Találatok a következő kifejezésre: Ha egy törölnek, (47 db)

Ha egy kérdést törölnek, mert már van olyan vagy hasonló, de már válaszoltam rá, akkor a válasz is törlődik, vagy a kérdező el tudja olvasni?

Vagy "odateszik" ahoz a hasonló kérdés alá, mint választ?

Legjobb válasz: Mivel a hasonló kérdés alatt már lehetnek válaszok, amik esetleg ütik a törölt kérdéshez írt válaszokat, ha egy kérdést ilyen miatt törlünk, a válaszokat is töröljük.

Mivel a hasonló kérdés alatt már lehetnek válaszok, amik esetleg ütik a törölt kérdéshez írt válaszokat, ha egy kérdést ilyen miatt törlünk, a válaszokat is töröljük.

Csináltunk egy klubot facebookon: " aki utálja xy-t" és ez az xy azzal fenyeget ha nem töröljük le feljelent. Ez szabálysértés?

ha feljelent most ezért mi lehet baj?

Legjobb válasz: Kép felrakás már személyiségi jog sértés...már az is az ha valakit engedély nélkül fotózol le... De olvasva a megjegyzéseket meglepõ hogy csak egy ember jegyezte meg eddig, hogy ez mennyire SZÁNALMAS... Mint a kisgyerekek alsótagozatban, most utáljuk ezt mert az olyan jó, és akkor de jó összetartozunk emrt közösen utálunk egy másik embert.... Ez nagyon gáz XD Mindjárt létrehozok egy "Utáljuk azokat akik mások utálatára hoznak létre klubokat" klubot... Persze ezzel magamat is utálnám...ne haragudj de hány éves vagy kicsim?

Kép felrakás már személyiségi jog sértés...már az is az ha valakit engedély nélkül fotózol le... De olvasva a megjegyzéseket meglepõ hogy csak egy ember jegyezte meg eddig, hogy ez mennyire SZÁNALMAS... Mint a kisgyerekek alsótagozatban, most utáljuk ezt mert az olyan jó, és akkor de jó összetartozunk emrt közösen utálunk egy másik embert.... Ez nagyon gáz XD Mindjárt létrehozok egy "Utáljuk azokat akik mások utálatára hoznak létre klubokat" klubot... Persze ezzel magamat is utálnám...ne haragudj de hány éves vagy kicsim?
Lehet baj, és õszintén megmondom neked ekkora IQ-val meg is érdemelnéd, mondd már meg mi értelme van, neked hogy esne? Szánalmas vagy, és igen indíthat pert a személyiségi jogai megsértése miatt.
Ha mondjuk az én nevemet írták volna ki, hosszú és nagyon nehéz törvénykiforgatással lehetne perelni, de gondolom az illetõ nem ilyen okos, szóval nem kell félni. 2.voltam
Hát ha a teljes nevét kiírtátok, akkor talán indíthat ellenetek személyiség jogokat megsértõ [email protected]ágot, de erre kevés esélyt látok. Mindenesetre ne írjátok ki a teljes nevét.
õ fent van amúgy ezen az oldalon: akkor nem gond. de ha nincs fenn akkor ne tegyetek ti se fel
akkor s ha a teljes nevét kiírták..ez max akkor lenne gond, ha az õ nevében készült volna el a profil. de itt nem errõl van szó
haha mit mondana a rendõrségnek, h.segítség valakik utálnak és klubot hoztak létre ellenem? ez nevetséges..semmit se tehet.
Képenként kell vizsgálni, hogy milyen feltételekkel tette közzé.
A kérdező hozzászólása: tegyük fel él a klub, nemírjuk ki a teljes nevét.és képet felrakni?
11:25 Amennyiben? A kérdés lényege az volt, hogy ez szabálysértés e, nem pedig az, hogy nekünk mi a véleményünk errõl, így azt felesleges kiírni. Mindenkinek meg van a véleménye errõl nem kell hõsködni.

Kapok értesítést arról, ha egy ismerõsöm törölt vagy letiltott?

A minap már két ismerõssel is így jártam. Mikor fel akartam köszönteni, nem volt az ismerõsök között. Ha tudnám, hogy törölt vagy letiltott, nem foglalkoznék vele, de a bizonytalanság nagyon zavar.

Legjobb válasz: Azt nem feltételezem, hogy letiltott, mert a profilját kidobja. Egy közös ismerõsnél láttam a nevét, de az volt ott, hogy megjelölés ismerõsként. Hogy lehetséges ez?

A kérdező hozzászólása: Azt nem feltételezem, hogy letiltott, mert a profilját kidobja. Egy közös ismerõsnél láttam a nevét, de az volt ott, hogy megjelölés ismerõsként. Hogy lehetséges ez?
se a törlésrõl, se a tiltásról nem kapsz értesítést.
Nem kapsz. De szemelyesen megkerdezheted tole.
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetném valóban, de az kicsit kínos. Ezt akartam elkerülni


Egy sima regisztráció miatt követelnek pénzt tõlem egy legális filmnézõs oldalról? Hogy ha nem törölnek abból lehet valami bajom?

Magamról nem adtam meg semmilyen adatot, telefonszámot, bankszámlaszámot egy fizetõs legális filmnézõs oldalon. Az e-mail címemet is töröltem amirõl regisztráltam. Nem töröltek le az oldalról és én sem tudom magamat letörölni.

Legjobb válasz: Még mindig az a válasz hogy fognak tudni tõled pénzt követelni, nem kell minden nap kiírjad ezt a kérdést

Még mindig az a válasz hogy fognak tudni tõled pénzt követelni, nem kell minden nap kiírjad ezt a kérdést
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam egyértelmû választ! Valaki mindig mást ír mint a többiek.
bocs, kimaradt egy szó, NEM fognak tõled pénzt követelni
A kérdező hozzászólása: Én csak a tegnap írtam ezt a kérdést. Amúgy kösz!

Ha, egy mappán belül, nem lehet két egyforma nevű fájt, akkor hogyan lehet, hogy a lomtárban egy és ugyan azon mappából törölt, ugyan olyan nevű fájlok ezreit is lehet "tárolni"?

Tudom, hogy azért van, a név egyezés sz?rés, mert utána az OS, nem tudná azonosítani, hogy melyik fájlra is gondolunk, meg a tárolásnál is gondos volna, de akkor a lomtárban, egy és ugyan azon mappában, ha sokszor létrehozok egy fájlt, és ugyan olyan néven, és törlöm, akkor is, békésen el szundikál ott magának, a többiekkel.

Legjobb válasz: Ez egy program.Úgy írták meg,hogy ott lehet.Kb ennyi.

Ez egy program.Úgy írták meg, hogy ott lehet.Kb ennyi.
Azért nem lehet normál mappában, mert azokat a fájlokat a gép használja, de a Lomtárban levõ fájlokat nem tudja használni, ezért mindegy hogy 1 vagy 11 ugyanolyan nevû fájl van, õt nem zavarja, esetleg téged.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Freemail-lel kapcs. Ha egy levelet kitörlök a kukából is, akkor azt bárki valahol újra "előhalászhatja"? Amúgy a még nem törölt levelek hol tárolódnak? Az én saját gépemen, úgy tudom nem - csak ha külön lementem őket.

Legjobb válasz: Valószínûleg a freemail szervereinek is napi mentés van. Azok között ott lesz a leveled. Azt nem mondanám, hogy bárki hozzáférhet, de biztos van olyan helyzet, amikor a freemail kiadja.

Valószínûleg a freemail szervereinek is napi mentés van. Azok között ott lesz a leveled. Azt nem mondanám, hogy bárki hozzáférhet, de biztos van olyan helyzet, amikor a freemail kiadja.
Minden elektronikus levelezést elõtudnak hívni. Legyen az email, vagy chat.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat - én is hasonlóan gondolom, de! az a sokbilliárd levél??? mind tárolódik? - meddig? Gondoljátok az írója lekérheti valahogy?
Nem ismerem az freemail adatmentési "szokásait", de nagy valószínûséggel egy széfben tárolódnak szalagokra kimentve az adatok. A tulaj valószínûleg nem tudja lekérni, tekintve, hogy ha kell neki, akkor miért törölte, másrészrõl, meg nem két perc elõkeríteni egy bizonyos levelet.

Honnan tudom hogy ha egy ismerős törölt a Facebookról?

Ki tudom deríteni valahogy utólag?

Legjobb válasz: Megnézed az adatlapját, és ha azt írja, hogy "Megjelölés Ismerõsnek" akkor nyilván eltávolított.

Megnézed az adatlapját, és ha azt írja, hogy "Megjelölés Ismerõsnek" akkor nyilván eltávolított.
A kérdező hozzászólása: Igen onnan jöttem rá hogy törölt. De írtam neki és õ azt kérdezte hogy én töröltem? Mert õ nem..... Hazudik?

Hol lehet reklamálni, bejelenteni, ha egy weboldal üzemeltetői képtelenek hetek óta levenni az általam törölt de mégis fent lévő fotókat?

Eleve nem publikus fotókról van szó, de valami hiba folytán bárki láthatja. Hiába kérem ?ket hetek óta, képtelenek leszedni a fotókat. Nem tudom hova lehet fordulni ilyenkor. Segítsetek. Köszönöm.

Legjobb válasz: ha úgy tetted fel, h tisztában voltál azzal (úgyértem a szabályzatban levolt írva, vagy elolvastad, vagy nem), h ezt akárki láthatja, akkor nem tehetsz semmit.

ha úgy tetted fel, h tisztában voltál azzal (úgyértem a szabályzatban levolt írva, vagy elolvastad, vagy nem), h ezt akárki láthatja, akkor nem tehetsz semmit.
ha lehetõsége van törölni, de mégsem törlõdik, akkor ott gebasz van, illetve ha van lehetõség törölni, akkor az olyan mint egy szószegés, mert abban a tudatban töltötte fel, hogy ha kell akkor le tudja törölni.
Sehol. Te tetted fel az internetre, így jártál.
milyen oldal?
Ha ingyenes szolgáltatásról van szó, és a szabályzatban benne volt, hogy nem vállalnak felelõsséget a feltöltött fotókért akkor nem tudsz mit tenni.Nincs jogod reklamálni, max csak kérheted õket, hogy legyenek szívesek!:)

Ha iphoneon törölök egy fizetős játékot, akkor azt később is le tudom tölteni?

Amikor 5 éves volt az app store, akkor le lehetett szedni 1-2 fizetős játékot. Pl: BADLAND

Legjobb válasz: Igen, bármikor letöltheted ingyen azzal az apple id-val amivel eredetileg letöltötted.

Igen, bármikor letöltheted ingyen azzal az apple id-val amivel eredetileg letöltötted.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!