Találatok a következő kifejezésre: Ha először gyantáztatni (3 db)

Ha most megyek először gyantáztatni nagyon fáj majd?

Már kb 7 éve borotválom és nagyon sötét és "dús" sz?rzetem van sajna!! Nagyon rossz lesz?

Legjobb válasz: a lábat sztem ki fogod bírni, az nem olyan vészes. az intim az húzósabb. de attól függ, mekkora a fájdalomküszöböd. Valaki simán beszélget közben, de a kozmetikusom mesélte, hogy volt olyan aki elájult intimgyantázás közben. szerintem mindenképpen a lábaddal kezd, és ha úgy vagy vele, hogy nagyon nem bírod, akkor megkérheted, hogy a fazont inkább csináljátok máskor. hajrá!:)

a lábat sztem ki fogod bírni, az nem olyan vészes. az intim az húzósabb. de attól függ, mekkora a fájdalomküszöböd. Valaki simán beszélget közben, de a kozmetikusom mesélte, hogy volt olyan aki elájult intimgyantázás közben. szerintem mindenképpen a lábaddal kezd, és ha úgy vagy vele, hogy nagyon nem bírod, akkor megkérheted, hogy a fazont inkább csináljátok máskor. hajrá!:)
Nem lesz kellemes, de ki lehet bírni!:-)
A kérdező hozzászólása: nem fogok sírni vagy sikítani? :S Ezeket egyszerre gyantáztassam le vagy külön?
A kérdező hozzászólása: köszike!

Ha először akarok gyantáztatni fazont kozmetikusnál, és előtte borotváltam, akkor miért fog jobban fájni, mintha nem borotváltam volna azelőtt?

Legjobb válasz: sztem nem fáj jobban...elsõ alkalom mindenkinek fáj...de ha gyantázod,többé nem kell borotválni és idõvel ritkul a szõr illetve kevésbé fáj majd.

sztem nem fáj jobban...elsõ alkalom mindenkinek fáj...de ha gyantázod, többé nem kell borotválni és idõvel ritkul a szõr illetve kevésbé fáj majd.
Jujj, én egyszer gyantáztattam fazont, az volt az elsõ és utolsó :( Teljesen bevérzett, nagyon fájt és nagyon csúnya volt még egy hónapig a véraláfutások miatt... Van akinek nem annyira érzékeny a bõre, de nekem nagyon nem jött be.
Szia! Azért mert a borotvától erõsödik. Ez a legrosszabb megoldás sztem. Én gyantáztatom már több mint fél éve és bejött...nekem nem lett véraláfutásos és én az egészet legyantáztatom pucérra:) a kisajkaknál is. Igen fáj, de hát a szépségért meg kell szenvedni! Utána 10 napig sima, én 3-4 hetente járok. Próbáld ki és eldöntöd h neked beválik -e!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, szerintem megpróbálkozok vele :)
Nem gáz, nyugodtan.3-4 hétig tart.
Férfi vagy, nem értem minek ez? Felesleges. Amúgy kb 4-5 nap után kezd el nõni vissza a szõr. Habár ez attól is függ milyen gyors a szõrnövekedésed.
Én gyantáztatom, nekem 10 napig tart.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!