Találatok a következő kifejezésre: Ha egyszarvú méhem, (2 db)

Ha egyszarvú a méhem, lehet gyerekem?

A doki hüvelyi uh-gal úgy látta, hogy egyszarvú a méhem, de még nem mondja 100%-ra, kontrasztanyagos vizsgálatot csinál.

Legjobb válasz: Drága!Ha van méhed,tehát ki tudod hordani,lehet gyermeked,ha nincs nem.Az viszont lehetséges,hogy több idõ kell,mire babás leszel,de nem erre gondolni,hanem ugrás az ágyba:-).Sok sikert kívánok,a vizsgálat pedig sosem árt.

Drága!Ha van méhed, tehát ki tudod hordani, lehet gyermeked, ha nincs nem.Az viszont lehetséges, hogy több idõ kell, mire babás leszel, de nem erre gondolni, hanem ugrás az ágyba:-).Sok sikert kívánok, a vizsgálat pedig sosem árt.
Szia! Tudom már jó régen írtad ezt a kérdést, azért hátha valaki még erre rátalál. Két hete diagnosztizálták nálam az egyszarvú méhet (uterus unicornis). Nekem a méhem jobb oldala nem fejlõdött ki, a jobb petevezetõm sincs meg, így a méhem bal oldalra nyúlik banán alakban. Két petefészkem ép. A jobb vesém lejebb van a kelleténél, a jobb petefészkem mellett. 7 hónapja próbálkozunk babával. Nagyon szeretnénk kisbabát, nem is egyet, hanem legalább hármat. Most 27 éves vagyok, párom úgyszintén. Magyar szakirodalmat nem iagzán találtam errõl, angol nyelvûeket olvasgatva azt olvastam, hogy az ilyen nõk 50 %-a képes gyermeket világrahozni, a vetélések arány 40 %. Kérdés, hogy mi melyik 50%-ba tartozunk? Akinek hasonló problémája van írjon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!