Találatok a következő kifejezésre: Ha először egy pasival (13 db)

Miért nem játszik szerepet a nőknél az a pasi, akire ha először ránéznek kb 2 mp-re a lanyok, és ha nem jon be nekik a pofika, tehát ha nem hasonlít pl egy kevin costnerre az illető, akkor mar leírják mint pasit?

Uta mar nem is hajlandóak vele ismerkedni, akar jól öltözik, akar magas beosztású, akar csaladcentrikus az illető, akkor sem. Velem ki ásatást a termesztett és nem nézek ki jól, de akkor mar miért kel szívni egy egész életre és miért nem találhatók meg a boldogságot én is , mint a jovagasu pasik?

Legjobb válasz: Téged szerintem azért írnak le mert külön szótár kell hozzád azzal meg senki nem szeret járkálni a hóna alatt.

Téged szerintem azért írnak le mert külön szótár kell hozzád azzal meg senki nem szeret járkálni a hóna alatt.
A kérdező hozzászólása: Jav kibabralt a természet.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hiszem, hogy mindenkinek mas a helyes. Majdnem az összes mai lánynak az ilyen szõke kakastarejos, fehér torna súlya, energia farmeros, rózsaszín pólós, Sue fejû babaarcu pasik kellenek. Majdnem mindnek ez tetszik. Ha relatív akkor én aki nem így néz ki, az miért nem kell senkinek?
pedig nem az hidd el... belépõ ahhoz, hogy csajozz, az már más kérdés, hogy egy balf*asz és nem kell senkinek mert buta, nem vicces, stb stb. Neked valszeg jó a dumád, van humorod és magabiztos vagy azért van nõd:) még ha ahogy írtad még a fejed is érdekes:D
A kérdező hozzászólása: Fehér torna Csukás. Az a baj az ipaddel, hogy ha leírom egy szót, akkor átok ti olyanra amire õ gondol. Pl badarsagbol kihozta a boldogság szót. Ezert nem lehet vele helyesen írni.
rossz lányoknál keresgélsz, menj el egy Kiscsillag, koncertre, vagy egy alternatív zenésre, esetleg rock koncertre tuti nem azok a pasik lesznek a nyerõk akiket te leírtál...:D
A kérdező hozzászólása: De nem a szép la sokra startolok, hanem akik kevés pasinak tetszenek, azokra. Megis majdnem az osszesnek. Ez az igenye egy pasival kapcsolatban. Próbálok vicces lenni, de átneznek rajtam. Azt nem ertem, hogy régen annyi ronda pasinak volt csaja és régi öregek közül szinte mind mind meghazasodott, akkor ok hogy csináltak. Pedig rondak voltak.
"Majdnem az összes mai lánynak az ilyen szõke kakastarejos, fehér torna súlya, energia farmeros, rózsaszín pólós, Sue fejû babaarcu pasik kellenek. Majdnem mindnek ez tetszik." Hát nekem max a gyomrom rándul össze az ilyentõl, úgy, hogy tényleg rossz helyen keresgélsz. Mellesleg a "majdnem" nem egyenlõ a "mind"-del.
Amúgy neked tetszenek azok a lányok akikhez odamész?
Ez a jóképû duma annyira baromság. Teljesen szubjektív kinek mi tetszik, egyik haverom például a tipikusan általános "helyesgyerek", mégsem kedvelik annyira a lányok, mert sajnos nincs humora, merev. Engem mindig érdekes arcúnak tituáltak-jó nagy orrom van, nincsen állam-hát nem vagyok egy tömör-gyönyör. Mégis van barátnõm (volt is jó pár).
akkor Ipad 3 at sem veszek...:D (nem mintha lenne rá pénzem), amúgy a csajozás elsõ szabálya hogy légy jó képû, mert ugye azzal a szóba sem állnak a lányok aki nem néz ki jól, így kb semmi esélyed sincs, hogy esetleg megtudja, milyen normális pali vagy, esetleg intelligens, és stb... azt tudám javasolni, hogy próbálj meg neten ismerkedni, ott elsõ sorban a duma kell, meg a jó humor, és másodlagos a kinézet, egy jól beállított fotót meg mindenkirõl lehet csinálni, és így lehet könnyebb lenne, egy csajt megpuhítani... fene tudja
A kérdező hozzászólása: Bofog.
A kérdező hozzászólása: Masik kozegben? Mar kb 60 lanynal próbálkoztam nulla sikerrel, pedig nem is voltak szép lanyok. Az átlagos vagy csúnyább lanyok is ugyanúgy csak ezekre a szép arcú pasikra buknak, mas nem is számít nekik. Én odamegyek és viccelodok és semmi eredménye, baratom aki jól néz ki, csak eleg ha Bódog egyet és mar nedves a bugyi. Hol az igazság?
A kérdező hozzászólása: Ipad 3 al irtam a kerdest, ezert lett ilyen.
Fogadd el amilyen vagy és próbálj abból a legtöbbet kihozni, amibõl lehet! Nem minden csaj akar Kevin Costner kinézetû pasit! " A sajnáltatással meg amúgy sem mész semmire. Talán próbálj egy másik közegben keresgélni, biztos te is találsz valakit.
Rosszul közelíted meg a problémát.
A kérdező hozzászólása: Igen, eleg jól nézett ki férfi szemmel is nézve. Amúgy õ csak egy példa volt, lehetett volna pl alain Delon, marlon Brando, Brad Pitti is akar. De hogy legyek humoros ha látom az arcán hogy alig varja hogy elkotrodjak onnan és hagyjam békén?
ezt jól megírtad... próbálkozz a a humorral, az általában bejön mindenkinek ha nem bûzlesz mint egy hetes alsógatya hígfosás idején
Az élet igazságtalan.Törõdj bele.

Ha volt mar bent negy ujjam is egyszerre sokszor odalent, akkor ha egy pasival eloszor lefekszek mar nem fog szuknek talalni?

Legjobb válasz: Az igen! Nem, nem fog szûknek találni, ebben biztos lehetsz...

Az igen! Nem, nem fog szûknek találni, ebben biztos lehetsz...
4.: Bíííp, téves! Nõje válogatja, hogy milyen szûk, amennyiben az izomzat nem sérül, nem fog kitágulni, ez egy tévhit.
Nem fog, ne aggódj, lassan már a pótos IFA is megfordul benned tolatás nélkül...
igen a pnciu kitágul minnél többet tágitják :)
na most ezt nem véletlen írják ide ki Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt egyrészt mert nyilvánvaló hogy te agyilag még kb egy élõflórás joghurt szintjén állsz és ilyen képességekkel azon agyalsz hogy az elsõ kis p0cs aki megdug szûknek talál e vagy sem. Neked még a hormonjaiddal kéne birkózni meg a matekleckéddel, mert vagy olyan tág mint az elefánt s*gge, de kb annyira ostoba is. (tapasztalat hogy ez a nõknél korral csak romlik)
harangõr vagy kiccsaj?
Bakker! Az a jó, ha szûk. Te is jobban élvezed...
küldesz magadról képet privibe?
A kérdező hozzászólása: 16
hány éves vagy?
Ha még nem feküdtél le egyel sem akkor nemhogy már nem fog de elsõre se.
Huh de basznám a kis nedves puncid...
Ékezetek bunkókám. Ma már nem gáz.
Miért, kinek kéne, a buszsofõrnek?
éèêëėēúüûûùūíîïìįīáàâäãåā Nesze, te írástudatlan ......
Az meg nem esik le hogy valószínûleg telefonról ír ugye?
Én is.... Azert adtam neki oda az összes ékezetes betût amit megjelenít...
AzÉrt? :D
Nem-e görbe a lába.?
Épp most láttam egyet! Az elsõ gondolatom az volt: te jó ég, nekem abszolút nem tetszenek az ilyen pasik! A második: kár, hogy barátnõje van. Elõször az arcát nézem meg. És igen, belegondolok, hogy akár lehetne õ is a barátom.
Hát, igazából én nem gondolok róla semmit, csak azt hogy bakker milyen helyes. Elõször az arcát nézem meg, akkor is leginkább a szemét, majd az egész testét egybe, ezután megpróbálom felvenni vele a szemkontaktust és tudtára adni, hogy tetszik nekem.
Az arcát nézem elõször, hogy jóképû-e, a fogait, mert az a legfontosabb számomra, hogy ép, ápolt, szép fogai legyenek. Aztán a lábait, ha O lábú, görbe, angolkóros, akkor kiesett. Aztán a hátát, hogy egyenes-e. Kezek, körmök, fül. Ilyesmi. Széles váll, lapos has alap. És belegondolok, igen...
A kérdező hozzászólása: Utolsó te aztán elég igényes vagy :) köszi a válaszokat
4. vagyok Miért olyan nagyon nagy elvárás, hogy ne legyen O lábú, görbe hátú, csapott vállú, rossz fogú és csúnya arcú? Szerintem ez alap, csak senki nem mondja így ki részletesen, hanem úgy fogalmaznak, hogy "bejön", "jó pasi", "ápolt, sportos". Egyáltalán nem nagyok az igényeim.
én az arcát meg úgy nagyjából az alakját! :) én beleszoktam gondolni, hogy milenne, ha..de általában belegondolok, hogy ha már egyszer helyes akkor valószínûleg ki is használja és így csak az ilyen plázaizékre gondol-.- de mondjuk örülnék, ha egy helyes gyerekkel járhatnék. :)

Lányok mit néztek először meg egy fiún (pl: szem, fenék). És tényleg tetszik nektek ha egy pasinak jó a segge?

Legjobb válasz: A szemét, hogy mennyire értelmes, majd a körmét, hogy tiszta-e.

A szemét, hogy mennyire értelmes, majd a körmét, hogy tiszta-e.
Esetleg még a cipõjét, mennyire márkab.zi és mennyire tud vigyázni a holmijára (mert velem is úgy fog bánni)
Az arcát és a haját nézem meg elõször. A s*ggét pedig marhára [email protected]
1. szem 2. fog 3. haj (nekem nem az a lényeg, hogy van-e vagy nincs, hanem, hogy mennyire ápolt) és hát ezzel egyidõben a testfelépítést...de az messzirõl látszik. lényeg: nem érdekel a segge.
1. stílus 2. arc, haj 3. felsõtest. szeretem a széles vállat, erõs felkart, a segge nem érdekel..
arc/haj, cipo, osszkep:) ebben a sorrendben. A fenekuket nem nagyon figyelem
Elõször a szemét, körmét, fenekét:) 14/L
Arc, köröm, majd összességében. :D soha egy pasinak sem néztem még a seggét
Szem, köröm, összhatás (igényesség, tisztaság)
Az arcát, a haját, a ruháit (a stílusát mérem fel...), én csak nagyon ritkán nézem meg egy srác fenekét.
1. arc 2. test és ink a (nem túl) széles vállak tetszenek mint a kerek fenék. a kék szemûek nálam elõnyben :D
az összhatás. a haja a feje az alakja az öltözködése. ezek az elsõk:D
Elõször a kezét, utána a szemét és a haját majd a többit:)
Én meg általában baseball sapiban, tükrözõdõs napszemüvegben és és ujjatlan kesztyûben(igaz így látszik a körmöm) szoktam lenni az utcán, de mivel gyalog ki nem mozdulok itthonról, hanem kerékpárral vagyok, ezért nem igazán lehet engem hosszasan megvizsgálni, maximum, akkor, ha zebránál/keresztezõdésnél piros lámpát fogok ki. :P

Mi az amit először megnézel egy pasin, ha szembejön veled az utcán?

Legjobb válasz: Szembe? Akkor a szemét, és ha az tetszik, akkor megnézem a fenekét is.:)

Szembe? Akkor a szemét, és ha az tetszik, akkor megnézem a fenekét is.:)
Úgy egyben az egészet. Aztán részletezem. (persze ha van rá idõ) Arc, szemek...
az összhatást :D
A szemét, aztán a testtartását és alakját, azután pedig a fenekét alaposabban :)
Az arcát.
A mozgását, az arcát és az összhatást.
az arcát
mindenképpen a szemét!ahogy szokták mondani az a lélek tükre:)
magasság, váll, arc, utána a többi
arc (szem, haj, hajszín.) test
sajnos az idõ miatt nem járkálnak trikóban..:( testet mindenképp, fenék, szem
Milyen magas.. aztán a fejszerkezetét :D

Ha egy pasi úgy áll a dolgokhoz, hogy először megfekteti a csajt és ha jó az ágyban, akkor folytatja tovább? Lehet neki valaha komoly párkapcsolatja?

Már 26 éves, de csak kefél mindenkit. Leghosszabb nem csak szexkapcsolatja 2 honapig tartott.

Legjobb válasz: kedves elsõ, azért lefõbb tulajdonságodat, a határtalan szerénységet máskor ki ne felejtsd. ha 26 éves korára még nem komolyodott meg, már nem is fog.

Az a baj az ilyen pasikkal, hogy egypatronosok. Egy nõnek sem kell többször, a harmatgyenge teljesítmény miatt. Vagy nem tud, vagy nem akar, esetleg a kettõ együtt.
kedves elsõ, azért lefõbb tulajdonságodat, a határtalan szerénységet máskor ki ne felejtsd. ha 26 éves korára még nem komolyodott meg, már nem is fog.
elsõ vagyok. csak arra akartam felhívni a figyelmét, hogy normális, értékes nõje sosem lesz.
nem, nem szeretek baszni. én szeretkezni szoktam... tudod, szerelembõl...rémlik valami? :D ezen jot nevettem:) a lényeg ugyanaz, te barom.
nem lehet. és örülök, hogy vagyok annyira intelligens, szép, okos nõ, hogy soha nem lesz közöm ilyen típusú "pasihoz"
köszönjük emese
nem, nem szeretek baszni. én szeretkezni szoktam... tudod, szerelembõl...rémlik valami?
miért ne lehetnék értékes? azért, mert tisztában vagyok az adottságaimmal, határozott vagyok stb.? inkább legyek elesett naív liba, akit minden pasi megfektethet? hát nem köszi...
és te lennél az az értékes nõ? ugyanmár...
miért baj az ha megfektet? nem szeretsz baszni?
jo paraszt az biztos de legalább tud élni (amig pofára nem esik)
anyád a barom, mert megszült... nem, nem ugyanaz. gondolkozzál már el rajta egy kicsit. vagy keress rá, hogy mi a különbség a dugás és a szeretkezés között :) ))
A kérdező hozzászólása: tehát akkor így állunk... szokta mondani egyébként õ is, hogy most kell élni, amíg fiatal. Kérdés hogy meddig lesz fiatal... Van neki 2-3 csaja, akiket csak megcsörrent és bármikor készen állnak egy menetre.
az ilyenek még 60 évesen is fiatalok.
Kedves Kérdezõ! Jól sejtem, hogy neked tetszik ez a srác, és abban reménykedsz, hogy majd te sikeresen megfogod? Szerintem az ilyen tetvek azért kapnak meg annyi lányt (gyakran értelmes lányokat is), mert imponál nekik a gondolat, hogy na majd õk elkapják a grabancát, és hûséges srácot faragnak belõle, és az milyen átkozottul nagy dicsõség lesz. Szerintem az ilyen kef.élõgépek nem 26 évesen komolyodnak meg. Egyébként nem értem, minek kellett belekötni az elsõ hozzászólóba. Nem fényezte magát hosszasan, csak megemlítette, hogy van benne annyi tartás, hogy ilyen alakokhoz nem alacsonyodik le.
k..vajó
Elõször furcsa lesz, mert nem vagy hozzászokva az idegen kéz érintéséhez, de nagyon jó érzés.
Miért ne lenne jó?:D Nyugodtan fogdosd csak a(z újdonsült) párod szerszámát, mert tetszeni fog neki!:D
Nem. Ez senkinek sem szokása. Csak a zoofilok mennek el a gatyájukba mikor bedobnak oda egy hörcsögöt, ezt mindenki tudja.
Mint mikor a zsiráf a cukortartón ül.
Nagyon szar. Mintha egy krokodil nyalogatná a farkad, fõleg ha mûkörme van a zebrának, persze ha a kezével csinálja máris más a leányzó fekvése, de úgy meg mérgezõ. KI NE PRÓBÁLD! Soha.
olyan, mint amikor szétverik az ember f*szát egy lédús citromszelettel, melyet vaskos aranytéglára erõsítettek.
olyan, mint amikor szétverik az ember nemi szervét egy lédús citromszelettel, melyet vaskos aranytéglára erõsítettek.
Olyan mint egy szûz lánynak, mint mikor elõször érnek a puncijához.
spriccelõ
A kérdező hozzászólása: nem megy el, bele a gatyájába?
A kérdező hozzászólása: Ha valaki normális választ írna azt megköszönném!!!
A kérdező hozzászólása: bõvebben?:)
Erre a legjobban M.Jackson tudna válaszolni

Lányok! Ti mit csinálnátok, ha egy pasival először találkoztok, és félénkebb, meg pattanásosabb, mint ahogy megismertétek msn-en, illetve ahogy képeken láttátok? 15/f

Tehát hogy viselkednétek az els? találkozáskor és utána mi lenne? Nem vagyok én annyira félénk, csak még idegennek számít és nem tudok megnyílni rendesen.

Legjobb válasz: A pattanás elmúlik,a félénkség oldódik,ettõl még lehet rendes srác.Ha tudsz vele beszélgetni és van közös témátok,és jó együtt lenni,akkor min gondolkozol?? Hogy mit szólnak a barátnõk???Talán nem kéne.

A pattanás elmúlik, a félénkség oldódik, ettõl még lehet rendes srác.Ha tudsz vele beszélgetni és van közös témátok, és jó együtt lenni, akkor min gondolkozol?? Hogy mit szólnak a barátnõk???Talán nem kéne.
Kedves kérdezõ FIÚ! Menj el bátran arra az elsõ talira. Ha van bármi megváltoztathatatlan rajtad, amit szégyellsz kicsit (lásd: pattanások), az ellen már nem tudsz tenni úgy sem semmit. Bízd magad a lányra, ha eddig szimpatikusnak, kedvesnek ismerted meg, akkor személyesen is biztos az lesz. Ha nem, hát akkor ne foglalkozz vele, forduljon fel, lesz másik lány, aki talán épp úgy nem pont olyan, mint a képeken ;) Szóval csak bátran, igyekezz hozni az msn-es sziporkáidat, akkor baj nem lehet :)
Mi az hogy pattanásosabb?Már nem azért de a csajokat lehet szidni mert "ragyás" a bõrük meg le lehet fújjogni õket, de a fiúk azokat aztán soha.Az hogy vannak pattanásaid nem hinném hogy a menstruációtól vannak, vagyis nem olyan nehéz õket eltüntetni.Már bocsi nem vagyok plázacica (sõt), de én nem randiznék egy igénytelen sráccal akinek még önbizalma sincs.1-2 pattanás még elmegy, ha nem ilyen óriás gennyes undormányok.Szerintem használj korrektort, vagy baba szappant.Persze a belsõ a fontos de azért nem árt ha a külsõdbõl is kihozod a maximumot-->és még az önbizalmad is nõni fog ezáltal.
A kérdező hozzászólása: Fiu vok és attól félek, hogy a lány vagányabbnak ismert meg és ezért tök passzív lesz elsõ talinál és az olyan kínos.
A felenkseg ellenszere lehet 1-2 uveg bor, a pattanasok ellen meg vegyel neki kremet :P
egy kis aalpozó:p de ugy h ne tûnjön fel neki..és akkor legyél vagány, mint msnen ha ott ment..akk szóba is tudsz olya mondani, nemde? ha meg már belédzúgott, ugysem csinálhatod tovûb, magadat kell adnod!

Ha először találkozok egy pasival és kb. fél óra mulva már a combom simogatja, második találkozásnál meg már a felsőm alatt nyúlkál, akkor arra megy ki a játék hogy a bizalmamba férkőzzön és megfektessen?

Mindig mondja hogy nyugottan bizzak meg benne ? nekem nem akar rosszat.

Legjobb válasz: Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.

Szerintem jól látod a helyzetet. Valaki csak ilyenkor mer ilyen rámenõs lenni. Máskülönben, ha komolyan akarna valamit, akkor jóval átgondoltabban haladna, jóval lassabban, és egyszóval másképpen.
csak leaka fektetni az életben többet nem látnád hidd el!
13 éves vagy?? A pasi hány éves?? Nem haragudj meg, de ha több mint 20, akkor ez kimeríti a pedofília bûntettét. Csúnya dolgok jöhetnek ki ebbõl. Lelkileg megsérülhetsz. Tönkrevághatja a suexuális életedet. Sõt ha nagyon felelõtlen (márpedig eléggé az, ha kikezd egy iskolással), akkor terhes is lehetsz tõle. Én a helyedben a szüleimhez fordulnék ezzel. Mert már az is merészség hogy a combodat simagatta, de a pólód alatt semmi keresnivalója sincs!!!!! Semmiképp se menj bele semmi szexuális kalandba vele. Persze hogy nem akar õ rosszat. Csak jót, fõleg magának!! De gondolj bele, nem te vagy az elsõ fiatal lány (az tuti, az ilyenek betegesen vonzódnak a fiatalokhoz), akivel ezt csinálja. És az utolsó sem. Hosszabb-rövidebb ideig kihasznál maj, utána eldob és keres egy következõ fiatalt. Na és akkor te hogyan érzed majd magad???? Mindenképp menekülj tõle. Hidd el, ebben a szituban csak te húzhatod a rövedebbet.
Szerintem hagyd ezt a pasit, én hasonló helyzetben voltam 14 éves koromban. Elég rossz vége lett a dolognak, úgyhogy szerintem kerüld el a fickót. Ez nem baráti dolog, hogy a pólód alatt matat. Az én barátaim sosem matatnak a pólóm alatt. Vigyázz, nem vagy érett még egy csomó mindenre, amit lelkileg is fel kell tudni dolgozni-és ezt csupán jóindulatból mondom!!
Szerintem sûrgõsen feledd el ezt a férfit!!! Ez tényleg csak arra hajt, hogy lefektessen, igaza volt az elsõ válaszolónak, ha nem így lenne várna türelmesen! Az lenne a tisztességes. Te próbálj gondolkodni, és helyesen cselekedni azaz megmondod neki, hogy ez nem a te stílusod. Hogy te nem valami ...lotyó vagy, hogy ezt csinálja veled. Mégis mit képzel, hogy a második alkalommal már a pólod alatt turkál? Mit keres ott? Én úgy pofán vágnám, hogy a fal adná a másikat. Ennyire gusztustalan... Szerintem ne is találkozz vele többet, keress egy olyan fiút aki tisztel és megérdemel téged!
Ki nem állhatom az ilyen pasikat. Nehogy lefeküdj vele, szerintem utána az életben nem látnád többet. Tuti csak a szexre hajt. Ha nem így lenne, akkor várna. Fõleg ha azt mondja, hogy bízz meg benne. Meg persze, hogy nem akar rosszat... egy-két pásztorórát ki ne élvezne? De biztos, hogy csak ennyit akar!
A kérdező hozzászólása: De Õ folyton azt mondja hogy barátilag találkozunk és hogy ebbe még nincs semmi. De Én egy 13 éves lány vagyok. Nem értem hogy miért jó ez neki. az világos hogy szereti ha érintetlen lányt kaphat meg de akkor is magas hogy miért csinálja mert ezt már tisztáztuk. De ebbõl másra nem lehet követetkezni. Jol látom?
Én kicsit idõsebb vagyok (15), és fiú. A véleményem h póló alá benyúlni, azt nem második találkozásnál, és nem egy "barátnak". Nálam csak egy olyan volt, akivel ezt meg mertem tenni, de vele addigra már kb 1 hónapja nagyon sokat dumáltunk, és mire ide eljutottam, addigra már nem egy, nem két csókon, és "tapizáson" túlvoltunk. Az h a combodhoz ér(nem arról beszélek amikor hosszan, ténylegesen simogat) az nálam lehet a barátság, bizalom jele, bár csak ha már igazán jó barátság.
A kérdező hozzászólása: Õ NÁLAM 8 ÉVVEL IDÕSEBB.ÁLLITÓLAG SZÛZ.NAH EZ NEM HISZEM EL. KB. 1.5 HÓNAPJA ISMERJÜK EGYMÁST.(CHATRÓL) EZ SZTEM AKKOR SE JÓ. IGAZ BE KELL VALLANI HOGY JÓ ÉRZÉS AHOGY SIMOGAT MEG FOGDOS, DE AKKOR SE LESZ SZERINTEM JÓ VÉGE. IGY VAN??
Így van, de nem értem hogy elõttem 7 ember próbálja a figyelmedet felhívni arra, hogy NE MENJ BELE SEMMIKÉPPEN! Itt csak te fogsz rosszul járni......Nem szabad. Eljön majd az idõ, mikor lesz egy srác, akibe szerelmes leszel, MEGBÍZHATSZ BENNE...És majd nekiadod magad.Érdemes várnod, hidd el!!!
szerintem tökéletesen jól látod a helyzetet.Azt is hogy nem lesz jó vége! A te életed nem szólhatok bele, max.tanácsot adhatok.Én azt javaslom várj még vele fiatal vagy! Csak okosan!!!
hú, tényleg ne is találkozz vele többet! ez már molesztálás súlyosan!!! elég szégyenletes a részérõl, hogy 21 évesen egy 13 éves lányt akar lefektetni!!! lehet, hogy szûz, de akkor is a saját korosztályában kellene keresgélnie!!! fúújjj, ez nagyon undorító!!! neki te csak egy strigula lennél, hogy végre legyen már valami, de benned ez súlyos lelki nyomokat hagyhat a késõbbiekben... jobb, ha tényleg elfelejted õt!!!
Ha már az elsõ találkozásnál ez volt - hogyhogy egyáltalán VOLT második találkozás???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!