Találatok a következő kifejezésre: Ha egyszer szilikon (2 db)

Ha egyszer csinaltatnak szilikon melleket, az orokke megmarad, vagy xy ev utan ki kell csereltetni?

Legjobb válasz: szia! én ugy tudom hogy azt cseréltetni kell x évenként

szia! én ugy tudom hogy azt cseréltetni kell x évenként
Igen, cseréltetni kell. Úgy tudom, h 10 év múlva kb.
Szia! Mindenféleképpen ki kell cseréltetni.Most már egyre hosszabb idõre is betesznek inplantátumot, de azt is cserélni kell 15 év múlva kb.Szóval ha csináltatsz, késõbb is meg kell mûtettni, és megint fizetni...(amúgy meg, már sok mindenkinek van, én csak azért sem csináltatnám meg, nekem is kicsi cicim van!!)
CSERÉLTETNI KELL MERT BERÁKOSODHATSZ. 10 ÉVENTE. ÉS UTÁNNA MEGINT 10.....
sok újat nem tudok ehhez íni, mert elõttem már elmondták, h kb 10 évente cserélni kell, de szerintem érdemes inkább elõbb, mondjuk 8 évente
Ilyen hülyeséget ne irj hogy berákosodik légyszives.a rákkal semmi összefüggésben nincs!
szia! Nekem szilikonos a mellem, 2, 5 éve csinaltattam meg. azt mondjak igen, 10 év, de ennél jóval korábban megcsinaltatjak ujra, a 10 év az nagyon sok lenne, ismerek egy lányt akinek 10 éve van, nagyon gáz neki.
mostmár olyanak is vannak amik örökké meglehet tarti:) Szóval nemkell kicserélni idõközönként de ez drágább.

Bűnbe lehet esni egyszer? Ha szilikonmentes hajápolókat használok, de hajfestésnél elhasználom egyszeri alkalommal a hajfesték balzsam párját, ami minden bizonnyal fullra tele van szilikonnal? Nagy károkat okozok?

Az egész eddigi munkám romba döntését jelentené? Utána természetesen ugyanúgy folytatom a szilikonmentességet...:)

Legjobb válasz: figyelj ez a szilikonmentesség is nagyon felkapott de nembiztos, hogy teljesen jó, mert azért ad egy védõréteget a hajnak, persze a fejbõrnek meg a hajtöveknek már nem annyira jó. Viszont nem értem, hogy ha ennyire óvod a hajad akkor minek fested? mert az sokkal de sokkal károsabb mint a szilikonos hajápoló :) ez olyan mintha bio élelmiszereket ennél de közben néha belõnéd magad :D

figyelj ez a szilikonmentesség is nagyon felkapott de nembiztos, hogy teljesen jó, mert azért ad egy védõréteget a hajnak, persze a fejbõrnek meg a hajtöveknek már nem annyira jó. Viszont nem értem, hogy ha ennyire óvod a hajad akkor minek fested? mert az sokkal de sokkal károsabb mint a szilikonos hajápoló :) ez olyan mintha bio élelmiszereket ennél de közben néha belõnéd magad :D
Festett hajra alapból jobb a szilikonos ápolás szerintem, mert jobban megóvja a hajat. De te tudod, most mindenki meg van õrülve a szilikonmentességért, nekem pl. egyáltalán nem jött be.
jézusom :DDDD ha már hajfestéket is ráraksz nem mindegy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!