Találatok a következő kifejezésre: Ha egy van a két baba, (20 db)

Ha egy petezsákban van a két baba, akkor egypetéűek?

Annyira kiakadtam az ultrahangon,hogy nem is tudtam megkérdezni....

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy igen. Gratulálok.:) 15 hetes kismami

Én úgy tudom, hogy igen. Gratulálok.:) 15 hetes kismami
Igen. Gratulálok. Én is ikreket szeretnék.
Innen a név, kedves!:-D

Tavaly novemberben szültem, most kiderült, hogy megint babát várok, és félek, hogy hogy fogom birni fizikailag és lelkileg. Jártatok igy hogy a két baba között csak egy év korkülönbség van, ha igen hogy birtátok?

Legjobb válasz: unokatesóméknál is így lesz..õ is parázik nagyon .. nagyszûlõk segítenek ezerrel... az eleje nehéz ..utánna jobb..meg mindig elõre kell gondolkodni,hogy megnõnek..lelkileg erõs vagy utánna fizikailag is,,

unokatesóméknál is így lesz..õ is parázik nagyon .. nagyszûlõk segítenek ezerrel... az eleje nehéz ..utánna jobb..meg mindig elõre kell gondolkodni, hogy megnõnek..lelkileg erõs vagy utánna fizikailag is, ,
Ne izgulj oke lesz minden, legalabb egyszerre nonek fel! En tavaly aprilisban szultem, es most mar 3 napja tulhordom masodik babamat. A terhessegem siman, panaszmentesen ment el tudtam, tudom siman latni a kicsi fiamat. Igaz igy a vegen talan az utolso 3 het az ami kicsit nehezebb emelgetni ot, de nem veszes. Minden nap megyunk setalni, ma is voltunk vagy 2 orat. A parom nagyon segitokesz, bar nagyon sokat dolgozik is 12 orakat. Es kulfoldon elek tehat szuleim nincsenek itt hogy segitsenek, de igy is boldogulok. Pozitivan allj hozza a dolgokhoz! Eloszor en is ketsegbe voltam esve egy kicsit, de mar nagyon varjuk a tesot!
Ja ez az "egyszerre nõnek fel", ettõl a falra mászok. Rohadt nehéz lesz, nincs mit szépíteni:-((((
Mar miert lenne rohadt nehez?????? Neked van tapasztalatod ezzel kapcsolatban? Akkor meghallgatlak! Szerintem sok a hozzaallason mulik, meg azon is hogy milyen termeszetuek a gyerekek. Es szerintem az sem egy rossz dolog hogy egyutt fognak felnoni! En egyaltalan nem tartok tole! Sot! biztos lesznek jobb napok meg rosszbbak is, de ez akkor is ugyanigy van ha csak 1 gyerek van.
Tényleg jó hogy hamar összenõnek, és tudnak együtt játszani. Lekötik egymást, nem neked kell szórakoztatni, mint az egyszem gyereket. Nálunk két év korkülönbség van, bejött nagyon, úgyhogy kétszer is így bántunk (3-5 és 9-11 évesek). Ha egynemûek, jobb az eset. Nyilván kettõvel nehezebb, mint eggyel, jóval elevenebbek, zajosabbak, mint magukban. De ez az élet rendje, természetes folyamata, hogy több gyerek van. Nekem volt úgy négy egyszerre, hogy kettõ pelenkás volt. A mai pelusokkal meg sem éreztem.
Szerintem is hozzáállás kérdése, ráadásul sokan csak ájuldoznak ezen és téged bizonytalanítanak el. Én a kis korkülönbség mellett teszem le a voksomat, szerintem a gyerekeknek is így a legjobb.
Nálunk 2 év lesz a korkülönbség. Ha gondolatban meg is ingok néha picit, eszembe jut a barátnõm, akinek 6 testvére van, 1, 5-2 év korkülönbséggel. Illetve nem is a barátnõm jut eszembe, hanem az anyukája... :) Gondolj te is ilyenkor hasonló dolgokra ! :)
Igaz, nálunk 17 hónap lesz a korkülönbség, de ez már az ötödik baba lesz, és a legnagyobb gyerek 6 éves. Tehát ismererem a kis korkülönbség elõnyeit és hátrányait. Tényleg nehezebb lesz az elején, viszont valóban nagyon jó, hogy együtt nõnek fel! Ne izgulj, fel a fejjel, menni fog!

Van két bank, két hitel, egy személy által felvéve;ha egyik bank törlesztés elmaradása miatt bar listára teszi az adóst, akkor a másik bank erre reagálhat valamit?

Nem tudok konkrét dolgot mondani,de ilyesmire gondolok,hogy amint erre rájönnek,azonnal ki akarják fizettetni a náluk lév? kölcsön teljes összegét,vagy valami...

Legjobb válasz: Nem, a másik bank nem tesz semmit. Csak a jövõben már nem nagyon fogsz hitelt kapni.

Nem, a másik bank nem tesz semmit. Csak a jövõben már nem nagyon fogsz hitelt kapni.
A kérdező hozzászólása: Igen, azzal tisztában vagyok.Köszönhetem a jóhiszemûségemnek
A BÁR listára kerülés a meglévõ hiteleknél önmagában nem probléma, viszont ha egy hitel felmondásra kerül és nem fizetés miatt elindul egy bírósági eljárás, majd végrehajtásra kerül a tartozás behajtása, az már komoly gondokat okozhat.


Ha egy ingatlannak 3 tulajdonosa és két haszonélvezője is van, terhelheti-e a bank jelzáloggal az egyik tulajdonos hitelének behajtása miatt?

Úgy tudtam, hogy a haszonélvezeti jog minden más felett áll, és már magában elidegenítési és terhelési tilalmat is jelent, de a bank ügyintéz?je mást állít.

Legjobb válasz: Terhelheti a bank jelzáloggal, de csak az adós tulajdoni hányadát, azaz egy harmadát. A haszonélvezeti jog csak a lakás használatára,hasznainak szedésére korlátozódik. Ebben az esetben a két haszonélvezõ élhet békésen a lakásba-házba, a haszonélvezet végéig, akkor is a lakást eladják, az új tulajdonos nem költözhet be a lakásba, amíg azon haszonélvezet van bejegyezve.Feltéve, ha a haszonélvezõket ki nem fizeti.Õk persze bármennyit kérhetnek, és meg is tagadhatják a lemondást. Nemrég tanultam, így 95 %-ban biztos az infó,ha nem tiszta, írj, és megpróbálok válaszolni.

Terhelheti a bank jelzáloggal, de csak az adós tulajdoni hányadát, azaz egy harmadát. A haszonélvezeti jog csak a lakás használatára, hasznainak szedésére korlátozódik. Ebben az esetben a két haszonélvezõ élhet békésen a lakásba-házba, a haszonélvezet végéig, akkor is a lakást eladják, az új tulajdonos nem költözhet be a lakásba, amíg azon haszonélvezet van bejegyezve.Feltéve, ha a haszonélvezõket ki nem fizeti.Õk persze bármennyit kérhetnek, és meg is tagadhatják a lemondást. Nemrég tanultam, így 95 %-ban biztos az infó, ha nem tiszta, írj, és megpróbálok válaszolni.

Ha egy banknak visszafizettem kb két évvel ezelőtt az autóhitelmet, akkor ha egy másik autót szeretnék venni és az adott kereskedésben van ilyen bank, akkor érdemesebb felvennem a hitelt? Díjazzák azt ott a bankban?

Valamint ha hitelt szeretnék felvenni autóvásárláshoz egy adott kereskedésben, akkor csak attól a hitelintézetekt?l lehet felvenni akikkel ?k szerz?désben állnak, vagy én is vihetek valahonnan hitelkalkulációt, hitelelfogadást?

Legjobb válasz: ha normálisan, késés nélkül befizettél minden részletet akkor nem valószínû, hogy gond lenne pl. cetelem banknál volt már néhány hitelünk, nem sok de fõleg áruvásárlási, idõben törlesztettünk és folyton küldik az ajánlatokat, hogy ilyen hitelt olyan hitelt vehetünk fel...

ha normálisan, késés nélkül befizettél minden részletet akkor nem valószínû, hogy gond lenne pl. cetelem banknál volt már néhány hitelünk, nem sok de fõleg áruvásárlási, idõben törlesztettünk és folyton küldik az ajánlatokat, hogy ilyen hitelt olyan hitelt vehetünk fel...
Azt nem tudom, hogy díjazzák-e a hûséget. Azt viszont igen és nagyon javasolom, hogy nézz meg, más nem a kereskedésben ajánlott bankot is, mert érhet meglepetés. De azt a bankot is érdemes felkeresni akit a kereskedésben ajánlottak, mert lehet nem egyezik az ajánlat. Ha találsz jobbat, el fogadják azt is. Ez így igaz a kötelezõ biztosításra is.

Van két papagájom az egyik nimfa a másik énekes papagáj. Egy kalitkába vannak. Szerintetek attól nem lesz bajuk ha kint tartom őket? És ha kicsit fúj a szél könnyen megfázhat Minden választ nagyon várok.

Legjobb válasz: Nekem 4 nimfám és 4 hullámosom van odakint, mondjuk õk házilag készített kis volierben vannak együtt. Éjszaka is kint vannak, annyi, hogy ha nagyon erõs szél fúj és vihar közeleg, akkor egy plédet vonok le a ketrec oldalán, hogy kevésbé érje õket. Szerintem nem fognak megfázni.

Nekem 4 nimfám és 4 hullámosom van odakint, mondjuk õk házilag készített kis volierben vannak együtt. Éjszaka is kint vannak, annyi, hogy ha nagyon erõs szél fúj és vihar közeleg, akkor egy plédet vonok le a ketrec oldalán, hogy kevésbé érje õket. Szerintem nem fognak megfázni.
Én halottam olyat, hogy kanári kint volt az eresz alatt kalitkában, melynek az ajtaja nyitva volt és fent énekelt a fán a hím.
Igen. Három éves koruk elõtti idõt elfelejtik. Ha nagyon sok sérelem érte, akkor annak lehet nem tudatos hatása késõbb is.
Mit jelent a rendezetlen körülmény? Általában az állami gondozás az, amelynek késõbb is lehet hatása, és amelynek leginkább akkor van hatása, ha 2-3 éves kor elõtt történt a gondozásba vétel.
Nevelõszülõ vagyok ás egy kisfiúra vigyáztam 2 éves korától 8 éves koráig. Részben nõtte el az árvaházi meg az igazi családjától kapott sérelmeket és nekem nagyon nehéz volt. A tudatalattijában megmarad.
Utolsó vagyok. Hozzáteszem h a gének nagyon befolyásolják, bárki is neveli. Ez a kisfiú, mindene megvolt, mégis nekiállt kukázni, kéregetni, kötekedni az utcán.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk, hogy nevelõszülõknél volt, esetleg többnél is. Milyen hatással van rá az állami gondozás a késõbbiekben?
Ez túl komplex kérdés ehhez, rengeteg tényezõvel, én mindenképpen azt javasolnám, hogy konzultálj pszichológussal errõl. Természetesen nem determinálnak ezek az esetek, tehát jó esélyei vannak szeretõ családban arra, hogy teljesen átlagos felnõtté cseperedjen! :)
Hát kötõdési problémái lehetnek, majd a párválasztás idõszakában meglátod, hogy van-e valami nehézség. Pl. kineziológiával, Hellinger-terápiával orvosolható. Sokat számít az is, amit a gyereknek mondanak errõl, ha azt szuggerálják bele, hogy valami gondja lehet, mert traumák érték, még ez is elõidézhet bajokat. Úgyhogy nem kell semmit prognosztizálni, de a gyerek kerüljön majd tisztába a múltjával, hogy az esetleges életvezetési gondjainál meglegyen a gyógyuláshoz szükséges információ.

Van egy HP gépem amit ha bekapcsolok látom a képernyõt, de elég halványan, mert sötét a képernyõ. Ha bedugom a töltõt egybõl felvilágosul, de hamar le is merül. Kb másfél-két óra alatt lemerül. Mit lehet ezzel tenni? Mi a baja?

Csak olyan írjon ide, aki ért is hozzá, hülyeségekre NEM vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Hááát... A kérdéssel is gond van. Ellentmondás is van, meg információhiány is rendesen. És tudod amilyen az INPUT, olyan az OUTPUT. Ellentmondás: "Ha bedugom a töltõt egybõl felvilágosul, de hamar le is merül" Ha töltõn van, akkor hogyan merül le? Hiszen hogy valamiféle töltése van, azt a felvilágosulása jelzi, akkor miért merülne le. Ha nincs töltõn, akkor nem merül le hamar? Hány éves is az akkumulátor? Ez nagyon lényeges kérdés, meg, hogy eddig milyen módon volt használva, milyen gyakran kellett tölteni. Ha ez Neked hülyeség, kérek sok fekete pontot, lepontozást, akármit, ami jólesik....

Hááát... A kérdéssel is gond van. Ellentmondás is van, meg információhiány is rendesen. És tudod amilyen az INPUT, olyan az OUTPUT. Ellentmondás: "Ha bedugom a töltõt egybõl felvilágosul, de hamar le is merül" Ha töltõn van, akkor hogyan merül le? Hiszen hogy valamiféle töltése van, azt a felvilágosulása jelzi, akkor miért merülne le. Ha nincs töltõn, akkor nem merül le hamar? Hány éves is az akkumulátor? Ez nagyon lényeges kérdés, meg, hogy eddig milyen módon volt használva, milyen gyakran kellett tölteni. Ha ez Neked hülyeség, kérek sok fekete pontot, lepontozást, akármit, ami jólesik....
Gondolom azért sötét mert amikor akksin van, leveszi, hogy ne fogyasszon annyit. Állítsd át windowsban és / vagy biosban.

Van egy autóhitelünk, a férjem nevén, de nem tudjuk fizetni, ő munkanélküli és van két gyerek. Kérdésem, ha elviszik az autót, mert már nem tudjuk fizetni, hogyan tudja a bank behajtani a tartozást rajta?

Válófélben vagyunk, és ? elismerte a kocsi részleteinek a fizetését.

Legjobb válasz: Van lakás? Ha igen akkor a berendezést fogják elvinni. Váláskor a közös tulajdon felével ki kell fizetned, így abból is. Ha csak ezért váltok akkor nem érdemes.

Van lakás? Ha igen akkor a berendezést fogják elvinni. Váláskor a közös tulajdon felével ki kell fizetned, így abból is. Ha csak ezért váltok akkor nem érdemes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!