Találatok a következő kifejezésre: Ha egy tetszik egy csaj (273 db)

Fiúk ha nektek tetszik egy csaj ( de tényleg) akkor? (bővebben lent)

pedzegetnétek neki,hogy mutassa meg a mellét?:D

Legjobb válasz: Ha ezen gondolkozol,akkor te nem szereted,csak azt akarod" mármint,te nem szereted csak menõ akarsz lenni:húúú de *** vagyok van egy csajom:'| Errõl beszélek'^^' ------|---- ------____

Ha ezen gondolkozol, akkor te nem szereted, csak azt akarod" mármint, te nem szereted csak menõ akarsz lenni:húúú de *** vagyok van egy csajom:'| Errõl beszélek'^^' ------|---- ------____
Nos ha perverz alak lennek akkor talan de nem vagyok az igyhat ha o meg akarja mutatni akkor allok elebe de en nem kerek ilyet tole soha ..... lehet masok igen de en nem .....
Egyetértek a második válaszolóval. És az elsõvel is. Ha meg akarja mutatni, mutassa, de kérni sosem kérnék tõle olyat amit nem szeretne, ha tényleg fontos nekem. De te valószínûleg nem szereted, csak meg akarod b*szni. Gratulálok!
ha tetszene akkor valószínüleg jobban meg akarnám ismerni és ha még mindig tetszik akkor a lehetõ legközelebb kerülni hozzá. ez egy folyamat, idõbe telik, én nem pedzegetném, hogy mutassa meg a mellét, mert jobb esetben elõveszi magától, ha olyan a helyzet :)
egyetértek a harmadik válaszolóval, aki egyetért az elsõ kettõvel :)

Srácok, ha nem tetszik egy csaj, attól még szoktatok neki írni?

Legjobb válasz: Nem, nõvel csak akkor beszélek, ha meg akarom dugni! Máskülönben nem érdemli meg, hogy hozzá szóljak! Baromság, te csak olyan fiúval beszélsz, aki tetszik?

Nem, nõvel csak akkor beszélek, ha meg akarom dugni! Máskülönben nem érdemli meg, hogy hozzá szóljak! Baromság, te csak olyan fiúval beszélsz, aki tetszik?
Én azért hogy szükebb napokra is jusson valami. érted mirõl beszélek :)
Valamilyen szinten tetszenie kell ahhoz, hogy érdekeljen, hogy mi van vele.
A kérdező hozzászólása: nem, de mennyire szoktatok hülyíteni csajokat?
mennyire? attol függ mi a cél? ha cumira kell akkor elhietetem hogy milyen menõ aranyos megértõ stb.
Én szoktam lányokkal is beszélni, de ez még nem jelenti, hogy akarok is valamit. Nyilván ha olyanokat ír neked, az már más tészta.
most csaj tetszik vagy fiú? ezt nem értem:)
ja bocsi értem már xD hát kerek perec mondd meg a csajnak h bejön neked eléggé:D
Menj be neki és kész.
A kérdező hozzászólása: msnen beszélgetünk már pár napja, dehát ha most odamegyyek, és 2en elkezdünk beszélgetni, sztem nemsokra jutnánk, mert nemigazán ismerjük még egymást, és nemlenne téma:D
A kérdező hozzászólása: az meg kicsit untató szöveg hogy hányórád lesz, milyen órád, blabla
Hát sztem szemezgess vele meg kedvesen piszkálgazsd ha viszonozza akkor mond neki hogy a barátságnál vagy mittomén minél többet akarsz


Fiúk! Ha egy látásból ismert csaj ír nektem myvipen egy körlevelet, hogy új msnje van, aki akarja, vegye fel, akkor felvennétek (ha tetszik a csaj)?

úgy értem, ha myvipen az ismer?sei között vagy, és úgy ír küld neked is egy körlevelet (amit minden ismije megkap

Legjobb válasz: K. unalmas ez az msn/vip/iwiw. Ha tetszik valaki, akkor élõben kommunikálj vele. Ez nem gépi téma. Amúgy meg értelmetlen a kérdésed vagy legalábbis egy kutató kell hozzá, hogy megfejtse.

K. unalmas ez az msn/vip/iwiw. Ha tetszik valaki, akkor élõben kommunikálj vele. Ez nem gépi téma. Amúgy meg értelmetlen a kérdésed vagy legalábbis egy kutató kell hozzá, hogy megfejtse.
Nekem az msn-em már így is tele van a sok olyannak, akikkel nem is akarok beszélni, csak rámír, hogy szia mizu... Nem kell több, szóval én nem... 20/F
szia ha teccik és nincs barátja akkor felvenném leszami lesz bár már nekem is elegem van az msnbõl :/ 20é fiu
A kérdező hozzászólása: Sajnos én csak neten tudok kapcsolatot teremteni vele, mert élõben már nem találkozunk... :(:(

Tetszik egy csaj, akinek írtam is, de elsőre nem írt vissza. Viszont van egy húga, akit ismerek bár, de csak egyszer találkoztunk, s az is több mint fél éve volt. Szerintetek jó ötlet, ha hozzá fordulok segítségért?

Legjobb válasz: Ha valoban tetszik elöször is ne hivd csajnak ennyit ö is megérdemel,másodszor meg szerintem probáld elhivni,találkozz vele,aztán a többit ugyis látod, azt meg nem tudom a húgátol milyen segítségre számitasz, ugyhogy öt inkább hagyd ki:)

Ha valoban tetszik elöször is ne hivd csajnak ennyit ö is megérdemel, másodszor meg szerintem probáld elhivni, találkozz vele, aztán a többit ugyis látod, azt meg nem tudom a húgátol milyen segítségre számitasz, ugyhogy öt inkább hagyd ki:)
Egy testvérhez fordulni segítségért nem a legjobb dolog. Egyrészt mert lehet, hogy elárulja a szándékaidat, és lehet, hogy így többet árt mint segít. Bár, ha úgy gondolod, hogy megbízhatsz benne, akkor nem félj tanácsot kérni, pl. hogy miket szeret, kedvenc filmjei stb. így ha elmentek valahova lesz témád, amirõl beszélgethetsz vele:) Üdv, Wiskas

Fiúk! Ha tetszik egy csaj, akkor leszólítjátok? Mitől függ ez? Milyen helyzetekben (és hol) szoktatok leszólítani csajokat? Mennyire számít, hogy épp kivel van az a csaj?

Például meglátsz egy neked tetsz? csajt a padon ülve, miközben kutyát sétáltatsz, vagy bicózgatsz. Leszólítod? Vagy csak megnézed és mész tovább?

Legjobb válasz: A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)

A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)
Nem szólítom meg, mert úgy is azt fogja hinn, hogy össze akarok jönni vele vagy dugni ls megpróbál lerázni. Valljuk be melyik nõ szereti ha ismeretlen fickók letámadják az utcán mindféle ostoba butasággal.
Hát ha egyedül van a csaj, akkor inkább szólítom le, mintha a barátnõivel lenne :D Csak úgy nem szólítom le, hogy mondjuk ül a padon én meg tekerek ezerrel biciklivel aztán fogom magam és leugrok a jó csajnál :) De ha mondjuk kettesben vagyunk egy buszmegállóban, akkor már esélyesebb...
hát tuti hogy csak akkor szólitanám le, hogyha egyedül lenne, de igazából pont úgy van ahogy mondod, haverral bringázunk, megnézzük, aztán megyünk tovább :D 16/F
A kérdező hozzászólása: Értem.:) SZóval akkor nem nagy esély van rá, hogyha kiülök a padra az 5éves unokahugommal, hogy leszólít egy srác csak úgy.:D 2.kommentezõ! Szerintem minden csajnak jól esik, ha egy ismeretlen srác megnézi az utcán, aztán leszólítja...bárhogy is néz ki az a srác. És az miért baj, ha azt hiszi (tudja), hogy össze akar jönni vele a srác? Ha bejön neki, akkor nem fogja lerázni. Ha nem jön be neki, akkor sem biztos... a legtöbben szeretnek ismerkedni, és új barátokat szerezni.:)
Hát az esetek 95%-ában csak megnézem, és megyek tovább. Ha valamiért nagyon bejön a csaj, vagy csak megfog benne valami, akkor elõször is megpróbálom elérni hogy észrevegyen, felfigyeljen rám. Akkor kis szemezés, rámosolygok, ha visszamosolyog, akkor odamegyek és elkezdek dumálni valami tök semleges témáról, közben mondok neki egy-két bókot, de azért nem nyomulósan. Így pár percig dumálunk, aztán ha érzem h nem akar lekoptatni meg nem érzi feszélyezve magát, akkor megkérdem h nincs-e kedve beülni vhova vagy vmi. Azt vettem észre, hogy nem szabad túl sokáig kerülgetni a forró kását, az õszinteség a legjobb, persze a kötelezõ köröket le kell futni :) Amúgy nekem azért könnyebb, mert egy olyan helyen lakok, ahova nyáron rengeteg turista jön, a helyieket ismerjük, a turista csajokkal meg nem bukhat az ember nagyot, úgy sem látjuk többet egymást (meg úgy vettem észre, a csajok is bátrabbak, ha nem otthon vannak, hanem idegen helyen :) Meg így rögtön adódik is a egy téma, hogy honnan jöttél, pláne ha külföldi :) És amúgy is ott van egy csomó hely a parton, ahova be lehet ülni, nem kell messze menni. Egyébként két verzió a legjobb: 1. Ha egyedül van, és én is vagy 2. Ha barátnõkkel van, én meg haverokkal. Ha simán õ barátnõkkel van, én meg egyedül, akkor nem megyek oda, nem csinálok hülyét magamból :) 16/F Jó hosszú lett, de azért remélem hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hosszú választ!:) És mi van, ha egy haveroddal vagy, és a csaj meg egyedül?:D
Hát haverokkal is néha (nagyon néha) oda szoktunk úgy menni, de akkor meg a csajnak kényelmetlen, és gyorsan lekoptat minket általában, vagy összeszedi pár barátnõjét, hogy ne legyen egyedül. Olyan nem szokott lenni sokáig, hogy egyedül van a csaj, mi meg többen.
A kérdező hozzászólása: Éértem. Köszi:)
Mire alapozod, hogy tényleg nem tetszel neki?
Honnan veszed hogy nem tetszel neki?
Ha le akar vele feküdni, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Most ez a viselkedes csak azt jelentheti, hogy csak le akar fektetni? Semmi esely ra, hogy tenyleg tetszem neki?

Ha diszkóban táncolok egy csajjal, látom, h. tetszek neki, stb. mi a következő lépés?

Csók, ölelés, fogdosás, ujjazás mi legyen a sorrend?

Legjobb válasz: Öcsém sok mindent csináltam már csajokkal, van pár sikersztorim. Az, hogy felszedsz egy csajt, táncolsz vele és ott a tánctéren megujjazod, az awesomeness...

Öcsém sok mindent csináltam már csajokkal, van pár sikersztorim. Az, hogy felszedsz egy csajt, táncolsz vele és ott a tánctéren megujjazod, az awesomeness...
A kérdező hozzászólása: szerintem is az XD, máshol olvastam, szóval akkor ne ujjazzam? XD, de tényleg amúgy mi a 2. lépés?
nagy kuräkkal lehet csinálni, aki csak kicsit azt viheted ki a kocsival megkefélni, aki normális az csók tapi smár meg ilyenek.
ölelés..csók..elsõ bulin szerintem ennyi elég, nem ?:D telszám csere meg ilyesmi...utánna a többi. felénk így megy :O:D
Valamelyik kérdésbõl az derül ki, hogy meg kell kérdezned, hogy fent van-e fészbukon.
Na akkor ha facebook profilomrol kerdeznel nalam nem lenne sok eselyed, mivel nincs ott profilom..:) Amugy szerintem, ha mar tancoltok es jol elvagytok, jonni fog az magatol, hogy mit kell tenni nem kell megtervezni.
Következõ lépés? Jobbra kettõ? balra egy, és csácsácsá !
szerintem csók mehet és utána megkérdezed a nevét vagy telefonszámát... de ha a neve megvan akkor már fészbúkon lehet továbbmenni. Nekem is volt olyan, hogy smároltam a csajjal és odaadtam neki a telómat, hogy vegye fel magát fészbúkon, mert olyan részeg voltam, hogy elfelejtettem vna a nevét én meg nem tudtam volna beírni a nevét...:D ilyen is volt:D
Szerintem ölelés és kis tapi belefér és ha tényleg tetszel neki, akkor csók - legalábbis én(19/L) most ennyit engedtem a srácnak, aki nagyon tetszett, hazakísért és telefonszámot cseréltünk, most itt tartunk szerintem merj kezdeményezni, ha nem tetszik neki amit csinálsz úgyis szól érte :)

Ha tetszek egy csajnak (15-16 korosztály) lehet belőle valami?

Szóval úgy hallottam egy régi oszt.társamtól (egy suliba járunk csak másik osztály) szal úgy hallotam hogy tetszek a haverom osztálytársának(csaj)! Nem tudom ki lehet az (de az osztályt ismerem úgy látásból)

Legjobb válasz: Szia! Csak annyit mondok, hogy tud meg ki az, és derísd ki! Ha rájössz akkor tök jó lesz, kérdesõzködj akitõl csak tudsz :) Ez már csak rajtad és a csajon múlik... Vagy ha netán tudod az msn címûket a csajoknak vedd fel mindet és beszélgess velük :D bizti örülnek majd neki!!!! :D:D

Szia! Csak annyit mondok, hogy tud meg ki az, és derísd ki! Ha rájössz akkor tök jó lesz, kérdesõzködj akitõl csak tudsz :) Ez már csak rajtad és a csajon múlik... Vagy ha netán tudod az msn címûket a csajoknak vedd fel mindet és beszélgess velük :D bizti örülnek majd neki!!!! :D:D
A kérdező hozzászólása: 16/F vagyok
Szia!! Szerintem persze lehet, de ne a barátod által gyertek össze.....!!! Ezt fogadd meg!! Mondjuk kedveskedj neki egy illatgyertyával vagy valami ilyen lányos dologgal, mondjuk az izlésétõl függ, és ha van bátorságod, akkor add oda neki, és kezdeményezz Te!!! mert ha a csajszi is elfogadja, akkor a Te önbizalmad is nõl, és a csajszinak is jó lesz, ha te kezdeményezel. Ha van valami akkor írj!! Üdv. Edina
A kérdező hozzászólása: az a helyzet hogy a haverom csak szólt hogy tetszek az eggyik osztálytársának (az osztályát ismerem (régi osztályom + 1-2 "újjonc" ) de látásból ismerek mindenkit) de rejtély hogy meik csajnak tetszek!

Fiúk! Ha tetszik egy csaj nektek akkor írtok ti a csajnak mindennap, vagy elvárjátok h a csaj is írjon?

Legjobb válasz: Elvárni semmit nem várok el, s nem is kell nagyon nyomakodni. Ha nagyon egyoldalú a kommunikáció iránya, akkor esetleg érdemes lekopni. Persze ez sem biztos, mert a sperma megversenyeztetésébe az is szempont lehet, ki mennyire kitartó.

Elvárni semmit nem várok el, s nem is kell nagyon nyomakodni. Ha nagyon egyoldalú a kommunikáció iránya, akkor esetleg érdemes lekopni. Persze ez sem biztos, mert a sperma megversenyeztetésébe az is szempont lehet, ki mennyire kitartó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!