Találatok a következő kifejezésre: Ha egy tesz negatív lett, de (3 db)

Ha egy terhességi tesz negatív lett, de van terhesség, csak még korai, akkor később ugyanaz a teszt lehet pozitív?

Legjobb válasz: Egy tesztet csak egyszer használj!!!Nem véletlen van ráírva hogy 1*használatos!Nem egy drága dolog érdemes rá áldozni,fõleg ha biztosra akarsz menni.Másodszorra nem hiszem hogy bármit is kimutana ugyan az a teszt.

Egy tesztet csak egyszer használj!!!Nem véletlen van ráírva hogy 1*használatos!Nem egy drága dolog érdemes rá áldozni, fõleg ha biztosra akarsz menni.Másodszorra nem hiszem hogy bármit is kimutana ugyan az a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ, van itthon több tesztem is, csak érdekességképpen kérdeztem, hogy estleg történt-e már hasonló valakivel.
persze csinálj új tesztet nyugodtan ugyezzel a típussal.nekem egy hét telt el a neg. és a poz. teszt között. 20hetes kismama sok sikert

Soha nem kesett meg, most eloszor de mar egy hetet, ha harom teszt negativ lett, mi lehet megis?

38 eves

Legjobb válasz: Remelem nem,semmi erre utalo jel nincs ezen kivul,olvastam rola.Megyek a dokihoz minnel elobb.Koszi a valaszt.

A kérdező hozzászólása: Remelem nem, semmi erre utalo jel nincs ezen kivul, olvastam rola.Megyek a dokihoz minnel elobb.Koszi a valaszt.
Attól még lehetsz terhes. Élõ példa a húgom. De õ még menstruált is, és több teszt negatív lett, végül a 12. héten lett pozitív. Esetleg korai menopauza?
Nem tudom az elõzõ válaszoló húga mit csinált, de nekem azt mondta a nõdoki, hogy a teszt nem hazudik. Elég egyet venni, ha a használati utasításnak megfelelõen használod, akkor nem téved (kivéve a lombikbaba, de az más tészta). Úgy hallottam a ciszta okozhat ilyen tünetet. De nem érdemes találgatni, mindenképpen orvoshoz kellene menned.

Ha egy hete késik a menstruációm, de a teszt negatív lett mennyi esélyem van rá, hogy mégis terhes vagyok?

Az utolsó menstruációm május 2.-án jött meg, már egy hete késik. Április 30.-án volt az aktus, védekeztünk óvszerrel, de enyhén ittas állapotban voltunk, ejakuláció nem történt. Még egyetemista vagyok, nem szeretnék babát. Egy hete feláztam, antibiotikumot kaptam rá, az orvos a petefészek gyulladást se zárta ki (sürgõsségin voltam). Vizsgaidõszakom van, leghamarabb jövõhéten tudok elmenni orvoshoz. Ma reggel ( az aktus után 6 héttel) x epil-el teszteltem, erõs negatívat. Tüneteim nincsenek, csak a hátam fáj kicsit. Mennyi esélyem van rá, hogy esetleg mégis becsúszott a baba? Teszteljek néhány nap múlva megint? Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de aggódok.

Legjobb válasz: Január, február, március, április, május. Áprilisban szexeltén. Májusban menstruáltál --> nem vagy terhes Valószínûleg a felfázásod kavart be, nem hiszem, hogy bababaj lenne, de ha nagyon félsz, akkor csinálj még tesztet, de ismétlem, szerintem nem vagy az.

Január, február, március, április, május. Áprilisban szexeltén. Májusban menstruáltál --> nem vagy terhes Valószínûleg a felfázásod kavart be, nem hiszem, hogy bababaj lenne, de ha nagyon félsz, akkor csinálj még tesztet, de ismétlem, szerintem nem vagy az.
vizsgaidõszak miatt izgulsz és még fel is fáztál, valószínûleg csak ezért nem jött meg tuti nem vagy terhes, hiszen védekeztetek és a teszt is negatív lett
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) azért aggódok, mert mindig pontosan jön meg, ha stresszes idõszakom van akkor is max korábban, de még sose késett. Az aktusra rá három nappal jött meg, de az nem jelent semmit, a beágyazódás tovább tart. Én meg attól félek, hogy lecsúszott a gumi, elszakadt vagy valami, sajnos nem nagyon figyeltem rá. De örök életre megtanultam a leckét.
csinálj még 1 tesztet biztos ami biztos :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat :) csináltam egyet ma is, de ez is negatív lett. A héten elmegyek dokihoz, biztos, ami biztos, mert még mindig nem jött meg. :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!