Találatok a következő kifejezésre: Ha egy tömörített (7 db)

Ha egy Windowssal tömörített mappát küldök el levélként, azt ki is kell tömöríteni?

Legjobb válasz: Igen, a levél címzettjének azt ki is kell tömöríteni, ami tök egyszerû dolog, csak bele kell vinni egy mappába, és ott kibontani. Ha nem tudod pontosan hogyan kell, nézd meg a Windows Súgót, mit ír errõl!

Igen, a levél címzettjének azt ki is kell tömöríteni, ami tök egyszerû dolog, csak bele kell vinni egy mappába, és ott kibontani. Ha nem tudod pontosan hogyan kell, nézd meg a Windows Súgót, mit ír errõl!

"Ha egy már tömörített állományt egy más típusú tömörítéssel is betömörít, milyen hatást ér el? "

"Válaszát indokolja!" (érettségi help:))

Legjobb válasz: Nem sokat. Azért, mert az elsõ tömörítés is feltehetõen igen jó hatásfokú volt, ezen a második a kicsit más algoritmusával már nem tud sokat hozzátenni. Viszont a második algoritmust is hozzá kell írni az egyszer már becsomagolt fájlhoz, tehát szélsõséges esetben akár még nagyobb is lehet, mint az egyszer csomagolt fájl.

Nem sokat. Azért, mert az elsõ tömörítés is feltehetõen igen jó hatásfokú volt, ezen a második a kicsit más algoritmusával már nem tud sokat hozzátenni. Viszont a második algoritmust is hozzá kell írni az egyszer már becsomagolt fájlhoz, tehát szélsõséges esetben akár még nagyobb is lehet, mint az egyszer csomagolt fájl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors, hasznos választ! További kellemes estét :)
:P2% okt:P
help tanulj és tapasztalodj :)
A kérdező hozzászólása: 2%...?-.-
üdv:) arj tömörités DOS alatt:)

Ha freemailre kaptam egy tömörített fájlt (rengeteg képpel) azt hogy tudom letölteni?

Gmailes a feladó. Azonnal átirányít a Google Drive nevű oldalra, ahol kéri a gmailes fiókot, aminek van hozzáférése. Csináltam egy gmailes fiókot, de mikor azzal bejelentkezem, hogy letölthessem ezt a zip-es fájlt, akkor azt írja ki, hogy hozzáférés megtagadva.Nincs engedélyem az elem elérésére. Értem én, hogy a freemailes címre jött a fájl, de azzal hogy jelentkeznék be, ha gmailes címet fogad csak el? Olyasmit írt most ki, hogy engedélyt kértem (gondolom a feladótól), de sajnos nekem erre a fájlra sürgősen szükségem lenne. Bocsánat, ha nagyon bugyuta vagyok, de mindig is freemailes voltam, először találkozom ilyesmivel... Kérlek segítsetek!!! Köszi!


Egy, már tömörített rar file-t lehet tovább tömöríteni? Ha igen, hogyan?

WinRAR-om van kell valami más?

Legjobb válasz: Inkább csomagolni, mint tömöríteni. Egy eleve tömörített állományt (mint kép, hang, videó, vagy exe fájl), már nem is lehet tovább tömöríteni, csak 1-2%-kal. Ilyenkor inkább az egy fájlba csomagolás és archiválás a winrar elõnye. Ha ezt még tovább tömörítenéd, az már nem fog rajta semmit javítani, mert nincs mibõl. Ha nem tömörített állományt csomagolsz be, például szöveges dokumentumokat, ott nagyon hatékonyan lehet helyet megtakarítani. De ha már egyszer tömörítve van, azt a következõ szint nem fogja még kisebb méretre csomagolni.

Inkább csomagolni, mint tömöríteni. Egy eleve tömörített állományt (mint kép, hang, videó, vagy exe fájl), már nem is lehet tovább tömöríteni, csak 1-2%-kal. Ilyenkor inkább az egy fájlba csomagolás és archiválás a winrar elõnye. Ha ezt még tovább tömörítenéd, az már nem fog rajta semmit javítani, mert nincs mibõl. Ha nem tömörített állományt csomagolsz be, például szöveges dokumentumokat, ott nagyon hatékonyan lehet helyet megtakarítani. De ha már egyszer tömörítve van, azt a következõ szint nem fogja még kisebb méretre csomagolni.
A winrar jobbklikkre fel se fogja ajánlani a tömörítést, a programból illetve tcmd-bõl lehet tovább tömöríteni, de nem fog változni a mérete, ha csak a tömörítési arányt nem növeled meg, gyakorlatilag csak átkerül a célként megjelölt helyre. Azért nem nevezném másolásnak, mert végül is megvizsgálja, hogy lehet-e tömöríteni még rajta valamit, de nem talál lehetõséget rá. Ha több rar fájlt tömörítesz egybe, annak van esetleg értelme, de az új fájl mérete gyakorlatilag meg fog egyezni a tömörítendõ rar fájlok méretével, csak minimális eltérés lesz köztük, amiért nem is érdemes vele foglalkozni.
Ha igazán kicsivé akarod tenni, akkor hagyd a rar-t, inkább 7z-t használj, jobb az algoritmusa. (Ráadásul teljesen ingyenes.)
"Ha igazán kicsivé akarod tenni, akkor hagyd a rar-t, inkább 7z-t használj, jobb az algoritmusa." A két tömörítõ között 3-5% tömörítésiarány különbség van, ami nem számottevõ... Ha neked ennyi elég, használd azt. Jóval nagyobb tömörítési arányt csak aránytalanul több idõráfordítással tudsz elérni...
Egyébként ilyen tömörített fájlok tömörítését régebben torrenteknél lehetett látni, mostanában szerencsére nem találkoztam vele. Valószínûleg az oroszok kezdték el, mint egy virtuális matrjoska babát :)
Igen. Elsõ körben tömörítik, második körben pedig egy fájlba pakolják - ekkor tömörítik megint -, mert egy fájlt könnyebb letölteni, kezelni...

Lehetséges feljavítani egy olyan képet aminek nincs meg az eredeti formája (csak a facebbokos tömörített) és ha fotókén akarom kinyomtatni akkor ne legyen olyan pixeles?

A fényképészünk mondta,hogy ha felnyagítja akkor csupa pixel és ha már nincs meg az eredeti kép akkor fel lehetne javítani?

Legjobb válasz: Nem lehet. A pixel határokat el lehet kicsit mosni, de élesebb nem lesz. Olyan lesz, mint egy átlagos életlen kép.

Nem lehet. A pixel határokat el lehet kicsit mosni, de élesebb nem lesz. Olyan lesz, mint egy átlagos életlen kép.
Fel lehet javítani bármilyen képet, csak óriási tehetség kell hozzá. Még egy 76 éves öregember is csodákat tud mûvelni a fényképekkel. http://petapixel.com/2011/04/26/76-year-old-photoshop-master..
Azért a restaurálás kicsit más. Egy agyontömörített képbõl is lehet persze egy éles nagyméretû képet csinálni, csak nem biztos, hogy sok köze lesz az eredetihez.
Hát, ha az ember tehetséges, akkor a semmibõl is képes remek képet készíteni, és képes a hiányzó információkat úgy pótolni, hogy fel sem tûnik az embernek. http://www.youtube.com/watch?v=f-TYO0cGFmQ http://www.youtube.com/watch?v=x1AyGLInMz4 Ezek a képek számomra azért elég élethûnek tûnnek. Sajnos én ilyenre soha nem leszek képes, és nagyra tartom az ilyen tehetséges grafikusokat.
Hát igen, a kérdezõ is megteheti, hogy megrajzolja maga az eredeti képet, de szerintem nem erre gondolt. :) )

Melyik programmal lehet egy jelszós tömörített fájlt megnyitni, hogy ha nem ismerem a jelszót? (feltörni)

nem ismerem a jelszót=nem tudom csak nem engedi oda leírni.

Legjobb válasz: RAR Password Cracker 4.12 ***** Rar jelszó viszafejtõ, agyonra dicsérik más fórumokon. Letöltés jelszó: djrepce.tvn.hu * Automatikusan eltávolított tartalom.

RAR Password Cracker 4.12 ***** Rar jelszó viszafejtõ, agyonra dicsérik más fórumokon. Letöltés jelszó: djrepce.tvn.hu* Automatikusan eltávolított tartalom.
nemtom ki hogy van vele, de ez az oldal csak körbe-körbe forog. rákatt, h letöltsem erre visszadobja u.at az oldalt, ahol rákattintottam, h letöltsem...

Mit tegyek ha letöltök egy zenét az tömöritett?

ma letöltöttem egy zenét és meg engette kicsomagolni?

Legjobb válasz: bocs nem engette kicsomagolni

A kérdező hozzászólása: bocs nem engette kicsomagolni
hogy érted azt, hogy nem engeDte kicsomagolni? mi a kiterjesztése?
Hali! Ki kell tömöriteni. Hasznalj magyar WinRart, ezzel nem lehet gond, es tudni fogod hogy miert nem csomagolja ki a fileokat. Tess: http://www.rarlab.com/rar/wrar371hu.exe Ha nemtudod kicsomagolni a cuccot annak szamos oka lehet: Lehet hibásan volt feltöltve/hibásan töltötted le; megszakadt a letoltes; jelszavas és rossz jelszót adtál meg; bocs de tulajdonképpen most megengedte vagy nem engedte meg? :P:$ nemigazan ertem a probléma mibenlétét... Üdv!
A kérdező hozzászólása: amv
AMV - Anime Music Video nem tömörített formátum, az mp4 lejátszók által használt kiterjesztés. (video fájlok) avi- ból lehet konvertálni, külön progi kell hozzá. azt nem tudom, hogy visszafelé is mûködik- e
Az MPlayer biztosan lejátssza: http://www.mplayerhq.hu/design7/dload-hu.html De lehet hogy a vlc media player is: http://www.videolan.org/vlc/
Szerintem töltsd le újra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!