Találatok a következő kifejezésre: Ha egyszer volt (204 db)

Ha egyszer volt védekezés nélküli kapcsolatom egy idegen férfival, mennyi az esélye, hogy elkaptam valami betegséget vagy AIDS t?

Legjobb válasz: Ha pontos választ akarsz kapni, akkor tisztázni kellene, hogy az idegen férfi magyar volt, más ország állampolgára, vagy csak egy átlagos kockázatra gondolsz a Föld teljes férfi lakosságát alapul véve? Ha magyar volt, akkor olyan 0,2-0,25% az esélye, hogy HIV, kb. 25-30%, hogy hepatitisz fertõzött, más szexuális úton terjedõ betegségek esetében pedig kisebb mint 1%. Annak, hogy elkaptad tõle a fertõzést ugyanennyi (a teljes magyar lakosságra nézve).

Ha pontos választ akarsz kapni, akkor tisztázni kellene, hogy az idegen férfi magyar volt, más ország állampolgára, vagy csak egy átlagos kockázatra gondolsz a Föld teljes férfi lakosságát alapul véve? Ha magyar volt, akkor olyan 0, 2-0, 25% az esélye, hogy HIV, kb. 25-30%, hogy hepatitisz fertõzött, más szexuális úton terjedõ betegségek esetében pedig kisebb mint 1%. Annak, hogy elkaptad tõle a fertõzést ugyanennyi (a teljes magyar lakosságra nézve).
Amennyiben fertõzött volt az illetõ bármivel is, akkor 100%. Ha nem akkor megúsztad. Így ismeretlenül 50-50%. Vagy igen, vagy nem...
Basszus, ez aztán a felelõtlenség! No erre mondják, hogy megérdemled hogy igzulj a fenti kérdés miatt.
"A spec vérvételhez is idõ kell és nincs ingyen." Neked most mi a fontosabb, hogy kifizess egy vizsgálatot, amibõl megtudd elkaptál-e valamit vagy szarni bele és esetleg végigfertõzni az elkövetkezendõ partnereidet és ezzel tönkre tenni még pár ember életét? Ha felelõtlen voltál fizesd meg az árát, ha szartál kiadni pár száz forintot gumira, meg is érdemled a sokba kerülõ vizsgálatot. :)
Az AIDS-t nem tudják sima vérvételbõl hetekig kimutatni....ezzel csak ez a baj...A spec vérvételhez is idõ kell és nincs ingyen.
Aids-re szeritnem elég kicsi az esély. Fõleg, ha beteg és tud is róla, akkor nem hiszem hogy bárki annyira felelõtlen lenne, hogy csak úgy védekezés nélkül lefeküdne bárkivel, hogy tovább adja. De egyszerûbb ha elmész egy vérvizsgálatra, mint parázni, hogy elkaptál-e valamit. Igy legalább megbizonyosodhatsz róla. Ha mégis elkaptál és nem tudsz róla, tovább adhatod. Úgyhogy mindenki érdekében inkább menj és vizsgáltasd meg magad. És máskor ne feküdj le idegen pasikkal. :)

Foggyökér ciszta visszajöhet ugyanoda? Ha egyszer volt már lehet máshol is?

Legjobb válasz: próbálkozz orvos válaszol oldalakon ha nem akarsz fogorvoshoz menni, talán õk jobbat tudnak mondani, googlebe beírod hogy webbeteg vagy orvostudakozo többek között

próbálkozz orvos válaszol oldalakon ha nem akarsz fogorvoshoz menni, talán õk jobbat tudnak mondani, googlebe beírod hogy webbeteg vagy orvostudakozo többek között

Ha egyszer volt pszichózisom, mekkora esély van egy újabbra?

Legjobb válasz: Gyógyszer nélkül 100%. Folyamatos álmok megjelenése lehet az elõszele egy újabb hullámnak.

Gyógyszer nélkül 100%. Folyamatos álmok megjelenése lehet az elõszele egy újabb hullámnak.
A kérdező hozzászólása: Akkor is, ha drogindukált pszichózisom volt, és már nem használok semmit?

Lehet peteérésem ha egyszer volt sajnos abortuszom?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet.

Persze, hogy lehet.
Persze, a kettõ nincs összefüggésben! Sõt, ha abortuszod, akkor ezek szerint volt peteérésed, mert teherbe estél. Az abortusz inkább méhed állapotára lehet hatással.

Már több mint 1 éve lefeküdtem a barátommal. De csak egyszer volt orgazmusom. Hüvelyi még soha nem volt. Orálisan kielégit de akkor sem tudok eljutni a csúcsra. Vmiért nem megy. Ha magamnak csinálom akkor sikerül. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.

Szerintem a szerelemnek ehhez nincs közvetlenül köze. Egy szexológus mondta egyszer, hogy az orgazmus a nõknél leginkább agyban dõl el. Akard nagyon és persze mondd el abarátodnak, hogy hogyan csinálja, ahogy te is szoktad.
mert leszbi vagy
Létezik olyan dolog, hogy szerelem.Na ezaz ami hiányzik kettõtökbõl, és ezért nem mehet rendessen a dolog.Addig lépj amíg teheted, lehet késõbb nehezebb lessz!
rd meg orális szex közben a barátodat, hogy csinálja addig amig orgazmusod nem lesz. gondolom van köztetek szerelem. nem minden csajnak van hüvelyi orgazmusa. sõt... nem kell parázni. 1x sikerülni fog :)
kérd*
elsõ válaszolonak.miért lenne leszbi azért?te az vagy ?szerintem beszéld meg a pároddal és vezesd rá mi jo neked.
Három éve vagyok a párommal, szeretjük egymást...nekem se volt még csak hüvelyi orgazmusom. Nekem a keze a legjobb. De biztos nem vagyok leszbi.
4 éve vagyok a barátommal, de nekem még csak 2x volt vele orgazmusom. Ha magamnak csinálom nekem is sikerül, de hüvelyi orgazmusom még sohasem volt sajnos :(

Hiszel abban, hogy ha egyszer elmegy a szerelmed, és ő volt az "igazi", akkor előbb utóbb úgyis újra az utadba kerül?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül ebben, de a sorsszerûgben, vagy is abban hiszek, hogy minden úgy történik, ahogy annak történnie kell. Ha mást rendel mellém az élet, akkor mást. Ha õt, akkor pedig úgy is összeakadunk még egyszer.

Nem feltétlenül ebben, de a sorsszerûgben, vagy is abban hiszek, hogy minden úgy történik, ahogy annak történnie kell. Ha mást rendel mellém az élet, akkor mást. Ha õt, akkor pedig úgy is összeakadunk még egyszer.
Én lehet, hogy naiv vagyok, de hiszek benne. De persze ez nem azt jelenti, hogy várok rá 60 éves koromig.
nem hiszek. nincs ilyen, hogy igazi. élsz 20 évet egy csávóval, majd kiderül, hogy megcsalt folyton. (azt gondoltad, hogy õ volt az igazi, de kiderült, hogy mégse) aztán megismersz vkit 7 évig jól megy minden, és kiderül hogy nem illetek össze. (azt gondoltad most is hogy õ az igazi, de aztán megváltozott vmi és mégsem õ az igazi). Persze ez nem válasz a kérdésedre. De mit nevezünk igazinak? és akarod e egy ilyen emberrel újra összekötni az életed? Szerintem ez csak a filmekben van így. Vagy akkor talán, ha tényleg azért szakadt meg a kapcsolat, mert mindkettõtöket másfelé sodort az élet. De addig úgyse tudod, hogy õ az igazi amíg újra össze hoz vele az élet.
Elsõvel értek egyet. Az "igaziban" nem hiszek. Abban viszont igen, hogy ha valakivel van még dolgom, akkor meg fogjuk találni egymást valamikor, valahogyan. Ha ez nem történik meg, akkor annak oka volt, nem vele kellett élnem az életem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) Talán én is azzal értek egyet, hogy hogyha dolgom van még valakivel, elõbb utóbb úgyis rámtalál újra:)

Mi lenne, ha egyszer a németek azt mondanák? - most befejeztük az állandó bocsánatkérést a háborúért, ami bûnt elkövettünk, azért már régen megfizettünk, kész, ennyi volt. Mostantól tiszta lappal állunk a világ elõtt.

Legjobb válasz: De nem mondják ki, mert a világ nem ilyen egyszerû, hogy igen - nem. A világ nehogy erõsen árnyalt, de mindenkinek a szemüvege is más, azaz ugyanazt is másnak látják. A diplomata szakmai hozzáértése éppen az, képes-e úgy fogalmazni, hogy legalábbis nagyon kevesen legyenek, akik nagyon ellenzik a mondását. Ezért tehát, ha a németek ezt mondanák, akkor ott csupa kutyaütõ diplomata lenne. De tudjuk, hogy ez nem igaz.

De nem mondják ki, mert a világ nem ilyen egyszerû, hogy igen - nem. A világ nehogy erõsen árnyalt, de mindenkinek a szemüvege is más, azaz ugyanazt is másnak látják. A diplomata szakmai hozzáértése éppen az, képes-e úgy fogalmazni, hogy legalábbis nagyon kevesen legyenek, akik nagyon ellenzik a mondását. Ezért tehát, ha a németek ezt mondanák, akkor ott csupa kutyaütõ diplomata lenne. De tudjuk, hogy ez nem igaz.
Én a négerek helyében kérnék kártérítést amerikától. Meg az indiánok helyében. Van mibõl adakozni. Gyakorlatilag nem egy két évig hanem sok sok évtizedig rabszolgaként kezelték õket. Az indiánokat meg egyenesen kiirtották. Szóval én a helyükbe kérném a lovettát.
Biztos lenne nemzetközi visszhangja. Lehet a zsidók bojkottra szólítanának fel, hogy mindenki bojkottolaja a német termékeket. A japánok is sokszor feszegetik a húrt. De általában csak a kínaiak kezdenek el fújni rájuk.
Mi lenne? Hát szétbombáznák az egész országot.
Megmondom, mi lenne. Azonnal az lenne, hogy a világ médiavállalatai, élen az amerikaival, elkezdenének üvölteni, hogy "Rohadt nácik, rohadt nácik!". Ez lenne.

30 hetes vagyok de talán ha egyszer éreztem csuklani a lakóm? -volt már valaki így? Biztos a fekvése nem olyan hogy érezzem ugye? Mert az előzőnél meg nagyon is sokszor éreztem.

Legjobb válasz: Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).

Én már megszültem. Ha ez megnyugtat én egyszer sem éreztem, hogy csuklik, csak azt hogy mozog. Teljesen egészséges, már 6 hónapos a lányom és szokott csuklani (persze már egyre ritkábban).
Én egyetlen egyszer éreztem, hogy csuklott a babám, azt is a terhesség vége felé!
Szia! Pont 30 hetesen kezdtem el gondolkozni azon, hogy vajon az én babám miért nem csuklott még, erre másnap éreztük is, majd még 2 napon keresztül éreztük egyszer-egyszer. Rá pár napra még egyszer, na azóta semmi. :) Egyenlõre örülök, hogy egyáltalán csuklott, úgyhogy most még nem állok neki aggódni, hogy azóta miért nem csinálta. Lehet hogy tényleg számít a baba fekvése és azért érezzük keveset. Csak érdekes, hogy van akinek már a 20. hetek elején csuklott a babája és utána is folyamatosan. 32hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy írtatok:) nem tudtam van-e jelentõsége ennek a csuklásos dolognak, de rájöttem hogy nincs:) ))
A kérdező hozzászólása: ...és érzi hogy mi volt a bajom:) ))ma csuklott reggel nekem:) ))

Orgazmus? Ha egyszerre élvezünk el az aktus végén, és nekem (nőnek) volt egy hatalmas orgazmusom, akkor ő is élvezte annyira mint én ugye?

Hülye kérdés lehet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Meg igazából arra is, hogy ilyenkor élvezi-e ? is annyira mint én. Lehet-e olyan, hogy én élvezek egy nagyot, és ? kevésbé élvezi :S

Legjobb válasz: aham, jol mondod. Mi gyakran megyünk el egyszerre a barátnõmmel, azonos dolgokat és pózokat szeretünk az ágyban, de valamiért mégiscsak azt szeretem jobban, ha elõször õ elmegy és utána jöhetek én :) 22/F

aham, jol mondod. Mi gyakran megyünk el egyszerre a barátnõmmel, azonos dolgokat és pózokat szeretünk az ágyban, de valamiért mégiscsak azt szeretem jobban, ha elõször õ elmegy és utána jöhetek én :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Igen ez velünk is így van, az aktus során én párszor elélvezek és a párom csak utána tud. De, ha a végén egyszerre megyünk el és én azt nagyon élvezem, akkor õ is élvezi annyira mint én?
Ez így van rendjén ahogy írod, hogy a nõ megy el elõbb és akár többször is mivel ha férfi jól elmegy rendesen akkor utána el áramlik a "kicsi én"-bõl a vér és le lohad. Sokszor elõfordult már , hogy egyszerre mentünk el a barátnõmmel, és igen élvezik a férfiak.Az a legjobb szerintem nincs is annál jobb mikor egyszerre mentek.Nincs olyan ember aki ne élvezné, hiszen egyszerre okoztok egymásnak örömöt ;). Ne aggódj azt mindenki nagyon élvezi legalább annyira mint a másik.
elsõ válaszoló vagyok, hát nem tudom, nekem sokkal jobban bejön ha utána megyek el... de amúgy nagyon nagyon szeretem a párom ha ez számít, szóval nincs benne olyasmi , hogy ne szeretne :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hogy lehet túlélni, ha egyszer csak olyan emberekkel kell jópofizni, akik mindig is lenéztek, illetve kölcsönös volt az ellenszenv? Hamarosan közös játszótérre visszük a gyerekeinket, és már előre parázok!

Van a szomszéd házakban két anyuka, akikkel így vagyok, és hamarosan nekem is a játszótérre kell vinnem a fiamat, és láttam hogy ?k egész délután ott vannak több anyukával egybegy?lve. Nagyon hülye helyzet, mert amúgy nem vagyok gy?lölköd?s, de fogalmam sincs hogy viselkedjek majd velük. Nem részletezem a rossz viszony okát mert hosszú lenne, de két különböz? helyr?l ismerem ?ket, és különböz? okból utálnak :-( Legszívesebben oda se mennék, de a gyerekemet nem foszthatom meg a játéktól. Ha a tér másik felébe húzódunk, felt?n? lenne,mert elég kicsi az egész. Attól is félek, hogy ha a kicsim odamegy a gyerekeikhez, utálatosak lesznek vele miattam :-( Mit tennétek a helyemben? Hogy lehet viselkedni ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: Nem kell odamenned hozzájuk jópofizni. Add önmagad ne légy feszült, játsz a gyermekeddel, oda se figyelj rájuk. Ha hallod hogy megjegyzéseket alkotnak rólad, egyszerûen ne figyelj rájuk. Röhögd körbe õket. :) Egy idõ tuán megunják, és õk fognak odajönni hozzád. És innentõl ahogy jónak látod, szóba állhatsz velük, vagy megmondhatod, hogy ezek után, inkább kerülnéd társaságukat. DE sose tedd velük azt, amit õk tesznek veled. Ne alacsonyodj le az õ szintükre. :)

Nem kell odamenned hozzájuk jópofizni. Add önmagad ne légy feszült, játsz a gyermekeddel, oda se figyelj rájuk. Ha hallod hogy megjegyzéseket alkotnak rólad, egyszerûen ne figyelj rájuk. Röhögd körbe õket. :) Egy idõ tuán megunják, és õk fognak odajönni hozzád. És innentõl ahogy jónak látod, szóba állhatsz velük, vagy megmondhatod, hogy ezek után, inkább kerülnéd társaságukat. DE sose tedd velük azt, amit õk tesznek veled. Ne alacsonyodj le az õ szintükre. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!