Találatok a következő kifejezésre: Ha egy volt (2807 db)

Mi a véleményetek arról ha egy volt feleség még mindig a volt férjéről tesz ki intim nászutas, esküvős képeket profiljába?

Azt tudni kell, hogy a volt asszonynak elvileg van egy komoly párkapcsolata, de nem hogy a barátjáról tenne ki képet, hanem a volt férjéről...

Legjobb válasz: Valószinüleg még nincs túl a dolgon, vagy olyan az új pasi, hogy jobb ha nem rakja fel a képét!

Valószinüleg még nincs túl a dolgon, vagy olyan az új pasi, hogy jobb ha nem rakja fel a képét!
1. Tényleg nincs túl a dolgon, és bizonygatja, hogy egyszer az övé volt. 2. Téged akar bosszantani, hogy lám, lám, õ volt elõször. Akármelyik is, azt akarja elérni, hogy foglalkoztasson a dolog. Esetleg h vitát csinálj. POnt ezt ne kapja meg. Sztem csinálj úgy mintha nem érdekelne.
Direkt bosszantani akar téged. Írj valami helyes ki s kommentet a kép alá, pl: ugye milyen jó pasi? Ezért a võlegényem, vagy: a régi szép idõk...De ennél tovább ne rágd magad rajta.
juj ez nagyon durva mit szólnak hozzá az új társak?
A kérdező hozzászólása: a volt feleség új párjáról nem tudok nyilatkozni. Valószínû nem örülhet neki. A másik oldalt pedig én vagyok az új pár! :) 2, 5 éve vagyunk együtt párommal. Egyszerûen nem értem meg ép ésszel, hogy miért teszi ki a képeket. Esetleg nekem? Sejtheti, hogy megnézem az adatlapját? Na de nem gondolja, hogy 2, 5 év elteltével abszolút nem váltja ki belõlem azt, amit esetleg szeretne? Nem mondom 1 hónapja lennék együtt párommal, és akkor teszi ki, hát ismerve magamat bzony rosszul is esne. De így 2, 5 év elteltével, menyaszonya vagyok páromnak, így egyszerûen nem értem!
Lehet h butasagot irok de nem lehet h regen rakta fel a kepet es csak ottmaradt. Vagy nem tudja leszedni. Az is lehet h (ha o is rajta van a kepen) egyszeruen ugy gondolja h o jol nez ki a kepen es azert tette fel. En borzalmasan nezek ki fenykepeken tehat mindenhova azt a nehany jolsikerultet teszem.
Ne tedd!! hagyjon hidegen de annyira hogy nem lesed a közösségi oldalát sem, ne bosszankodj feleslegesen.Egyébként az én barátomról is van képe a volt csajának :) hidegen hagy.
A kérdező hozzászólása: higgyétek el olyan szintû erõt érzek magamban, hogy isten bizony nem fogom csinálni a vitát. Tudom az boldoggá tenné õt minden bizonnyal, ha pl. írnék egy gúnyos kommentet vagy ilyesmi. Na én ezt az örömöt nem fogom megtenni neki. Inkább jól kipuffogom magam itt, minthogy neki írjak! :) De mondom inkább az a "bosszantó" benne, hogy ezt miért nem tette elõbb? Miért nem tette akkor mikor friss kapcsolatban voltam a párommal. akkor bizony még rosszul is esett volna, de így több év távlatában olyan furcsa...
A kérdező hozzászólása: 4 éve történt a válásuk...
A kérdező hozzászólása: 8-as. :) Áhh én ilyet nem merek kiírni. Nem akarom provokálni õt. De ha kicsit bátrabb lennék, biztos, hogy megtenném, de azért ötletnek nem rossz! :)
A kérdező hozzászólása: 5-ös nincs 2 egyforma ember. Én ilyen típus vagyok, ettõl még nem ártok senkinek. Kíváncsi voltam, ez miért baj?
A kérdező hozzászólása: arról nem is bszélve, hogy ugye a volt feleség ismerõsei is mit szólnak ehhez? Õk is tudják jól, hogy elvált már, tudják jól, hogy van új kapcsolata, e közben meg még mindig kiteszi a régi képeket. Nincs senki aki felhívná a figyelmét arra, hogy talán ezt nem kéne?
Ne haragudj, de ha nem vált ki belõled semmit, miért nézed meg az adatlapját és miért veszed a fáradtságot, hogy kérdést írj ki? Én exfeleségrõl akkor láttam utoljára fotót, amikor a férjem lánya (tehát közös gyerekük) mutatott.
A kérdező hozzászólása: 13-as. sajnos nem. elõször semmi képe nem volt fenn a profiljában. abszolút egy üres adatlapja volt. teltek a hónapok, évek, és "egyszercsak" kitette ezeket. Tényleg nagyon furcsa. kitudja lehet annak hatására csinálta, hogy eljegyzett párom? :S Kitudja. Õ nincs rajta a képeken, csak párom, esküvõn, meg nászúton. jólvan igazatok van, nem kell nekem nézegetnem az õ oldalát. :)

Ha egy volt férj csak azért nem akarja újrakezdeni a kapcsolatok az exével, mert az a válás óta maradandó sérülést szenvedett, azt illik bevallani?

Vagy jobb azt hazudni, hogy már elillantank az érzések és a férj már nem tud megbízni a volt párjában?

Legjobb válasz: Így is úgy is elillantak az érzések, mert ha szeretné, nem zavarnák a sérülések.

Így is úgy is elillantak az érzések, mert ha szeretné, nem zavarnák a sérülések.
A kérdező hozzászólása: Az más, egy vakbél mûtétrõl nem tehet az ember, a volt feleségem viszont magának köszönheti, hogy fél oldalán alig van bõr.
A saját szemeddel láttad? De végül is lényegtelen. Egyszerúen nem értelek..
12-nél is van pont. Létezik emberi kapcsolat, amely barátivá válik és nincs testiség.Létezik ilyen, nem egyrõl tudok. Az ember csak gazdagabbá válik ha jó emberek veszik körül és õ hozzájuk tartozhat.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ilyen kapcsolatot szeretnék vele.
Akkor beszéld meg vele. Magától nem fogja kitalálni, hogy te mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Már tudja, csak a valódi okát nem.
19 Akkor mi a problémád?
A kérdező hozzászólása: Igazságtalannak érzem magam.
Szia. Lehet hogy szemét leszek. De nem biztos, hogy a volt feleséged azért akarja újrakezdeni, mert rájött, hogy te vagy számára a minden és veled akar lenni. Lehet, hogy csak végignézett magán. Heges és tolószékes. És gondolta, lehet hogy így nem kell majd senkinek, és bepróbálkozott nálad. Persze csak mint lehetõséget mondom ezt. Nem biztos, hogy így van. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Nem szereted már õt. Ha szeretnéd, hegesen és tolószékesen is vele akarnál lenni.
Úgyis újrakezded vele, hiszen bántott téged, ti pedig azt élvezitek.
Megmondod hogy nem akarod fojtatni, nem kell részletezni hogy miért. De csak kíváncsiságból, milyen heg az ami miatt elveszítette a vonzerejét? Mert nekem még kamasz koromban volt egy rákos bnõm aki össze volt kaszabolva a mûtétek miatt, és egy percre sem zavart. Legelsõ alkalommal sem, meg sem fordult a fejemben hogy zavarnia kéne. Mert ha elveszítette a fél fejét, vagy hiányzik egy karja, azt megértem hogy jelentõs változás, de hogy egy heg? Mi van ha vakbélmûtétje lesz a következõ asszonyodnak? :)
Nõként írom, ebbõl nem csinálnék ekkora problémát. A párod akart kilépni ebbõl a kapcsolatból. Elengedted, elment, a továbbiakban semmi felelõsség nem terhel az életével kapcsolatban. És nem vagy köteles újrakezdeni vele, ha nem szeretnéd. Teljesen mindegy, hogy miért nem szeretnéd újrakezdeni. Beszélj vele, mondd el neki, hogy amikor õ döntött, hogy elhagy, akkor az számodra véglegesen a kapcsolat végét jelentette. Ezt már nem lehet helyrehozni, már nõként nem tudsz rá tekinteni, azok után, hogy elhagyott. A régi érzéseid nem fognak visszatérni. Fontos, hogy ezt tudja. Viszont megmondhatod neki azt is, hogy emberileg mellette állsz, és ha szüksége van valamire, számíthat a támogatásodra. Mindenképpen nyílt lapokkal játssz, beszéld meg vele, mit szeretnél/mit nem szeretnél, az úgy korrekt. Aztán eldönti, hogy igényt tart-e a segítségedre.
Egyetértek az elõttem szólóval. Kár neki még pluszban fájdalmat okozni.
Ez nem az illendõségrõl szól. Miért is kéne bármit bevallani? Ha valaki nem akar valamit, akkor azt a másiknak meg kell érteni és nem várhat még magyarázatot is.
mert az a válás óta maradandó sérülést szenvedett, azt illik bevallani? Nem "illik" hanem szinte kötelezõ, alap. Milyen sérülés?
És ha a feleség a házasság alatt szerezte volna a maradando sérülést, akkor a férj elválik? Nagy lehet a szerelem, ha emiatt nem kezdi újra a kapcsolatot... Az ilyen férfi megérdemli, hogy egyedül maradjon.
Jaj múltkor hasonló kérdésre az itteni nõk 80%azt írta, hogy tiplizne a házasságból de minimum szeretõt tartana. Én nem mondanám meg, hisz nem is azért van, mert akkor meg sem csaltátok volna már egymást korában.
A kérdező hozzászólása: Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Azért hagyott el, mert úgy gondolta, hogy túl fiatal és szeretne még élni egy kicsit. Motorbalesete volt, ami elmúlasztotta a hirtelen jött életkedvet, ezért most szeretne visszajönni. Fog még járni kis gyakorlással, de pár heg örökre megmarad a testén.
Hát aki pár testén lévõ heg miatt így gondolkozik annak az agyával van baj. Miért szerinted te ugyan olyan szép feszes leszel 15-20 év múlva is?
Ha a kérdésedet és a 7-es választ összeveted valami hibádzik. Pontosítanád egy kicsit: most akkor a srác szeretne visszamenni hozzád, de te nem akarod, vagy te szeretnéd vele újra, csak õ nem akarja?
A kérdező hozzászólása: A feleségemmel elváltunk, de most, hogy megsérült, szeretné újrakezdeni, én pedig bár szeretnék segíteni neki a gyógyulásban, nem akarok tõle többet, mert elveszítette a vonzerejét.
10 És ebbõl csinálsz ekkora problémát?:D Ez teljesen természetes ha ilyet nyíltan megmondasz a másik félnek, ez miatt egy percig se aggód.Még az sem kizárt hogy õ sem férfinek lát. Tehát ez miatt ne legyen lelkifurid.
A kérdező hozzászólása: Nem, azóta már találtam mást.

Fiúk! Mit tennél, ha egy volt osztálytársad (lány) Facebook ezt írná?

"Sosem mondtam el neked, de szeretlek, mindig is téged szerettelek, és még mindig csak te jársz a fejemben!" Már 2 éve nem láttátok egymást, 4 évig voltatok osztálytársak.

Legjobb válasz: azt mondanám hogy "valószínûleg nem illettünk volna össze ha nem vettem észre az érzéseidet. Úgyhogy talán nem is véletlen hogy nem találtunk egymásra 4 év alatt."

azt mondanám hogy "valószínûleg nem illettünk volna össze ha nem vettem észre az érzéseidet. Úgyhogy talán nem is véletlen hogy nem találtunk egymásra 4 év alatt."
Az attól függ mennyire ütõs a csaj.
Találkára hívnám
Az attól függ, hogy fel akarod-e szedni vagy nem.
Amennyiben neked is tetszett volna tutti kezdemenyeztel volna.
Nekem még 8-osként történt a következõ: kiskorom óta ismert lány jött oda a másik osztályból, és váratlanul megölelt, közben kinyilvánította, hogy belém van esve. Közben nekem egyáltalán nem tetszett, nem figyeltem fel rá, így kínos volt. Röviden elmondtam, persze én akkor 14 éves lehettem, hogy köszönöm neki, de én nem érzek hasonlóan, szerintem megértette, habár utána, ha találkoztunk valahol, éreztem, hogy kerül, így nehéz tanácsot adni, mert jó megoldás nincsen. Próbáld tapintatosan megírni, miért nem tetszett, ha meg tetszik, akkor hívd el egy randira :D 24F

Szerintetek jó ötlet, ha egy volt pasimnak a számát kirakom egy meleg társkeresőre, hadd bosszankodjon a hivások miatt?

Csúnyán kihasznált aztán dobott. De ez már elég régen történt ahhoz,hogy ne gyanakodjon rám, ha majd jönnek a hivásai :D

Legjobb válasz: Ne csinálj butaságot. Ne akard, hogy meggyûlöljön. Inkább zárd le magadban a múltnak ezt a szeletét. Nem igaz, hogy édes a bosszú.

Ne csinálj butaságot. Ne akard, hogy meggyûlöljön. Inkább zárd le magadban a múltnak ezt a szeletét. Nem igaz, hogy édes a bosszú.
Nem lehet, hogy nem kihasznált, csak te reméltél túl sokat, és többet képzeltél bele, mint ami volt?
ne csináld, ez túl durva lenne. elég ha csak ide fölraksz róla egy képet...:P
Szerintem hagyd a francba.. menj és keress inkább másikat..
Ha megtudja, mert õ is olvassa ezt az oldalt és utána szárazon támad az ánuszrózsádnak, az jó dolog lesz? Amúgy szerintem gyerekes, találj ki jobbat. Ne társkeresõ legyen, szexpartner keresõ. De képet is rakjál róla feltétlenül!
Kerékkiszúrósnak: Egy pasi nem attól lesz a csajához hûséges, mert régebben megszivatta egy másik csaj, hanem azért, mert szereti a barátnõjét. Szóval a mostani barátnõjét szereti, ezért hûséges, téged meg a másik három pinát nem szerette, azért csalt meg mindannyiótokat.
Nem szereti a barátnõjét, engem sem szeretett és a másik hármat sem, sõt az elõtte levõeket sem. Volt egy barátnõje, aki nagyon kicseszett vele és azóta õ is kicseszett másokkal. Ezt simán hiába magyarázta neki bárki is, hogy nem így kéne. Én is fölöslegesen téptem volna a szám. Nem azt mondom, hogy minden pasi kocsijának ki kell szúrni a kerekét, hogy utána értelmesen lehessen vele beszélni, de ennél bevált :)
Szerintem ez hülyeség.Ha tartod magad valamire, akkor nem csinálsz semmit, különben az õ szinjére kerülsz.Õrizd meg a máltóságod!Egyszer mindenki megkapja a maga keresztjét a tetteiért.Hidd el, õ is megkapja, ne te legyél a hóhér, egyszer azt is felakasztják!
Honnan tudod, hogy nem szereti a brátnõjét? Akkor minek van vele, és miért fontos neki, hogy hûséges legyen? Jó fogyatékos lehet szegény srác, ha állandóan olyanokkal tölti az idejét, akiket nem szeret, amikor járhatna olyasvalakivel is, akit szeret.
Bár manapság nehéz olyan lányt találni, aki méltó bármiféle szeretetre vagy szerelemre, úgyhogy valamilyen szinten megértem a sácot, hogy csak dugásra tartja a buta nõstényeket.
Állítása szerint már "nem képes szeretni" és én is, mint a legtöbb nõ, elhittem magamról, hogy majd én képes leszek megváltoztatni. Hát nem jött össze. És onnan tudom, hogy nem szereti, hogy szoktunk beszélgetni. Visszatérve a témához: ha valaki jobban érzi magát attól, hogy "bosszút állhat" a jogos vagy jogosnak vélt sérelmeiért, hát tegye meg. Én jobban éreztem magam utána. Aki meg nem látja értelmét az nem tesz ilyet. Ez ennyire egyszerû.
Aha, értem. Mondjuk megértem, én is nem egy olyan pasit ismerek, akik annyi csajjal voltak már, hogy teljesen kiábrándultak belõlük, nem tudnak érzõ lényként tekinteni rájuk, mert mindegyik szó nélkül széttárja a lábát, ha egy jópasit lát. Ahogy az egyik haverom fogalmazott: "minél több nõvel vagyok, annál kevésbé tisztelem a nõket" Bár azt még mindig nem értem, hogy ha nem szereti, akkor minek hûséges, és miért nem reszeli a csajokat?
Azért hûséges, mert elvesztette a melóját, a kocsiját elvitték a tartozások miatt és a csaj pénzeli :/ A csaj meg hülye, mert tudja jól, de hát õ meg szerelmes.
Elõzõ: esetemben változott, ugyanis tudja, hogy én voltam. Azóta már kb több mint fél éve barátnõje van, akit nem csalt meg :) Drasztikus lépések és egy kiadós beszélgetés segíthet. Meg jobb a lelkemnek, hogy megcsináltam, mert nagyon megérdemelte. (A kerékkiszúrós vagyok)
"nekem is van egy külön baszogatásra való email cimem" OMG!!!! Szerintem egyszerûen csak fejeld le.
Mi a jó az ilyen bosszúkba? Most komolyan.. Attól változik a helyzet? Én soha nem tennék ilyet, akármilyen csúnyán kihasználnak. Majd a sors megbünteti, én meg tapasztalatot nyertem.
A kérdező hozzászólása: nõ vagyok!! másodiknak
A kérdező hozzászólása: ezt most hagyjuk, eleget szenvedtem miatta. Csak valahogy bsztatni akarom a csõrét. e-mail cimét is tudom, nincs valami jó ötlet, hogy megszivassam, de ne tudja meg hogy én voltam?
szerintem jó ötlet!!! ilyet már énis csináltam, hogy beirtam a számát egy társkeresõre!!!! durva volt!!!!! :DDD de vicces!!!! hajrááá!!!15/L
ird le de az email cimét, vannak ismerõseim akik basztathatják!!!! léci akarod leirhatod!!! meg nekem is van egy külön baszogatásra való email cimem, ha gondolod és segithetek!!!!
"nõ vagyok!! másodiknak" attól még lehet kellemetlen "A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:16" Kérdezõ nézd meg a korát! Ne róla vegyél példát. Szerintem mehet a szexpartner keresõ, de ne csak neten, valamilyen újságba is jelentess meg róla képet.
A kérdező hozzászólása: 16:18-as mire gondoltál pontosan? Kifejtenéd?
A tapló volt pasim mellettem még 3 csajt tartott, és miután kiderült még neki állt feljebb. Felraktam 4-5 meleg társkeresõre a képét és az elérhetõségeit meg kiszúrtam a kocsija kerekeit. Az ilyen mocskok megérdemlik =)
hogy ne a koráról vegyen példát???? hát te hülye vagy! gondolom pasi lehetsz mert csak azok tudnak ilyen buknó észtelen faxkalapok lenni!!!! azért mondtam h kell az email, mert én az a bnõim vagy barátaim, cseszegethetik, hogy õk pasik és kapcsolatot akarnak vele! nah mind1 ha nem akarod, nem irod!!!! csak mondtam!
Uhh, értem. Ez gáz lehet, hogy tudja a csaj, hogy csak kihasználja.

Ha egy volt ált. Isk. Osztálytársamhoz odamegyek, akivel már 6 éve nem találkoztam, mert máshol tanultunk és az a szándékom hogy járjunk akkor ettől megilyedhet vagy nem lesz vele gondja?

F?leg lányok válasza érdekelne és nem kell kedveskedni, életem múlhat rajta. :D

Legjobb válasz: Bárkihez mész is oda azzal, hogy járni akarsz vele, megijeszted. Kell a fokozatosság, megismerni egymást; fõleg, ha hat éve nem is láttad, és nem is tudhatod, milyen...

Bárkihez mész is oda azzal, hogy járni akarsz vele, megijeszted. Kell a fokozatosság, megismerni egymást; fõleg, ha hat éve nem is láttad, és nem is tudhatod, milyen...
Szerintem is, a lerohanás nagyon ritka esetekben jön csak be. A lányok egyébként is rájönnek, hogy mit akarsz, akkor is, ha ügyes vagy. És visszautasíthatnak, akkor is, ha bejössz nekik. (hülyén jött ki ez a többes szám :) Én fiú vagyok, és fokozatosságra intelek, valamint arra, hogy ne feledj el gondolkodni, mielõtt a szívedre hallgatnál! :)
Az egyik barátnõm is így jött össze a mostani párjával, igaz õk gimibõl ismerték egymást, de majdnem ugyanaz. Ha már korábbról ismeritek egymást, legalább lesz mirõl beszélgetni. Elhívhatod valahova, hogy elmesélje mi történt vele abban a hat évben meg ilyenek :) Sok sikert
A kérdező hozzászólása: öh jajj, kicsit pontatlan voltam. nem lerohanni akarom, csak arra gondolok, hogy ennyi idõ után csak úgy ottermek, nem lesz-e fura? :D
ez olyan romantikus:D
Ahaaaaaa!!*.* ^^ tok cukii
Nem, mert egyik volt osztálytársam se tetszik. De amúgy nem túl korai otthon bemutatni?
Úgy értette hogy ne vidd "haza" mármint az állatkertbe. Hogy szerinte ott laksz... Csúnya gonosz kommentelõ. :( Egyébként szerintem nyugodtan viheted, 20-on évesek is járnak oda randizni, 14 évesen bõven belefér sztem. :)
Csak azért mondod, hogy gagyi mert nem értetted! :) Nem baj, mások értékelik a humoromat! :)
Vicc... :)
Viccelt XD
A kérdező hozzászólása: Hát elég gagyi vicc volt.
A kérdező hozzászólása: És 14 évesen még nem túl gyerekes az állatkert?
A kérdező hozzászólása: "De amúgy nem túl korai otthon bemutatni?" Ezt hogy értetted?
A kérdező hozzászólása: Leesett a poén, de így sem jó a vicc.
Hát kövezzetek meg, de én nevettem rajta.

Akinek 2 év korkülönbség van a gyerekek között hogy oldotta meg a fürdetést ha egyedül volt a gyerekekkel? Melyik gyerkőcöt fürdette előbb?

Nem nagyon tudom majd hogy oldom meg ezt a kérdést.Természetesen biztos sokszor lesz segítség de apuka minden 3. éjszaka dolgozik így akkor elképzelhet? hogy egyedül leszek a két gyerk?ccel.Nem is magával a fürdéssel van vagy lesz gond szerintem ...mert elvileg azt gondolom a picit kéne el?ször lefektetni aztán a nagyot.De nálunk a nagy fürdetése hamar megy meg el is alszik egyedül 3 perc alatt a saját kis szobájában...de viszont ha picurt el?bb fürdetjük neki még szopi meg minden szóval nem tudom a nagy majd hogy bírja türelemmel!Szerintetek?Ötleteket várok ha tudtok mondani nem csak fürdésre hanem úgy egyébként is!Köszönöm!39 hetes kismama!

Legjobb válasz: akkor a nagyot fürdesd, fektesd elõbb utána a kicsinek fürdés, szopi, alvás

akkor a nagyot fürdesd, fektesd elõbb utána a kicsinek fürdés, szopi, alvás
szia! nálunk 2 hó híján 2 év van köztük. nálunk a kicsi szopi ideje az, a miben hozzáigazodunk, minden másban a nagyhoz. pl. ha úgy jön ki, hogy 6 körül van 1 szopi, akkor utána vacsiztatom, fürdetem, altatom a nagyot. így mire vele végzek, hamarosan újra szopi idõ jön, úgyhogy utána jön a kicsi fürdése, szopija, alvása. ha kb.7kor épp alszik a kicsi, akkor is a naggyal kezdek, ha közben felébredne a kicsi, akkor is a nagyot teszem le elõbb. de volt már olyan, hogy 6 kor lefürdettem a kicsit, szoptattam, ment aludni, utána jött a nagy. szóval helyzetfüggõ. mindenesetre a nagynak fontosabb a rutin, hogy minden nagyjából azonos idõben, sorrendben legyen, ahogy megszokta. a kicsinek még evés-alvás va éjjel is, nappal is. nekünk nehézséget az jelent, hogy a kicsit nem hagyhatom 1 pillanatra sem a nagy mellett, mert puszta szeretetbõl meggyömöszölné az arcát, megharapná a lábát...
Nálunk 18 hónap a korkülönbség. Amíg a pici szopizott addig a nagy fürdött elõször. Kb 7 hónapig tudtam szoptatni, aztán a picit vettem elõre, akkor már szépen el tudott aludni magától. Szóval most a picit lefektetem, altatódal, és elbúcsúzunk. A nagy végig velünk van, sokat segít, együtt fürdetjük a picit. Utána õ van soron, mert most már igényli az esti mesét, így most rá kell több idõt szánnom.
Én a picit beraktam egy hintaszékbe a fürdõbe, a nagyot fürdettem, a pici nézelõdött. õ is elaludt pikk-pakk egyedül, és utána jött a pici nyugiban.
Attól is függ, hány évesek vagytok.
nemhinném. és milyen gyakran?
Én is ismertem ilyeneket. Majd kinövitek:) Egyébként miért lenne?
ha jól érzitek magatokat szerintem nem gáz. modern világban élünk:)
Szexpajtás xD
Mindenkinek van az életben egy dugikomája... :-)
Ha mindketten fiúk vagytok akkor "gáz". Én a férfiak közötti szexet sem ítélem el, csak okádok a [email protected]ól, nem tehetek róla. Ha vegyespáros vagytok, egészségetekre. (nem csak szerelem van a világon, egy kis kölcsönös élvezetszerzésre is való a szex, nem?) Ha mindketten lányok vagytok, szintén minden oké. Nem "gáz". A leszbikusokkal semmi bajom.
hidd el ha megkúúr akkor járni is fog veled.:)
A kérdező hozzászólása: CSaj vagyok!
lány vagy? õ fiú? vagy fordítva? vagy mi a felállás?
A kérdező hozzászólása: Mióta? 2-3 hónapja! Hááát nem tudom hogy összejönnénk-e, talán a távolság(260km) jajj nem tudom! Én benne lennék, de õ...?
én nem ítélem el. ^^ én megtenném ha lenne rá lehetõségem *.* mert szeretem <3
és mióta?: D nem gondolod h egy idõután összejöttök mert érzelmielg is vonzódnátok egymáshoz? csak kérdezem
A kérdező hozzászólása: hetente! 7végén jár haza:)
A kérdező hozzászólása: 19-19
Én biztosan benne lennék^^ Szerintem tök klassz dolog exosztálytársaknak szexuális örömöt okozni:P<3

Van különbség a múlt megítélés szempontjából annak, ha egy nőnek volt sok pasija, vagy ha egy férfinek volt sok nője?

Legjobb válasz: Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D

Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D
A kérdező hozzászólása: De akkor jól gondolom, hogy csak a nõkre lehet ez negatív jelzõként mondani?
A kérdező hozzászólása: *ezt
nem, szerintem mind kettõ gáz. Az ilyeneknél valami érzelmi defekt van
Mindkettõ GÁZ!

Fiúk! Milyen az ha egy nő rossz az ágyban? Mit csinál olyankor rosszul? Volt már ilyenben részetek? Meséljetek!

Legjobb válasz: Nekem egy nagyon rossz élményem volt. Összejöttem egy a magamfajta átlagos ember számára elérhetetlen Növel, nem volt szép, pláne smink nélkül, de ki volt dobva mindene, szép feszes lábak, formás popsi..... olyan partycica volt. Mondta, hogy majd Ö kicsavar.... háát, úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lettem volna. Megjátszott, idióta sikoltozás, semmi ritmusérzék...... a végén egy rohadtnagy kamu orgazmussal, miközben a mellére élveztem. Olyan nyálasan csókolt, hogy folyt a nyakamon, szerintem a mandulámat akarta nyalni, de majdnem hánytam és közben összekocogtak a fogaink..... ja és a fantasztikus orál sem váltotta be a hozzáfüzött reményeket. Életem legrosszabb szexe volt.

Nekem egy nagyon rossz élményem volt. Összejöttem egy a magamfajta átlagos ember számára elérhetetlen Növel, nem volt szép, pláne smink nélkül, de ki volt dobva mindene, szép feszes lábak, formás popsi..... olyan partycica volt. Mondta, hogy majd Ö kicsavar.... háát, úgy éreztem magam, mintha egy pornófilmben lettem volna. Megjátszott, idióta sikoltozás, semmi ritmusérzék...... a végén egy rohadtnagy kamu orgazmussal, miközben a mellére élveztem. Olyan nyálasan csókolt, hogy folyt a nyakamon, szerintem a mandulámat akarta nyalni, de majdnem hánytam és közben összekocogtak a fogaink..... ja és a fantasztikus orál sem váltotta be a hozzáfüzött reményeket. Életem legrosszabb szexe volt.
Én egyszer azért szakítottam az egyik barátnõmmel, mert azt láttam rajta, hogy a szex köztünk nem elementáris vágy, hanem úgy kezeli, hogy a kapcsolat része. Nem éreztem rajta, hogy minden adandó alkalmat megragadna, hogy együtt legyünk. Azt sem láttam rajta, hogy igazán élvezné az együttlétet, és mivel voltak korábbi tapasztalataim, ezért tudtam, hogy a nõk át tudnak velem élni mindent elsöprõ együttléteket. Én azt mondom, ne a rossz nõt próbáld elkerülni, hogy jajj, csak ilyen ne legyek, hanem a jó nõ az ágyban lebegjen a szemed elõtt. Az pedig odaadó, élvezi a szexet, a párja érintését, alig várja, hogy együtt legyenek, vállalkozó, a párja minden vágyát igyekszik kielégíteni, mert a párja vágya az õ vágya is, mert minden vágya az, hogy minél nagyobb örömet okozzon, és pont ezt élvezi õ is. Ilyen legyél és minden rendben lesz. ;)
Az ágyban nem hiszem, hogy rossz. Akkor rossz, amikor utána lelép, mert nem volt neki jó vagy ilyesmi.
Mikor használja a fogait!
nõ vagyok, de szerintem az lehet rossz, ha látja rajtad, hogy szívesebben csinálnál mást. meg ha csak fekszel, nem látni, hogy most jó-e neked, vagy nem. képzeld el fordítva, te sem örülnél, ha neked kéne megdolgoznod mindenért, meg könyörögni minden alkalommal...
Na de ha valaki szívesebben csinálna mást, annak oka van. Akkor a másik fél sem lehet olyan lenyûgözõ. Szerintem azzal van gond, ezt nõként gondolom, ne vegyétek ténynek, aki csak elvár, de nem nyújt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!