõl 7 - nek) hogy újból akkor jön meg amikor eddig..De persze lehet hogy te pont abba a 3 -ba vagy benne..
Szia! Nekem is voltak olyan idõszakaim /fõiskolai vizsgák/ amikor a 26 napos ciklusom helyett 21 napra jött meg a mensi. Ha megszünik a stresszes életmód a mensi is visszaáll a "régi kerékvágásba". Nálam legalábbis igy történt.
én is most érettségiztem, és nekem is elmaradt :) az írásbelin kellett volna meglennie, de két héttel utána jött meg. szerintem emiatt ne aggódj, hamarosan viszaáll.

Előzőleg nem volt munkám, így gondolom TB-m sem, ezen a héten dolgoztam hétfőtől csütörtökig, le is jelentett a munkáltató ezekre a napokra. Ha pénteken elmegyek a fogászatra, ellátnak ingyenesen?

Legjobb válasz: ellátnek de be kell fizetned a tb-t arra az idõre amíg nem volt fizetve. most havi 6100.szorozd be ahány hónapig nemvolt fizetve

ellátnek de be kell fizetned a tb-t arra az idõre amíg nem volt fizetve. most havi 6100.szorozd be ahány hónapig nemvolt fizetve
Ha hétfõtõl csütörtökig jelentett be a munkáltató, akkor valószínûleg egyszerûsített foglalkoztatással és nem határozott idejû munkaszerzõdéssel jelentett be. Az egyszerûsített foglalkoztatási jogviszony alapján nem lettél biztosított (nem lett TBd) Attól, hogy nem rendezett a TB jogviszonyod (potyautas vagy) még ellátnak az orvosnál (fogorvosnál is), nem kell fizetned (csak azokért amikért a többieknek is, mivel a fogorvosi beavatkozások java része fizetõs). Viszont az orvosnak kötelessége jeleznie a NAV felé, hogy nem rendezett a TB jogviszonyod.

Belement egy vékony drót a kézfejembe, pont oda, ahol előzőleg már volt műtve. Azt mondta a doki, csak akkor szedi ki, ha begyullad. Most gennyezik, fáj és vörös. Azt mondta ha ott újra műtené, akkor le is bénulhat a kézfejem. Mennyi esély van erre?

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos, de szenvedtem már balesetet. Véleményem így a következõ: a normális orvos mindig a legrosszabbat mondja, hogy fel tudj rá készülni. Szóval nem valószínû, hogy lebénul, de ez a legeslegrosszabb, ami elõfordulhat. Ha egy mûtött testrészt újra megmûtenek, akkor az már sosem lesz tökéletes, de szerintem fölösleges aggódnod.

Nem vagyok orvos, de szenvedtem már balesetet. Véleményem így a következõ: a normális orvos mindig a legrosszabbat mondja, hogy fel tudj rá készülni. Szóval nem valószínû, hogy lebénul, de ez a legeslegrosszabb, ami elõfordulhat. Ha egy mûtött testrészt újra megmûtenek, akkor az már sosem lesz tökéletes, de szerintem fölösleges aggódnod.
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy érted, hogy sohasem lesz tökéletes?
Hát, hogy érzékeny lehet melegre hifegre idojárásváltozásra, néha fájhat egy kicsit, meg iylenek.Szoval mint pl egy mmutott térdnél is az sosem lesz már ugynolyan, nem tudsz vele ugyanugy focizni meg sportolni mert kicsit fáj ha nagyon megerolteted meg ilyesmik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!