Találatok a következő kifejezésre: Ha először egy (312 db)

Fiuk csak! Nálatok mit jelent ha előszőr egy lányra azt mondjátok hogy elmegy, és felvesz titeket msnre és beszéltek is néha jókat? És azt mondja hogy normális vagy msn-en"? Ez mit jelenthet?

van egy fiu felvetem msn-re és jókat beszélgetünk.Megirtam neki hogy tökk norma msn-emn.Egyszer mikor megismertem azt mondta elmegyek neki.Õ is nekem.De msn-sn kív?l néha elég nórmális,és jól elszórakoztatott minket.Az elején becenevet adtunk egymásnak és te lány ? puli (a régi haja miatt mert kicsit hosszu volt és nem vállig).Azóta egyszer megkérdeztem hogy el e jönne hozzánk suli discóra.Azt mondta ha rá ér eljön,késöbb megkérdezte hogy hozhat e pár embert.De mire megmondtam volna a választ össze veztem vele,de kibékültem.Azóta nagyon jó msn-en ha kértem hogy még ne menjen nem mert el,és a huga az ? msn-jében hogy járnék e a Pulival.Õ meg csak annyit írt hogy a huga írta semmi szidás a hugára pedig általában ilyesmi témában megöli.Szívem szerint sokkal jobban megkedveltem pedig a haverjába voltam belezúgva.

Legjobb válasz: ha valaki megérti annak fizetek egy whisky colát, és magyarázza el nekem is, hogy mi a kérdés:) 21/L

ha valaki megérti annak fizetek egy whisky colát, és magyarázza el nekem is, hogy mi a kérdés:) 21/L
Kérlek, már mondom is! Van egy lány és egy fiú. Msn-en beszélgetnek, azon kívül elmennek egymásnak. A fiú másodállásba házõrzõ, és idõnként megöli a hugát.A lány meghívta a fiút discóba, erre összevesztek, de azóta jóban vannak. Jobban jóban, mint a haverjával. A lány azon van megdöbbenve, hogy a fiú normálisnak nevezi. Úgy tûnik, páran szintén megdöbbentünk ezen. Nem szeretem a whiskeyt, jégbort kérek:D
OFF: a helyesírás az jól megy látom.
Ezt most csak én nem értem vagy h*lye vagyok ?
Úristen. Az iskolában nem tanítanak helyesírást??? :O Vegyél már néha a kezedbe egy helyesírási szótárt és korrepetáld magad nyelvtanból mert elég siralmas "egy lányhoz képest" szerintem... Kb. úgy ahogy vagy az egyészet nem nagyon értettem!
Na ezt már énis túlbonyolítottam xD Kezdek leépülni :D:D
Szerintem a törvény bünteti ha egy pulival létesítesz szerelmi kapcsolatot, bár kitudja.(Egyébként meg helyesírás tanulást énis ajánlom)
Mostmár ez a nyomi írástudatlanság is divat bazzeg?
Háháháá :D:D Ott a pont :) Tényleg szükség volt a fordításra:) Örök hála :) Énis fizetek neked vmit :D márha szeretnéd :)
kösz a fordítást! :D hasznos volt! :D
ez ez eez XDD a napom fénypontja ez a fordítás XD nagyon köszi XD
hogy ez nekem nem esett le.. Igazad van, egyértelmû:) Úgy látom jövök neked jégborral:)
bocs...másodállásban. Kicsit engem is megzavart a rejtvényfejtés. Épülök lefele:D
A kérdező hozzászólása: A normát ugy érti hogy néha kötözködök vele valóságban és õ is velem de msn-en norma. Na most mivel megvolt a fordítás válaszokat kérek ezek után csak.Am azért volt rosz az írásom mert siettem és csak 3-percem volt.Úgy, hogy úgy kritikáljatok.Fiuk fõleg a ti válaszotokat kérem a fordítás mellé. Te aki elmagyaráztad nekik a fordítás nagyon jó lehetsz elmehetsz detektívnek is.Jövök neked valamivel.Csak írj. Ngyon köszönöm a fordítást a többiek nevében...

Ha először találkozok egy lánnyal, én mondjam meg hol találkozzunk?

Megbeszéltük egy lánnyal (akit kb. fél éve ismertem meg), hogy a közeljöv?ben talizni fogunk. Ha úgy vesszük ez még inkább szimpla találkozás nem igazi randi( habár könnyen az lehet bel?le/én pesti vagyok ? meg Szentendrén lakik/)... na de az a lényeg hogy az jó hogy ha én mondom meg hogy hol és mikor találkozzunk?

Legjobb válasz: szerintem elöször kérdezd meg a lányt, hogy õ hol akar találkozni.legalábbis én nem szeretem ha a pasi mondja meg hol találkozunk.

szerintem elöször kérdezd meg a lányt, hogy õ hol akar találkozni.legalábbis én nem szeretem ha a pasi mondja meg hol találkozunk.
Szerintem nyugodtan mond meg, hidd el a lány tudatni fogja veled ha az a hely nem megfelelõ ;)
A kérdező hozzászólása: Értem, s köszönöm! :) És amúgy az jó ha meg kérdezem tõle hogy neki hol lenne jó, s említenék neki egy helyet, hogy az jó lenne e neki?

Szerintetek ha van egy pár, aki csak most kezdett járni, mennyi idő múlva lehet először lefeküdni egymással?

Azért kérdem, mert lány vagyok, és nem szeretném hogy könnyűvérűnek higgyen, de én már nagyon akarom őt, pedig még csak háromszor találkoztunk...és egyszer csókolt meg... viszont már évek óta szerelmes vagyok belé...

Legjobb válasz: Nekem volt olyan, akivel 1. találkozáskor volt csókolózás (egy egész éjszakát átsmároltunk egy buliban), 2. találkozáskor volt mellre fogás, 3. találkozáskor volt szex és semmi baj nem volt vele. Õ is akarta, én is akartam, csak a találkozások közt eltelt olykor több hét is, mert messze laktunk egymástól, de közben msn.en beszéltünk minden nap. Nem tartottam ribinek emiatt. Majdnem egy évig jártunk még ezután, de akkor még távolabb kellett költözni egymástól, már nem mûködött volna a dolog. Szakítottunk. Egy másik barátnõm meg négy hónapot váratott, és a végére már teljesen elvesztettem az érdeklõdésemet. Végül a szex sem volt vele olyan jó, hogy megérje várni. Jobb lett volna, ha pár hét után kiderül, hogy kissé frigid. Bizonytalan volt, nem ismerte a testét, félt a szextõl, mert szûz volt, de semmit nem tett volna, hogy megkedvelje. Petting is alig volt a 4 hónap alatt. Na õt én nagyobb ribinek tartom, mint aki egy hét után örömmel lefekszik a pasijával és örömet okoznak egymásnak. Szóval akár az elsõ találkozáskor is lefeküdhettek, ha tiszták az érzések, mindketten tudjátok, mit vállatok. És nem mindegy, milyen a pasi... és mi lesz a folytatás. 24/F

Nekem volt olyan, akivel 1. találkozáskor volt csókolózás (egy egész éjszakát átsmároltunk egy buliban), 2. találkozáskor volt mellre fogás, 3. találkozáskor volt szex és semmi baj nem volt vele. Õ is akarta, én is akartam, csak a találkozások közt eltelt olykor több hét is, mert messze laktunk egymástól, de közben msn.en beszéltünk minden nap. Nem tartottam ribinek emiatt. Majdnem egy évig jártunk még ezután, de akkor még távolabb kellett költözni egymástól, már nem mûködött volna a dolog. Szakítottunk. Egy másik barátnõm meg négy hónapot váratott, és a végére már teljesen elvesztettem az érdeklõdésemet. Végül a szex sem volt vele olyan jó, hogy megérje várni. Jobb lett volna, ha pár hét után kiderül, hogy kissé frigid. Bizonytalan volt, nem ismerte a testét, félt a szextõl, mert szûz volt, de semmit nem tett volna, hogy megkedvelje. Petting is alig volt a 4 hónap alatt. Na õt én nagyobb ribinek tartom, mint aki egy hét után örömmel lefekszik a pasijával és örömet okoznak egymásnak. Szóval akár az elsõ találkozáskor is lefeküdhettek, ha tiszták az érzések, mindketten tudjátok, mit vállatok. És nem mindegy, milyen a pasi... és mi lesz a folytatás. 24/F
Ez bizalom kérdése! Majd akkor, ha már úgy érzed, hogy jól ismered. Bízol benne! Tudod, hogy tapasztalt, hogy tudja mit csinál, hogy nem fog fájdalmat okozni! Nem kell egybõl fejest ugrani a mézes bödönbe, mert lehet, hogy keserû! Elõször csak kóstolgatni kell! :) Élvezni egymás társaságát, beszélgetni, közös program, stb. Megismerni egymás testét: pettingelni! Okosan! :) Érezzétek jól egymást!
Attól is függ hány évesek vagytok! Ha egy férfi és egy nõ kívánják egymást, megvan az alkalom hogy megtegyék akkor nem hiszem van értelme várni. Persze a bizalom feltétel.
Hát nem tudom, attól függ hány éves vagy, és mennyire vagytok felkészülve rá mindketten. :)
Ez a te dolgod b.szki. Nincs rá törvény. Akkor fekszel le vele, amikor akarsz......
Amikor mindketten úgy érzitek, hogy itt az idõ.


Lehetséges-e először egy "nem hivatalos" "polgári esküvőt" szervezni Magyarországon, ha a hivatalos egy hónapra rá Ausztráliában lenne?

Az családom nem hajlandó repülni (és egy vagyon lenne) ha meg nem Ausztráliában van a hivatalos, vízumügyi dolgok miatt nem léphetek be újra oda, és hónapokat kellene külön töltenem a páromtól, aki ausztrál állampolgár.

Legjobb válasz: Szia! Nekünk is a távolság némi problémát okozott az esküvõ szervezésénél (bár csak belföldi távolságról van szó). De nálunk is a megoldás az, hogy egyik helyszínen polgári, a másik helyszínen templomi esküvõ lesz. Nektek is csak ezt tudom javasolni. Tudomásom szerint nem hivatalos polgári esküvõ nincs (kivéve, ha a sarki fûszeres játékból összead, de ez gondolom nem ez az álmotok), tehát -csatlakozva az elõttem szólóhoz- itthon egy templomit kellene (mert az valóban nem hivatalos), ausztráliában pedig a polgári. Sok boldogságot kívánok nektek! :-)

Szia! Nekünk is a távolság némi problémát okozott az esküvõ szervezésénél (bár csak belföldi távolságról van szó). De nálunk is a megoldás az, hogy egyik helyszínen polgári, a másik helyszínen templomi esküvõ lesz. Nektek is csak ezt tudom javasolni. Tudomásom szerint nem hivatalos polgári esküvõ nincs (kivéve, ha a sarki fûszeres játékból összead, de ez gondolom nem ez az álmotok), tehát -csatlakozva az elõttem szólóhoz- itthon egy templomit kellene (mert az valóban nem hivatalos), ausztráliában pedig a polgári. Sok boldogságot kívánok nektek! :-)
Szia! Szerintem, miert nem csinaltok templomi eskuvot , arra a papirra semmi szukseg kint , es a csaladod is elegedett lenne! Van egy ismerosom aki Szerbiabol nosult, es a polgarit Magyarba, mivel Magyarorszagon fognak elni, a templomit meg szerbiaba rendeztek, igy mindket csalad elegedett! SOK BOLDOGSAGOT NEKTEK!!
Szia!Mindenképp hivatalos egy polgári esküvõ!Amúgy remek megoldás, amit elõttem javasoltak, hogy itthon a templomi odakinn a polgári. De! ha jól tudom, a templomihoz is kell polgári. A másik kérdés, aminek utána kéne nézni szerintem, ez az, hogy miként ismerik el az államok egymás közt az esküvõket. Olvastam valamit utazási katalógusban errõl, de nem akarok butaságot mondani. A többit meg családban megbeszélitek! Sok boldogságot!

Hogyan csípjek fel egy jócsajt az utcáról, ha először látom?

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyire értékelik a lányok ha az utcán leszólítják õket. Keresned kéne inkább egy olyan módszert ami hatásos. Szerintem a lányok nagy része kapásból elhajt egy olyan pasit aki az utcán odalép hozzájuk és leszólítja õket, fõleg ha valami igen béna szöveggel próbálja mindezt megtenni. Bár biztos vannak olyan lányok akiknek bejön, de szerintem nagyon ritka.

Nem tudom, mennyire értékelik a lányok ha az utcán leszólítják õket. Keresned kéne inkább egy olyan módszert ami hatásos. Szerintem a lányok nagy része kapásból elhajt egy olyan pasit aki az utcán odalép hozzájuk és leszólítja õket, fõleg ha valami igen béna szöveggel próbálja mindezt megtenni. Bár biztos vannak olyan lányok akiknek bejön, de szerintem nagyon ritka.
Én is az elõzõ válaszadóhoz csatlakozom, utcán semmiféleképp ne szólísd le mert az bitosan elhajt téged. Inkább buliba vagy szórakozó helyen próbálkozz!Hívd meg egy koktélra, mutatkozz be aztán beszélgessetek, ha a lánynak tetszel akkor úgy is kialakúl!!
Próbálkozz!Pld. játszod az idegent aki keres valamit, és mivel hálás vagy a tanácsáé, meghívod egy kávéra.Ha elutasítt még mindig odaadhatod a telefonszámodat ha esetleg meggondolná magát.Sok kitartást és bátorságot!De számíts rá hogy a nöknek az utcán járva nem a pasizáson jár az eszük.Viszont a Veled való tali után, ha szimpatikus vagy nekik nem hiszem hogy elfelejtenek!Cetlin ott lapuljon a telefonszámod a zsebedben.Nagyon sok sikert és bátorságot, meg ötleteket! Egy ide tartozó vicc: -"És nem pofoznak fel a nök hogy csak úgy odamész hozzájuk és közlöd hogy szeretkezni akarsz velük?" -"De igen, sok pofont kaptam!DE SOKAT SZERETKEZTEM IS!!"
"szia! Elvesztettem a telefonszámomat. Kölcsönadnád a tiedet?" :DD Utcán is lehet ismerkedni. Tetszik a megjelenése, megszólítod és egybõl kiderül, hogy tetszik-e neked a stílusa. Elsõre zavarba jönnek, mert váratlanul érinti õket, de valójában nagyon büszkék rá, hogy annyira tetszenek valakinek, hogy az utcán leszólítják és utána vigyorogva mesélik a barátnõjüknek, hogy milyen izgi dolog történt velük. :) )) Ám... légy udvarias, kedves, lehetsz kicsit humoros de ne légy idétlen. Egyetlen perced van, hogy megnyerd magadnak a másikat és elérd, hogy idaadja a telefonszámát. Jó taktika, ha utána 5 perc múlva felhívod, és beszélgetsz vele kicsit, hogy mennyire hiányzik neked a mosolya, a járás, a kedvessége!!! :) ))) A lányok is szeretnének ismerkedni csak nekik nem illik pasikat leszólítani az utcán.
SZerintem ne szólítsd le! Rendezz meg egy véletlen balesetet..vagy valami.Menj neki, amíg nem nézel oda, aztán kérj tõle bocsánatot! Mosolyogj rá! Kérdezd meg, hogy nem esett-e semmi baja? és hogy meghívhatod-e egy kávéra/teára/levesre/akármire:D üdv, Alf
Már jó régi a kérdés, de azért válaszolok rá :-) Szerintem ha tetszel a lánynak és nincs senkije, akkor BÁRHOL leszólíthatod, mert tuti inni fog veled kávét, teát, akármit :-)

Ha betérsz egy útszéli kávézóba Pesten, először helyet foglalsz és város s pincért? és honnan tudjuk hogy hol kell fizetni, hogy a számlát kérni kell-e?

Legjobb válasz: Ha rendes kávézó, akkor bemész, leülsz, majd jönnek felvenni a rendelést. Ha fizetni akarsz, jelzel egy felszolgálónak.

Ha rendes kávézó, akkor bemész, leülsz, majd jönnek felvenni a rendelést. Ha fizetni akarsz, jelzel egy felszolgálónak.
Az igényes helyeken bemész és leülsz, majd a pincér odamegy az asztalodhoz és felveszi a rendelést, majd mielõtt távoznál kéred a számlát. Van ahol az a szokás hogy te mész oda a pulthoz, ott kérsz majd fizetsz és utána ülsz le egy asztalhoz.

Az miért van hogy bent van a gépben egy 512-es és egy 1gb-os ram és ha először kapcsolom be akkor csak az 512-es megy, ha pedig csinálok valami olyat ami leterheli pl. : játék és utána újraindítom akkor pedig az 1gb-sal indul el?

Legjobb válasz: Mióta csinálja ezt? Újratelepítés, új RAM? Talán a bios-ban elállítódott, esetleg automata választásra állt át, vagyis alapból azt kezeli, amelyikre szüksége van (vagyis az 512-es), majd ha terheled, aktiválja az 1 GB-ost. Nézz utána a bios-ban.

Mióta csinálja ezt? Újratelepítés, új RAM? Talán a bios-ban elállítódott, esetleg automata választásra állt át, vagyis alapból azt kezeli, amelyikre szüksége van (vagyis az 512-es), majd ha terheled, aktiválja az 1 GB-ost. Nézz utána a bios-ban.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ majd még megpróbálok valamit :) Amúgy mióta megvettem bele az 1gb-os ramot azóta van így. Arra gondoltam hogy lehet hogy az idõzítését kellene átállítani mert a biosban már mindent próbáltam csak még azt nem mert azt nem tudom hogy hogy kell átállítani. Ja és még ha csak az 1gb-os van benne akk meg csak csipog vagy csak simán be se indul :S
A kérdező hozzászólása: azt elõbb elfelejtettem hogy már az újratelepítést is próbáltam nem egyszer és úgy se jó :(
Ha csipog az 1 GB-ossal akkor az új RAM a hibás. Póbáld bele a haverod gépébe, ha ott jó vagy Bios hiba vagy az alaplap foglalata hibás, akkor cseréld fel a ramok pozícióját.
A kérdező hozzászólása: de az nem hiszem hogy hibás mert mint már mondtam ha újraindítom akkor pedig az megy
Akkor tényleg a Bios-ban kell keresni a hibát. Hülyén hangzik, de talán azt hiszi Dual-Channelben megy.
A kérdező hozzászólása: hát az lehet és hogy tudom átállítani, hogy "ne higgye" azt? :)
Valamilyen Advanced Configurations-t keress, vagy DRAM beállítást, vagy PC Configurationt. Szóval nézelõdj, hátha megleled.

Hogyan lazuljon el egy huszas éveiben lévő szűz fiú ha először fekszik le lánnyal és kicsit feszült miatta?

Újdonságként hat számára; nem tudja milyen lesz először; hogyan kell jól csinálnia, stb... szóval ilyen okok miatt.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy erre van külön praktika, viszont tény, hogy nem tesz jót, ha stresszelsz rajta. :) Egyszerûen csak legyen meg az a bizalom köztetek, hogy ne kelljen aggódnod attól, hogy mit fog szólni a lány, ha túl korán végzel. Ugyanis az elsõ alkalommal mindenbizonnyal így lesz. Szerintem ha elmondod neki, hogy ez lesz az elsõ alkalom, meg fog érteni. :)

Nem hiszem, hogy erre van külön praktika, viszont tény, hogy nem tesz jót, ha stresszelsz rajta. :) Egyszerûen csak legyen meg az a bizalom köztetek, hogy ne kelljen aggódnod attól, hogy mit fog szólni a lány, ha túl korán végzel. Ugyanis az elsõ alkalommal mindenbizonnyal így lesz. Szerintem ha elmondod neki, hogy ez lesz az elsõ alkalom, meg fog érteni. :)
ezért kell olyannal lefeküdni elsõnek akit ismerünk és aki tudja oldani a feszkót egy jól irányzott poénnal :D
* 2 pohár pezsgõ is feszültségoldó.
fél liter házi szilva vagy barack talán elég lesz!?
kérdezõ, mennyire tapasztalt a lány, hanyadik lennél neki?

Szuzek milyen hamar mennek el először egy szexuális együttlet alatt? Igaz ha előtte kiverem akkor tovább bírom?

Legjobb válasz: ha fiúkra érted akkor általában alig pár perc. de függ az sokmindentõl. igaz, hogyha kivered elõtte akkor akár jóval tovább bírod. csak vigyázz, hogy még felálljon :) mondjuk elõtte egy 12 órával..

ha fiúkra érted akkor általában alig pár perc. de függ az sokmindentõl. igaz, hogyha kivered elõtte akkor akár jóval tovább bírod. csak vigyázz, hogy még felálljon :) mondjuk elõtte egy 12 órával..
nem tudom én már közelebb vagyok a 30hoz mint a 20hoz még szûz vagyok és lett volna alkalmam, de nemhogy nem mentem el, sajna fel sem állt :S Én már ettõl sajna jobban félek. Igaz, a csaj nem is tetszett, csak már meguntam, hogy sosem kellek azoknak akik tetszenek. Valószínû ezzel a lépéssel örökre aláástam az önbizalmamat, se csaj, se szex. Kicsit irigylem inkább a gyorslövetûeket.
Persze elképzelhetõ valóban ha elõtte de nem közvelten kivered akkor tovább bírod. Viszont ha már játszadozolm agaddal akkor úgy is tudsz készülni hogy nem az a cél ha kivered hogy minél hamarabb a csúcspont és vége hanem már mikor közel jársz picit abbahagyod. Ugyan ezt ha behatolás van ugyan úgy meg lehet tenni kiveszed egy kis idõre majd vissza. Persze nincsenek sablonok meg szerintem az elsõnél figyelj arra hogy jó legyen neked mármint az elsõ menetnél aztán jöhet a játék!
Barátomnál alig 3 perc volt az elsõ, de bocsánatos:) Elsõre nehéz az önkontroll.:) Ha maszturbálsz, talán jobb, de ahhoz ismerned kell magad, hogy mennyi idõ múlva "regenerálódsz" szervezetileg, mennyi idõ múlva tudsz újra ilyen jellegû tevékenységet folytatni.:D

Lányok! Ti mit szerettek, ha először fekszetek le egy fiúval? Ha egyből leteper, vagy ha inkább gyengédebb?

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy a ciklusom melyik szakaszában vagyok és milyen rég szexeltem. Ha ovuláció közelben, vagy menses elõtt, akkor jó, ha leszaggatja a ruhám és leteper.

Attól is függ, hogy a ciklusom melyik szakaszában vagyok és milyen rég szexeltem. Ha ovuláció közelben, vagy menses elõtt, akkor jó, ha leszaggatja a ruhám és leteper.
Elõször legyen gyengéd. Késõbb jöhet a vadulás, amikor tudom, már, hogy meddig megy el.
Így van :) A türelem nem mindig az erõsségem. Van, hogy elõjáték sem kell. 25/N
A kérdező hozzászólása: #1 és minél régebb óta szexeltél, annál inkább legyen szenvedélyes?
elõször mindenféleképpen gyengéd, utána mehet indulatból, dühbõl, leszaggatva mindent róla :D
Nekem is tök változó. Volt akivel ilyen bújós, gyengéd volt, barátommal meg kb úgy történt, hogy hozzáért a bugyimhoz, "ártatlan" arccal suttogta, hogy nedves a bugyid, majd ilyen filmes ruhatépés és szex. :D Nekem inkább kedv, mint kiéhezettség-függõ. 21L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!