Találatok a következő kifejezésre: Ha egyedülálló nevelem a fiamat, (1 db)

Ha egyedülálló anyaként nevelem a fiamat, lehetnek problémái abból, hogy nem látott elég férfias viselkedési modellt otthon?

Még csak kisbaba, de sajnos ez így alakult, remélem mire kamasz lesz, már én sem leszek egyedül, de szeretném tudni, mi lenne, ha mégsem sikerülne pótapát talánom mellé (aki persze nekem is társam lehet).

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.

Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy ez így elég. De remélem akkor igen.
Ha így alakult-sajnálom-így alakult. Ha még baba, bõven van idõd 3 éves koráig"apát" találni, az elõttrõl megnincsenek emlékeink:-) EGyetértek, ne zárkózz be, legyen kapcsolata férfiakkal is, de ez persze nem pótolja az apát. Elõbb utóbb eljön a kor, mikor érzékeli, hogy neki nincs apja, másnak meg van, beszélgess vele sokat, tudja, hogy imádod, és hogy neketek így is jó, és megkap mindent:-)Ne érezze hiányát apának, töltsd ki te ezt a teret sok sok õszinte beszélgetéssel. De persze kívánom, hogy mileõbb legyen egy megbízható, kellemes, kedves társad, és legyetek nagyon boldogok.-) (volt páromat egyedül nevelte az anyja, soha nem hiányzott neki az apja, most 31 éves...)
Igen szüksége van férfira akitõl megtanulja a férfias dolgokat és itt a nõhöz való viszonyra is gondolok nem csak a furás faragásra, hanem , ha tetszik neki majd 1 lány hogyan közeledjen.Jó ha nem fogod tul szorosan, de tul lazán se nehéz meg találni egyedül az egyensulyt.stb.Nem irtad mekora a kislegény? apuja látogatjae? 13 éves fiu anyukája vagyok aki 7-11 éves koráig "egyedül" nevelte fiát.
hát, szerintem erre egy nagyon jó megoldás, ha sportolni járatod. engem is egyedül nevel a muterom születésem óta. négyévesen kezdtem judozni, rengeteg idõsebb sráccal találkoztam, természetessé vált a férfiak közelsége(öltözõ, tusolás, plsuz maga a sport) tehát elég hamar megszoktam a férfiakat és a lányok kezdtek érdekelni már nagyon fiatal korom óta. most 16 vagyok, nagyon is hetero és asszem elég férfias (: remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Még pici a fiam (7 hónapos), csak félek, hogy mi lesz, ha kamaszkorában is még egyedül leszünk. De azért igyekszem én is párt találni, csak mi lesz, ha nem sikerül. De ez a sport nagyon jó ötletnek tûnik! Köszi szépen!
Apum külföldön dolgozott, kiskamasz voltam amikor elege lett és hazajött. Elhidegült a kapcsolatuk anyummal, õ ott akarta folytatni ahol elkezdték, anyum meg félrek*rt... Azóta elváltak, anyum a bizonyos pasival van, aki egyébként a tökéletes apamodell is lehetne de nekem túl késõn jött, ha emberként akárhogyan is tisztelem nem tudok apaként tekinteni rá, apum már itthon van de sokat dolgozik, alig találkozok vele :S Az a gáz hogy évekig tagadtam, de már érzem hogy megviselt a dolog... ha érdekel hogy pontosan mit jelent ez írhatsz privit. 16/F

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit tennétek a helyemben?

16 éves, 10-es lány vagyok. Az osztályomból többen járnak egy bizonyos versenyre, és nekem is régóta mondogatja a tanárunk, hogy mennem kellene-idén jelentkeztem én is. Megkértem a tanárnőnket, hogy segítsen nekem anyagot keresni (ezt a másik két lány is megtette). Nekem talált anyagot, de a másik két lánynak nem. Ma hallottam, hogy az egyik csaj engem szid (osztálytársam, nem vagyunk "rosszban", bár kimodottan jóban sem), hogy "bezzeg ők már évek óta járnak erre, és az X-nek (azaz nekem) többet segít a tanárnő, stb"(mindezt úgy kiabálta a másik lánynak, hogy én kb 5 cm-re voltam tőle) Nem tudom, mit kezdjek ezzel a helyzettel. Igazából már el is ment a kedvem az egész versenytől. Szívem szerint visszalépnék, de nem szeretném hagyni a lánynak, hogy "legyőzzön" engem. Ti mit tennétek a helyemben?

5

Szülők, mit tennétek, ha a 16 éves lányotok egy tetoválást csináltatna titokban (az oldalára egy nagyjából életnagyságú hollót, ami éppen eszi a húsát)?

28

Most miért néz rám mindenki ezért furán?

Az van hogy elég régen kitaláltam hogy az egészség ügyi pályán szeretnék elkezdeni tanulni.. Ezzel senkinek nincs gondja, de ha megkérdik minek szeretnék menni és azt mondom: Mentősnek, Mindenki leszólja, meg megpróbálnak róla lebeszélni. Tényleg gáz egy lánynál ha mentős szeretne lenni?

9

Ez a serdüléssel jár, vagy tényleg sok szép lány van?

Most lettem kilencedikes és most kezdtem el buszozni. (Helyben volt az általános iskola.) Úgy vettem észre, hogy 10-ből 6-7 lányra mondhatnám azt, hogy jól néz ki (korosztályomban. 14-17kb.) Ez azért van, mert serdülök és a hormonok dolgoznak vagy azért, mert ténlyeg ígyvan, vagy talán az én ízlésem miatt? 15/F
Köszönöm!

25

Aggodnom kellene?

15 eves lany vagyok.
Lassan 1 eve menstrualok.
Mar a 3. honapja hogy nem jott meg.
Tudom ,hogy meg nem allt be es nem rendszeres, de kellene aggodjak?
Nem volt sexualis kapcsolatom ,terhesseg kizarva...

11

Mit vegyek fel? 16/L

Most vagyok 9.es és a gimiben lesz egy ilyen "suli disco " féle.. És nem tudom mit vegyek fel..:(

6

Ti hany evesen mondtatok/mondanatok el gyerekeiteknek a szexet, menstruaciot nem annyira reszletesen?

Gyerekem mar kezd serdulni,es en csak akkor tudtam meg,amikor megjott az elso menstruaciom!

12

Fiúk, milyen gyakran jártok fodrászhoz?

8

Szülők! Mennyire lennétek kiakadva, ha a 14-15 éves kamaszlányotok (nem rendszeresen) gyümölcsös sört inna?

Alkoholmenteset és alkoholosat is. Egyébként igen, én vagyok a lány. Csak alkalomadtán fordul elő a dolog, akkor sem iszom többet egy doboznál, sokszor az egész dolog kimerül egy pár kortyban, amit kóstolásra kapok. Azonban a minap két barátnőmmel vettünk alkoholmenteset és azt ittuk üdítő helyett egyikünknél. Mikor ezt elmeséltem, a szüleim teljesen kiakadtak, hogy mit képzelek én magamról, így lesz belőlem alkoholista. Egyébként nagyon jó tanuló, visszafogott kamasz vagyok, a gyümis sörön kívül egyáltalán nem iszok alkoholt, természetesen nem is cigizek. Ez tényleg ennyire felháborító?

14/L, 3 hét múlva 15.

21

Szerintetek 13 évesen egy kis BB krém, korrektor, ritkán púder (ha nagyon pattanásos vagyok) sok vagy kevés?

Lány vagyok

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!