Találatok a következő kifejezésre: Ha egy verekedni (12 db)

Szeretnék patkányt, mindenképpen fiút és többet mert a patkányok nagyon szociális lények és nem szeretném ha egyedül lenne csak azt nem tudom, hogy 2 pateszt hozzak haza vagy 3-mat meg hogy a fiúk nem fognak-e össze verekedni ha nagyobbak lesznek?

Legjobb válasz: Három patkánynak nagyobb ketrec kell, ha ezt meg tudod oldani, akkor hozhatsz annyit is. Ha normális tenyészetbõl hozod õket, akkor nem fognak verekedni, de amúgy elõfordul olyan, hogy az ivarérett hímek megkattannak. Ez nem normális, viselkedéshibának számít, de a sima bolti, sokszor vegyesen(kígyókajának vagy díszállatnak, aminek épp megveszik) tenyésztett patkányoknál azért rendszeresen elõkerülnek ilyen jószágok.

Három patkánynak nagyobb ketrec kell, ha ezt meg tudod oldani, akkor hozhatsz annyit is. Ha normális tenyészetbõl hozod õket, akkor nem fognak verekedni, de amúgy elõfordul olyan, hogy az ivarérett hímek megkattannak. Ez nem normális, viselkedéshibának számít, de a sima bolti, sokszor vegyesen(kígyókajának vagy díszállatnak, aminek épp megveszik) tenyésztett patkányoknál azért rendszeresen elõkerülnek ilyen jószágok.
Szerintem 3-t mert ha beteszed hozzájuk a kezedet hamarabb le eszik róla a húst!
Gyere adok neked 30at is, most láttam elöbb a fészernél. Akkora volt mint egy foxi, ha kell-írj!
Szerintem, ha még nem volt patkányod, csak egyet vegyél. Ki kellene tapasztalnod, hogyan nevelheted. Kettõ patkány már egymást is neveli, és ha nem vagy eléggé tapasztalt, el fognak kanászodni, és könnyedén a fejedre nõnek. Szocializálódásra te is meg fogsz neki felelni, mint társ. :) Az ivaros fiuk néha össze fognak ugrani, ha mégis kettõ mellet döntesz.
A kérdező hozzászólása: Már volt három patkányom is igaz különbözõ nemûek(2 lány és 1 fiú)és külön voltak tartva, azért hogy ne szaporodjanak...
Ha már van némi tapasztalatod, nyugodtan tartsad õket együtt, de ha nagyon elmérgesedne köztük a viszony, akkor mindenképp legyen egy "elkülönítõd" (ketreced). Ha már kis korukban összeszoknak, késõbb sem fognak komoly kárt tenni egymásban, pár apró csetepaté pedig hozzátartozik a szocializálódásukhoz.

Lányok, tetszene, ha egy férfi verekedne értetek?

Legjobb válasz: Ha azért verekedne,mert mondjuk szivat valaki,akkor örülnék neki,de azért,hogy én legyek a csaj,azért már nem.

Ha azért verekedne, mert mondjuk szivat valaki, akkor örülnék neki, de azért, hogy én legyek a csaj, azért már nem.
Annyira tetszik nekik hogy mire vége már nincsenek is ott :D
hát hogyha bajön a srác akkor igen.amugy nagyon nem
hát.. valamilyen szinten tetszene, de utána én verném meg amiért ekkora hülye. bár alapból nem tenném ki ilyennek például a barátomat vagy a srácot akinek tetszem. ha mondjuk utcán beszólnak, vagy balhé van akkor sem várnám el. aztán az meg, hogy két srác verekszik egy lányért... hát az atom ciki.
én mint fiú pofátlanul csak egy mondat erejéig szólnék bele: lányért verekedni a legnagyobb hülyeség, úgyis ahhoz megy a lány aki kell neki még akkor is ha épp õt verik össze, a "gyõztes" meg hiába nyert ha nem kell a lánynak akkor úgyis fölöslegesen csinálta (tapasztalat)....az persze más helyzet amikor utcán támadnak/akarnak kirabolni stb. és úgy verekedsz
Pff... nõért verekedni?!
Baromira nem.Értem aztán ne verekedjenek.Otthagynám õket k.rva gyorsan.
Nem, én tényleg gyûlölöm az erõszakot!
Egyáltalán nem, nem bírom az agresszív embereket. Ha valaki engem piszkál és ez zavar akkor is inkább próbálja szóban elintézni mint ütéssel! Sokkal inkább felnézek rá, ha vág az agya, és szavakkal tudja leverni, mint az öklével, ugyanakkor ha éles a helyzet, és "támadnak" (fizikailag), akkor jól esik ha megvéd.
bocsi elsõ mondat ha a pasi elkezd verekedni nem a csaj elõzõ voltam
Attól függ, hogy mi lenne az indíték. Mondjuk ha csaj egyszerûen el kezd verekedni vkivel, hogy megmutassa nekem mekkora bránermájszter az nem tetszene :S Viszont ha valaki b.asztatna vagy azért verekedne, hogy megvédjen engem akkor (lehet egy szemtéládának tartotok) de bejönne, persze modanám, hogy jajjj ne ne csináld meg ilyenek de igen jól esne a hiúságomnak XD l/18
Nem, utálom ha egy fiú verekszik.Bizonyítson másképp.Elõbb hagyom ott õket, mielõtt valamelyik kifeküdne.
Ha egy támadó ellen védene meg, nagyon büszke lennék rá.

Ha egy shaolin kungu-s össze verekedne a ringbe kesztyű és egyéb védőfelszerelések nélkül egy thai boxosal melyi kük gyözne? A shaolin kungfusok is bírják a fájdalmat? Hogy edzenek?

Legjobb válasz: A Shaolin Kung Fu-sok rohadtul bírják a fájdalmat.Mi,Thai Boxolók a köríves testrúgást kézzel és lábbal védjük le.Õk tudod hogyan?Hassal.Olyan jó bírják,h aszondják,minek nekik szerencsétlenkedni,nekik ez meg se kottyan.Ha meg akarod rúgni õket,befeszítik a hasukat és szembõl belefordulnak a rúgásba,ennyi. Itt 1 vidi a tûrõképességükrõl: http:///www.m.youtube.com/watch?gl=US&hl=hu&client=mv-google..

A Shaolin Kung Fu-sok rohadtul bírják a fájdalmat.Mi, Thai Boxolók a köríves testrúgást kézzel és lábbal védjük le.Õk tudod hogyan?Hassal.Olyan jó bírják, h aszondják, minek nekik szerencsétlenkedni, nekik ez meg se kottyan.Ha meg akarod rúgni õket, befeszítik a hasukat és szembõl belefordulnak a rúgásba, ennyi. Itt 1 vidi a tûrõképességükrõl: http:///www.m.youtube.com/watch?gl=US&hl=hu&client=mv-google..
Szerintem a nyelvtankönyv nyerne, és téged dupla KO-val ütne ki.
Am szerintem ringben a Thai Boxoló nyerne, elvég neki ott nanyobb a tapasztalata.Viszont utcán meg a Shaolinos.
szerintem egy béééézbóóózütõ vagy egy puskagolyó nyerne
A te szórakoztatásodra, nem fognak még fel sem állni.A harcmûvészek nem show manok.
A pénz beszél.
A kérdező hozzászólása: a helyesírási hibákért ellnézést
CARBON ! Te oan lüke vagy :DDDDDD Nem lehet megnyitni a videódat...
Az, hogy melyikük gyõzne az attól függ, hogy mennyire edzettek. Ha egy 1, 5 - 2 éve folyamatosan edzõ tahi boxost összeraknak egy full kezdõ kungfussal, a thai boxos beleépítené a ringbe, és ugyanez fordítva is igaz. De egy ugyan annyira tapasztalt, ugyan akkora, ugyan olyan testsúlyú harcost tennének egy ringbe... szerintem a thai boxos nyerne, mert boxkesztû nélkül nagyobb az ütés és én magam 2 éve thai boxolok és volt már olyan, hogy kiütöttem egy embert 3. ütésbõl aki tapasztaltabb volt nálam, de én gyorsabb és erõsebb voltam (nem egó) tehát a gyorsaság és a nagyobb ütéserõ miatt szerintem a thai boxos. (Bocs a helyesírási hibákért)

Ha egy roma és egy fél magyar fél szír verekedne, melyik mellé állnátok?

Legjobb válasz: En a magyar-szir melle allnek, ha hiszed, ha nem.

En a magyar-szir melle allnek, ha hiszed, ha nem.
nem mindegy az ok. amellé állnék akinek szerintem igaza van. és ez független a származástól.
A kérdező hozzászólása: szóval egy magyar-szír, aki ráadásul itt született magyarországon, itt nõtt fel,
Én ugyan senki mellé sem. Utálok verekedni.
Ez a kérdés csak provokáció céljából került fel, nem érdemes foglalkozni vele. Ezzel az erõvel azt is kérdezhette volna: "melyiket szereted jobban?" vagy épp: "melyiket utálod jobban?"
Én is azt nézném, kinek van igaza (szerintem).
mind a kettõtöket agyon rúgnám :-D
Ráczné Renáta Kedves Renáta majd akkor nyilatkozz meg így emberekrõl majd ha ti is úgymond egy buszon nem úgy közlekedtek mint egy csürhe és nem úgy viselkedtek mintha tiétek lenne a világ.Egyedül meg már nem olyan nagy a pofi soha mindig csak hordában vagytok kemények és mindig beleköttök minden olyan emberbe akik senkit nem követtek el ellenetek semmit.Lehet hogy te kivétel vagy ugymond abból a 90 % romával szemben aki ilyen ha igen elõre is elnézésedet kérem ha általánosításnak vetted de lássuk be nagy részetek ilyen ismerek kivételt remélem te is közéjük tartózol de sajnos a nagy többségrõl ez nem mondható el.Én azért dolgozok hogy titeket eltartsalak ez a szomorú és a nagy többségeteknek meg büdös a munka és ne mond hogy nem így van mert sajnos így van saját tapasztalat és egy jó pár roma mondta már a szemembe hogy minek dolgozzon ha a "hülye magyar"eltartja és ez igaz sajnos.Ja és a Magyart tartjátok állandóan rasszistának talán el kéne gondolkodni ha nem is neked akkor a többi romának végre hogy vajon miért is van ez.Meg kéne tanulni végre szocializálódni végre.Ja és ha mi rasszisták vagyunk akkor ti is azok vagytok mert a youtuben egy jó pár Magyar gyalázó roma gyerek beszél videón így ennek fényébe ti is rasszisták vagytok. De mondom még egyszer nem általánosítok mert vannak kivételek csak kár hogy ez vajmi kevés.Remélem te ezek közé tartozol. És azt is remélem ha válaszolsz normális hangnemben teszed mert én is megtisztelek ezzel. üdv
Figyelmen kívül hagynám, had rendezzék le...
félholtra verném a romát, már csak azért is, h a többiek ne érezzék, h nekik is szabad! eljött az idõ, hogy kezükbe vegyék az emberek a dolgokat, különben itt nagy bajok lesznek
mindkettõt tarkón lõném :D:D egyik fél sem fehér szóval vesszen ! :D
Helyedben inkább a tankönyvek pártjára állnék, amíg annyit nem tanulok, hogy ne ilyen primitív kérdést tegyek fel!
Amíg nem tudom a kiváltó okot, hogyan állnék bárki pártjára. Csak úgy pofára? Teged szívesen agyonvernélek. A kiváltó ok a kérdésed.
...hát igen. Sajnos ezért (is) tart itt ez az ország... Mert ennyi buta, primitív ember él köztünk származástól függetlenül. Egy-két értelmes hozzászólást leszámítva elszomorító a helyzet. Persze most nem térnék ki a kérdezõ IQ szintjére, amivel elindította ezt.
amejik saját két kezével teremtete meg a munkát.
Inkább téged kéne megagyalni a primitív kérdésed és kommentjeid miatt!
Én mindenképp amellé álnék, akinek igaza van, vagy megpróbálnám õket szétválasztani. Lehet hogy te máshogy gondolod, de engem egyáltalán nem érdekel h ki honnan származik.
1v1 senkihez
A kérdező hozzászólása: ahha, itt midnenki ezt mondja aztán meg ha valós szituba vagy akkor a cigány mellé állnál....
A kérdező hozzászólása: tapasztalatból mondom
1xres dologbol nevonj le következtetést
Minek kérdezel, ha tudod a választ?! Egyébként meg megpróbálnám, ha kell segítséggel szétválasztani õket, de nem állnék egyik mellé sem verni a másikat. Békíteni kellene, nem beállni leverni azt, aki kevésbé szimpatikus. Egyébként mirõl különböztetnéd meg õket??? Melyik milyen származású??? Baromira hasonlítanának egymásra.
A kérdező hozzászólása: utolsó. hasonlítanak egymásra? xD
A kérdező hozzászólása: ugye tudod hogy most egy jó nagy baromságot mondtál :D
A kérdés eleve hibás. Roma sose verekszik egyedül. Egyedül összeszarja magát, és csak nagyon gyengékkel kezd ki. Ha verekedni kezd, mindig van segítsége.
A kérdező hozzászólása: utolsó... igaz. Ha így kérdezném akkor ki mellé állnátok?
egy-egy fegyvert adnák a kezükbe (nem lõfegyvert, hanem ütõ/szúró) és 1v1-be élethalál harc! Amelyik túl éli azt meg én csinálok ki! :@
egyértelmû....pusztuljon a mocskos cigány...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. Erre voltam kiváncsi, ki hogyan áll hozzá a dolgokhoz...
Verd meg sulin kívül!!!!
hát nekem van 1 igazgatoim elösztör meny oda mondjuk önsd le a farkánál vizzel és nevesétek ki ettöl nagyon eggö lesz neked fogg menni ha fejedre akar ütni csinalj ugy mintha megütötd volna és feküdl le etöl oda mennek a tanarok es kivan cs1pva a gyerek 2 mar bejjöt 1 kicsaptak masodszor igagatoi intö
elöször is 23:27 iratasd be a fiadat baletra ha anyira félted.. netekezd a verekedést ha õ üt meg akk te csak önvédelemböl támadsz .. és ha azért is kirugnak akk felehet jelenteni az igazgatot iskolán kivül nekapd ell abbol rendörségii ügy lesz (jotanács hordj magadnál villáskulcsot de a nagyobfajtát ha ök akarnánask elkapni iskolán kivül :D)
Csak akkor verd meg, ha õ támad. Innentõl jogos önvédelemrõl beszélünk.
Én is így voltam, megvertem, kirúgtak. Mérlegelj.
Nem erõvel, hanem ésszel kell ezt elintézni!
ne verd meg
Loszart nem kapna igazgatoit ha iskolan kivul verne meg. Nalunk ugyanez volt, a tanaroknak kozuk van ahoz, hogy mit csinal a gyerek iskolan kivul. Iskolan kivul meg eldurvulhat es rendorsegi ugy is lehet belole. Amugy ne verd meg, egesd le azt kesz. Amikor megy feled nevesd ki. :DD Es azt se felejsd el, hogy ameddig teged utnek o a hibas, ha mar visszautsz akkor vagy scak te elszel bajba, vagy mindketten. Egy fel pofont kibirsz, aztan mehetsz atanarokhoz.
valóban, a bunyó nem old meg semmit...én 21éves vagyok, kaptam is, adtam is pár pofont, nem oldott meg semmit (persze még régebb, amikor 14-15 voltam) ma már ha valakinek valami problémája van velem, leülök vele megbeszélni
most öszintén:D:D:....mire jo a bunyo.istenem :D.öszntén szolva én hagynàm a picsäba.ezzel nem azt mutatod hogy megfutamodsz hnem azt hogy szarsz az egeszre, és annyit nem éR neked hogy összempcskold a kezed:D, és igy meguszod az intöt is...de ha nagyon bunyozni akarsz, verd meg sulin kivül.ne suli környéken...és hiäba mondja hogy te voltäl a tanärnak, akkor mi van?tdja bizonyitani?nem..hacsak nem voltak ott többen.de bevallom a kisfiam most 6 honapos, éS mär elöre félek hogy mi lesz fele az ilyen szarrägokkal mint te...bocs.
sulin kivül nem rughatnak ki. Én egyházi suliba járokés azt mondják ha valaki marakodik sulin kivül intzze+ a saját gyerekkorukból intéznnek hogy sulin kivül ugy megvertem kezemben maradt a haja stb. bár amikor haverom ovszert meg merte nézni már igazgatói
Ha sulin kívül is megvered akkor is igazgatóit kaphatsz, és ki is rughatnak. na most elég gáz hogy kirugnak mert verekedsz, az olyan gyerekes. jól kiröhög mindenki hogy verekedés miatt kirugnak. amúgy inkább eszed legyen mint eöd, hiába vagy erös és megverheted ha nem tudsz gondolkodni. én mindig azt mondtam elég okos vagyok hogy szavakkal megvédjem magam.
megütöd az orát meg sibcsonton ott össze esik és ott már csak rugdosni kell

Egy hete vettem egy hím házi egeret, de szeretnék neki társat. Ha most veszek hozzá párt, nem fognak állandóan verekedni?

Legjobb válasz: Ha még új neki a hely, akkor nem, de ha már "belakja", akkor verekedni fognak a helyért. Ha már párt szeretnél neki, javaslom, hogy ne ugyanott vegyél neki, mint a hol õt vetted, hogy ne legyen beltenyészet és vérfertõzés!

Ha még új neki a hely, akkor nem, de ha már "belakja", akkor verekedni fognak a helyért. Ha már párt szeretnél neki, javaslom, hogy ne ugyanott vegyél neki, mint a hol õt vetted, hogy ne legyen beltenyészet és vérfertõzés!
A kérdező hozzászólása: és ha egyedül tartom az nagyon [email protected]? :/
Igen, akkor lehet, hogy szar neki, mivel unatkozna. Meg én a helyedben inkább két nõstényt vettem volna.
A házi egerek társas lények, ezért jobb, ha többet veszel (2-3), de jobb az, ha inkább egynemûeket veszel, hogy ne legyenek kicsik.
A kérdező hozzászólása: magyarul ha veszek még egy fiút, verekedni fognak?az segít ha átalakítom a helyét, hogy ne legyen számára otthonos? :'d

Verekedni akar velem egy roma kempos gyerek. Ha véletlenül rám támadna megtudnám verni vagy esélyem sincs ellene? 15/f

Én 171 cm és 52kg vagyok, soha nem ûztem semmilyen küzdõsportot, de viszont elég jól verekszem és testalkatomhoz képest erõs vagyok.

Legjobb válasz: Nos, semmi sem elképzelhetetlen,viszont egyet biztosan tudok,ha elpi csázod utána mennek majd a tesóival és meglátogatnak...Szóval lehetõleg ne mászkálj egyedül,menj barátokkal,úgy több esélyed van! :)

Nos, semmi sem elképzelhetetlen, viszont egyet biztosan tudok, ha elpi csázod utána mennek majd a tesóival és meglátogatnak...Szóval lehetõleg ne mászkálj egyedül, menj barátokkal, úgy több esélyed van! :)
Sok bunyóm volt már, de eggyet megtanultam CIGÁNYOKKAL nem bunyózunk...Egyszer elvertem eggyet másnap hozta a bicskát. Mondom enélkül nemmegy? :) Szóval ha nagyon kötekszik verdmeg max kikapsz, de lagalább kiáltál, és nem lettél kutya :)
Szia Jancsi!
A kempo csak malacharc. Üsd le gyorsan mielõtt csinálna valamit. Adj neki valami hatásos kombót aztán megszédül és lerúgod/leütöd oszt vége.
15 évesen 52 kiló vagy?????, [email protected] haverom 12 éves és 63 kiló de a kérdésre visszatérve ez csak rajtad múlik
Ha nem megy akkor Betyársereg, Gárda! :)
Személyes tapasztalataim szerint ez nem problémát, de mindenképp figyelj rájuk.
A kérdező hozzászólása: Ja, és hogyha többen vannak, akkor már nem lehet mondjuk kivenni õket, nem lehet velük annyit játszani, hanem õk játszanak maguknak?

Mit csináljak, ha csendes, félénk, elmélkedős, érzelmes jellem vagyok és emiatt nem kellek egy lánynak sem, mert nincs nagy dumám, nem tudok menősködni vagy éppen verekedni sem, mert utálom az erőszakot és a konfliktusokat?

Emiatt nem vesznek férfiszámba sem a lányok, nem kellek nekik. Már nem is merek kezdeményezni sem él?ben, csak nézem a nekem tetsz? lányokat, de látom, hogy milyen men? fickókra buknak, ami én nem leszek sosem.

Legjobb válasz: + az amit a 3. mond! valamit tenni kell! ha otthon ülsz azzal nem változik semmi. és valóban nem kell egy egetverõ partyba menned ahhoz.

+ az amit a 3. mond! valamit tenni kell! ha otthon ülsz azzal nem változik semmi. és valóban nem kell egy egetverõ partyba menned ahhoz.
én ismerek egy lányt aki átlagos és viszonylag jól néz ki, és ilyen pasi kell neki mint te. Össze kéne hozni titeket! csak lehet h messze lakik tõled. 20 éves lány. õ se jár bulizni mert nem szeret, barátai sincsenek, otthon ücsörög, közepes szõke haja van, csendes lány, és még szûz is állítólag. pont egy ilyen srác kell neki. szóval tuti van ilyen lány akinek te kellesz!
Én meg olyanokat ismerek akik rendes emberek és mégis szép nõjük van, és nem csak a nõjeik, hanem a feleségeik is. Az ilyen idiótáknak akikrõl beszélsz, soha nem lesz tartós kapcsolatuk. Meg nem is azért találnak nõket mert genyók, hanem mert nyitottabbak. Ha nõt akarsz akkor legyél nyitottabb, és nem muszáj tömegbe menned, elég ha találsz olyan hobbit, ahol lányokkal lehet beszélgetni. Pl. a kövér és otthon ülõ nõ sem fog találni csávót. Persze ez sem garancia, az eseményeket a valószínûségek irányítják.
Már nem is írok semmit. Te is másra fogod a problémát. :) "Van egy ismerõsö, csúnya, szemüveges, duci, de olyan nagyképû, beképzelt, másokat lealázós, lenézõ stílusa van, hogy bármilyen nõt meg tud szerezni, csak bámulom, hogy csinálja, " Ja, ez 100-ból egy eset. Én meg azt látom, hogy a csajok szépfiúkkal futkorásznak. Persze, nem elég helyesnek lenni, ha valakinek gondok vannak a személyiségével (ezt mindig hozzáteszem). A csúnya ismerõsöd meg simán mázlista volt, vagy a barátnõjének súlyos kisebbrendûségi érzése van, azért állt össze vele. :)
Az van barátom, hogy egy ugyanilyen lányt kell találnod, mint te magad, nem azokat nézegetni, akik a menõkre buknak. Van ilyen lány, csak nem feltétlenül az, akire felfigyelsz a külsõje miatt. Ez van.
Lehet. De a csendes srácok se épp a csendes csajokat veszik észre. Fordítva is igaz. Talán mindenki a feltûnõ embereket veszi észre, ezért sír a sok csendes (ahelyett, hogy jobban kinyitnák a szemüket, és felfedeznék a hozzájuk hasonlókban is a pozitívumokat!)
Tapasztalatból beszélek, próbálkoztam már néhány csendesebb lánynál. Vagy egyáltalán nem vették a lapot, vagy lekoptattak, aztán siránkoztak tovább, h õk nem kellenek senkinek.
17 Ne aggódj, a fiúk is így vannak. Mellesleg: én is tapasztalatból írtam a példákat. És azt sem tudhatod, miért koptatott le? Más oka is lehetett, de hagyjuk. :) Én meg olyat tudok, hogy csendes, szép, rendes lány jött össze szintén csendes fiúval, de a fiú továbbra is a nagyszájú, menõ, "szemét" stílusú lány után sóvárgott, mint élete nagy szerelme után. Ki érti ezt? A lány nyakra-fõre fogyasztotta a fiúkat, mindenkit megcsalt, lealázott, és mégis.. De mondom, hagyjuk, bonyolult az emberi lélek. ;D
na én is ilyen vagyok csak lány :)
Szerintem nem kell bunkónak lenni. De egy egészséges magabiztosság az kell!! De most õszintén, egy fellengzõs beképzelt srác is csak büszke saját magára. Még ha nincs is tartalom mögötte. Nem az a lényeg a lánynak el kell hinnie, hogy van érték a személyiségedben. Ha saját magadban nem találod meg az értéket miért várod el, hogy más megtalálja. Sztem ha nem kezdtem volna konditerembe járni akkor most itt sírnék, hogy 27 évesen szûz vagyok. Büszke voltam arra, hogy legalább nem befelé horpadt a mellkasom. Az is valami :) :)
Utolsónál az igazság (és ez mindkét nemre érvényes). Bár nekem a kondizók nem tetszenek, de ez most lényegtelen, a mondanivaló szempontjából! Ha magadban nem találsz értéket, más sem fog benned! Ne légy kapcsolatfüggõ, mert azt megérzik. De érdeklõdj õszintén. És szeresd magad: ennyi. :)
Az, hogy mély érzelmeid vannak, elmélkedõ típus vagy, és kerülöd a konfliktusos helyzeteket, mind-mind pozitív tulajdonság, ami - hidd el, nagyon kevés emberben van meg! Viszont arra nagyon kell vigyáznod, hogy ezeket a tulajdonságokat megtartsd, úgy, hogy személyiségedet ne másokról mintázd, és ne mások elvárásai alapján formáld, hanem önmagadat add minden helyzetben. És tudom, sokszor ez a legnehezebb. Tudom, mirõl beszélek, mert egy az egyben ugyanolyan vagyok, mint te. Viszont arra rá kellett jönnöm, hogy az emberek bizony észreveszik, és reagálnak így vagy úgy a belsõ kisugárzásodra - vagyis arra, amilyennek mutatkozol. Ha önbizalomhiányos vagy, ezt fogod magadból kisugározni, és egy lány rendszerint olyasvalakit keres társnak, aki érzelmileg stabil, és ezt is sugározza ki magából. Légy önmagad tehát, de mert felvállalni sajátmagad mások elõtt, és legyél HATÁROZOTT fellépésû. Ez lehet a titka a dolgoknak. A rosszhír viszont az, hogy ezt nem lehet csak úgy megjátszani - ez belülrõl fakad, belülrõl jön, vagyis meg kell erõsödnöd belülrõl, hogy aztán ezt a belsõ pozitív kisugárzást adhasd le a környezetednek is. Vagyis: meg kell hogy erõsítsd az ÖN-bizalmadat (Ön-bizalom : bízz magadban). Hogyan tudod ezt elérni? Próbálj pl. olyan apró célokat kitûzni magad elé, amikrõl tudod, hogy képes vagy véghezvinni, és véghez is viszed, mert megvan hozzá a belsõ mozivációd, (szándékod), és az akaraterõd (kitartó vágyad, hogy elérd a célodat). Ha pedig végigviszel egy apró tervet, az ad egy belsõ "megcsináltam!" "képes voltam rá!" érzést, ami bizony meg fogja növeli az önbizalmadat, és jót tesz az önértékelésednek is. Elértél egy adott célt? (pl. egy hónap alatt lefogytál 5 kilót rendszeres apró mozgásokkal), tûzz ki egy újabb célt magad elé, ami élvezettel tölt el, és aminek látod értelmét, hogy energiát fektess bele, mert látod magad elõtt, hogy ez hova vezet. A másik nagyon fontos dolog, hogy kezdj el egyre többször olyan helyre járni, ahol lehetõleg hasonló gondolkodású, érdeklõdésû emberek vesznek körül, akikkel eszméket cserélhetsz, netán barátságokat is köthetsz. Ez is pozitív élményekhez vezet, és az önbizalmadat is erõsíti. Ha pedig megerõsödsz lelkileg, és a belsõd azt sugározza magából, hogy magabiztos, és lelkileg stabil vagy, optimista, és pozitív kisugárzású, a lányok is pozitívan fognak feléd közeledni, és hozzád viszonyulni. Ne feledd: a ha meg akarjuk változtatni a külvilágot magunk körül, elõbb magunkon kell változtatnunk. Ha túl zárkózottak vagyunk: legyünk nyitottabbak a külvilág felé. Nem bízunk magunkban, növeljük saját önbizalmunkat és önértékelésünket hogy ezt tükrözhessük a külvilág felé is.
A csendes csajok is kellenek, de inkább a csendes srácoknak, õket pedig észre se veszik, ezért hiszik, h nem kellenek senkinek ;)
11. Messzemenõ következtetéseket vonsz le. Két fiút említett, kitudja melyikkel van most, vagy miért lett vége? Ennyi infóból képtelenség megállapítani. Elõbbinek üzenem még: példa erre két barátnõm. Egyikük gyönyörû, de szende, rendes, kedves, és nem veszik észre, nem becsülik meg. Másikuk egy "b.nko r.banc", magasról tesz mindenki véleményére, durván lekezelõ a fiúkkal- na, tõle mindenki komoly kapcsolatot akar, lihegnek utána, válogathat, minden ujjára jut 10 pasi.:)
Utolsó, ez inkább rátok igaz. A sok csendes csaj a kutyának se kell, csak az olyanok után futtok, aki lekezelõ, és kapcsolatban is porig aláz benneteket. Azoknak tényleg kinyaljátok a feneküket is. :)
Játszd meg a bunkó parasztot, majd akkor kelleni fogsz nekik! Akik azt írták, h vannak ugyanilyen csendes, érzékeny lányok is, azoknak mondanám, h az ilyen lányok is a bunkó menõcsávókra buknak.
# 8/10 ! "Nekem volt balhés fiúm, és még a fenekemet is "k*nyalta", imádott. :) " "Volt már nekem csendes fiúm is" Neked hány csávód volt? Úgy látszik neked mindegy milyen, úgyis vége lesz a kapcsolataidnak? Nem lehet, hogy veled nagy baj van? Ez sem normális dolog...
Szóval a lényeg: nekem mindegy, csendes típus-e egy fiú, vagy vagányabb. Lehet bármelyik, de az önérzete rendben legyen, mindkettõnk érdekében. Én tudok beszélgetni a csendessel, elmélkedni vele, kettesben nézni a csillagos eget, vagy otthon este egy filmet, sétálgatni a parkban, stb. És tudok bulizni, vadulni a vagánnyal. De ha problémás a személyisége, akkor egyik sem kell. :)
nem mondtam azt hogy könnyû ilyet, találni de akad... :) és mivan ha a srácnak a 10. lány lesz olyan aki így szereti majd õt?? az élet olyan mint az 5-ös lottó!
Nekem van egy igen szomorú tapasztalatom. Néha akit ti "csendes" fiúk lebunkóztok, az nõi szemmel simán vagány, jópofa, humoros, és talán "balhés", de a barátnõjével szemben kenyérre lehet kenni! Nekem volt balhés fiúm, és még a fenekemet is "k*nyalta", imádott. :) "Mit csináljak, ha csendes, félénk, elmélkedõs, érzelmes jellem vagyok" Akik meg ezt állítják magukról, néha (sajnos!!!) inkább túlérzékenyek, hisztisek, sértõdõsek, magukba fordulók, nyafogók, piszkálódók, és nagyobb "tahók" tudnak lenni mint egy menõ srác! Remélem veled nem ez a helyzet! Volt már nekem csendes fiúm is. De míg az elõzõ "balhés" soha meg nem bántott volna, addig a kis csendes, aki nem tud kiállni magáért, állandóan piszkálódott. Persze, nem kell félteni engem, helyre lett téve. Aztán a rossz nõk voltak az okai mindennek. :D
szeretem az ilyen fiukat.:) irj priviben.;) 20/F
Vagy esetleg még az lehet, hogy a duci ismerõsödet a barátnõje egy nagy helyes, ennivaló mackónak látja, sok nõnek fura mód ezek a nagydarab puha fickók jönnek be, tudod, olyan macis. Szóval, te rondának látod, de a csajnak meg épp az tetszik, szereti meggyömöszölni a mackós testét.. én se értem, de vannak ilyen csajok, ezt nem tudhatod, náluk hogy megy.
Utolsó, ebben is sok igazság van. "egy lány rendszerint olyasvalakit keres társnak, aki érzelmileg stabil" Mindenki ilyen társat keres. Aki érzelmileg nem stabil (ha nõ, ha férfi) az hosszútávon nagyon megterheli a másikat, annak "megmentõ" kell, ami fárasztó lehet a partnernek. A többi jó, csak vigyázni kell, nehogy kompenzálásba csapjon át (akaratlanul is!)

Ha van egy hím tengerimalacom és szeretnék még egyet mellé, akkor nőstényt (de, akkor valószínűleg kölykök fognak születni) vagy hímet (akkor nem fognak verekedni? ) vegyek?

Nem tudom hogy melyiket!De,megköszönném ha adnátok valami ötletet!Mert,igazából nekem nem lenne baj ha születnének kicsik,de akkor sokszor fognak,azt meg nem akarom!

Legjobb válasz: én nem ajánlok lányt. minek kellenek kismalacok?? így is rengeteg van belõlük, sok a keverék kismalac. oké hogy kereskedésbõl elviszik õket, de ki tudja milyen helyre kerülnek.. :( ha lányt akarsz a malacod mellé, akkor a fiút ivartalanítsd! de két fiút is lehet tartani, minimum fél év korkülönbséggel. akkor adott lesz a rangsor, max pár civakodás elõfordulhat. de ajánlott inkább két fiút tartani, mint a rengeteg kismalac.

én nem ajánlok lányt. minek kellenek kismalacok?? így is rengeteg van belõlük, sok a keverék kismalac. oké hogy kereskedésbõl elviszik õket, de ki tudja milyen helyre kerülnek.. :( ha lányt akarsz a malacod mellé, akkor a fiút ivartalanítsd! de két fiút is lehet tartani, minimum fél év korkülönbséggel. akkor adott lesz a rangsor, max pár civakodás elõfordulhat. de ajánlott inkább két fiút tartani, mint a rengeteg kismalac.
Nekem egy hím és egy nõstény tengerimalacom van. Már idõsek ezért már nem lesz kölykük.Háromszor ellett az anya és bevittük az állatkereskedésbe a piciket szóval nem nagy gond.
A kérdező hozzászólása: Erre nem is gondoltam! De, köszönöm. Megkérdezhetem hogy milyen gyakran "nemzenek" kölyköket?
szia!:) ha két fiút szeretnél tartani legyen köztük 1 év korkülönbség így adott lesz a rangsor:) szerintem inkább 1 évvel kissebb malacot hozz mellé mint 1 évvel nagyobbat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez is egy jó ötlet!
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt már többen írták!Köszönöm!
Egyetértek az elõttem szólókkal, ha lányt akarsz mellé, akkor elõbb ivartalanítani kell. Ha egy pici fiút veszel mellé, azzal elméletileg jól meglesznek. Egyébként a malacok nagyon szaporák, kb 2 hónap a vemhességi idejük, és szülés után rögtön képesek újra párzani. Tehát kb 2-3 havonta lennének kicsik, akik kb 6 hetes korukra ivarérettek, és szaporodnának egymással/szüleikkel is. Valamint a gyakori vemhesség olyan szinten megterhelné a lánymalacot, hogy nem lenne hosszú élete.
A kérdező hozzászólása: Igen már én is rájöttem, hogy rossz ötlet volt! Inkább veszek mellé egy kisebb fiút! De, köszönöm a válaszod!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!