Találatok a következő kifejezésre: Ha egyedülálló nevelem a fiamat, lehetnek (1 db)

Ha egyedülálló anyaként nevelem a fiamat, lehetnek problémái abból, hogy nem látott elég férfias viselkedési modellt otthon?

Még csak kisbaba, de sajnos ez így alakult, remélem mire kamasz lesz, már én sem leszek egyedül, de szeretném tudni, mi lenne, ha mégsem sikerülne pótapát talánom mellé (aki persze nekem is társam lehet).

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.

Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy ez így elég. De remélem akkor igen.
Ha így alakult-sajnálom-így alakult. Ha még baba, bõven van idõd 3 éves koráig"apát" találni, az elõttrõl megnincsenek emlékeink:-) EGyetértek, ne zárkózz be, legyen kapcsolata férfiakkal is, de ez persze nem pótolja az apát. Elõbb utóbb eljön a kor, mikor érzékeli, hogy neki nincs apja, másnak meg van, beszélgess vele sokat, tudja, hogy imádod, és hogy neketek így is jó, és megkap mindent:-)Ne érezze hiányát apának, töltsd ki te ezt a teret sok sok õszinte beszélgetéssel. De persze kívánom, hogy mileõbb legyen egy megbízható, kellemes, kedves társad, és legyetek nagyon boldogok.-) (volt páromat egyedül nevelte az anyja, soha nem hiányzott neki az apja, most 31 éves...)
Igen szüksége van férfira akitõl megtanulja a férfias dolgokat és itt a nõhöz való viszonyra is gondolok nem csak a furás faragásra, hanem , ha tetszik neki majd 1 lány hogyan közeledjen.Jó ha nem fogod tul szorosan, de tul lazán se nehéz meg találni egyedül az egyensulyt.stb.Nem irtad mekora a kislegény? apuja látogatjae? 13 éves fiu anyukája vagyok aki 7-11 éves koráig "egyedül" nevelte fiát.
hát, szerintem erre egy nagyon jó megoldás, ha sportolni járatod. engem is egyedül nevel a muterom születésem óta. négyévesen kezdtem judozni, rengeteg idõsebb sráccal találkoztam, természetessé vált a férfiak közelsége(öltözõ, tusolás, plsuz maga a sport) tehát elég hamar megszoktam a férfiakat és a lányok kezdtek érdekelni már nagyon fiatal korom óta. most 16 vagyok, nagyon is hetero és asszem elég férfias (: remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Még pici a fiam (7 hónapos), csak félek, hogy mi lesz, ha kamaszkorában is még egyedül leszünk. De azért igyekszem én is párt találni, csak mi lesz, ha nem sikerül. De ez a sport nagyon jó ötletnek tûnik! Köszi szépen!
Apum külföldön dolgozott, kiskamasz voltam amikor elege lett és hazajött. Elhidegült a kapcsolatuk anyummal, õ ott akarta folytatni ahol elkezdték, anyum meg félrek*rt... Azóta elváltak, anyum a bizonyos pasival van, aki egyébként a tökéletes apamodell is lehetne de nekem túl késõn jött, ha emberként akárhogyan is tisztelem nem tudok apaként tekinteni rá, apum már itthon van de sokat dolgozik, alig találkozok vele :S Az a gáz hogy évekig tagadtam, de már érzem hogy megviselt a dolog... ha érdekel hogy pontosan mit jelent ez írhatsz privit. 16/F

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Apám azt mondja idióta vagyok, és semmire nem fogom vinni az életben, me. Vettem az gyűjtött pénzemből egy drága telefont a legjobb, kiskori barátomnak névnapjára, és ő iszonyúan örült neki, sőt még meg is puszilt FIÚ LÉTÉRE. Igaza van? 14f

PH rol vettem a telót, hát tényleg 50 ezer ft felett volt, de én figy. dolgoztam azért a pénzért hónapokat. apám építkezéseket csinál, és betett mint segédmunkást, és nagyon sokat dolgoztam. akkor miért mondja hogy egy idióta vagyok? rosszul esik. anyám szerint azért mert félig zsidó. de most ez ok? most meg azt akarja hogy kérjem vissza, hát mondtam hogy FASZT, erre meg többé nem szól hozzám.

14f

23

Kamaszok! Valaki felismeri?

Valaki nem tudna megmondani aki jartas a vizi pipakkal kapcsolatba , hogy mennyi idos lehet? es egyeb informaciokat rolla?


2

Szerintetek egy 13 éves lány kamasznak vagy inkább kislánynak számít?

16

Valakinek volt már hasonló problémája? (bocsi a kategóriáért de hátha. )

Szombaton buliban voltunk és valamit csinálhattam a lábammal..mert a vádlim azóta fáj .. (reggel nem birtam kikelni az ágyból..) nem emlékszek mi volt mert khm.. jó volt az a buli..xd
2éve volt részleges szalag szakadásom azóta szokott fájdogálni néha de ennyire nem hogy alig birok járni..
Holnap megyek dokihoz..
Mi lehet vele..?
Mit csinálhatnak/csinálhatok vele?

11

Kamaszok! Szerettek bulizni?

Ha igen, milyen típusú buli? házibuli vagy szórakozóhely? a szüleitek meddig engednek el? és hány évesen voltatok először bulizni?:)
Nemet és kort is írjatok légyszi!:-)

13

Miért lehet az, hogy az iskolába, ahova járok nagyon cikinek tartják a szexet, ivást, cigizést, füvezést máshol pedig az a menő?

Pedig itt is sokan elkezdik krülbelül tizedik osztály környékén, de akkor is "ciki" dolog. Itt meg azt olvasom, hogy rá akarják venni a másikat és hogy menő. Erre meg maximum megkínálnak, ha nem kell nem piszkálnak. Pedig még az iskola sem elit.

8

Milyen beceneveket tudtok a Borbála névre?

Mindenki Borinak hív, de kezdem unni. Nincs semmilyen jó becenév, de a Borbála meg túl hosszú.

7

Miért hiszik azt a szülők, hogy ha megtiltják, hogy együtt aludjak a barátommal, akkor nem fogunk lefeküdni?

25

Mit csináljak? 16 évesen nem kedvelem a korombelieket, inkább a felnőtteket, így nincsenek barátaim.

10-11 éves korom óta alig vannak barátaim, mert más vagyok, mint ők, nem jövök ki a korombeliekkel. Próbálkoztam kicsit idősebbekkel barátkozni, de ők meg kicsinek tartottak. Az osztálytársaim bírnak, jóban vagyunk végülis, de csak azért, mert nem adom előttük önmagamat. Még azt sem mondhatom meg, hogy én rockot hallgatok, mert most csak a tucctucc zene, SP, Fluor meg Justin Bieber a menő, aki mást hallgat, gyökér. 7.-ben emlékszem volt 2 osztálytársam, a suliba bort hoztak inni, minden szünetben cigiztek titokban és hetente volt más pasijuk. Õket mindenki imádta, nagyon menők voltak, egyedül én szánakoztam rajtuk. Ebből még ma sem nőttek ki. A legtöbb korombeli lány, valljuk be, egy r*banc. Én nem tartom normálisnak, ha fűvel-fával lefekszik valaki vagy ha minden hétvégén hullarészegen fekszik egy bokorban. Rendben, én meg kicsit a ló túlsó oldala vagyok, én nem iszok, nem szeretek semmilyen alkoholt. Egyszer kezdtem el inni, akkor is rám erőltették, de mikor nem vették észre, kiöntöttem a vodkát, nem pedig megittam. Akkor majdnem nagyon rossz vége lett a dolognak, talán csak azért vagyunk életben (nem túlzok!), mert én nem voltam részeg. Egyszer ittam elég sokat életemben, nem is olyan rég, de akkor a bátyámmal voltam, tudtam, hogy vigyáz rám. Egyébként nem igazán járok bulikba se. Rendes kapcsolatom sem volt még soha, és szűz vagyok. Ez a másik, amitől gáz lennék. Lett volna rá lehetőségem, de én a barátommal, akit szeretek, vele szeretném majd elveszíteni, nem egy buliban egy idegennel. Az ismerőseim fele 13-14 évesen szexelt először, a másik felének meg csak a szája nagy, és ezt hazudja. Nem is tudom, melyik a rosszabb. Én világ életemben sokkal jobban kijöttem a tanáraimmal, mint az osztálytársaimmal. Velük lehet értelmesen beszélni. Most tényleg én nem vagyok a normális? 16 éves lány vagyok, de tökéletesen egyetértek a felnőttekkel, mikor azt mondják, "ezek a mai fiatalok..." Nem tudom, mit csináljak, honnan ismerjek meg hozzám hasonló gondolkodású embereket. Szeretnék én bulizni, inni is, de mértékkel. Az ismerőseimmel ezt nem lehet. Õk leisszák magukat teljesen részegre, mikor már nem tudnak magukról, és kész. Előtte talán még kavarnak néhány idegennel. Szerintük akkor jó a buli, ha másnap semmire sem emlékeznek. Én így nem szeretnék "bulizni", nem érzem jól magam, inkább maradok itthon egyedül. A szerelemre is vágyok, csak olyan srácot is nehéz találni, akinek nem egy plázacica kell vagy nem csak kihasználni akar. Én nem vagyok szőke, nem vagyok csontkollekció, nem adom magam túl könnyen, nem vagyok tökéletes. Olyan rossz ez így, nem tudom, mit tehetnék.

10

Mit tennél, ha a kamasz lányodról/fiadról kiderülne, hogy vagdossa magát?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!