Találatok a következő kifejezésre: Ha egyedülálló nevelem a fiamat, (1 db)

Ha egyedülálló anyaként nevelem a fiamat, lehetnek problémái abból, hogy nem látott elég férfias viselkedési modellt otthon?

Még csak kisbaba, de sajnos ez így alakult, remélem mire kamasz lesz, már én sem leszek egyedül, de szeretném tudni, mi lenne, ha mégsem sikerülne pótapát talánom mellé (aki persze nekem is társam lehet).

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.

Ez sok mindentõl függ. Ha begubózol vele és csak ketten éltek egymásnak, na abból lehet baja. Ha viszont nyitottak vagytok. Jár hozzátok nagypapi, vagy férfikolléga. Jó a kapcsolat a szomszéd bácsival. Vagy mittudom én. Vagyis ha talál magának a környezetben apamodellt, akkor semmi baja nem lehet belõle. Vagyis ez nagyban rajtad is függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy ez így elég. De remélem akkor igen.
Ha így alakult-sajnálom-így alakult. Ha még baba, bõven van idõd 3 éves koráig"apát" találni, az elõttrõl megnincsenek emlékeink:-) EGyetértek, ne zárkózz be, legyen kapcsolata férfiakkal is, de ez persze nem pótolja az apát. Elõbb utóbb eljön a kor, mikor érzékeli, hogy neki nincs apja, másnak meg van, beszélgess vele sokat, tudja, hogy imádod, és hogy neketek így is jó, és megkap mindent:-)Ne érezze hiányát apának, töltsd ki te ezt a teret sok sok õszinte beszélgetéssel. De persze kívánom, hogy mileõbb legyen egy megbízható, kellemes, kedves társad, és legyetek nagyon boldogok.-) (volt páromat egyedül nevelte az anyja, soha nem hiányzott neki az apja, most 31 éves...)
Igen szüksége van férfira akitõl megtanulja a férfias dolgokat és itt a nõhöz való viszonyra is gondolok nem csak a furás faragásra, hanem , ha tetszik neki majd 1 lány hogyan közeledjen.Jó ha nem fogod tul szorosan, de tul lazán se nehéz meg találni egyedül az egyensulyt.stb.Nem irtad mekora a kislegény? apuja látogatjae? 13 éves fiu anyukája vagyok aki 7-11 éves koráig "egyedül" nevelte fiát.
hát, szerintem erre egy nagyon jó megoldás, ha sportolni járatod. engem is egyedül nevel a muterom születésem óta. négyévesen kezdtem judozni, rengeteg idõsebb sráccal találkoztam, természetessé vált a férfiak közelsége(öltözõ, tusolás, plsuz maga a sport) tehát elég hamar megszoktam a férfiakat és a lányok kezdtek érdekelni már nagyon fiatal korom óta. most 16 vagyok, nagyon is hetero és asszem elég férfias (: remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Még pici a fiam (7 hónapos), csak félek, hogy mi lesz, ha kamaszkorában is még egyedül leszünk. De azért igyekszem én is párt találni, csak mi lesz, ha nem sikerül. De ez a sport nagyon jó ötletnek tûnik! Köszi szépen!
Apum külföldön dolgozott, kiskamasz voltam amikor elege lett és hazajött. Elhidegült a kapcsolatuk anyummal, õ ott akarta folytatni ahol elkezdték, anyum meg félrek*rt... Azóta elváltak, anyum a bizonyos pasival van, aki egyébként a tökéletes apamodell is lehetne de nekem túl késõn jött, ha emberként akárhogyan is tisztelem nem tudok apaként tekinteni rá, apum már itthon van de sokat dolgozik, alig találkozok vele :S Az a gáz hogy évekig tagadtam, de már érzem hogy megviselt a dolog... ha érdekel hogy pontosan mit jelent ez írhatsz privit. 16/F

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamasz lányok! Nektek ennyi ruhátok van?

kardigánok , pólók , hosszúnadrágok , rövidnadrágok , pulcsik stb. ?

25

Kamaszok, fiatalok van akinek lúdtalpbetétet kell vagy kellene hordania? Szeretitek, utáljátok, . , milyen?

14

Szülők mit tennétek?

Ma a 14 éves fiam nadrág zsebében találtam 1 óvszert.Ne értsetek félre nem kutattam csak mosás előtt megnéztem hogy nem maradt e semmi a zsebeiben.

8

Szülők! Hogy vehetném rá erre?

Legfőképpen anyukák válaszait várom.Nyaraláskor megismertem egy fiút,és nagyon egymásra hangolódtunk meg minden.Össze is jöttünk,és szeretném lejönne hozzám,és itt is aludna.140 km-re lakunk egymástól,elég messze.:( Hogyan vehetnénk rá az anyukáját hogy megengedje,hogy eljöjjön,elég szigorú anyukája van.A srác 15 éves. 16/l

14

Kamaszok és Szülők! Mi a véleményetek ezeknek a kamaszlányoknak a kinézetéről?

1)2)3)4)5)
Ki tetszik nektek, a kinézete alapján mit szűrtök le a lelkivilágáról stb :) Bármi, ami eszetekbe jut.

41

Miért nem érti meg? Már az agyamra megy.

Anyám nem képes felfogni, hogy zárni KELL az ajtómat. Mindig bejön a szobámba és nyitvahagyja.. ugyan így amikor kimegy... Reggel arra ébredtem, hogy ordít, hogy hogyan képzelem, hogy bezárom az ajtómat kulccsal, mert így nem tudja kinyitni, hogy szellőzzön... Paranoiás vagyok és halál félelmem van akkor, ha nincs minimum kilinccsel bezárva az ajtó.. Sötétedéskor már kulcsra zárom mindig az ajtóimat és magamnál tartom a kulcsot, nehogy betörjék az üveget és kinyissák az ajtót (mármint vmi betörő). Az ablakot mindig délelőtt nyitom ki amikor felkelek és azért is mindig le vagyok szidva, hogy miért nem este.. Nem érti meg, hogy rettegek olyankor és az ablak/ajtók közelébe se merek menni... Még WC-re se merek elmenni, úgyhogy este nem is iszok semmit...
És ami még idegesít (már nem az előzővel kapcsolatos) van laptopja és mobilnetje..A mobilján is van net.. De hajnalok hajnalán képes felkelteni azért, hogy bejöjjön a szobámba netezni.. Én meg nem merek addig elaludni, amíg ki nem megy és be nem zárom az ajtót.. Ezen felül mindig meztelenül napozik és meztelenül bejön a szobámba meg mászkál a házban és olyan nagyon zavar... Elmondani nem tudom hogy mennyire zavar.. És nem képes felfogni.. Akárhányszor szólok neki én vagyok a rossz.. Ha egész nap magyarázom neki, hogy ez nekem mennyire kellemetlen, akkor is csak annyit képes tenni, hogy nem meztelenül, hanem bugyiban jön be.. Pedig nagyra értékelném, ha egyszer ebben a büdös életben képes lenne felöltözni..
Meg mindig piszkál, hogy legkésőbb éjfélkor aludjak.. Nos.. Most ment csak el a szobámban levő számítógéptől így ha akartam volna se tudtam volna aludni.. Ha kivételesen korán akarok aludni, akkor mindig itt marad és itt TV-zik vagy netezik.. Ha nem tudok aludni (van hogy rám tör a félelem és egész éjjel nem tudok aludni és mindenféle zörejeket hallok) akkor TV-zek (legalább addig se hallok más hangokat) vagy számítógépezek és chatelek a barátaimmal.. Lejön 1 óra körül és elkezd ordítani, hogy azonnal engedjem be, meg menjek aludni és nm érti meg, hogy nem tudok...

13

A barátnőm mondata szíven ütött: Minek sírsz, csak egy kutya volt (? )

egyetértetek vele?
Elpusztult a szeretet 8 hónapos kutyám. Nagyon szerettem. Le vagyok nagyon törve, és fáj...A barátnőm meg beszólt..Csak én reagálom túl a kutyám elvesztését? Ti veletek történt ilyen, hogy elvesztettétek imádott állatotokat? Persze most nem az a célom, hogy depresszióba essek, hisz az élet megy tovább, ez az élet rendje, megszületünk majd meghalunk. Csak most ez nagyon friss, és rossz:/ Nagyon hiányzik.

24

14 éves lányom rossz társaságba került hogy tudnám a jó irány felé terelgetni?

aminap átnéztem a táskáját és meglepő dolgokat találtam benne 1 fél doboz cigi és 2db óvszer valószínű hogy már túl lenne az első szex-en mindig későn ér haza hiába mondom hogy siessen és már titokban piercinget is rakatott a köldökébe

9

Nektek mi a véleményetek a Nikoletta névről?

8

Mennyire túlzás amit csinálok?

14 éves vagyok és lány.Tavaly nyáron rúgtam be életemben először.Idén nyáron elég sokat járok el egyik rokonomhoz akinél általában mindig iszom mostanában.Voltunk nyaralni egy hetet egyszer voltam lent igazán berúgva(7 pohár felest ittam kb) túl gyorsan ittam és aznap semmit nem ettem.De ezen kívül minden nap ittam alkoholt.Mióta visszajöttünk nyaralásról és átmegyek ahhoz a rokonomhoz heti egyszer 2-3 napra mindig iszom.

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!