Találatok a következő kifejezésre: Ha egyedülálló nevelem a fiamat, (1 db)

Ha egyedülálló anyaként nevelem a fiamat, lehetnek problémái abból, hogy nem látott elég férfias viselkedési modellt otthon?

Még csak kisbaba, de sajnos ez így alakult, remélem mire kamasz lesz, már én sem leszek egyedül, de szeretném tudni, mi lenne, ha mégsem sikerülne pótapát talánom mellé (aki persze nekem is társam lehet).

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.

Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy ez így elég. De remélem akkor igen.
Ha így alakult-sajnálom-így alakult. Ha még baba, bõven van idõd 3 éves koráig"apát" találni, az elõttrõl megnincsenek emlékeink:-) EGyetértek, ne zárkózz be, legyen kapcsolata férfiakkal is, de ez persze nem pótolja az apát. Elõbb utóbb eljön a kor, mikor érzékeli, hogy neki nincs apja, másnak meg van, beszélgess vele sokat, tudja, hogy imádod, és hogy neketek így is jó, és megkap mindent:-)Ne érezze hiányát apának, töltsd ki te ezt a teret sok sok õszinte beszélgetéssel. De persze kívánom, hogy mileõbb legyen egy megbízható, kellemes, kedves társad, és legyetek nagyon boldogok.-) (volt páromat egyedül nevelte az anyja, soha nem hiányzott neki az apja, most 31 éves...)
Igen szüksége van férfira akitõl megtanulja a férfias dolgokat és itt a nõhöz való viszonyra is gondolok nem csak a furás faragásra, hanem , ha tetszik neki majd 1 lány hogyan közeledjen.Jó ha nem fogod tul szorosan, de tul lazán se nehéz meg találni egyedül az egyensulyt.stb.Nem irtad mekora a kislegény? apuja látogatjae? 13 éves fiu anyukája vagyok aki 7-11 éves koráig "egyedül" nevelte fiát.
hát, szerintem erre egy nagyon jó megoldás, ha sportolni járatod. engem is egyedül nevel a muterom születésem óta. négyévesen kezdtem judozni, rengeteg idõsebb sráccal találkoztam, természetessé vált a férfiak közelsége(öltözõ, tusolás, plsuz maga a sport) tehát elég hamar megszoktam a férfiakat és a lányok kezdtek érdekelni már nagyon fiatal korom óta. most 16 vagyok, nagyon is hetero és asszem elég férfias (: remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Még pici a fiam (7 hónapos), csak félek, hogy mi lesz, ha kamaszkorában is még egyedül leszünk. De azért igyekszem én is párt találni, csak mi lesz, ha nem sikerül. De ez a sport nagyon jó ötletnek tûnik! Köszi szépen!
Apum külföldön dolgozott, kiskamasz voltam amikor elege lett és hazajött. Elhidegült a kapcsolatuk anyummal, õ ott akarta folytatni ahol elkezdték, anyum meg félrek*rt... Azóta elváltak, anyum a bizonyos pasival van, aki egyébként a tökéletes apamodell is lehetne de nekem túl késõn jött, ha emberként akárhogyan is tisztelem nem tudok apaként tekinteni rá, apum már itthon van de sokat dolgozik, alig találkozok vele :S Az a gáz hogy évekig tagadtam, de már érzem hogy megviselt a dolog... ha érdekel hogy pontosan mit jelent ez írhatsz privit. 16/F


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??

21

Lányok, fiúk - hogy tetszenek ezek a zenék? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=jDuDoZPs5-k

Ebből 3 elég régi zene, 2 viszonylag újabb. Nyilvánvaló, hogy a szöveget nem értitek, de magáról a zenéről mi a véleményetek? A videó sem lényeges, tudom, hogy közönségesek.:D

11

Elengednéd a 15 éves lányodat a Balatonra?

A legjobb barátjával (23), a fiú egyik haverjával, és annak barátnőjével. A lánnyal együtt sportolnak, csapattársak. Egy éjszakát maradnának.

12

Mit gondoltok erről? Hogyan kezelnétek a helyzetet?

Ugyanabba a gimnáziumba jelentkeztünk a barátaimmal, és külön kértük, hogy egy osztályba kerüljünk. Most kaptuk meg a felvételis leveleket, és az a helyzet, hogy a társaságból 3 ember az egyik osztályban van, a többi 5 pedig a másik osztályban, köztük a legjobb barátnőm is. Az új osztálytársaimat még nem ismerem, és a baráti körből a két emberrel, akivel oszt.társak vagyunk inkább csak haveri a kapcsolat. Elég rosszul érzem magam, mert nem kerültem egy osztályba a legjobb barátnőmmel, és azért is, mert ő a társaság nagyobbik részével van. Nekik tök jó, együtt lesznek minden órán, én meg mehetek hozzájuk szünetekben. Emiatt nyilván nem szakad meg 8 évnyi barátság, de nagyon rosszul érint, hogy így alakult. Mit kéne tennem? Hogyan fogadjam el?

14

Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 23 éves fiúval összejönne?

Én vagyok a lány, elég megbízható vagyok, sosem voltam buliban, soha nem ittam alkoholt, és jól tanulok. A tanulás mellett csak sportolok, és komoly szándékaim vannak a továbbtanulással. Természetesen szűz vagyok, és ezt meg szeretném őrizni egy ideig. Van egy kedves 23 éves fiú, akivel egy ideje már szimpatizálunk egymással. Találkozgatunk, beszélgetünk. természetesen előtte letisztáznám vele a szabályokat, és nem bújnék vele ágyba egy jó ideig az is biztos. Ha ennek ellenére is elfogad, akkor belemennék a kapcsolatba. Nem vagyok naiv lányka, de benne megbízom. Eddig ő az egyetlen fiú, akiben megbízom. Sok vele egyidős, vagy velem egyidős fiú próbálkozott már, de mindet elutasítottam, mert nem bíztam bennük. Nem vagyok sexéhes, sőt, kifejezetten undorodom tőle.

Ti akár szülőként, vagy kívülállóként mit szólnátok ehhez? Megértem, ha nem tetszene nektek, de kérlek normális hangnemben válaszoljatok. Valamint történeteket is meghallgatnék, akik ennyi idősek voltak, mint mi.

32

Ti ütöttétek már meg a gyereketeket?

Szerintem erősen túllihegett kérdés ez a személyiségi mizéria.

17

Szerintetek mit keres egy 8. -os lány éjszaka pár felsőbb évessel az utcán?

Én annyira nem tudom megérteni, hogy a szülők hogy engedhetik... 14 éves kislány és bulikba jár, éjszaka mászkál 18 éves fiúkkal, iszik és még az iskolába is úgy öltözködik, mint egy sarkonálló...
Miért engedik ezt a szülők? Miért ennyire felelőtlenek?
:/

6

Valaki elmagyarázná, hogy mire jó a Balaton Sound, meg a Sziget?

Mi a jó benne? Miről szól? Miért féltik annyira a gyereküket a szülők ezektől a fesztiváloktól?

11

11-12. -es középiskolások, mi a véleményetek a kisebb iskolatársaitokról?

Jófejnek tartjátok őket, vagy lenézitek őket, vagy hogy viszonyultok hozzájuk? Pl. a 9.-esekhez, vagy ahol van 7. 8. osztály azokhoz is.

21

Ti hogy emlékeztek arra az időszakotokra, amikor üvegezőst játszottatok? Nem veszélyes az?

Én 18 évesen játszottam olyat.Megis bántam. :( Jó volt.Mindenki csókolgatott.aAtán ahogyan kimentünk már nem volt olyan jó.Jöttek a fiúk barátnői. :D

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!