Találatok a következő kifejezésre: Ha egy verekedni akar (2 db)

Verekedni akar velem egy roma kempos gyerek. Ha véletlenül rám támadna megtudnám verni vagy esélyem sincs ellene? 15/f

Én 171 cm és 52kg vagyok, soha nem ûztem semmilyen küzdõsportot, de viszont elég jól verekszem és testalkatomhoz képest erõs vagyok.

Legjobb válasz: Nos, semmi sem elképzelhetetlen,viszont egyet biztosan tudok,ha elpi csázod utána mennek majd a tesóival és meglátogatnak...Szóval lehetõleg ne mászkálj egyedül,menj barátokkal,úgy több esélyed van! :)

Nos, semmi sem elképzelhetetlen, viszont egyet biztosan tudok, ha elpi csázod utána mennek majd a tesóival és meglátogatnak...Szóval lehetõleg ne mászkálj egyedül, menj barátokkal, úgy több esélyed van! :)
Sok bunyóm volt már, de eggyet megtanultam CIGÁNYOKKAL nem bunyózunk...Egyszer elvertem eggyet másnap hozta a bicskát. Mondom enélkül nemmegy? :) Szóval ha nagyon kötekszik verdmeg max kikapsz, de lagalább kiáltál, és nem lettél kutya :)
Szia Jancsi!
A kempo csak malacharc. Üsd le gyorsan mielõtt csinálna valamit. Adj neki valami hatásos kombót aztán megszédül és lerúgod/leütöd oszt vége.
15 évesen 52 kiló vagy?????, [email protected] haverom 12 éves és 63 kiló de a kérdésre visszatérve ez csak rajtad múlik
Ha nem megy akkor Betyársereg, Gárda! :)
Verd meg sulin kívül!!!!
hát nekem van 1 igazgatoim elösztör meny oda mondjuk önsd le a farkánál vizzel és nevesétek ki ettöl nagyon eggö lesz neked fogg menni ha fejedre akar ütni csinalj ugy mintha megütötd volna és feküdl le etöl oda mennek a tanarok es kivan cs1pva a gyerek 2 mar bejjöt 1 kicsaptak masodszor igagatoi intö
elöször is 23:27 iratasd be a fiadat baletra ha anyira félted.. netekezd a verekedést ha õ üt meg akk te csak önvédelemböl támadsz .. és ha azért is kirugnak akk felehet jelenteni az igazgatot iskolán kivül nekapd ell abbol rendörségii ügy lesz (jotanács hordj magadnál villáskulcsot de a nagyobfajtát ha ök akarnánask elkapni iskolán kivül :D)
Csak akkor verd meg, ha õ támad. Innentõl jogos önvédelemrõl beszélünk.
Én is így voltam, megvertem, kirúgtak. Mérlegelj.
Nem erõvel, hanem ésszel kell ezt elintézni!
ne verd meg
Loszart nem kapna igazgatoit ha iskolan kivul verne meg. Nalunk ugyanez volt, a tanaroknak kozuk van ahoz, hogy mit csinal a gyerek iskolan kivul. Iskolan kivul meg eldurvulhat es rendorsegi ugy is lehet belole. Amugy ne verd meg, egesd le azt kesz. Amikor megy feled nevesd ki. :DD Es azt se felejsd el, hogy ameddig teged utnek o a hibas, ha mar visszautsz akkor vagy scak te elszel bajba, vagy mindketten. Egy fel pofont kibirsz, aztan mehetsz atanarokhoz.
valóban, a bunyó nem old meg semmit...én 21éves vagyok, kaptam is, adtam is pár pofont, nem oldott meg semmit (persze még régebb, amikor 14-15 voltam) ma már ha valakinek valami problémája van velem, leülök vele megbeszélni
most öszintén:D:D:....mire jo a bunyo.istenem :D.öszntén szolva én hagynàm a picsäba.ezzel nem azt mutatod hogy megfutamodsz hnem azt hogy szarsz az egeszre, és annyit nem éR neked hogy összempcskold a kezed:D, és igy meguszod az intöt is...de ha nagyon bunyozni akarsz, verd meg sulin kivül.ne suli környéken...és hiäba mondja hogy te voltäl a tanärnak, akkor mi van?tdja bizonyitani?nem..hacsak nem voltak ott többen.de bevallom a kisfiam most 6 honapos, éS mär elöre félek hogy mi lesz fele az ilyen szarrägokkal mint te...bocs.
sulin kivül nem rughatnak ki. Én egyházi suliba járokés azt mondják ha valaki marakodik sulin kivül intzze+ a saját gyerekkorukból intéznnek hogy sulin kivül ugy megvertem kezemben maradt a haja stb. bár amikor haverom ovszert meg merte nézni már igazgatói
Ha sulin kívül is megvered akkor is igazgatóit kaphatsz, és ki is rughatnak. na most elég gáz hogy kirugnak mert verekedsz, az olyan gyerekes. jól kiröhög mindenki hogy verekedés miatt kirugnak. amúgy inkább eszed legyen mint eöd, hiába vagy erös és megverheted ha nem tudsz gondolkodni. én mindig azt mondtam elég okos vagyok hogy szavakkal megvédjem magam.
megütöd az orát meg sibcsonton ott össze esik és ott már csak rugdosni kell

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!