Találatok a következő kifejezésre: Ha egyszer volt egy (69 db)

Ha egyszer volt védekezés nélküli kapcsolatom egy idegen férfival, mennyi az esélye, hogy elkaptam valami betegséget vagy AIDS t?

Legjobb válasz: Ha pontos választ akarsz kapni, akkor tisztázni kellene, hogy az idegen férfi magyar volt, más ország állampolgára, vagy csak egy átlagos kockázatra gondolsz a Föld teljes férfi lakosságát alapul véve? Ha magyar volt, akkor olyan 0,2-0,25% az esélye, hogy HIV, kb. 25-30%, hogy hepatitisz fertõzött, más szexuális úton terjedõ betegségek esetében pedig kisebb mint 1%. Annak, hogy elkaptad tõle a fertõzést ugyanennyi (a teljes magyar lakosságra nézve).

Ha pontos választ akarsz kapni, akkor tisztázni kellene, hogy az idegen férfi magyar volt, más ország állampolgára, vagy csak egy átlagos kockázatra gondolsz a Föld teljes férfi lakosságát alapul véve? Ha magyar volt, akkor olyan 0, 2-0, 25% az esélye, hogy HIV, kb. 25-30%, hogy hepatitisz fertõzött, más szexuális úton terjedõ betegségek esetében pedig kisebb mint 1%. Annak, hogy elkaptad tõle a fertõzést ugyanennyi (a teljes magyar lakosságra nézve).
Amennyiben fertõzött volt az illetõ bármivel is, akkor 100%. Ha nem akkor megúsztad. Így ismeretlenül 50-50%. Vagy igen, vagy nem...
Basszus, ez aztán a felelõtlenség! No erre mondják, hogy megérdemled hogy igzulj a fenti kérdés miatt.
"A spec vérvételhez is idõ kell és nincs ingyen." Neked most mi a fontosabb, hogy kifizess egy vizsgálatot, amibõl megtudd elkaptál-e valamit vagy szarni bele és esetleg végigfertõzni az elkövetkezendõ partnereidet és ezzel tönkre tenni még pár ember életét? Ha felelõtlen voltál fizesd meg az árát, ha szartál kiadni pár száz forintot gumira, meg is érdemled a sokba kerülõ vizsgálatot. :)
Az AIDS-t nem tudják sima vérvételbõl hetekig kimutatni....ezzel csak ez a baj...A spec vérvételhez is idõ kell és nincs ingyen.
Aids-re szeritnem elég kicsi az esély. Fõleg, ha beteg és tud is róla, akkor nem hiszem hogy bárki annyira felelõtlen lenne, hogy csak úgy védekezés nélkül lefeküdne bárkivel, hogy tovább adja. De egyszerûbb ha elmész egy vérvizsgálatra, mint parázni, hogy elkaptál-e valamit. Igy legalább megbizonyosodhatsz róla. Ha mégis elkaptál és nem tudsz róla, tovább adhatod. Úgyhogy mindenki érdekében inkább menj és vizsgáltasd meg magad. És máskor ne feküdj le idegen pasikkal. :)

Mért mondják mindíg, hogy Szlovákia sosem volt, csak 1991-ben jött lérte, ha már 1938 ban egyszer volt egy független Szlovákia, amely 1944 szűnt meg létezni?

Legjobb válasz: "Szlovákia szinte minden téren fejlettebb M.O.tól)" Ugyan már, semmilyen szinten nem fejlettebb, hosszabb távon pedig sokkal rosszabbak a kilátásai, mint nekünk. Az az elsõ szlovák állam nem 1938-ban, hanem 1939-ben alakult. Egyébként nem az számít, hogy mikor alakult egy állam. Önálló, független Szlovénia sem létezett 1991 elõtt soha, még sincs vele senkinek semmi baja Magyarországon. Szlovákia azonban nagyon bunkó és ostoba módon viselkedik Magyarországgal és az ottani magyar kisebbséggel szemben, nem véletlen hát, hogy mi sem kedveljük nagyon.

csak tudod én tudnék mondani néhány magyar királyt akiknek még az volt a céljuk hogy az országnak legyen jó. Ellentétbe nem emlékszem középkori szlovák királyok neveire.
Jó..Te felsoroltad, mik a gyengeségei akiket én soroltam. Akkor mondjál Szlovákiából hasonló embereket. Amúgy a poroszra.. Ennyi erõvel akkor apacsok inkák, meg mindenféle indián nemzetségek még mindig közöttünk vannak a XXI. században, csak most éppen USA, meg mondjuk Chile a nevük.. Azért..Irreális ez. Mindegy. Én ezzel azt akartam sugallni, hogy Szlovákia azért eltörpül a Magyar történelem mellett. Amúgy mondj már egy uralkodót, vagy vezetõt, aki mindenkinek megfelelõ döntést hozott.. A középkorban pedig azt felróni, hogy háborúzott, amikor mindenki ezt csinálta..
"Szlovákia szinte minden téren fejlettebb M.O.tól)" Ugyan már, semmilyen szinten nem fejlettebb, hosszabb távon pedig sokkal rosszabbak a kilátásai, mint nekünk. Az az elsõ szlovák állam nem 1938-ban, hanem 1939-ben alakult. Egyébként nem az számít, hogy mikor alakult egy állam. Önálló, független Szlovénia sem létezett 1991 elõtt soha, még sincs vele senkinek semmi baja Magyarországon. Szlovákia azonban nagyon bunkó és ostoba módon viselkedik Magyarországgal és az ottani magyar kisebbséggel szemben, nem véletlen hát, hogy mi sem kedveljük nagyon.
1993-ban jött létre. Pár óra múlva már nézhet korhatáros filmeket. Az az 1938-as Szlovákia pedig egyáltalán nem volt független. Hitler bábállama volt. És különben is, csak hét évig volt, említésre sem méltó. A szlovákok sem tekintenek rá fénylõ vezércsillagként, egyrészt azért, mert a pimasz magyarok még akkor is majd' ezer évvel elõttük járnak, másrészt meg egy hitlerista bábállamot nem fényeznek.
Szlovákia egy rakás patkányürülék.
utolsó... ott a pont ;)
Szlovákia 93-ig nem volt, most van, de remélem nem sokáig lesz!
Én meg olyan magyar királyokra nem emlékszem akik azt akarták, hogy az országnak legyen jó. Én csak olyanokra emlékszem akik elsõdlegesen a hatalmat szerették, aztán jött az, hogy országnak legyen jó. Ilyen irgalmas , , , az országnak legyen jó" királyok valahogy nem rémlenek, se a magyar se más nemzet történelmébõl.
Ugyan miért patkányürülék? Ugyan miért lenne jó ha megszûnne? Ja, érdemi választ ne várjak gondolkodni képtelen tizenéves netnáciktól?
Hmm, akkor Magyarország is csak 1918-tól létezik? Mert azelõtt Ausztria volt itt :)
A kérdező hozzászólása: Akkor a mai M.O. micsoda? (Nem vagyok antimagyar, csak realista... Szlovákia szinte minden téren fejlettebb M.O.tól)
Ki volt szlovákia elsõ királya ? 1. Szent István
"Szlovákiát Hitler hozta létre, amikor 1938 szeptemberében a Müncheni Konferencia résztvevõivel szétdaraboltatta Csehszlovákiát! " Igen, de arra még kicsit várni kellett. A Müncheni Konferencia (1938. szept. 29) döntése nyomán Németországhoz csatolták Csehország németlakta vidékeit, Lengyelország pár nappal késõbb birtokba vette Tesín (Teschen) vidékét, Magyarország pedig nov. 2-án az I. bécsi döntés révén visszakapta a Felvidék és Kárpátalja magyar többségû területeit. De Csehszlovákia ekkor még fennmaradt, igaz a szlovákok már októberben autonómiát kaptak, az ország neve is Cseh-Szlovákiára változott. Kárpátalja is ennél a cseh-szlovák államnál maradt. Hitler azonban félmegoldásnak tartotta a müncheni megoldást és csonka-Cseh-Szlovákiát teljesen likvidálni akarta. Közölte a szlovákokkal, hogy vagy kikiáltják függetlenségüket, vagy a magyaroknak adja Szlovákiát. A szlovákok 1939. március 14-én proklamálták a függetlenségüket, másnap Hitler megszállta a maradék Csehországot (Cseh-Morva Protektorátus), Magyarországnak pedig hagyta, hogy visszavegye Kárpátalját. "Még annyit: a szlovákoknak azt tanítják, hogy elsõ államuk - tehát az elsõ Szlovákia - a magyar honfoglalás elõtt létrejött, mivel a Morva Birodalom pontosan a mai Szlovákia helyén létezett. Ez egyébként igaz, de az nem bizonyított, hogy lakói a mai szlovákok õsei lettek volna. Másrészt ezt az államot a magyarok és frankok meghódították." Bizony. A mai Szlovákia területén nem lehet semmiféle honfoglalás korabeli szláv lakosságot kimutatni, a Nagymorva Birodalom pontos helyérõl és központjáról pedig ma is vitáznak a történészek. Szvatopluk maga is alighanem frank származású elõkelõ volt. A szlovákok nagyon igyekeznek valamiféle dicsõ történelmet kreálni maguknak, de hát nem igazán jön össze nekik. :D
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 16:39 Te véletlen nem az Indavideás atyaeg1 vagy? :) amúgy teljes mértékben igazad van és tisztelet tesó, hogy így kifejtetted
kedvencem hogy mindenki erre hivatkozik hogy az se volt igazi, csak bábállam, meg hogy mikor cseh-szlovákia volt, az se számitott.. na akkor nézzük a mi "1000" éves magyar földünket.. 1526ig volt a mienk teljesen, utána egy elég picinyke föld volt a mienk (legalábbis a nagy magyarországhoz képest) egészen 1920ig.. tehát ez egy jó erõs 550-600 éves ország.. (mivel egy ideig török uralom alatt volt, utána meg osztrák uralom, az OMM felépitése pedig kb mint a cseh-szlovákok felépitése, tehát azt se kell számolni) akkor még beszélünk mindig 1000 éves államról?
Morvaország valamilyen szinten ma is létezik, Csehországhoz tartozik.

37hetes vagyok és még nem volt előtejem. Egyszer volt egy csepp de rendes fehér mint a tej. Ha szülés után mellre rakom a babát honnan fogom tudni h jön e neki előtej?

Ha nem jön el?tej akkor attól függetlenül 2-3nap múlva beindulhat a tejtermelés?Addig mit eszik a baba?

Legjobb válasz: szia.ne idegeskedj,lesz tejed....valakinek van elöteje a pici születése elött is valakinek nincs.nyugodtan tedd majd mellre ha megszületett,onnan tudod hogy "eszik"hogy megnyukszik.ha netán nem lesz röktön ne idegeskedj,minnél többször tedd mellre mert ez serkenti a tej telmelödést.3napon tutira lesz!!!!addig meg álltalába cukrosvizet és teát kapnak inni.de álltalába minden baba veszit a sulyábol mire hazavisszik.csak nyugi.irj hogy mi lett veletek.boldog babavárást jó szülést és grat a babához.1éves fiúcska anyukája

szia.ne idegeskedj, lesz tejed....valakinek van elöteje a pici születése elött is valakinek nincs.nyugodtan tedd majd mellre ha megszületett, onnan tudod hogy "eszik"hogy megnyukszik.ha netán nem lesz röktön ne idegeskedj, minnél többször tedd mellre mert ez serkenti a tej telmelödést.3napon tutira lesz!!!!addig meg álltalába cukrosvizet és teát kapnak inni.de álltalába minden baba veszit a sulyábol mire hazavisszik.csak nyugi.irj hogy mi lett veletek.boldog babavárást jó szülést és grat a babához.1éves fiúcska anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!
Szia. Nekem sem volt elõtejem egy csepp sem. Vasárnap szülem és csak szerda este lett tejem, akkor is kevés. Addig vizet és nagyon kevés teát kapott a babám, azt is szigorúan pohárból. Aztán beindult rendesen, 2 és fél évig szopizott. :)
Nekem semmi elõtejem nem volt terhesen, de nem is gondoltam hogy kéne lennie. Amikor meglett a baba, akkor is csak pár csepp elõtej szivárgott, a harmadik-negyedik napon indult be a tej rendesen, addig viszont elég az elõtej. Nem kell tápszert kapnia, mert akkor nem fog szopni rendesen, hiszen a tápszer könnyebben jön, így ellustul. Ha egy hét alatt sem indul be a tej, azt úgyis tudni fogja a védõnõ, de mielõtt tápszert adnál, mindig beszélj vele. Mert valószínûleg csak idõ kérdése és lesz rendes tej. Ha elõtej lesz, akkor tej is lesz. De most még egyiknek sem kell lennie.
Elõtej mindenkinek van, csak nem mindenkinek csordogál ;) Mennyisége nem mérhetõ, ha szülés után mellre kerül a baba, neki az épp elég, olyan pici a gyomrocskája. Pár csepp is elég, onnan tudod, hogy van, hogy nyel :) Elõtej termelõdik a tejbelövellésig, ami hamarabb megtörténik, ha addig is gyakran szopizhat a baba. 2-4 nap múlva várható, és eleinte az sem sok, hiszen a baba nem tud rögtön nagy mennyiségeket szopizni. Ha viszont a belövellésig teát/cukros vizet adsz neki, attól megnõ a gyomor térfogata, és valóban éhes lesz, mert a tejbõl még nincs annyi.
És még egy jutott eszembe, onnan is tudod, hogy nyel elõtejet, hogy a fekete magzatszurok, amit elõször kakil, zöldesség válik, majd fokozatosan aranysárgává!
Nekem sem volt egy csepp elõtejem sem. Szülés után azonnal mellre tettem, és szopizott is babám rendesen. Meg is nyugodott. Elsõ napokban nehezen indult be a tejem, mert a babám nem szopizott - besárgult nagyon-. Viszont fejtem sokat, 3 óránként mindkét mellet, és még a kórházban annyi tejem lett, hogy 3.-4. napon már csak azt kapta pótlásra a babám egész nap. (Cumisüvegbõl, nem pohárból és kanállal!!!) Elsõ hét végén kapott annyira erõre, hogy kezdett szopizni, és azóta is (ma 10 hetes) csak szopizik. Teát nem is igényel. Nem szoknak le a babák a cumisüveg használattól a szopizásról minden híresztelés ellenére! (Nekem õ a negyedik gyerekem)Ha nagyobb súllyal születik, nem biztos, hogy kap tápszert, csak cukros vizet. Az enyém kicsi volt és koraszülött, ezért az elsõ 2 napban kapott pótlásként tápszert úgy, hogy a lefejt kis mennyiségú anyatejet beleöntötték a tápszerbe. Aztán elmaradt a tápszer...:-)

Lányok! Ti ha egyszer kimondtátok egy férfinak, hogy nem akartok komolyat, csak szórakozás volt. Akkor onnantól nulla az esély a jövőben, hogy összejöjjetek vele?

Én a férfi vagyok egy ilyen helyzetben, és a lány azóta is keresi a társaságom, és szimpatizál velem, de nem mertem még újra "úgy" közeledni, mert félek hogy félreértettem valamit...

Legjobb válasz: volt szex?

volt szex?
A kérdező hozzászólása: volt, de nem sikerült tökéletesen...
az mit jelent?
Ha van is, nem a közeljövõben.
Nem értettél félre semmit! Fel a gatyát és küzdj érte, vedd le a lábáról és akkor a tiéd:)
igen, ez már elvileg mûthetik, de meg kell kérdezni az orvost hátha van rá esély hogy elmúljon.

Az is megcsalásnak számít, ha van egy barátnőm, de egyszer volt egy kalandom az egyik meleg barátommal?

Legjobb válasz: Az tök mindegy, hogy milyen nemûvel teszed. Ha éreztél rá késztetést, vonzalmat, vágyat, megtetted, akkor megcsaltad. Nincs mit szépíteni. Ha én lennék a barátnõd, és megtudnám, ki is ábrándulnék belõled.

Az tök mindegy, hogy milyen nemûvel teszed. Ha éreztél rá késztetést, vonzalmat, vágyat, megtetted, akkor megcsaltad. Nincs mit szépíteni. Ha én lennék a barátnõd, és megtudnám, ki is ábrándulnék belõled.
A nem nem számít, mindenképp megcsalás, ha félrekavarsz. Mondom ezt melegként (lány vagyok). De az egész attól függ, milyen a kapcsolatotok, hogy gondolkodtok a megcsalásról. Pl. nálunk, a párommal, nem feltétlen egy érintés, csók vagy a szex a megcsalás. Hanem az érzelmi elidegenedés, az igazán.
én nem vagyok csaj de szerintem is úgy van ahogy kollegám írta fentebb hogy egy csajt könnyebben megbocsátana mint egy csávót(javítsatok ki ha tévedünk). Bár én barátnõmnek egy csajt könnyebben megbocsátanék mint egy csávót de a férfi oldal más.
Fincsi, gratulálok hozzá... Szerintem annak.
Egy nõt talán még megbocsátana a barátnõd, de fiút nem hiszem.
Még rosszabb tényleg, mintha lánnyal tetted volna. A legmegalázóbb dolog. Igaz, a lényeg szempontjából mindegy, én így is és úgy is elhagynálak. 23L
pfff b*zi homár. dobd át a csajod nekem, és menjé kardozzál a macsóddal. nem érdemel meg téged.
Azért irkál ilyeneket, mert igaza van. Kutyából nem lesz szalonna, egyszer megtetted, meg fogod máskor is.
mert igazam van te kretén b*zi, takarodjá és turkálj valagakban, a nõket meg hagyd meg nekem. Szellemileg visszamaradott módfelet retardált homokos.
Felállt a farkad, azaz felizgultál a másik srácra! És a játékba is belementél! Most akkor ne menjünk bele a homoszexualitásba, de... Bírnád, ha a barátnõd a fiú haverjának kiverné szerelmi bánatnál? Nem. Akkor errõl az oldalról tökmindegy, hogy srácnak, lánynak csináltad... felizgultál rá, heló! Megtetted! Egyrészt mondd el. Milyen kapcsolat az, ahol nincs meg ez a lelki egyensúly, hogy egy ilyen dolgot egy "kicsit pletykásabb ismerõsnek" mondasz el? Ez még megalázóbb a csajnak! Igencsak elrontottad srác. 17/L
Szerintem mondd el a barátnõdnek, mert ha az a másik ismerõs mondja el, vagy akárki, az ezerszer jobban fog neki fájni, mintha tõled hallaná, õszintén! Nehogy valaki mástól megtudja, az szörnyû érzés lenne neki! Nyugodtan mondd el, hogy csak kiváncsi voltál, ez volt az elsõ és utolsó, hogy ilyet, vagy ehhez hasonlót csináltál. Én megbocsájtanék, ha az én férjem tenné egy másik férfival, akkor a kiváncsiságra fognám (bár õ inkább amolyan munkás ember típús, szóval nem valószínü, hogy ez történne :D), és rosszabb lenne, ha egy másik nõvel tenné, mert amit egy nõ tud nyújtani, azt én is tudom, szóval rosszul esne a megcsalás. Amit egy férfi tud nyújtani, azt én nem tudom, szóval számomra elfogathatóbb a dolog. Bár én sme vagyok oda a b*zikért... szóval nem azokat akarom védeni.
Belegondoltam, hogy mit tennék a párod helyében. Hát sehogyse esne jól . Szerintem mindegy, hogy nõvel vagy férfival tetted-e meg a dolgot, de megtetted. Számomra ez túl intim ahhoz, hogy csak úgy túllépjek rajta. Ha a barátnõd nem nyitottabb vagy szabadabb ezen a téren, akkor neki is rosszul fog esni. De mondom: ez egyénfüggõ. Vannak, akik kitudja hány félrelépés után is kibékülnek. Én nem hiszem, hogy meg tudnék bocsátani, mert ez nekem már nem férne bele. 25/l
A kérdező hozzászólása: Én NEM vagyok meleg. se divatból, se alapból. a másik aki meg sok w-t írt, az tanuljon meg írni.....
Tévedsz, az az átmosott agyú hulladék, aki divatból b.uzi. Nem az, akinek még megmaradt a józan értékítélete.
Szerintem az lett volna a rosszabb, ha lánnyal csinálod, mert akkor elgondolkodtató lehet barátnõd számára, hogy lehet hogy már nem jön be neked vagy nem szereted, így, hogy fiúval csináltad, sokkal jobb, mert megmondod barátnõdnek az igazat és jó esetben meg is érti.. Akik meg divatból buz*zzák a kérdezõt, azok szerintem gondolkodjanak el rajta, hogy a mai világ átmosott agyú gyökerei/hulladékai... :P 18/F (hetero)
Ha a barátnõ kiverné egy másik srácnak az nem ugyanaz a szitu. Ha a barátnõ megujjazna egy barátnõjét mert szerelmi bánata van azzal pedig nem lenne semmi gond... :D
A kérdező hozzászólása: hát kitudódott.... és a barátnõm egy olyan hülye pitsa lett... uhh. választás elé kényszertett, hogy vagy megszakitom a barátommal a kapcsolatot, vagy õ elhagy, és kikiáltja világnak hogy egy bu-zi vagyok.... hát úgy vágtam ki mint macskát....ni. mind egy. rosszul végzõdött. viszont a legjobb barátom megmaradt, ami többet ér 1111 barátnõnél is....
hát batya gondolkodtam már azon, h milyen lenne ha homár lennék.biztos könnyebb lenne az életem, mert a nõk csak megkeserítik.de sztem nem kell bemutassam neked sem. ha a nõd ezért cirkuszol, legalább most meglátod, h kit vásároltál.én a helyedben megelõzném a bajt, elhajtanám a csajt, és másik után néznék.amikor elegem van egy csajból, mindíg azt szoktam nekik hazudni, h meleg vagyok. neked ezt most gáz lenne leadni élesben, mert igencsak ki lennél közösítve. találj ki vmi mást és viszlát. 24/ff
Ha ez csak egyetlen egyszer fordult elõ, nem kellett volna így felfújni a dolgot. Na, bumm! Egyszer megtörtént. De ha soha többé, akkor le kellett volna ülni a bnõddel és szé- pen átbeszélni a dolgot. Minden esetre a fenyegetõzés nem volt szép tõle! Ez nem korrekt magatartás. Ilyesmit világgá kiáltani nem való dolog! Most írtam valakinek, hogy mindenkiben van némi érdeklõdés a saját neme iránt. Te egyszer ennek utána engedtél. Nem kellett volna, de most nehogy azt várja már tõled, hogy kösd fel magad! Bár- kivel elõfordulhat ilyesmi adott esetben! Vond le a ta- nulságokat és lépj tovább!
Jól tetted, hogy kipróbáltad és nem kell mindent a csaj orrára kötni. Végülis virágot neki viszel, nem a srácnak. Amúgy ez biszexualitás, de hetero túlsúllyal. Sokan túlspilázzák mind a hûséget, mind pedig a nemi irányultságot. Szerintem nincs ebben semmi, csak túlzottan ne csinálj rendszert belõle. De egyszer megtörténik, na és?
03-24 15:47 Ugyanezt akartam :D
BISZEX VAGY 18l
Semmi gond mert megmaradt a kis lányos barátod és most hogy a csajod kiraktad akár le is cidázhatjátok egymást.(sajnálatból) :) Persze hogy csírazsák vagy, ne tagadd! Legalább magadat ne ba*zd át! Nem szégyen ez ma már!Sõt lassan kötelezõ is lesz :(
Nos így végigolvasva az eddigi válaszokat, úgy érzem nekem is le kell írnom mindazokat, amik felmerültek bennem. Az összes megnyilvánulásod alapján én úgy gondolom, hogy tényleg nem vagy meleg. Én elhiszem, hogy valami egészen mély a ti barátságotok és ez a szintû szeretet hozta ki belõled a dolgot. Valóban nem volt szép, arról a részrõl megfogva, hogy párod, párkapcsolatod van/volt. Gyanítom, hogy ha az a lány a szíved azt a zugát töltötte volna be, mikor már tényleg õ a minden, akkor bizony ez nem történik meg. Szimplán megbeszéled vele a barátod problémáit, hisz ez a lány egy olyan társ, aki a másik feled, mindent megosztasz vele. Na de tulajdonképpen arra próbálok kilyukadni, hogy ezt az egészet a barátnõ is eredményezte. Nem volt úgymond 'elég' ahhoz, hogy az érzelmeidet a baráttal kapcsolatban vele emészd meg, vele oszd meg olyan szinten, ami ugyanúgy eredményes és lenyugtat, mint a baráttal való együttlét - bármi is történt ezen címszó alatt. Sem rólad, sem a barátnõrõl nem leszólásképpen írtam, nem tudom mennyire jött le.. A barátnõ reakciójához pedig annyit, hogy ha én lettem volna a helyében, én egészen biztosan elõször sírva fakadtam volna, majd elgondolkodtam volna azon amit fentebb írtam. Nyilván nem voltam elég a páromnak érzelmileg annyira, hogy ezt velem intézze. Aztán persze ki is akadtam volna, de ez a viselkedés csak az, ahogy én kezeltem volna ezt a helyzetet. A fenyegetést pedig végleg el kellett volna hagynia. Bár ez inkább valami primitív helyzetmentési reakció lehetett. Én csak azt kívánom, hogy maradjatok a jóbarátoddal ugyanolyan jó viszonyban. Aztán majd megtalál az a lány, akinél ha újra megismétlõdik a barátod érzelmi válsága, azt már a leányzóval (is) fogod rendbetenni, leglább kibeszélés, kiadás szintjén. Remélem érthetõ voltam. :) 19/L
Most egyszer megtörtént. De azért törekedj arra, hogy máskor ne sodródj ennyire bele! Vagy ha a barátodat vá- lasztod, akkor tessék õt felvállalni és persze magadat is! Az nem megy, hogy egyszer ide kúrok, egyszer oda. Bár a biszexek végül is ezt csinálják. De nem is élhetnek teljes életet így. Vagy fiú fiúval, vagy fiú lánnyal él, eseteleg lány lánnyal, de ezt az össze-vissza helyzetet én nem vélem jónak. Kezedben a döntés!
Igen, megcsalásnak számít. És az is biztos, ha barátnõd megtudja sokkal jobban ki lesz akadva, mintha lánnyal csaltad volna meg.
Hehe, ez kemény, feleség meg gyerek, közben meg tele van w-vel a szöveged :D 14 évesen házasodtál? :D
A kérdező hozzászólása: És megtudhatom, miért rosszabb egy lánynál? Egyébként nem vagyok meleg, és honnan szeded hogy még egyszer elõfordul? csak egy gyengébb pillanatom volt, ennyi... Igazából megsajnáltam, mert szegényt meg akkor dobták ki, azt ezért, baráti szeretetbõl csináltuk. A barátnõm nem szereti a homokosokat, és nem is tartja õket igazi pároknak, szóval lehet nem lenne annyira vészes ha kiderülne. tudja hogy nem vagyok meleg, és tudja hogy néha hülye vagyok. Csak azért kérdezem, mert elmondtam az egyik közös ismerõsünknek és félek az visszamondja. elég sok mindent fecsegett már ki....
A kérdező hozzászólása: Jaj megint ez a turkálj valagakban duma... eléggé gáz már. Nem azért, de itt ezen az oldalon mennyi anál-szexes kérdés van, amiknek a nagy részét HETERÓK! teszik fel? Én is hetero vagyok, és izgat az anális szex, ahogy a többi hetero társamat is. Ebben nincs semmi rossz, írják is a kommentekben! De ha valaki lefekszik egy fiúval, az már rögtön "fartúró". Ez az igazi álszentség...
Ezaz bakker, hogy te fiúkkal fekszel le, és normálisnak tartod magad! Ez nem olyan dolog, hogy jaj véletlenül elõfordult. Ha valakire véletlenül rácsukod az ajtót, arra mondhatod. Erre nem. Ha nem lennél meleg, egy ujjal nem érnél fiúhoz. A barátnõd meg biztosan ki lesz akadva, hogy helyette inkább farkakkal játszol...
A kérdező hozzászólása: Ha meleg lennék, hogyan tudnék lefeküdni a barátnõmmel? NEM vagyok meleg! és ezt belém tuti nem beszélitek be, mert ebben biztos vagyok. És nem farkaKkal, hanem csak egy sráccal voltam, és ha ennyire kíváncsi vagy elmesélem, csók volt, meg kivertük egymásnak (nem vettem a számba!), és összebújás, simi... nem volt ANÁL!
foghatod bármire, gyengébb pillanat stb.XD B*zi vagy és kész. Kifogás nincs. MEgtetted? meg.... akkor vállald a következményeit. Ez az élet, és nem a való világ.
Ha kidobták a meleg haverom, aki emiatt rossz passzban lenne, egy baráti sörre persze meghívnám, de olyan konkrétan nem nyújtanék neki baráti jobbot, hogy "itt a jobb kezem, majd én megcsinálom neked".
A kérdező hozzászólása: Jó de õt nem ismered. nagyon érzelgõs érzékeny "kis" srác (18). És mondott olyanokat hogy senki nem szereti igazán, meg csak kihasználják, és nem bírtam tovább... ennyi. ez a történet, de nem ez a kérdés, és ne feszegessük tovább a szexualitásomat. inkább azt, hogy akkor most ez megcsalás, vagy sem.
Méghogy nem vagy meleg. Minimum biszexuális vagy. Én szeretem a barátnõmet, õszinte szeretettel. Ha szakítana vele a barátja, nem jutna eszembe, hogy akárcsak másképp nézzek rá, nemhogy... Szóval takargathatod még magad elõtt is a dolgot, de nem érdemes.
Szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy minimum biszex? Mondom hogy HETERO vagyok! Ne te döntsd már el helyettem:D az más kérdés hogy nyitott vagyok.
Azért az vicces amikor mások akarják a belemagyarázni az emberbe a szexuális hovatartozását:D
A puding próbája az evés. Szerintem kicsit belekóstoltál abba a pudingba. Egy south park epizód jutott eszembe. http://www.youtube.com/watch?v=-rcYY06CXGk
Ne magyarázd meg, hogy nem éreztél szexuális vonzalmat iránta. Akkor mégis hogyan állt föl a dákó? Puszta jószándékból:DD senki sem keféli meg a haverját.
Nem, mi nem akarunk bemagyarázni semmit, csak véleményt nyilvánítunk. Elgondolkodtatóan egyöntetûen.
A kérdező hozzászólása: NEM "keféltem" meg... de már írtam mi volt. inkább érzelmi töltete volt a dolognak, nem szexuális, és a srác borotvált, és lányos, és tényleg eléggé lányos combjai vannak. ennyi. Elfáradtam belétek:(
hát ezaz wazze...aki nem meleg, az nem nézi meg a hawerját úgy, hogy lányos e wagy sem..tod hány hawerom wan???200 minimum..szted hány szakított már csajjal???és mondok még wqalamit..senkinek se wertem még ki, meg meg se csókoltam wazze...sima homár wagy nincs mit tagadni..nekem wan feleségem gyerekem, és ha ne adj Isten elwálnánk akkor 1 hawerommal kéne lefeküdnöm???te beteg wagy cimbi... ismerd el, hogy buza wagy és könnyebb lesz meglásd..nem akarok én neked bemagyarázni semmit, nagyon nem, érdekel, hogy köcsög wagy wagy sem.., de ráuntam már az ilyen szöwegre, hogy "nem-nbem wagyok buza, csak WÉLETLEN megtörtént" elmondok 1 titkot..ilyenek nem történnek wéletlenül!!!!
A kérdező hozzászólása: Minek firkálsz ilyeneket te nagypofájú suttyó?

Ha egyszer volt pszichózisom, mekkora esély van egy újabbra?

Legjobb válasz: Gyógyszer nélkül 100%. Folyamatos álmok megjelenése lehet az elõszele egy újabb hullámnak.

Gyógyszer nélkül 100%. Folyamatos álmok megjelenése lehet az elõszele egy újabb hullámnak.
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha drogindukált pszichózisom volt, és már nem használok semmit?

Fogamzásgátlót szedek rendszeresen de egyszer volt egy enyhébb hasmenésem (kb fél óra után a gyogyó bevétele után) és félek hogy terhes lettem vagy valami. Ha igen kb egy hetes lennék vagy max 2. Ilyenkor van már valami jel?

Átlátszó folyásom van mint máskor is, néha fehéres jön de nagyon minimális a fehéres. A hasamat keménynek ézem picit, de nem fáj, a hátam fáj mostanában de lehet emelgetek a munkahelyemen és azért.

Legjobb válasz: ja még annyi hogy nem most kezdtem el szedni hanem már több mint fél éve szedem rendszeresen.

A kérdező hozzászólása: ja még annyi hogy nem most kezdtem el szedni hanem már több mint fél éve szedem rendszeresen.
Semmi okod izgulni. Ha a tabletta mégsem tudott felszívódni, akkor sincs semmi gond.Folyamatos szedés mellett nem kell ettõl tartanod.Egy nap alatt nem fog megérni a pete, és megrepedni a tüszõ.Ez kizárt!
A kérdező hozzászólása: dec 22-én kellene megjönnie majd. :)
A kérdező hozzászólása: huhh ez megnyugtat, akkor nem csak én vagyok így. énmeg azért rettegek mert már volt egy abom mivel túl fiatal vagyok nem tarthattam meg és most se tarthatnám, mert tanulok és nem jönne össze sehogysem, azóta bogyót szedek amióta ez az eset t9rtént és nagyon remélem hogy nem lesz semmi gáz. :) köszi a válaszaitokat!
én másfél éve szedem a gyógyszert, 1 szemet elfelejtettem bevenni az utolsó levélnél. Míg meg nem jött a menzim, rettegtem ( nem tarthatnám meg, betegség miatt), rendszeresen hányingerem volt, érzékeny volt a mellem, iszonyatosan fájt a hátam. terhességi tünetnek megfeleltek volna. de mióta megvan a menzim, minden tünet elmúlt. a képzelet csúnya dolgokat produkál.
Ha kb fél órával a tabi bevétele után volt hasmenésed, akkor nem kell aggódnod. Annyi idõ alatt a gyomorból se szívódott fel semmi, nemhogy a beleiden átjutva kimenjen belõled a hasmenéssel. A terhesség tipikus jelei a vérzés kimaradása után 1-2 héttel jelentkeznek elõször, amikor 5-6 hetes terhes az ember lánya. Egy héttel az aktus után még a beágyazódás sem kezdõdött el, terhességi jelek pedig még bõven nincsenek - mitõl is lennének?
Csinálj egy tesztet!Mikor kellene legközelebb megjönnie?
A kérdező hozzászólása: a 8ik csomagnál tartok tehát már lassan 9 hónapja szedem.
A kérdező hozzászólása: egyszer volt ilyen eset, de sajna nem pótoltam a bogyót, de abban reménykedem hogy már régóta szedem így biztosan hatással van ha egy szem " kimarad" vagy csak kevésbé szívódik fel.
Szerintem, ha már tényleg fél éve szeded és rendszeresen, akkor nem lehet baj.Én igaz több éve szedem, de nekem kb.5 napig ment a hasam és semmivel sem védekeztünk mellette és semmi baj.
ha csak egyszer fordult elõ nem kell hogy aggodj a terhesség ténye miatt.
A kérdező hozzászólása: Megjött 22-én amire vártam, tehát ezek szerint nem okozott semmi gondod a hasmenés. :) Köszi a válaszaitokat!

Orgazmus? Ha egyszerre élvezünk el az aktus végén, és nekem (nőnek) volt egy hatalmas orgazmusom, akkor ő is élvezte annyira mint én ugye?

Hülye kérdés lehet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Meg igazából arra is, hogy ilyenkor élvezi-e ? is annyira mint én. Lehet-e olyan, hogy én élvezek egy nagyot, és ? kevésbé élvezi :S

Legjobb válasz: aham, jol mondod. Mi gyakran megyünk el egyszerre a barátnõmmel, azonos dolgokat és pózokat szeretünk az ágyban, de valamiért mégiscsak azt szeretem jobban, ha elõször õ elmegy és utána jöhetek én :) 22/F

aham, jol mondod. Mi gyakran megyünk el egyszerre a barátnõmmel, azonos dolgokat és pózokat szeretünk az ágyban, de valamiért mégiscsak azt szeretem jobban, ha elõször õ elmegy és utána jöhetek én :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Igen ez velünk is így van, az aktus során én párszor elélvezek és a párom csak utána tud. De, ha a végén egyszerre megyünk el és én azt nagyon élvezem, akkor õ is élvezi annyira mint én?
Ez így van rendjén ahogy írod, hogy a nõ megy el elõbb és akár többször is mivel ha férfi jól elmegy rendesen akkor utána el áramlik a "kicsi én"-bõl a vér és le lohad. Sokszor elõfordult már , hogy egyszerre mentünk el a barátnõmmel, és igen élvezik a férfiak.Az a legjobb szerintem nincs is annál jobb mikor egyszerre mentek.Nincs olyan ember aki ne élvezné, hiszen egyszerre okoztok egymásnak örömöt ;). Ne aggódj azt mindenki nagyon élvezi legalább annyira mint a másik.
elsõ válaszoló vagyok, hát nem tudom, nekem sokkal jobban bejön ha utána megyek el... de amúgy nagyon nagyon szeretem a párom ha ez számít, szóval nincs benne olyasmi , hogy ne szeretne :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Na mi volt a foga jött? vagy más volt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi volt vele.Foga még mindig nem jött ki több azóta(16 van és volt akkor is).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!