Találatok a következő kifejezésre: Ha egy van regisztráció, (7 db)

Ha egy weboldalon van egy form (regisztracio. php), és szeretném ha az egyik mezőben már benne lenne egy karaktersorozat (viszonteladoID=6694), akkor mit kell írnom még a cím mögé?

Legjobb válasz: Köszi a választ, de én nem igazán erre gondoltam. :) Hanem a szerveren amit bérelek, lehet toborozni embereket, akik után én kedvezményt kapok a havidíjból, és a regisztráció folyamán kell a viszonteladó számát megadni, és a weboldalamon egy linket szeretnék ehhez csinálni.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de én nem igazán erre gondoltam. :) Hanem a szerveren amit bérelek, lehet toborozni embereket, akik után én kedvezményt kapok a havidíjból, és a regisztráció folyamán kell a viszonteladó számát megadni, és a weboldalamon egy linket szeretnék ehhez csinálni.

Mindig új ûrlapokat készítetek (html, php, css), ha egy-egy weboldalas feladatotoknál szükség van formokra (regisztráció, ajánlatkérés, megrendelés, egyéb) vagy valami sablont (szerkesztõt, kódgenerátort) használtok a munka gyorsítására?

Magamnak szeretnék majd néhány (céges) oldalt, különbözõ témakörökben, és érdekelne, mások (a profik) hogyan csinálják, mi a gyakorlat.

Legjobb válasz: Nekem egy jó van, csak a css-t cserélem.

Nekem egy jó van, csak a css-t cserélem.
mindegyikbõl van legalább 1 fajta készen, és ha kell, csak bemásolom, és a kéréseknek megfelelõen bõvítem. tehát a korábbi munkákból, és saját fejlesztésekbõl gazdálkodom. Idõnként modernizálom, kiegészítem, bõvítem.
Hát úgy, hogy a Django tud Model-hez formot készíteni, vagy pedig egyedi formot is lehet készíteni. A kódgenerálást meg lehet oldani egyedi template-el is, vagy pedig hagyatkozhatok a beépített renderelésre. 1 form kb. 2 perc így, ha azt nem számítom, hogy ki kell agyalni, hogy milyen field-ek legyenek

Ha egy weblapomon van regisztráció, akkor mindenképp kell írnom jogi nyilatkozatot is az adatkezelésről?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp le kell írnod, hogy mire használod a felhasználók által megadott adatokat. Pl. nem spamelésre, vagy hogy eladd valami cégnek, akik aztán zaklatni fogják szegényeket. Más kérdés, hogy azért, mert pl. egy 10 éves által készített rajongói oldaladon nincs ilyen, nyilván nem fog rászállni a tulajdonosra senki sem emiatt. A nagy weboldalakra is nyilván csak akkor szállnak rá, ha kiderül, hogy a begyûjtött adatokat nem a honlap mûködéséhez használták fel.

Szerintem mindenképp le kell írnod, hogy mire használod a felhasználók által megadott adatokat. Pl. nem spamelésre, vagy hogy eladd valami cégnek, akik aztán zaklatni fogják szegényeket. Más kérdés, hogy azért, mert pl. egy 10 éves által készített rajongói oldaladon nincs ilyen, nyilván nem fog rászállni a tulajdonosra senki sem emiatt. A nagy weboldalakra is nyilván csak akkor szállnak rá, ha kiderül, hogy a begyûjtött adatokat nem a honlap mûködéséhez használták fel.
Szerintem valami ilyesmi kell! "Kedves Leendõ Felhasználó! Felhívnám figyelmed, hogy regisztrációd során megadott neved, címed, jelszavad, egyéb adataidat csak és kizárólag a weblap mûködésének és hozzáférésed biztosításához használom fel, harmadik félnek azokat ki nem adom! Kivételt képeznek a fenti adatkezelési módoktól eltérõen a hivatalos szervek, pl rendõrség, bíróság, begyûjtései, hisz amennyiben kérik, kötelességem átadni részükre! A regisztráció folytatásával automatikusan elfogadod ezen feltételeket! További jó böngészést kivánok, és köszönöm regisztrációdat! Üdvözlettel: TrabAntal, a trabanttal.com adminja"


Ha egy erotikus tartalmú oldalra regisztrálok (ahol az van kiírva, hogy teljesen ingyenes) és regisztráció után kérnek egy sms-t, az nem átverés?

Azt írja, hogy teljesen ingyenes, de mikor regisztrálok, akkor kér egy sms-t egy 06/90-es számra, hogy hitelesítsem a regisztrációmat. Ez nem átverés? Végig böngésztem az oldalt és sehol nem írja, hogy mennyibe kerül az sms. Nem kéne kiírniuk a díjat? Főleg, ha azt mondják, hogy ingyenes?

Legjobb válasz: Hehe, az biza nem ingyenes.

Hehe, az biza nem ingyenes.
A regisztráció ingyenes volt, tehát nem átverés. Az emelt díjas sms gondolom a tartalom eléréséhez kell.
gondold már át a kérdésedet légyszíves még egyszer, mert ez fájt!
A kérdező hozzászólása: Gondold már át a válaszodat! Mert egyáltalán nem értelmes...!?
Tudod mi van ingyen??? A levegõ... Még...

Ha egy torrent oldalon szabad regisztráció van, akkor oda nem kell emelt díjas sms-t küldeni a bejutáshoz?

Go--> <[link] ;)

Legjobb válasz: Nem kell. Csak regisztráls, és nincs semmi más kötelezettséged.

Nem kell. Csak regisztráls, és nincs semmi más kötelezettséged.
én annyit még hozzá tennék hogy ha egy oldalra a regisztrálónak kell fizetni az valószínû bocsapós dolog lesz , az ncore-ra is inkább a meghívó küldönek "kerül" valamibe (pontokba de az sem befizetéssel érhetõ el)

SÜRGÕS! Ez hogy van? Ha most járna le az egy év regisztrációm a Munkaügyi Központban?

Most jár le az egy év regisztrációm a Munkaügyi Központban. Ezután kaphatnék segélyt. De most lehet?ségem van, hogy legyen munkám. Ám rosszakat mondanak róla, és lehet 1 hónap után kidobna. De akkor ugyanott lennék, mint most, és nem lenne pénzem. Nem tudom egyébként tényleg kidobna-e, de ha akkor újraindulna az 1 év, ami kell a segélyhez, megint egy évig mínuszban lenne a családom. Az a pár forint segély is nagy segítség. Viszont ha sikerülne megtartani a munkát, akkor az a pár ezer forint plusz is nagyon jól jönne. Kérdés: ha mondjuk 2 hónapig alkalmaz, és utána elküld, a Munkaügyi Központban újraindul az egy év, ami a segélyhez szükséges?

Legjobb válasz: Az az 1 év nem a munkával eltöltött idõszakra vonatkozik véletlenül..?

Az az 1 év nem a munkával eltöltött idõszakra vonatkozik véletlenül..?
A kérdező hozzászólása: Nem. Úgy van, hogy 1 év munkanélküliség után, ha abban az 1 évben regisztrálva vagy, igényelhetsz segélyt az önkormányzattól.
nem indul újra, amúgy az fht 22ezer


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!