Találatok a következő kifejezésre: Ha először egy pasival és kb (2 db)

Ha először találkozok egy pasival és kb. fél óra mulva már a combom simogatja, második találkozásnál meg már a felsőm alatt nyúlkál, akkor arra megy ki a játék hogy a bizalmamba férkőzzön és megfektessen?

Mindig mondja hogy nyugottan bizzak meg benne ? nekem nem akar rosszat.

Legjobb válasz: Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.

Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.
csak leaka fektetni az életben többet nem látnád hidd el!
13 éves vagy?? A pasi hány éves?? Nem haragudj meg, de ha több mint 20, akkor ez kimeríti a pedofília bûntettét. Csúnya dolgok jöhetnek ki ebbõl. Lelkileg megsérülhetsz. Tönkrevághatja a suexuális életedet. Sõt ha nagyon felelõtlen (márpedig eléggé az, ha kikezd egy iskolással), akkor terhes is lehetsz tõle. Én a helyedben a szüleimhez fordulnék ezzel. Mert már az is merészség hogy a combodat simagatta, de a pólód alatt semmi keresnivalója sincs!!!!! Semmiképp se menj bele semmi szexuális kalandba vele. Persze hogy nem akar õ rosszat. Csak jót, fõleg magának!! De gondolj bele, nem te vagy az elsõ fiatal lány (az tuti, az ilyenek betegesen vonzódnak a fiatalokhoz), akivel ezt csinálja. És az utolsó sem. Hosszabb-rövidebb ideig kihasznál maj, utána eldob és keres egy következõ fiatalt. Na és akkor te hogyan érzed majd magad???? Mindenképp menekülj tõle. Hidd el, ebben a szituban csak te húzhatod a rövedebbet.
Szerintem hagyd ezt a pasit, én hasonló helyzetben voltam 14 éves koromban. Elég rossz vége lett a dolognak, úgyhogy szerintem kerüld el a fickót. Ez nem baráti dolog, hogy a pólód alatt matat. Az én barátaim sosem matatnak a pólóm alatt. Vigyázz, nem vagy érett még egy csomó mindenre, amit lelkileg is fel kell tudni dolgozni-és ezt csupán jóindulatból mondom!!
Szerintem sûrgõsen feledd el ezt a férfit!!! Ez tényleg csak arra hajt, hogy lefektessen, igaza volt az elsõ válaszolónak, ha nem így lenne várna türelmesen! Az lenne a tisztességes. Te próbálj gondolkodni, és helyesen cselekedni azaz megmondod neki, hogy ez nem a te stílusod. Hogy te nem valami ...lotyó vagy, hogy ezt csinálja veled. Mégis mit képzel, hogy a második alkalommal már a pólod alatt turkál? Mit keres ott? Én úgy pofán vágnám, hogy a fal adná a másikat. Ennyire gusztustalan... Szerintem ne is találkozz vele többet, keress egy olyan fiút aki tisztel és megérdemel téged!
Ki nem állhatom az ilyen pasikat. Nehogy lefeküdj vele, szerintem utána az életben nem látnád többet. Tuti csak a szexre hajt. Ha nem így lenne, akkor várna. Fõleg ha azt mondja, hogy bízz meg benne. Meg persze, hogy nem akar rosszat... egy-két pásztorórát ki ne élvezne? De biztos, hogy csak ennyit akar!
A kérdező hozzászólása: De Õ folyton azt mondja hogy barátilag találkozunk és hogy ebbe még nincs semmi. De Én egy 13 éves lány vagyok. Nem értem hogy miért jó ez neki. az világos hogy szereti ha érintetlen lányt kaphat meg de akkor is magas hogy miért csinálja mert ezt már tisztáztuk. De ebbõl másra nem lehet követetkezni. Jol látom?
Én kicsit idõsebb vagyok (15), és fiú. A véleményem h póló alá benyúlni, azt nem második találkozásnál, és nem egy "barátnak". Nálam csak egy olyan volt, akivel ezt meg mertem tenni, de vele addigra már kb 1 hónapja nagyon sokat dumáltunk, és mire ide eljutottam, addigra már nem egy, nem két csókon, és "tapizáson" túlvoltunk. Az h a combodhoz ér(nem arról beszélek amikor hosszan, ténylegesen simogat) az nálam lehet a barátság, bizalom jele, bár csak ha már igazán jó barátság.
A kérdező hozzászólása: Õ NÁLAM 8 ÉVVEL IDÕSEBB.ÁLLITÓLAG SZÛZ.NAH EZ NEM HISZEM EL. KB. 1.5 HÓNAPJA ISMERJÜK EGYMÁST.(CHATRÓL) EZ SZTEM AKKOR SE JÓ. IGAZ BE KELL VALLANI HOGY JÓ ÉRZÉS AHOGY SIMOGAT MEG FOGDOS, DE AKKOR SE LESZ SZERINTEM JÓ VÉGE. IGY VAN??
Így van, de nem értem hogy elõttem 7 ember próbálja a figyelmedet felhívni arra, hogy NE MENJ BELE SEMMIKÉPPEN! Itt csak te fogsz rosszul járni......Nem szabad. Eljön majd az idõ, mikor lesz egy srác, akibe szerelmes leszel, MEGBÍZHATSZ BENNE...És majd nekiadod magad.Érdemes várnod, hidd el!!!
szerintem tökéletesen jól látod a helyzetet.Azt is hogy nem lesz jó vége! A te életed nem szólhatok bele, max.tanácsot adhatok.Én azt javaslom várj még vele fiatal vagy! Csak okosan!!!
hú, tényleg ne is találkozz vele többet! ez már molesztálás súlyosan!!! elég szégyenletes a részérõl, hogy 21 évesen egy 13 éves lányt akar lefektetni!!! lehet, hogy szûz, de akkor is a saját korosztályában kellene keresgélnie!!! fúújjj, ez nagyon undorító!!! neki te csak egy strigula lennél, hogy végre legyen már valami, de benned ez súlyos lelki nyomokat hagyhat a késõbbiekben... jobb, ha tényleg elfelejted õt!!!
Ha már az elsõ találkozásnál ez volt - hogyhogy egyáltalán VOLT második találkozás???

Miért nem játszik szerepet a nőknél az a pasi, akire ha először ránéznek kb 2 mp-re a lanyok, és ha nem jon be nekik a pofika, tehát ha nem hasonlít pl egy kevin costnerre az illető, akkor mar leírják mint pasit?

Uta mar nem is hajlandóak vele ismerkedni, akar jól öltözik, akar magas beosztású, akar csaladcentrikus az illető, akkor sem. Velem ki ásatást a termesztett és nem nézek ki jól, de akkor mar miért kel szívni egy egész életre és miért nem találhatók meg a boldogságot én is , mint a jovagasu pasik?

Legjobb válasz: Téged szerintem azért írnak le mert külön szótár kell hozzád azzal meg senki nem szeret járkálni a hóna alatt.

Téged szerintem azért írnak le mert külön szótár kell hozzád azzal meg senki nem szeret járkálni a hóna alatt.
A kérdező hozzászólása: Jav kibabralt a természet.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hiszem, hogy mindenkinek mas a helyes. Majdnem az összes mai lánynak az ilyen szõke kakastarejos, fehér torna súlya, energia farmeros, rózsaszín pólós, Sue fejû babaarcu pasik kellenek. Majdnem mindnek ez tetszik. Ha relatív akkor én aki nem így néz ki, az miért nem kell senkinek?
pedig nem az hidd el... belépõ ahhoz, hogy csajozz, az már más kérdés, hogy egy balf*asz és nem kell senkinek mert buta, nem vicces, stb stb. Neked valszeg jó a dumád, van humorod és magabiztos vagy azért van nõd:) még ha ahogy írtad még a fejed is érdekes:D
A kérdező hozzászólása: Fehér torna Csukás. Az a baj az ipaddel, hogy ha leírom egy szót, akkor átok ti olyanra amire õ gondol. Pl badarsagbol kihozta a boldogság szót. Ezert nem lehet vele helyesen írni.
rossz lányoknál keresgélsz, menj el egy Kiscsillag, koncertre, vagy egy alternatív zenésre, esetleg rock koncertre tuti nem azok a pasik lesznek a nyerõk akiket te leírtál...:D
A kérdező hozzászólása: De nem a szép la sokra startolok, hanem akik kevés pasinak tetszenek, azokra. Megis majdnem az osszesnek. Ez az igenye egy pasival kapcsolatban. Próbálok vicces lenni, de átneznek rajtam. Azt nem ertem, hogy régen annyi ronda pasinak volt csaja és régi öregek közül szinte mind mind meghazasodott, akkor ok hogy csináltak. Pedig rondak voltak.
"Majdnem az összes mai lánynak az ilyen szõke kakastarejos, fehér torna súlya, energia farmeros, rózsaszín pólós, Sue fejû babaarcu pasik kellenek. Majdnem mindnek ez tetszik." Hát nekem max a gyomrom rándul össze az ilyentõl, úgy, hogy tényleg rossz helyen keresgélsz. Mellesleg a "majdnem" nem egyenlõ a "mind"-del.
Amúgy neked tetszenek azok a lányok akikhez odamész?
Ez a jóképû duma annyira baromság. Teljesen szubjektív kinek mi tetszik, egyik haverom például a tipikusan általános "helyesgyerek", mégsem kedvelik annyira a lányok, mert sajnos nincs humora, merev. Engem mindig érdekes arcúnak tituáltak-jó nagy orrom van, nincsen állam-hát nem vagyok egy tömör-gyönyör. Mégis van barátnõm (volt is jó pár).
akkor Ipad 3 at sem veszek...:D (nem mintha lenne rá pénzem), amúgy a csajozás elsõ szabálya hogy légy jó képû, mert ugye azzal a szóba sem állnak a lányok aki nem néz ki jól, így kb semmi esélyed sincs, hogy esetleg megtudja, milyen normális pali vagy, esetleg intelligens, és stb... azt tudám javasolni, hogy próbálj meg neten ismerkedni, ott elsõ sorban a duma kell, meg a jó humor, és másodlagos a kinézet, egy jól beállított fotót meg mindenkirõl lehet csinálni, és így lehet könnyebb lenne, egy csajt megpuhítani... fene tudja
A kérdező hozzászólása: Bofog.
A kérdező hozzászólása: Masik kozegben? Mar kb 60 lanynal próbálkoztam nulla sikerrel, pedig nem is voltak szép lanyok. Az átlagos vagy csúnyább lanyok is ugyanúgy csak ezekre a szép arcú pasikra buknak, mas nem is számít nekik. Én odamegyek és viccelodok és semmi eredménye, baratom aki jól néz ki, csak eleg ha Bódog egyet és mar nedves a bugyi. Hol az igazság?
A kérdező hozzászólása: Ipad 3 al irtam a kerdest, ezert lett ilyen.
Fogadd el amilyen vagy és próbálj abból a legtöbbet kihozni, amibõl lehet! Nem minden csaj akar Kevin Costner kinézetû pasit! " A sajnáltatással meg amúgy sem mész semmire. Talán próbálj egy másik közegben keresgélni, biztos te is találsz valakit.
Rosszul közelíted meg a problémát.
A kérdező hozzászólása: Igen, eleg jól nézett ki férfi szemmel is nézve. Amúgy õ csak egy példa volt, lehetett volna pl alain Delon, marlon Brando, Brad Pitti is akar. De hogy legyek humoros ha látom az arcán hogy alig varja hogy elkotrodjak onnan és hagyjam békén?
ezt jól megírtad... próbálkozz a a humorral, az általában bejön mindenkinek ha nem bûzlesz mint egy hetes alsógatya hígfosás idején
Az élet igazságtalan.Törõdj bele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!