Találatok a következő kifejezésre: Ha egy tabletta után semmi (2 db)

Ha egy levél tabletta után semmi mellékhatás nem jelentkezett, akkor bevált ez a fajta, vagy ez még nem biztos?

Se mellfeszülést, se hányingert, se ingerültséget, se libidócsökkenést, se pecsétel? vérzést nem tapasztaltam. Tulajdonképpen semmit nem érzek, minden ugyanolyan, mint miel?tt elkezdtem szedni.

Legjobb válasz: Még a 2.-3. levél után is jelentkezhetnek mellékhatások, de ha az elsõ levél után nem jelentkezett mellékhatás az egy bíztató elõjel.

Még a 2.-3. levél után is jelentkezhetnek mellékhatások, de ha az elsõ levél után nem jelentkezett mellékhatás az egy bíztató elõjel.
szerintem nincs miért aggódnod. :)
a tabletta csak 80-90%-os hatásfokú.
A kérdező hozzászólása: na de a gyógyszert tegnap vettem be délelõtt 11kor...
egyébként kölyökpezsgõ, vagy mentes sör
szerintem ne igyál gyógyszerre... :S "És erre a tablettára lehet alkoholt inni?" legjobb tudomásom szerint egy gyógyszerre sem kéne inni... "baleset" XD "szép szó a leendõ gyerekedre" XD
A kérdező hozzászólása: Igen, a terhességre értettem, hogy baj!!Ugyanis még csak most vagyok 18 éves és szerintem nem ez a kellõ pillanat egy gyerekre! Elég bizonytalan vagyok a mai nappal kapcsolatban, mert a barátom figyel rám, hogy még véletlenül se igyak semmit, még ha tukmálják is, de azért rossz érzés, hogy az én szülinapom van, és még koccintani sem tudunk egy pohár pezsgõvel! Szerintetek biztosan nem lehet inni erre a gyógyszerre?
Ja, mellesleg õ a terhességre értette, hogy baj, ami valószínüleg elég nagy probléma tud lenni mondjuk valakinek, aki még iskolába jár, vagy ilyesmi. Ha neked nem jelentene "bajt", akkor gondolom te nem is használsz semmiféle fogamzásgátló eszközt...
"Megdugtak a buli után hajnalban, következõ este meg a napközben bedobott 72 órás tabi után már bulizol tovább. Talán felelõsebbnek kéne lenni!" Kicsit sem vagy szûklátókörû szerencsére. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, tévedsz, nem egy bulin sikerült, meggondolatlanságból!!!!! 2 éve van barátom, és eddig gumit használtunk, sosem volt semmi baj!! Most elõször kiszakadt, elmentünk nõgyógyászhoz aki felírt egy esemény utáni tablettát, viszont ebben csak egy szem volt!!Azt mondták a patikában, hogy ha 3órán belül hányás, rosszullét következik, akkor nem ért semmit!Nekem nem jelentkezett semmi... ja, és az alkoholfogyasztást azért kérdeztem, mert holnap lesz a születésnapom, és egy üveg pezsgõt kaptam...
Ha 72 órás tablettát használsz, akkor 0, 5-2, 5% az esélyed arra, hogy mégis teherbe essél, tehát nem biztos, hogy nem lesz "baj" (szép szó ez a leendõ gyermekedre :S). Az alkohol pedig, ugyan hat a májmûködésre, fogyasztása alapvetõen nem befolyásolja a tabletta hormon lebontását, a tabletta hatása eredeti hatásfokával egyenértékû marad. Viszont elképzelem a bulit. Megdugtak a buli után hajnalban, következõ este meg a napközben bedobott 72 órás tabi után már bulizol tovább. Talán felelõsebbnek kéne lenni!
Ha azt mondják h hatásos akkor biztos az!!! De én azt hallottam h a tabletta után 24 órával (azthiszem) be kell venni mégegyet!!! Szerintem ne igyál rá!!! Egyszer bírd ki h nem iszol, csak miattad és h ne legyen baj/bajod!!! Nemtudhatod milyen hatása van az alkoholnak a gyógyszerre!!!
nyugi már, bevetted. nem lesz gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!