Találatok a következő kifejezésre: Ha egy van regisztráció, akkor (3 db)

Ha egy weblapomon van regisztráció, akkor mindenképp kell írnom jogi nyilatkozatot is az adatkezelésről?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp le kell írnod, hogy mire használod a felhasználók által megadott adatokat. Pl. nem spamelésre, vagy hogy eladd valami cégnek, akik aztán zaklatni fogják szegényeket. Más kérdés, hogy azért, mert pl. egy 10 éves által készített rajongói oldaladon nincs ilyen, nyilván nem fog rászállni a tulajdonosra senki sem emiatt. A nagy weboldalakra is nyilván csak akkor szállnak rá, ha kiderül, hogy a begyûjtött adatokat nem a honlap mûködéséhez használták fel.

Szerintem mindenképp le kell írnod, hogy mire használod a felhasználók által megadott adatokat. Pl. nem spamelésre, vagy hogy eladd valami cégnek, akik aztán zaklatni fogják szegényeket. Más kérdés, hogy azért, mert pl. egy 10 éves által készített rajongói oldaladon nincs ilyen, nyilván nem fog rászállni a tulajdonosra senki sem emiatt. A nagy weboldalakra is nyilván csak akkor szállnak rá, ha kiderül, hogy a begyûjtött adatokat nem a honlap mûködéséhez használták fel.
Szerintem valami ilyesmi kell! "Kedves Leendõ Felhasználó! Felhívnám figyelmed, hogy regisztrációd során megadott neved, címed, jelszavad, egyéb adataidat csak és kizárólag a weblap mûködésének és hozzáférésed biztosításához használom fel, harmadik félnek azokat ki nem adom! Kivételt képeznek a fenti adatkezelési módoktól eltérõen a hivatalos szervek, pl rendõrség, bíróság, begyûjtései, hisz amennyiben kérik, kötelességem átadni részükre! A regisztráció folytatásával automatikusan elfogadod ezen feltételeket! További jó böngészést kivánok, és köszönöm regisztrációdat! Üdvözlettel: TrabAntal, a trabanttal.com adminja"

Ha egy weboldalon van egy form (regisztracio. php), és szeretném ha az egyik mezőben már benne lenne egy karaktersorozat (viszonteladoID=6694), akkor mit kell írnom még a cím mögé?

Legjobb válasz: Köszi a választ, de én nem igazán erre gondoltam. :) Hanem a szerveren amit bérelek, lehet toborozni embereket, akik után én kedvezményt kapok a havidíjból, és a regisztráció folyamán kell a viszonteladó számát megadni, és a weboldalamon egy linket szeretnék ehhez csinálni.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de én nem igazán erre gondoltam. :) Hanem a szerveren amit bérelek, lehet toborozni embereket, akik után én kedvezményt kapok a havidíjból, és a regisztráció folyamán kell a viszonteladó számát megadni, és a weboldalamon egy linket szeretnék ehhez csinálni.

Ha egy torrent oldalon szabad regisztráció van, akkor oda nem kell emelt díjas sms-t küldeni a bejutáshoz?

Go--> <[link] ;)

Legjobb válasz: Nem kell. Csak regisztráls, és nincs semmi más kötelezettséged.

Nem kell. Csak regisztráls, és nincs semmi más kötelezettséged.
én annyit még hozzá tennék hogy ha egy oldalra a regisztrálónak kell fizetni az valószínû bocsapós dolog lesz , az ncore-ra is inkább a meghívó küldönek "kerül" valamibe (pontokba de az sem befizetéssel érhetõ el)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!