Találatok a következő kifejezésre: Ha egy tetszik egy (2637 db)

Ha neked tetszik egy fiú és a barátnődnek is (de a barátnőd csak párhónapja ismered). Akkor járnál azzal a fiúval?

Legjobb válasz: Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnõimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is errõl, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak õ tetszik? Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnõmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam õket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnõmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettõl függetlenül elmondtam neki, hogy tõlem tudja meg, és ne mástól.

Ha csak tetszik neki, akkor igen. Barátnõimmel, akiket régebb óta ismerek, mint pár hónap, közösen szoktuk nézni a pasikat, és gyakran egybeesik az ízlésünk. Beszélgettünk is errõl, nehogy bárkinek bármi rosszul essen, de mindenki azon az állásponton volt, hogy mért állna a másik útjába, ha a srácnak õ tetszik? Még nagyon régen, gimi elején volt egy olyan eset, hogy egy társaságba jártam egy akkori bnõmmel, és neki megtetszett az a srác, aki nekem is nagyon tetszett, viszont én nem mertem elmondani, hogy nekem is tetszik, inkább összehoztam õket. Pár hét múlva szétmentek, mivel a srác nem szerette, és nem is tudta megszerezni. Utána továbbra is kerülgettük egymást a sráccal, kb másfél évig, míg végül összejöttünk, bár tény és való, hogy azzal a bnõmmel addigra már nem különösebben tartottuk a kapcsolatot, és a társaságba se járt már le, de ettõl függetlenül elmondtam neki, hogy tõlem tudja meg, és ne mástól.
A pasinak viszont csak az egyikõtök fog tetszeni igazán! És amelyikõtökkel nem jön össze az nyilván kicsit sértõsött lesz, de ez benne van a pakliban de egy idõ után ugy is megnyugszik az a fél amelyikõtöket NEM válassza. Ez soxor van így... Itt az a lényeg, hogy te légy boldog! És ha ugy érzed, hogy számodra az a pasi jelentené a boldogságot, akkor gyere össze vele! Ha a barátnõd igazi barát akkor nem fog emiatt összeveszni veled!
én megvárnám, h a pasi kezdeményezzen nálam. ha ez megtörtént, megmondanám a barátnõmnek, és megkérdezném, h zavarná-e a dolog? ezzel eldõlt. ha viszont a srác nem kezdeményez, és te/ti csak ábrándozol róla, akkor ne tedd tönkre a rivalizálással a barátnõddel lévõ kapcsolatod.
Engedd el
Reggel egyél valamit, menj be az iskolába, figyelj az órákon, barátkozz, haverkodj a barátnõiddel meg a többiekkel. Aztán ebédelj valamit és délután, ha pihentél tanulj, aztán sportolj valamit. Este is egyél, fürödj meg és mosd meg a fogad, nézd meg mi van a tv-ben és feküdj le aludni. Szerintem.
Nem tudom mit csináljál ugyanis nekem is ugyanez a bajom !! :/
Hát igazából nem tudsz mit tenni és nem is kéne szerintem de azt csinálsz amit akarsz:)

Mit tesztek ha nagyon tetszik egy fiú, de úgy gondoljátok, hogy neki nem tetszetek? 18 körüli lányok véleménye érdekelne.

Kicsit konkrétabban: már évek óta tetszik egy fiú, az exem egyik haverja, de nincsenek nagyon jóban. Most szakítottunk és szívesen randiznék a fiúval, de szerintem én egyáltalán nem tetszem neki. Jóban vagyunk, ha a buszon épp összefutunk dumálunk is de semmi. Egyénként ? még 1 évvel fiatalann is nálam és ráadásul eddig még nem volt szinte rendes kacsolata egyik lány se felel meg neki. Fölöslegesen szomorítanám magam ha én hívnám randira? (am ne értéstek félre, nem az a szívtipró bájgúnár, én meg nem vagyok kifejezetten csúnya vagy elkeseredett... de vonz és nagyon kíváncsi avgyok h milyen lenne vele:D)

Legjobb válasz: Szerintem megéri kideríteni a dolgot. Nekem is tetszik/tetszett egy srác régóta, és egyszer gondoltam, egy életem egy halálom, kiderítem, hogy mit gondol rólam. Hát nagyjából semmit, sajnos, kiderült, hogy egyszerûen nem jövök be neki (amúgy ennek a fiúnak se volt még rendes kapcsolata), szóval ki lettem kosarazva. Így legalább tudom, mi a helyzet, nem bántam meg, bár kicsit sajnálom, hogy nem lett semmi. A pillanat hevében ugyanis megcsókoltam, õ meglepetésében visszacsókolt, és túl jó volt ahhoz, h ne legyen több ilyen:) de sajnos így jártam. Szóval szerintem derítsd ki, hogy lehetne-e valami! 18/L

Szerintem megéri kideríteni a dolgot. Nekem is tetszik/tetszett egy srác régóta, és egyszer gondoltam, egy életem egy halálom, kiderítem, hogy mit gondol rólam. Hát nagyjából semmit, sajnos, kiderült, hogy egyszerûen nem jövök be neki (amúgy ennek a fiúnak se volt még rendes kapcsolata), szóval ki lettem kosarazva. Így legalább tudom, mi a helyzet, nem bántam meg, bár kicsit sajnálom, hogy nem lett semmi. A pillanat hevében ugyanis megcsókoltam, õ meglepetésében visszacsókolt, és túl jó volt ahhoz, h ne legyen több ilyen:) de sajnos így jártam. Szóval szerintem derítsd ki, hogy lehetne-e valami! 18/L
szija.:) én is ugyanebben a dillemába voltam 1-2 éve. nagyon bejött egy pasi, akit már elég régóta ismertem, de úgy gondoltam, hogy nem lehet belõle semmi. õ is 1 évvel fiatalabb nálam. hozzáteszem nagyon jó pasi:D nagyon sok lány odavolt érte.. és õ nem is volt ellenükre. hát én azért megpróbáltam. együtt voltunk 1 évet amíg el nem rontottam a dolgokat..:/ a lényeg, hogy teljesen megváltoztattam, pozitív irányba.. mostmár tudja, hogy mi az a komoly kapcsolat:) amit nekem köszönhet, és meg is köszöni elég sokszor. azóta is jóba vagyunk, de már csak barátilag. Na ezzel csak azt akartam, hogy szerintem próbáld meg!!:) Sok sikert neked! majd írd, hogy döntöttél és hogy sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást.:) Az a baj h eléggé szégyellõs vagyok. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy becsöngetek hozzá és elhívom vagy ilyesmi. Hogyan kéne csinálnom?
mondjuk msnre ha felvennéd?ott ha beszélgettek többet akkor megtudnád hogy mit is gondol.vagy ez a rész már megvolt?:D
A kérdező hozzászólása: Sosincs fent.:(
Szervezzetek vmi közös programot, ahol õ is, meg te is ott vagytok. Lehet az strand, házibuli, közös kirándulás, ahol könnyebben szóba elegyedhetsz vele, és mégsem olyan feltûnõ, hogy azért hívod, mert...:)


Ha egy lány egy fiútól meg kérdezi hogy tetszik-e neki akkor a fiú ettõl megriad? És ha tetszik neki akkor lemeri neki válaszba írni?

Legjobb válasz: Írni biztos lemeri írni, élõben már bizonytalanabb a dolog, meg a válasza, hogy az valós.

Írni biztos lemeri írni, élõben már bizonytalanabb a dolog, meg a válasza, hogy az valós.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Srácok, ha nem tetszik egy csaj, attól még szoktatok neki írni?

Legjobb válasz: Nem, nõvel csak akkor beszélek, ha meg akarom dugni! Máskülönben nem érdemli meg, hogy hozzá szóljak! Baromság, te csak olyan fiúval beszélsz, aki tetszik?

Nem, nõvel csak akkor beszélek, ha meg akarom dugni! Máskülönben nem érdemli meg, hogy hozzá szóljak! Baromság, te csak olyan fiúval beszélsz, aki tetszik?
Én azért hogy szükebb napokra is jusson valami. érted mirõl beszélek :)
Valamilyen szinten tetszenie kell ahhoz, hogy érdekeljen, hogy mi van vele.
A kérdező hozzászólása: nem, de mennyire szoktatok hülyíteni csajokat?
mennyire? attol függ mi a cél? ha cumira kell akkor elhietetem hogy milyen menõ aranyos megértõ stb.
Én szoktam lányokkal is beszélni, de ez még nem jelenti, hogy akarok is valamit. Nyilván ha olyanokat ír neked, az már más tészta.
oda mész, és beszélsz vele.nem nagy ügy
késsel.
Egymás elé tenném a lábam és úgy egyre közelebb jutok hozzá.Amúgy meg kinyitod a szád és megkérdezed hogy hivják...elhivod valahova suli után és ennyi

16-17 éves FIÚK! Ha nektek tetszik egy lány / szerelmesek vagytok belé azt hogyan fejezitek - mutatjátok ki?

Néha - néha rá pillantotok amikor úgymondd ő " nem veszi észre " Ha megjelenik felfigyelsz rá ?

Legjobb válasz: általában ha valaki tetszik, akkor sokat "bámulom" :D 18f

Én pl rengeteget beszélgettem a kiszemeltemmel :) Tök mindegy milyen idiótaság a téma, ha már beszéltek az jóó.. Namármost gondolom te lány vagy.. egy jó tanács: Bármit is gondolsz egy témáról e azt válaszold hogy "nemtom".. egy idõ után elég fárasztó lehet az akinek mindenre van 1 szavas válasza, nincs véleménye semmirõl.. 16/F
általában ha valaki tetszik, akkor sokat "bámulom" :D 18f
igen! sok szemkontakt ;) az a nyerõ. Meg nagyon sokat beszélek vele. Van egy csaj akiben kezdek beleszeretni :P és ha már nincs mellettem akkor az már fáj :)
Nem vagyok fiú, de azért írok..hátha segítek. Szóval szemkontaktus, bókolj neki, hívd el valahova, sokat beszélgess vele.. de ha elhívod és nem megy.. akkor tutti nincs esélyes nála
Hát elõször is odamegyek hozzá, elõkapom s azt mondom neki, hogy itt a dákóm cuppanj rá
Sokat nézem Már kb. 1, 5 éve tetszik nekem egy lány, de még azóta se mentem oda hozzá. LOL
A kérdező hozzászólása: Budapesten :)
Amit leírtál azt mindig csinálom, ha valaki tetszik :D Amúgy puszta kíváncsiságból kérdem, de hol laksz? xD 16/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Az a helyzet hogy , én nem merek kezdeményezni :/ Még rámosolyogni se sikerül ...
ez mindenkinél másképp van..
Kb. mindig õt nézem. Még órán is, de akkor azért nem annyira. És az olyan jó mikor a tekintetünk találkozik. Ilyenkor nézzük egymást, de általában elfordulok, mert valahogy nem bírom ki hogy ne röhögjem el magam.
A kérdező hozzászólása: tudom tudom de , azért kíváncsi vagyok :)
én ráugrottam.

Fiúk! Ha nektek tetszik egy lány, akkor hogyan udvaroltok neki, mik annak a jelei, hogy nem közömbös számotokra?

Legjobb válasz: "Kár hogy nincs esélyem nálad. Ilyen jó nõnek tuti hogy nem tetszem. Igaz? " No ez az amit ne! Ne adj a szájába negatív kijelentéseket. Ha ilyen kijelentéseket teszel, akkor nem csak magaddal hiteted el, hogy nincs esélyed, hanem vele is.

"Kár hogy nincs esélyem nálad. Ilyen jó nõnek tuti hogy nem tetszem. Igaz? " No ez az amit ne! Ne adj a szájába negatív kijelentéseket. Ha ilyen kijelentéseket teszel, akkor nem csak magaddal hiteted el, hogy nincs esélyed, hanem vele is.
hát bókolgatsz, pl: Képzeld, szembejött velem ma egy gyönyörû istennõ. Nagyon tetszett. És tudod ki volt az? Te :) Nahát, milyen vékony derekad van. Szokták te enni? :) Hja, nem azért kérdezem, csak olyan jól nézel ki. Nagyon jól áll rajtad ez a farmer. Hú nagyon szexi. Nagyon jó alakod van benne. Kár hogy nincs esélyem nálad. Ilyen jó nõnek tuti hogy nem tetszem. Igaz? Tetszik a mosolyod, és jó a frizurád is. Imádom a barna hosszú hajat, és neked nagyon jól áll. Az az igazság, hogy egy bombázó ül mellettem. Annyira tetszik, de nem tudom mit csináljak. Vajon én is tetszem neki? :( Hogy milyen bombázó? Hát te. Nagyon szép lány vagy.
annyi ilyen kérdés volt már, keress vissza
Hat.... Magambol kiindulva (F/17) ne igazan szamits jelre... Baratnom is mondja hogy egyaltalan nem tudott rajtam kiigazodni.. Szoval vannak Ilyen bunko fiuk =P alapbol kedves voltam hozza (Mint mindenkihez =D) es tobbiek mind kerdeztek hogy Most [email protected] van ..=D vannak egyszeruen fiuk Amik megtehetik hogy megvarjak mig à Lamy kozeledik. Tudom hogy bunkosag meg à fiunak kene kozeledni, Blabla. Akkorse, sajnalom, es ha Pont ilyen fiu akkor kezdemenyez =]
jó a csöcsöd kõ kóla? ozt boré szopol e?

Mit csináljak, ha nagyon tetszik egy fiú, de a legjobb barátnõm mindig velem van és általában a fiú is, de a fiúnak jobban tetszik õ, mint én?

Legjobb válasz: A legjobb barátok mindent meg tudnak beszélni egymással. Kérj tanácsot a barátnõdtõl.. Õ jobban átlátja a helyzetet, mint a gyk olvasói-írói.:)

A legjobb barátok mindent meg tudnak beszélni egymással. Kérj tanácsot a barátnõdtõl.. Õ jobban átlátja a helyzetet, mint a gyk olvasói-írói.:)
A kérdező hozzászólása: igazad van :)

Ha nekem tetszik egy fiú, miből vagy hogyan tudom "kideríteni" hogy én is tetszem-e neki?

Legjobb válasz: egyszerûen.. Megkérdezed tõle hogy, hogy ityeg a fityeg?: D

egyszerûen.. Megkérdezed tõle hogy, hogy ityeg a fityeg?: D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!