Találatok a következő kifejezésre: Ha egy vagy (16122 db)

Betegesen félek a betörésektől. Ha egyedül vagyok itthon, és megtörténik, mit kell tennem? Ha van fegyvere? Ha nincs? Jó, ha van nálam kés vagy valami? Mit ajánlatok? 13/l

Legjobb válasz: Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idõsen, egy betörõ általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar Én már kicsit idõsebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve 21/F

Aranyos vagy :D semmit ne tegyél ennyi idõsen, egy betörõ általában arra fókuszál amiért voltaképp elindult, tehát a számításaiba csak ritkán esik bele egy gyilkosság vagy megsebesítés A helyedben ha összetalálkoznék vele, én szólnék hogy ne bántson de vigyen amit akar Én már kicsit idõsebb vagyok nálad, ergo nyilván nem állnék mint egy bábu hanem azért lépnék is, fel vagyok rá készülve de ez nem olyan környék, soha nem történt betörés itt tartózkodásunk óta ennek már 11 éve, azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve 21/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Jaaj nem kell ezt annyira túllihegni... mindig legyen a zsebedbe vagy a közeledbe a ha nagyon félsz állítsd be a rendõrséget gyorshívóra és kész. Ha meg is akarod támadni legyen a szobádba valami vastag bot vagy csõ (nekünk pl vastag kábeldarab van) esetleg egy bicska is lehet (nekem is van). De nagyon sok minden jó lehet akár gázspray vagy valami hajlakk. Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok de ha van rá pénz cseréltessétek ki a zárakat erõsebbre (nekünk olyan van, hogy ha be van zárva le se lehet nyomni). Ha nagyon komolyan gondoljátok akkor az ajtót is ki lehet cserélni biztonságosra. Fel lehet rakni ilyen biztonsági láncot is ami a panelházakba van. Emelett ablakokra biztonsági rácsot felrakni, szögesdrótot a kerítésre, kamerákat felszerelni. Attól függ mennyi pénzt szántok rá. Rengeteg mindent lehet csinálni amivel egy betörõ kétszer is meggondolja, hogy biztos ide akar e betörni. Sok sikert! 14/F
A kérdező hozzászólása: De ha nincs nálam mobil?
Kés vagy ilyesmi csak akkor legyen nálad, ha tudod és hajlandó is vagy használni. Tehát készen kell állnod beledöfni a szemébe pl. Egyébként hamar elveszik tõled, és ellened fordítják. Szóval inkább hanyagold a kést, mert a válaszaidból ítélve te nem az a fajta ember vagy, aki készen áll beledöfni egy kést a rablóba :) Ahogy már írták bújj el, és hívd a rendõröket.
A kérdező hozzászólása: Riasztónk nincsen... MÈG!
"azért a baseball ütõ itt van az ajtónál cipõs szekrénybe eltéve" Jó, hogy szóltál , akkor a kiskapun megyek be. :P
Nincs riasztó a házatokban? Ha nincs, szereltessetek fel egyet. Hozzánk is betörtek kétszer (nem ugyanabba a házba). Nekünk van ilyen pánik-gomb, amit ha benyomsz rögtön jönnek a biztonságiak és a rendõrök.
A kérdező hozzászólása: Komolyan? Mert mi suliban azt tanultuk, hogy mindig visszahívnak, hogy igaz e... De jó, már valamennyire megnyugodtam.
Emiatt ne aggódj: AZONNAL ugranak, ha egy kislányhang a segélyhívó. Tapasztalatból mondom, ilyenkor nem foglalkozunk azzal, hogy valódi-e a hívás.
A kérdező hozzászólása: Ok. De lehet, hogy nem is hisznek gyereknek. Meg még egyszer vissza hívnak, hogy igaz e, én meg addigra rég ki leszek nyírva.
Zárkózz be és hívd a rendõrséget, hogy valaki van a házban. 10 percen belül ott lesznek, csak addig kell csendben elbújnod. Egy mobiltelefon elõbb megmenti az életedet, mint egy kés..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 21 éves, fiú létedre nem nagyon van mit félned. :D De nekem a 150 centimmel 40 egynéhány kilóval... Azért van külömbség. Nekünk meg pár hónapja 1 éjszaka alatt 6 házba betörtek. Pedig ez csak falu. És akinek egyszer sikerül, többször is meg fogja próbálni!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Te is lány vagy?

Hogy tudom eltölteni az ünnepeket ha egyedül vagyok?

Külföldön dolgozom, és nem utazhatok haza, itt pedig senki sincs még, akivel együtt ünnepelhetek. Látom hogy keser? karácsonyom lesz, de hogyan tudom valahogy szebbé tenni?

Legjobb válasz: Csinálj magadnak egy jó vacsit, ha van rá lehetõséged és nézz meg egy-két jó filmet. (Nem feltétlenül idétlen karácsonyira gondoltam) Vegyél sütit, igyál meg egy jó bort vagy pezsit.

Csinálj magadnak egy jó vacsit, ha van rá lehetõséged és nézz meg egy-két jó filmet. (Nem feltétlenül idétlen karácsonyira gondoltam) Vegyél sütit, igyál meg egy jó bort vagy pezsit.

Ha egyedül vagyok és olvasok valamit németül, jó a kiejtésem, viszont, ha a suliban vagyok vagy más előtt akkor nem. Szerintem attól van, mert félek, hogy kiröhögnek. Mit tudnék tenni?

Legjobb válasz: Ezzel pont én is így voltam, csak én angolul beszélek. Csak a gyakorlás segít rajta. Amikor otthon olvasol, akkor nyugodtan tudsz a kiejtésre figyelni, de ha más elõtt beszélsz, akkor nem erre koncentrálsz, hanem arra, hogy nehogy hibázz vagy mit gondolnak most rólad :)Nem tudom milyen szinten vagy, de ne törõdj a kiejtéssel egyelõre, az elején a lényeg, hogy helyesen beszélj vagy hogy megértsenek. A magyarok nagy százalékának különben is rettenetes kiejtése van bármilyen nyelvbõl, emiatt tényleg nem kell aggodnód, az anyanyelvû emberek pedig mindig nagyon segítõkészek azokkal szemben akik a saját nyelvükön szólalnak meg, azok biztos nem röhögnek ki. Nekem különben két év londoni babysitterkedés segített :)

Ezzel pont én is így voltam, csak én angolul beszélek. Csak a gyakorlás segít rajta. Amikor otthon olvasol, akkor nyugodtan tudsz a kiejtésre figyelni, de ha más elõtt beszélsz, akkor nem erre koncentrálsz, hanem arra, hogy nehogy hibázz vagy mit gondolnak most rólad :) Nem tudom milyen szinten vagy, de ne törõdj a kiejtéssel egyelõre, az elején a lényeg, hogy helyesen beszélj vagy hogy megértsenek. A magyarok nagy százalékának különben is rettenetes kiejtése van bármilyen nyelvbõl, emiatt tényleg nem kell aggodnód, az anyanyelvû emberek pedig mindig nagyon segítõkészek azokkal szemben akik a saját nyelvükön szólalnak meg, azok biztos nem röhögnek ki. Nekem különben két év londoni babysitterkedés segített :)

Ciki, ha egyedül vagyok a baráti körömben, aki nem megy egyetemre?

OKJ-ra szeretnék járni, az összes többi közelebbi barátom pedig egyetemre megy. ti mit gondoltok? manapság a diplomásokat és egyetemistákat istenítik és lenézik azokat, akik érettségi után dolgozni mennek vagy OKJ-ra. a barátaim nem szóltak be, de kicsit furcsán érzem magam, hogy õk lázasan tanulnak az érettségire idõt nem sajnálva, én pedig hátradõlve olvasgatom a netet az OKJ-ról...

Legjobb válasz: Nem, de figyelj a konfliktusokra. Nekem volt egy OKJ-s barátnõmmel. Én régebben lenéztem az OKJ-t, ez egy folt volt, amit nehezen felejtett. Erre jött az, hogy voltak beszélgetéseink a továbbtanulásról, és sokszor félreérthetõen fogalmaztam. Akkor már nem néztem le senkit tanulmányai alapján, és akkor nem is értettem, mit ért félre a megfogalmazásaimon. Késõbb aztán visszaolvastam... :D Az õ "bûne" pedig a féltékenység volt. És itt összecsaptak a hullámok. Szóval ne legyél féltékeny, ha pedig úgy érzed, lenéznek vagy valami, akkor add tudtukra, de közöld azt is, mibõl érzed úgy.

Nem, de figyelj a konfliktusokra. Nekem volt egy OKJ-s barátnõmmel. Én régebben lenéztem az OKJ-t, ez egy folt volt, amit nehezen felejtett. Erre jött az, hogy voltak beszélgetéseink a továbbtanulásról, és sokszor félreérthetõen fogalmaztam. Akkor már nem néztem le senkit tanulmányai alapján, és akkor nem is értettem, mit ért félre a megfogalmazásaimon. Késõbb aztán visszaolvastam... :D Az õ "bûne" pedig a féltékenység volt. És itt összecsaptak a hullámok. Szóval ne legyél féltékeny, ha pedig úgy érzed, lenéznek vagy valami, akkor add tudtukra, de közöld azt is, mibõl érzed úgy.
Szerintem nem ciki. Nem való mindenkinek az egyetem. Nekem is van olyan barátom, akinek van esze, de õ mégis elment autószerelõnek, mert õt az érdekli. És? Csinálja és tanulja mindenki azt, amit szeret és érdekli... Egyébként az érettségire ettõl függetlenül tanulj te is! Soha nem tudhatod, hogy meggondolod e magadat a jövõben! És ha késõbb akarsz jelentkezni, akkor ne az érettségin múljon! Nekem testvérem így járt. 4 évvel az érettségi után döntött az egyetem mellett, és most valószínûleg újra kell érettségiznie! Úgyhogy szerintem tegyél most jót, hogy legyen biztosítékod. Nem tudhatod mit hoz a jövõ :)

Mit csináljak ha egyedül vagyok itthon és unatkozom?

Legjobb válasz: jézusom film,köny,rajzolás,egy jó játék a gépen, áthívni akárkit, kipróbálni egy új receptet, tartani egy olyan napot ahol csak magaddal foglalkozol : habfürdõ,relax,mondanám hogy körömlakkozás stb, de szerintem fiú vagy,na mindegy:D beszélgess egy régi ismerõssel, hívj fel valakit telefonon, javíts meg valamit amit régóta kellene, takaríts nehogy már nekem kellene megmondani... "mennyi ember akar halhatatlanságot, és ugyanennyi ember nem tudja mit kezdjen magával egy esõs délután"

jézusom film, köny, rajzolás, egy jó játék a gépen, áthívni akárkit, kipróbálni egy új receptet, tartani egy olyan napot ahol csak magaddal foglalkozol : habfürdõ, relax, mondanám hogy körömlakkozás stb, de szerintem fiú vagy, na mindegy:D beszélgess egy régi ismerõssel, hívj fel valakit telefonon, javíts meg valamit amit régóta kellene, takaríts nehogy már nekem kellene megmondani... "mennyi ember akar halhatatlanságot, és ugyanennyi ember nem tudja mit kezdjen magával egy esõs délután"

Vidám vagyok ha megyek az utcán, vidám ha egyedül vagyok, de ha emberek vesznek körül előjönnek a gondjaim és borzasztóan negatív leszek sokszor főleg ha a szüleimmel kell lennem, mit tegyek?

annyira megszokottá vált ez az egész már hogy az vmi borzalmas sokszor idegesítenek, a barátaim(barátom inkább mivel csak 1 van), velük ez nincs aztán ha szar kedvem van, elkezdek gondolkodni a bajaimon, sajnos már régóta van pár betegségem amivel ugyan simán lehet iskolába járni, sok szar helyzetet tud okozni nekem:\...és ez annyira nyomaszto kb alig van olyan kaja amit ehetek, konkrétan nem is tudok mondani most semmit amitől egyáltalán nem érzek gubancot a gyomromba de mégis próbálom legalább a látszatát kelteni hogy jól vagyok, legalább is suliba, míg mikor hazaérek akkor vagoyk a legőszintébb és olyankor rámjön a rossz kedv, minden szar körülöttem érzés, a sikerek nem hoznak lázba, elfelejtődnek a bajom mellett nyilván emiatt suliba sem vagyok "normális" lelkiállapotba, sokszor vagyok hirtelen vidám majd hirtelen szar kedvű,nyomott.. nemértem hogy miért.csak lehangol mások nevetését hallgatni, mikor számomra nem is viccesek, főleg hogy a legtöbbször olyan dolgokról beszélnek amihez nekem semmi közöm :S:S annyira kib.....ott szar ez így 18f

Legjobb válasz: ha sokat vannak a közelembe a szüleim egy idõ után én is ideges leszek ilyenkor elmegyek a barátaimhoz

ha sokat vannak a közelembe a szüleim egy idõ után én is ideges leszek ilyenkor elmegyek a barátaimhoz

Nem tudok maszturbálni? A pasimmal minden jól megy, ha ő ujjaz, el tudok menni, de ha egyedül vagyok valahogy nem megy. És most két hétig egyedül leszek Ha ciki, ha nem lány létemre ölni tudnék egy orgazmusért, mit tegyek? Technikák? 19/L

Legjobb válasz: gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?

gyere el hozzám és megujjazlak am komolyan 1.lehet hogy le kéne állnod egy ideig a maszturbálással 2.gondolj bele hogy mi az ami más akkor lehet hogy ha meg tudod teremteni a körülményeket akkor sikerülni fog. mellesleg próbáltad már eszközzel?
talán ne próbáld meg heti 3* én mielõtt elõször voltam a barátnõmmel 2 hétig nem vertem ki és sokkal tovább bírtam és jobban élveztem mint késõbb mikor 1-2 napon belül
fék
jézusom, 2hétig nem bítod ki...? Nemár xd amúgy ha ki leszel éhezve, mégjobb lesz barátoddal
maszturbálj pornóra !
Fogdosd közbe a melled és ülj a tükör elé! ma ha csúnya vagy nem segít...
szúrnálak
A kérdező hozzászólása: 3* próbáltam az elmúlt héten és egyszer sem sikerült, a különbséget ha tudnám akkor nem kérdeznék
A kérdező hozzászólása: Hmmm... A fékbe kéne beleülnöm, vagy az kéne a szádra?
2 hétig ne csinálj semmit. Nehéz lesz, de amikor megjön a srác olyan orgazmusod lesz hogy a falig elspriccelsz :D

Ez normális? Úgy érzem mindenkinek alá vagyok rendelve, társaságban meg se tudok szólalni, vagy ha igen akkor hülyeségeket mondok. Nem szeretek emberek közé menni, de ha egyedül vagyok, akkor se jó. Mi ez?

Ez csak valami tinédzser probléma? Vagy más? Miel?tt tesóm "bepasizott", azel?tt mindent együtt csináltunk, nem részletezem, mert szerintem mindenki tudja mire gondolok. Egyszer?en fogalmazva össze voltunk n?ve. Aztán egyre kevesebbet foglalkozott velem és ez nagyon megviselt. Nincs sok barátom, mert még nekik sem merek teljesen megnyílni. Úgy éreztem, hogy egy senki vagyok, ha valaki megkérdezett, hogy mondjak véleményt pl. egy ruháról, akkor se volt semmi gondolatom. Apa nagyon félt és még 5 évesnek tart (légyszi ne írjátok, hogy beszélgessünk többet, mert az nem hatja meg egyáltalán...), szerintem ezért lettem ennyire visszahúzódó. Amikor párszor elmegyek barátn?immel sétálni, beszélgetni akkor apa miután hazaérek rögtön azzal vádol, hogy fiúzok és olyan valószer?tlen kérdéseket tesz fel amit?l megáll az agyam! Pedig egyáltalán nem vagyok, olyan r*banc fajta, én anyumékat mindig meghallgattam és odavoltam értük, úgy bálványoztam ?ket idáig, nem jártam még soha szórakozóhelyen, nem öltözködök úgy mint a mostani 16 évesek (nem nézek ki úgy mint egy k*rva), nincs rajtam 2kg smink, egyáltalán nem vagyok olyan mint a többiek. Lehet pont ezért nem találom meg senkivel a közös hangot? A velem egyid?sekkel nincs semmi témánk, a feln?ttekkel sokkal jobban el tudok beszélgetni mint másokkal (kivéve a szüleimet). Itthon szívesen takarítok, nekem ez nem fáradtság. De rájöttem arra, hogy ez nem az én világom, itt az a men?, ha valakinek legalább 3 pasija van, akiket naponta váltogat és már 12 évesen nemi életet élnek. Olyan helyen élünk, ahol mindenki ismer mindenkit, ezért nem merek elmenni a boltba se mert le vagyok írva azzal amit veszek, vagy ahogy öltözök. Megpróbáltam önállósulni, de ezzel csak azt értem el, hogy a család még jobban eltávolodott egymástól. N?vérem már alig jár haza, apa állandóan dolgozik (tipikus munka?rült, és haragszik amikor nem segítek neki), anyát egyáltalán nem érdekli mi van velem, mindig azt mondja, hogy ? tudja , hogy én milyen érett vagyok és sose fogok hülyeséget csinálni (ellentétben vele). Az iskola elég jól megy, csak az osztálytársaimmal vannak gondok (pontosabban inkább velem). Egy általános iskolás osztálytársammal együtt mentünk gimnáziumba, akit sose szerettem. Néha beszéltünk egymással de sohase mondtuk ki, hogy utáljuk egymást, de szerintem mindketten éreztük. 9.-be már rögtön leírt mindenkinek, hogy milyen csendes vagyok és jószív?, könnyen kihasználhatnak. És ez sajnos igaz, ha már valaki csak szépen is rámnéz, akkor nem tudok nem-et mondani neki. És érzem, hogy ezzel a tulajdonságommal vissza is élnek. Még a "legjobb barátn?im" is... Mondhatni eléggé elvesztettem a bizalmamat az emberekkel szemben. Inkább az állatokkal foglalkozom, nagyon szeretem tanítgatni a kutyusomat, ? a legjobb barátom. Tudom, hogy így nem lehet megoldani semmit, csak arra vagyok kíváncsi, hogy másokkal is fordult már el? ilyen? Vagy ez csak egy felt?nési viszketegség? 16/L U.i.: Ha valamit érthetetlenül fogalmaztam, nyugodtan kérdezzétek meg!

Legjobb válasz: Semmiképp ne akarj megváltozni. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy, és vállald be, hogy más vagy, mint a többiek. Nincs miért szégyenkezned!

Semmiképp ne akarj megváltozni. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy, és vállald be, hogy más vagy, mint a többiek. Nincs miért szégyenkezned!
Nem kell Neked pszichológus! Ne akarj megváltozni! Úristen pont egy ilyen lány kellene nekem!!! Még soha nem találtam egy ilyen lányt! Csak... nem tudom írhatok-e privát üzenetet? 23F
nekem is hasonló, úgyhogy nem vagy ezzel egyedül :S viszont tanácsot nem tudok adni sajnos mert én 22 évesen még mindig ilyen vagyok és nem javultam semmit szerintem látogass meg egy pszichológust és ha rám hallgatsz írd le egy lapra és add oda neki az elején amit mondani szeretnél neki mert ha olyan vagy mint én neki sem tudsz megnyílni rendesen
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Már gondolkoztam a pszichológuson, de attól tartok a szüleim nem engednének el. Ja, azt kihagytam, hogy (fõleg apa) azt szeretné kifelé mutatni, hogy mi vagyunk a mintacsalád. Amúgy köszi, hogy elolvastad:) , elég hosszú lett...
Mitha magamat latnam, de segiteni sajnos en sem tudok:( 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 15:02-es: szoktam sportolni (röpi, íjászat). De itt se tudok érvényesülni, az osztályba meg ha én is kérek valamit akkor egyszerûen úgy tesznek mintha nem hallanának, hiába kiabálok. Szerintem már tökéletes "utánfutó" lettem. De nem tudok megváltozni! Sehogy se jó...
Akkor sajnáld magadat hátha még depressziósabb leszel és keress kifogásokat.
A kérdező hozzászólása: Nem sajnálom magam, én ezt most komolyan mondom: mindent megteszek azért, hogy ne legyek ilyen. Nem a külsõmmel hanem a belsõmmel van valami gond. És az ilyen válaszoktól inkább kíméljetek meg!
elsõ vagyok menj el pszichogushoz, nem olyan vészes az a szüleidnek nem kell tudni róla ha nem akarod

Amióta kismama vagyok rettegek éjszaka, ha egyedül vagyok. Más is volt így? Mit lehet ellene tenni?

A férjem elég korán hajnal 4-kor megy el itthonról dolgozni, és én utána rettegek, amíg nem világosodik ki. Ülök/fekszek a sötétben, és fülelek. Már néha különböz? hangokat is hallok (mintha valaki nyitná az ajtót). Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Én 20 hetes kismama vagyok és az én párom mindig éjszaka dolgozik(taxis).Ami azt jelenti hogy elmegy kb.olyan este 8-9 körül és másnap délelõtt 9-10 között jön haza:( Eleinte nagyon rosszul viseltem de mostmár megszoktam és egyátalán nem félek.Mi megbeszéltük hogy ha valami gond akad itthon velem akkor csak csörgök neki és azonnal jön.(ha tud persze).Meg hát vannak szomszédok ha baj van szolok nekik.Nekem amugy is nehéz volt mert én régebben pánikbeteg voltam:(((De szerintem ilyenen ne idegeskedj nyugodt legyél és pihenj!

Én 20 hetes kismama vagyok és az én párom mindig éjszaka dolgozik(taxis).Ami azt jelenti hogy elmegy kb.olyan este 8-9 körül és másnap délelõtt 9-10 között jön haza:( Eleinte nagyon rosszul viseltem de mostmár megszoktam és egyátalán nem félek.Mi megbeszéltük hogy ha valami gond akad itthon velem akkor csak csörgök neki és azonnal jön.(ha tud persze).Meg hát vannak szomszédok ha baj van szolok nekik.Nekem amugy is nehéz volt mert én régebben pánikbeteg voltam:(((De szerintem ilyenen ne idegeskedj nyugodt legyél és pihenj!
vagy ha nagyon egyedül érzed magad és félsz, akkor tartsál valami kisállatot, aki melletted van: hörcsög vagy hullámos papagáj...beszélj hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már van egy kisfiam, lassan 2.5 éves lesz. Vele is ugyanígy voltam, aztán mikor hazajöttünk a kórházból, elmúlt. Úgy látszik én egy ilyen betojós kismama vagyok. A férjemtõl kaptam paprika sprét (az ágyam mellett van), de úgy látszik ez sem segít. Kertes házban lakunk a falu szélén. Van két pulink, de õk az udvaron vannak. Anyukám mindig azt mondja, hogy hajnal 4 kor már minden betörõ alszik, éjfél után járnak 2-3 óráig. Nyugodjak meg (könnyû ezt mondani). Nappal persze jókat mosolygok magamon (kínomban), hogy hogy lehetek ilyen béna.
Én nem rettegek, csak simán nem tudok aludni, ha nincs itthon a férjem éjjel. Pedig ez gyakran elõfordul, mivel 3 mûszakban dolgozok, tehát von olyan, hogy 4 éjszaka egyedül vagyok. Nem igazán tudok mit tanácsolni. Talán azt, hogy esetleg keljetek fel együtt, reggelizzetek, integess neki az ablakból, utána bújj vissza az ágyba egy jó könyvvel, vagy tegyél be valami jó filmet. Hátha elbóbiskolsz rajta. És még mielõtt valaki megkövezne a reggelizõs ötletemért: 21 hetes vagyok, még dolgozom. 6ra járok, 5kor megy a buszom, 4kor kelek reggelente. Mindig van idõm reggelizni, sõt, ha a férjem is délelõttös, akkor rendes reggeli van nálunk, pl. rántotta, bundás kenyér, virsli, tükörtojás, melegszendvics... stb. Van rá idõm, mert akarom, hogy legyen. És sokkal jobban indul így a nap.
Na én azóta vagyok igy mióta megszületett a lányom.A férjem ha éjszakás bele vagyok betegedve, áll(((((Jó lenne valami jó tanács nekem is, bocsi hogy nem tudtam értelmes választ adni.
A kis állat tartása jó ötlet, bár én akkor már kutyát javasolnék. Igenis, lakásba is. Vannak kis testû, de energikus kutyák. Nekem lakásban volt foxim. Igazi házõrzõ. Most családi házban lakunk, 21 hetes kismama vagyok, vizslánk van, és a tavasszal szerzünk mellé valami jó nagytestû házõrzõt is. Amúgy a lakás témához visszatérve, igazi gyakorlás lehet a babára egy kis kutya. Hisz legalább annyi figyelmet és törõdést igényel, plussz bármelyik kismamának jót tesz az a napi 4-5 séta amit egy ilyen kis állat igényel.
Nem vagy egyedül! Én is rettegek egyedül (reggel nem, de ha éjszakás, akkor igen). Sajnos nincs mit tenni, én legalábbis még nem jöttem rá a megoldásra. :( Nehezen alszom el, s akkor is csak úgy, ha szól a tv, vagy ha nem is konkrétan szól, fényt ad, és ez már elég! Kisállat témában csak azt tudom mondani, hogy a mi kutyánkat nem nagyon érdekli, ha nagyon fáradt, megy és lefekszik aludni, és reggelig húzza a lóbõrt!

Szoktál dúdolászni vagy énekelgetni zenét, ha egyedül vagy? Vagy esetleg ha van otthol valaki?

Legjobb válasz: ha vannak itt mások is akkor nem, csak ha egyedl vagyok.

ha vannak itt mások is akkor nem, csak ha egyedl vagyok.
Ha egyedül vagyok, akkor igen, sokszor megragad a fejemben egy-egy zene :)
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Én már sokszor észre se veszem, annyira rászoktam, utána meg csak néznek a többiek :D
én általában mindig hallgatok valami zenét és azt mindig énekelem is...és néha van amikor az utcán is rádöbbenek h énekelgetek aztán persze gyorsan leállok de akkor is furi:D
Én még a buszon is.
18:16 vagyok:) jah és persze otthon mindig akkor is ha otthon van az egész család:D megszerintem nem ciki:D na jó azért ne nagy tömegbeXD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!