Találatok a következő kifejezésre: Ha egy tökéletes (140 db)

Mit tennétek ha egy 'tökéletes', egy álompasit/csajt elszalasztanátok?

Egy esélyt sem adnátok a dolognak vele, mert még nem nagyon ismeritek, ? viszont teljesen egyértelm?vé teszi, hogy bejöttök neki és bepróbálkozik nálatok. Bizonytalanok vagytok és elutasítjátok. Aztán pedig többé már nem érdekl?dik. Továbblépnétek? Vagy pedig megpróbálnátok megtalálni a módját hogy újra a közelébe kerülhessetek?

Legjobb válasz: "Mit tennétek ha egy 'tökéletes', egy álompasit/csajt elszalasztanátok?" Ha elmúlsz 24-26 éves, rájössz, hogy nincsenek álompasik és álomcsajok. A dolog egész máshogy mûködik. "esélyt sem adnátok a dolognak vele, mert még nem nagyon ismeritek... Aztán pedig többé már nem érdeklõdik. Továbblépnétek?" Felmerül a kérdés, hogy ha nem ismersz valakit, és nem is ismerkedsz vele, honnan tudod, hogy álompasi/álomcsaj. A válasz az, hogy nem tudod, hanem képzeled. "Szerintem eszembe sem jutott volna semmi vele kapcsolatban ha õ nem próbálkozik. Olyan elérhetetlen a legtöbbek számára, hiszen egy rakat csaj megtenne neki szinte bármit és még annál is többet." Lefordítom nõi nyelvrõl magyarra :) Szóval, a fickó elõször nem vonzott, "semmi különös". Aztán megláttad, hogy sok nõnek tetszik, beindult a versengõ nõi ösztönöd, és álompasivá alakítottad az illetõt a képzeletedben. Továbbra sem tudsz róla semmit, továbbra is ugyanaz, akire elõször rá se hederítettél. Közben annyi történt, hogy tudod, hogy sok nõ epekedik utána. Legalábbis általában ezt szokták jelenteni azok a szavak, amiket leírtál. "Anno még mielõtt végetvetettem volna annak ami igazából el sem kezdõdött, volt alkalmam egy kicsit legalább megismerni a valódi személyiségét." Egy ember "valódi személyiségét" évekig tart megismerni, ha egyáltalán sikerül. Egy nagyon közeli, mély, bizalmas, bensõséges kapcsolatban. Sok híres régi bölcs nyilatkozott olybá, hogy az ember még önmagát sem ismeri meg teljesen, egy élet alatt sem. "nincs kedvem visszaszállni a Földre és újra lejjebb tenni a mércét" Bonyoultan fogalmazol. Kurz und gut az egész történet annyi, hogy egy férfi izgat téged, a többi kevésbé, és nem tudod, mitévõ légy. A triviális válasz az, hogy mindig közeledj ahhoz a férfihoz, aki vonz. Mivelhogy egyszer élsz.

"Mit tennétek ha egy 'tökéletes', egy álompasit/csajt elszalasztanátok?" Ha elmúlsz 24-26 éves, rájössz, hogy nincsenek álompasik és álomcsajok. A dolog egész máshogy mûködik. "esélyt sem adnátok a dolognak vele, mert még nem nagyon ismeritek... Aztán pedig többé már nem érdeklõdik. Továbblépnétek?" Felmerül a kérdés, hogy ha nem ismersz valakit, és nem is ismerkedsz vele, honnan tudod, hogy álompasi/álomcsaj. A válasz az, hogy nem tudod, hanem képzeled. "Szerintem eszembe sem jutott volna semmi vele kapcsolatban ha õ nem próbálkozik. Olyan elérhetetlen a legtöbbek számára, hiszen egy rakat csaj megtenne neki szinte bármit és még annál is többet." Lefordítom nõi nyelvrõl magyarra :) Szóval, a fickó elõször nem vonzott, "semmi különös". Aztán megláttad, hogy sok nõnek tetszik, beindult a versengõ nõi ösztönöd, és álompasivá alakítottad az illetõt a képzeletedben. Továbbra sem tudsz róla semmit, továbbra is ugyanaz, akire elõször rá se hederítettél. Közben annyi történt, hogy tudod, hogy sok nõ epekedik utána. Legalábbis általában ezt szokták jelenteni azok a szavak, amiket leírtál. "Anno még mielõtt végetvetettem volna annak ami igazából el sem kezdõdött, volt alkalmam egy kicsit legalább megismerni a valódi személyiségét." Egy ember "valódi személyiségét" évekig tart megismerni, ha egyáltalán sikerül. Egy nagyon közeli, mély, bizalmas, bensõséges kapcsolatban. Sok híres régi bölcs nyilatkozott olybá, hogy az ember még önmagát sem ismeri meg teljesen, egy élet alatt sem. "nincs kedvem visszaszállni a Földre és újra lejjebb tenni a mércét" Bonyoultan fogalmazol. Kurz und gut az egész történet annyi, hogy egy férfi izgat téged, a többi kevésbé, és nem tudod, mitévõ légy. A triviális válasz az, hogy mindig közeledj ahhoz a férfihoz, aki vonz. Mivelhogy egyszer élsz.
Pont azt támasztod alá, amit írtam. "ez nem valami kis sulimenõje srác akirõl én beszélek. ... ha a googlet vagy a wikipédiát kérdeznétek, biztos informálna titeket" Tehát híres -> feltételezed, hogy a nõk buknak rá -> buksz rá. Mivel nem ismered, ezért nem tudsz róla semmit. Mivel híres, és a nõk a státuszra izgulnak, ezért feltételezed, hogy "álompasi". Izgat a fickó státusza, mint minden nõt. Ezt nem kell szégyellni, biológiai törvény. "nem tartom jó ötletnek kicsit sem, hogy én próbáljak közeledni hozzá." Én meg jó ötletnek tartom, mert nincs más megoldás. Különben az egész kérdésed értelmetlen hangosan gondolkodás. Neked kell kezdeményezned, mert a vázolt elõzmények után semmilyen magát valamire is becsülõ férfi nem fog könyörögni. Egy "álomcsajnak" sem (de mint tudjuk, álomcsajok ugyanúgy nincsenek (csak álmokban), ahogy álompasik sincsenek). "talán csakazértis lerázna, hogy visszakapjam tõle ami 'visszajár'." Lehet. De aki nem kockáztat, az nem is nyer.
húúú ezt a kérdést mintha én írtam volna....ugyanazokat a szavakat és gondolatokat írtad le minden egyes mondatodról a saját sztorim jut eszembe :( ha gondolod írhatsz privátot 17/L
Ha kell, tessék megszerezni. Ha megfogott, küldj egy jelet felé, azért nem lép, mert normális és nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel. Valószínûleg egy jelre vár és hidd el, néha elég egy apró gesztus is. Ti nõk úgy is tudjátok, hogy ezt, hogy lehet elérni. Én a helyedben lépnék.
Pont ez a helyzet velem is .De az is igaz h engem is az után kezdett a pasi érdekelni mikor rájöttem h mennyi mindneki oda van érte.És én folyamatosan eltaszítom mikor megakart ölelni és nem hagytam mert közbe meg van neki csaja de azt mondja h értem elhagyná.És látom rajta h érdeklem meg egy buliba smároltunk is.De az is olyan volt h délelött még meg volt a csaja :/.Mindenképp próbálkozz nála, nincs mit veszítened erre már réjöttem énis .
A kérdező hozzászólása: "Aztán megláttad, hoyg sok nõnek tetszik, beindult a versengõ nõi ösztönöd..." nem. nyilvánvaló volt, hogy sok nõnek tetszik. ezt tudtam amióta csak 'ismertem', az elõtt is hogy a való életben találkoztam vele. de csak pusztán ezért nem tetszene. ez olyan dolog mint hogy, nemtudom...pl. Orlando Bloom sok nõnek tetszik, pedig hát nemismerik õt egyáltalán. na de mit tennének ha Orlando Bloommal egyszer találkoznának, és õ rájuk startolna. hát szerintem köpni-nyelni nem tudnának elõször a meglepetéstõl. legalábbis én nem tudtam. ne értsetek félre, ez nem valami kis sulimenõje srác akirõl én beszélek. nemtudom, ha ide írnám a nevét, akár az is elõfordulhat hogy valakinek mondana valamit...pláne ha a googlet vagy a wikipédiát kérdeznétek, biztos informálna titeket XD de azért ezt nyilván nem fogom megtenni. és mellesleg szerintem nem vette jó néven hogy elutasítottam, bárhogy is próbált udvariasan úgy tenni mintha nem lenne baj. ezért nem tartom jó ötletnek kicsit sem, hogy én próbáljak közeledni hozzá. talán csakazértis lerázna, hogy visszakapjam tõle ami 'visszajár'.
2. válaszoló vagyok Most olvastam unalmamban ezeket a régi cuccokat :) Azóta mi a helyzet veled, Kérdezõ? :)
Én is olyan fickó vagyok, aki ha egyszer érzi, hogy a nõ nem biztos hogy akarja, akkor hagyom a fenébe - felfogással értek eggyet. Szeirntem ez a helyes hozzáállás, a nyomulós kullancs fickókban nincs semmi tartás, pucsolós szobakutya lények. Szóval ha egy nõ meg teszetosza, nem tudja hogy mit akar, akkor szerintem ne siránkozzon utána, ha elszalsztotta a lehetõséget. Ha tetszik valaki, akkor kell, ha nem akkor nem. soha nem értettem, hogy mit kell ezen gondolkodni, feltéve ha nem vagy pszichésen problémás, mert az más eset, azt bõven meg lehet érteni, én jól tudom milyen az sajnos.

Mit látsz, ha egy tökéletesen kör alakú, tükörfalú szoba közepén állsz? Hogyan, milyen formában jelenik meg a tükörképed?

Legjobb válasz: Ha a szoba alaprajza kör, és a falai görbült felület, (nem pedig sok síktükör körberakva), akkor pont a fókuszában állsz. Tehát az a felvetés a jó, hogy vízszintes sávokban, színekben elkülönülõ homályosságot látsz csupán éspedig egyformán minden irányban. A Gömb esetén annyi a módosulás, hogy itt a fókuszpontból pontosan a fókuszpontban lévõ színt fogod látni éspedig egyenletesen. De a legkisebb elmozdulásra is drasztikusan megváltozik a látvány.

Ha a szoba alaprajza kör, és a falai görbült felület, (nem pedig sok síktükör körberakva), akkor pont a fókuszában állsz. Tehát az a felvetés a jó, hogy vízszintes sávokban, színekben elkülönülõ homályosságot látsz csupán éspedig egyformán minden irányban. A Gömb esetén annyi a módosulás, hogy itt a fókuszpontból pontosan a fókuszpontban lévõ színt fogod látni éspedig egyenletesen. De a legkisebb elmozdulásra is drasztikusan megváltozik a látvány.
A kérdező hozzászólása: Belinkelnéd nekem a kérdést?
Volt már a kérdés és jó válaszok születtek. A kép egyenes állású lesz (és kitölt mindent) - csak akkor állna fejen, ha messzebb lennél.
Gömb esetében a kanál homorú fele lehet a mérvadó, abban ugye fejjel lefelé látjuk magunkat.
A kérdező hozzászólása: én csak szimpla "hengerre" gondoltam... de ez is egy érdekes felvetés. :D
Szerintem egy vékony alakot mindenképp, hiszen olyan ez mint a vidámparkban a görbe tükör, csak sok ilyen görbe tükör van egymás mellé rakva, míg nem egy kört alkotva összeér.
nem gömb alakú a szoba? :D
A kérdező hozzászólása: Nagyjából nekem is ezek jutottak eszembe. Csak a homályos foltok helyett vízszintes sávokat képzeltem el, amelyek a tükörkép különbözõ árnyalatinak felelnek meg. De ez csak feltevés... igazából képtelen vagyok elképzelni. Ezért is tettem fel ezt a kérdést. :)
szerinted?
Szerintem ket fele lehetoseg van. Elso. ha a tukor pont olyan szove tori es veri vissza a fenyt vagy arnyekot akkor nem fogsz semmi kulonbseget latni az az olyan leszel mind egy szellem. Masodik. Onmagadat homalyos foltjat fogod latni az az egybe lesz folyva a tukorkeped. Szal kaosz.

Lányok nők! Mit gondoltok arról ha egy személyiségre majdnem tökéletes pasi fél az érzelmektől?

Nos külsőre átlagosnak mondanak.Sok nő szerint a személyiségem miatt álom pasi vagyok számukra. Viszont én tartózkodok az érzelmektől,félek a szerelemtől.Nekem ezekhez nagyon sok idő kell.Nem arról van szó,hogy nem merek kapcsolatot kezdeni. Az van,hogy félek a szerelem szótól,kimondani erről beszélni.Éreztetéssel nincs baj.Csak ha már el kell mondani az érzéseket.Attól tartok ha kimondom már sebezhető vagyok,hogyha valakit komolyan szeretek és ő is komolyan szeret úgymond "sebezhető várnak" gondolom magam. Igazából nehéz kifejeznem magam ebben a témában :( Mit gondoltok egy ilyen pasiról?Nagy hiba? F20

Legjobb válasz: már hogy lehetnél tökéletes pasi majdnem, ha tartózkodsz az érzelmektõl? egy tökéletes férfi nem tartózkodik tõlük, nem fél megélni az érzelmeit és kimutatni azokat.

már hogy lehetnél tökéletes pasi majdnem, ha tartózkodsz az érzelmektõl? egy tökéletes férfi nem tartózkodik tõlük, nem fél megélni az érzelmeit és kimutatni azokat.
Bocs, de ha te Parancsolsz az érzéseidnek, és ez megy is neked, akkor... kamuzol. Amúgy meg akkor hagyjon békén, aztán ne csajozzon. Majd idõvel rájössz hogy letelik az idõd, és nem mertél élni.
Nem hiba, de megeshet, hogy egy idõ után bántó vagy irritáló.
az igazinak, akit majd megtalálsz, annak elmondod, mert nem félsz majd, hogy sebezhetõ leszel elõtte. már nem fogsz "félni". :) volt már ilyen? amúgy baj, ha az "igazi"ról van szó és nem mered neki mondani!
A kérdező hozzászólása: Azért írtam, hogy majdnem tökéletes... Tartózkodok az érzésektõl.Ha lenne egy megfelelõ lány idõvel leküzdeném.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ igazi szerelmemet nem érdekeltem, és nagyon elzüllött :/ Nagyon bántott a dolog. A következõ lánynak elmondtam, hogy nekem az érzelmekhez idõ kell.Aztán még a randik alatt egy másik pasival kavart...
Szerintem ez nem baj, egy kicsit talán én is ilyen vagyok, csak lányban.
Szeretetbõl teremtette. (Isten maga a szeretet.) Akkor is szereti, ha nem tökéletes.
""Szerinted, ha egy anya várandós állapotban szív naponta 1-2 doboz cigit, és kárt okoz gyermekében, az Isten hibája?" És az kinek a hibája, amikor egészséges, és egészségesen élõ embernek születik fogyatékos, vagy beteg gyermeke? Akár milyen hihetetlen, ilyen is elõfordul, és nem is olyan ritkán." Erre bizony azt mondja, hogy övéjük a mennyeknek országa. Hoppá.
Hogy küzdj a mennybe jutásért...
"És az kinek a hibája, amikor egészséges, és egészségesen élõ embernek születik fogyatékos, vagy beteg gyermeke? Akár milyen hihetetlen, ilyen is elõfordul, és nem is olyan ritkán." Tudod jól, hogy nem lehet erre objektív választ adni. Ki kell deríteni, hogy a genetikai sorban ki hibázott...
"Szerinted, ha egy anya várandós állapotban szív naponta 1-2 doboz cigit, és kárt okoz gyermekében, az Isten hibája?" És az kinek a hibája, amikor egészséges, és egészségesen élõ embernek születik fogyatékos, vagy beteg gyermeke? Akár milyen hihetetlen, ilyen is elõfordul, és nem is olyan ritkán.
A történet szerint Isten tökéletes világot teremtett, majd az embernek adta akinek szabad akaratot adott. Hogy milyen lett a világ, az már az emberen múlott.
A világ azért tökéletes, mert van szabad akarat, és választhatjuk a jót vagy a rosszat. Mi értelme volna egy olyan világnak, ahol mindenki mindig azt teszi, amit kell? Mi értelme volna az észnek, az egyéniségnek, honnan tudnák mi a szeretet, ha csak tökéletes emberek lennének, tehát sosem kellene tûrnünk, megbocsátanunk stb? Felhúzott robotok lennénk csupán. De szabad akaratunk van, és az emberiség úgy döntött, hogy ezt arra használja hogy tönkretegye a Földet. Ha igaz, amit az ateisták mondanak, hogy mindenki tudja magától is mi a jó ér a rossz, és elég a józan ész ezek felismeréséhez, akkor miért ilyen a világ, amilyen? A világ tökéletes, ahogyan az égbolt is tökéletes. Van, hogy borús, felhõs, haragos, derûs, szikrázó, de mindig tökéletes. Egy festmény legföljebb szép lehet, de az igazi a tökéletes. Ilyen a világ is.
Isten a világot tökéletesnek teremtette. Amikor Ádám a bûnt választotta, elfordult Istentõl. Ezért van most ez a sok gond, háborúk, stb. De ez nem Isten hibája! Ez az emberek hibája. Isten nem is tudna ilyesmit tenni, mert Õ a szeretet maga. Ha nem történt volna meg a bûnbeesés, akkor most is tökéletes világban élhetnénk, betegségek, nyomor, háborúk, stb nélkül, Isten jelenlétében. Röviden ennyi
"ha Isten tökéletes világot csinált tökéletes emberekkel, akkor miért születnek kisbabák alapból nyomoréknak? pl nem rég olvastam egy régebbi cikkben hogy egy kisbaba agy nélkül született, szóval él csak éppenséggel semmire sem képes, feküdni és annyi. vagy ikrek összenõve... vagy bizonyos emberek miért lesznek 60-70cm-es törpék felnõtt korukban is? stb. stb." Ennek sok-sok oka van, és egyik sem Isten hibája. Tipikus argumentum ad hominem atheisticum. Szerinted, ha egy anya várandós állapotban szív naponta 1-2 doboz cigit, és kárt okoz gyermekében, az Isten hibája? Nem az emberé. A mutáció is valamelyik ember hibája, a genetikai láncsorból. Ha valaki testét tönkreteszi, az az utódaiban is kárt fog tenni. Viszont ezek az emberek is ugyanúgy megtalálják Istent, mert lelke mindenkinek ugyanolyan felfedezendõ, és tiszta, noha testi különbségek vannak a fizikai világban, és Isten nem teszi felelõssé az áldozatot.
A kérdező hozzászólása: ha Isten tökéletes világot csinált tökéletes emberekkel, akkor miért születnek kisbabák alapból nyomoréknak? pl nem rég olvastam egy régebbi cikkben hogy egy kisbaba agy nélkül született, szóval él csak éppenséggel semmire sem képes, feküdni és annyi. vagy ikrek összenõve... vagy bizonyos emberek miért lesznek 60-70cm-es törpék felnõtt korukban is? stb. stb.
13:18-cal egyetértek, azzal a különbséggel, hogy nem keresztény vagyok, hanem wicca. A lényege a dolognak ugyanaz: az ember lehetne tökéletes, de maga választja a rosszat.
Isten tökéletes világot csinált, tökéletes emberekkel. Õ tökéletes angyalokat is teremtett a mennybe, de mivel nem robotokat, hanem szabad akaratú lényeket csinált, így nem szépen bólogató lényeket kapott, hanem saját gondolattal rendelkezõket. Így történhetett, hogy az egyiknek az a gondolata támadt, hogy mostantól Õ akar lenni az Úr. Csak hát ez neki nem jött össze... Úgyhogy most a fõ célja, hogy mindent amit Isten csinált és szeret, bosszúból tönkretegye. És mivel Isten az embereknek is szabad akaratot adott, választhatunk közte, és a Sátán között. És minden egyes bûnnel a Sátánt választjuk "királyunknak" azaz jogot adunk neki, hogy irányíthassa az életünket. Ez a mi döntésünk. Aki viszont Igazán Istennel jár, annak nincsenek ilyen gondjai, mert Õ segít. :)
A világ nem tökéletlen, sõt az ember sem...csupán a fejlõdése "elején" jár, s muszáj a tökéletlenség jelenléte, hogy tudomásunk legyen magáról a tökélyrõl(kontraszt), és elkezdhessünk azzá válni...vannak útmutatók és leírások. Hajrá! :) üdv 25/F LastOne.Left
Nem ahhoz kell szeretet és kihívás, hogy egy tökéletes világot teremtsünk, hanem ahhoz, hogy olyat hozzunk létre, ami önmagát teheti tökéletessé. Te mit élveznél jobban? Egy olyan dolgot, amit csak úgy kapsz, vagy egy olyat, amiért elõtte megküzdöttél? Erre mondják, hogy szebb a kilátás a hegy tetejérõl, ha a saját lábaddal másztál fel oda. Na meg mi számít tökéletesnek? Mert én tökéletesebbnek tartok egy hibákkal teli világot, mint egy hibátlant. A fogalmakat fel kell emelni a kérdés mértékére..
Az, hogy mi nem értjük a tökéletes Isten tökéletlen világát, miért zárná ki, hogy nyomós oka volt létrehozni azt?
Egyszerû: Isten NEM létezik. Csak fikció, melyet az emberek kitaláltak a saját gyengeségük miatt.
Isten úgy teremtette meg az embert hogy benne van bûn utáni vágyódás hiszen e nélkül nem lenne fejlõdés (Isten vs Lucifer). Ha nem lenne fejlõdés mi értelme volna a világnak? Az embereknek szabad akaratuk van, nem Isten irányítja a világot.
Mindenkitõl elnézést, hogy csak ilyen késõn reagálok, de nem bírom ki, miután elolvastam. Szerintem! (és ez az a szó, amit ha bárki mondandója elé rak, igaza van :D) Isten és az Ördög, a jó és a rossz, mindig is létezett, ez a világ azonban fekete volt és fehér... Egyetlen érdekessége a folytonos viszály volt a két fél között. Legnagyobb problémájuk az volt, hogy hiába volt mindkettõjüknek mindig igaza, nem lehetett a feketébõl és a fehérbõl szürke, mert olyan nem létezett... Eszükbe jutott, hogy egy külsõ bíráló kell, melyiküknek van igaza, ezért létrehozták az embert...Azóta is azt figyelik, hogy az ember melyik felé megy, hogy eldönthessék, melyik az örök igazság... Az ember azonban, mivel úgy lett létrehozva, hogy a fekete a tökéletes, és a fehér a tökéletes, nem tudja eldönteni, melyik felé húzzon... Ez az egész a kettõjük vitájából indult, aminek sose lesz vége... Többen írták, hogy tökéletlen világ, meg tökéletes világ, meg tökéletlen ember, meg tökéletes ember...Azt a kombinációt senki nem írta, ami szerintem a legjobb: Mi vagyunk a TÖKÉLETLEN emberek, A TÖKÉLETES világban!

Miért baj, ha egy anya már nem 36-os méretű és a gyerekek után már nem teljesen tökéletes az alakja?

Mostanában annyi ilyen "jóindulatú" beszólásba belefutottam, hogy most már nagyon elegem van! 26 évesen szültem először és addig majdnem tökéletes testem volt, sosem volt súlyproblémám. Most 32 vagyok, van 2 gyerekem és igen, van rajtam pár plusz kiló, kb. 6-8, valamint a csípőm és szélesebb lett. Oké, lusta vagyok, ezt elismerem. De ezzel együtt még mindig a vállalható kategóriába tartozom és aki nem ismert előtte, az nem is szól be, mert sok gyermektelen nő sokkal rosszabbul néz ki. De van pár anyuka, akik ugyanebben a cipőben vannak és róluk is hallottam már beszólásokat, tehát nem csak engem érint ez a dolog. Érdekes módon azokat, akik gyerek nélkül néznek ki szarul, senki sem cseszegeti, pedig aztán nekik bőven lenne idejük és lehetőségük lefogyni, átalakulni. Persze nekem is, de mint mondtam, egy lusta disznó vagyok és imádom a hasamat, nem fogok salátán és vízen élni :) Szóval a lényeg, hogy miért elvárás az manapság, hogy egy anyán ne látszódhasson, hogy szült? És most nem a 20-30 kg pluszra gondolok, hanem tényleg csak egy pár kilóra, puhább hasra és szélesebb csípőre. Értitek? :)

Legjobb válasz: Azért ez az elvárás mert a különbözõ médiákból ez az üzenet érkezik. Mi anyukák (én még csak kismama) teljesen tisztában vagyunk vele, hogy ami a médiából folyik az mû. Viszont a férfiak és még nem anyukák ezt nem tudják. Szerintem annyira kell figyelni, hogy az ember lehetõség szerint ne hanyagolja el magát, néha menjen el kozmetikushoz szemöldököt szedetni, fodrászhoz, mûkörmöshöz stb. Csak egy kicsit amennyi simogatja egy kicsit az õ lelkét is, és ápoltabbnak néz ki. Ne vegyen fel kosztümhöz torna cipõt. De az, hogy tökéletes alakja legyen az nem elvárás, mért ne lehetne 2-5 kg plusz valakin nincs azzal semmi baj. Ami fontos, hogy a férjed legyen veled elégedett úgy ahogy vagy. A másik pedig, amit az én drága férjem szokott mondani. "Az utcán ott az étlap finomabbnál finomabbnak tûnõ ételekkel, de igazán jót csak otthon lehet enni."

Azért ez az elvárás mert a különbözõ médiákból ez az üzenet érkezik. Mi anyukák (én még csak kismama) teljesen tisztában vagyunk vele, hogy ami a médiából folyik az mû. Viszont a férfiak és még nem anyukák ezt nem tudják. Szerintem annyira kell figyelni, hogy az ember lehetõség szerint ne hanyagolja el magát, néha menjen el kozmetikushoz szemöldököt szedetni, fodrászhoz, mûkörmöshöz stb. Csak egy kicsit amennyi simogatja egy kicsit az õ lelkét is, és ápoltabbnak néz ki. Ne vegyen fel kosztümhöz torna cipõt. De az, hogy tökéletes alakja legyen az nem elvárás, mért ne lehetne 2-5 kg plusz valakin nincs azzal semmi baj. Ami fontos, hogy a férjed legyen veled elégedett úgy ahogy vagy. A másik pedig, amit az én drága férjem szokott mondani. "Az utcán ott az étlap finomabbnál finomabbnak tûnõ ételekkel, de igazán jót csak otthon lehet enni."
Ameddig te jol erzed magad a borodben meg a ferjednek is tetszel nem baj. En pl szules elott mindig kuzdottem azzal az 5kg plusszal azutan viszont nagyon zavart..szet tornaztam az agyam most a vaoo nem is latszik h szultel mar beszolasokat kapom meg a miert nem eszel me stb.. pedig eszek rendesen egyszeruen valtoztattam valamin ami mindig zavart..sosem lesz olyan h ne szoljanak be valamiert..az emberek ilyenek..te erezd jol magad az a lenyeg es ne torodj masnnak a velemenyevel csak a csaladodeval.
Ha téged nem zavar, akkor ne foglalkozz más véleményével!
Én szülés elõtt sem voltam topmodell alkat, 3 hónappal szülés után kb ugyanúgy néztem ki, mint elõtte. Mégis megszóltak a hátam mögött, hogy szültem egy gyereket aztán hogy nézek ki.... Pedig lényegében ugyanúgy nézek ki. Körmöshöz elõtte sem jártam, fodrász kozmetikus ugyanolyan gyakran, súlyom is annyi. Szülés elõtt jó votlam így, azóta elhanyagolom magam mert szültem. Érdekes.
Én is láttam, hozzám tegnapra ért ide :)
Ez egyáltalán nem baj!
A minap láttam a facebook-on egy fotósorozatot, amin nõk "tökéletlen", szülés utáni testei voltak. Csíkos has, megereszkedett mellek, súlytöbblet, stb. Olyan érdekes volt, hogy észre sem vettem ezeket a hibákat, mert mindegyikõjük kezében ott volt egy tündéri kisbaba. Bátran vállalták, hogy nincs lapos hasuk, tele vannak terhességi csíkokkal, és szerintem lesz*rták, hogy nem 36-os méretû ruhákat hordanak. Nagyon tetszett! :)
Errõl Rubint Rékát kellene megkérdezni, Õ terjeszti ezt az ostobaságot, hogy nem is vagy nõ, ha a terhességed alatt 2 kilónál többet hízol és esetleg nincs kockás hasad a szülés után fél órával. Sok okos meg beveszi.
Nem baj, ha így jól érzed magad. Az már annál inkább, mikor anyuka teljesen elhagyja magát, mondván neki gyereke van, és semmi ideje nincs magára. Itt mondjuk már nem csak a plusz kilókról, hanem az igénytelen külsõrõl is szó van.

Ha isten tökéletes, hogy lehet hogy az ember tökéletlen? Hogy lehet egy tökéletes lénynek tökéletlen a munkája?

Legjobb válasz: Isten, nagy i-vel(I), mert elméletileg egy van. Ki mondta, hogy az ember tökéletlen? Lehet a nagy terv része, hogy "tökéletlen" embereket hozott létre. Lehet, szükség van emberek tökéletlen munkájára, valami késõbbi dolog megalkotásához vagy felfedezéséhez. Nem láthatjuk át ezt a kerek egészet, csak akinek végtelen az intelligencia hányadosa, mint Istennek. Lehet oka van a "tökéletlenségnek"?

Isten, nagy i-vel(I), mert elméletileg egy van. Ki mondta, hogy az ember tökéletlen? Lehet a nagy terv része, hogy "tökéletlen" embereket hozott létre. Lehet, szükség van emberek tökéletlen munkájára, valami késõbbi dolog megalkotásához vagy felfedezéséhez. Nem láthatjuk át ezt a kerek egészet, csak akinek végtelen az intelligencia hányadosa, mint Istennek. Lehet oka van a "tökéletlenségnek"?
töftöftöf: Pontosan tudom. Ugyanaz a véleményem még mindig ;)
Utolsónak: más az, ha néha iszol és más az, ha a rabja vagy.
"Aki viszont azt mondja ma, hogy nem akar Isten törvénye szerint élni, mert "szabad akar lenni", az valójában szabad? Nem, mert rabságba van a dohánnyal, az alkohollal, a vagyongyüjtéssel, a karrier épitéssel." Jajmár ne legyél ilyen szörnyen naiv :) Szerinted hány keresztény van, aki dohányzik, aki iszik rendszeresen? Az én ismeretségi körömben legalább is sok ilyen van, ne tudd meg mekkorát néztem, amikor nyaraláson egy ismerõsöm (keresztény, vérjobboldali) minden nap hülyére itta magát, és még akkor sem fogta vissza magát, amikor elkapott valami gyomorrontást. Isten tetszése szerint élõ emberek is nehezen tudnak karriert építeni, õk is tudnak sikertelenek lenni. Szerintem te összekevered a keresztényeket a tibeti szerzetesekkel, hogy õszinte legyek :D Egyébiránt meg eléggé általánosító a kommented, gyakorlatilag azt mondod, hogy aki nyíltan felvállalja, hogy nem akar Istennek tetszõ életet élni (azaz nem hajlandó kereszténynek vallani magát, elhatárolódik a kereszténységtõl) az alkoholista sikertelen láncdohányos. Bocsi, de erre is tudok ellenpéldát, számtalan ateista ismerõsöm van, aki pl. nem iszik, nem dohányzik. "Mindez az ember szabadságát veszélyezteti. Tehát hamis képük van a "szabadság" fogalmáról." Miután a fenti irományom alapján szerintem beláthatjuk, hogy keresztények is ugyanúgy rendelkeznek hamis szabadság fogalommal, ezért kíváncsi vagyok, vajon Te szerinted mi is a szabadság. Ha marhára filozofikus akarok lenni akkor senki sem szabad: minden embernek szüksége van ételre, csokira, levegõre, barátokra, egyszerûen ezeket annyira megszoktuk, hogy nem hívjuk függõségnek. Ezektõl még isten sem tud megszabadítani.
"no risk, no fun!"... neeem... amúgy inkább olyannyira tökéletes a munkája, hogy a józan ész ellen képes tenni... mint egy robotfilmben, ahol a tudós, olyan fejlett robotot hoz létre, ami aztán ellene fordul... de a végén mégiscsak az emberek gyõznek fölöttük, és visszaállítják õket a helyes kerékvágásba...
úgy, hogy le lett rontva Isten munkája !!! és napi szinten le van rontva - a háttérbõl, a háttérhatalom által
Ha a (Bibliát) Szentírást elolvasod akkor az Isten hasonlatosságára vagyunk teremtve... Érzelmekkel vagyunk felruházva , mit sem érne ha nem lenne bennünk ....csak sajnos sokan rossz úton haladnak.Az út Jézus által megadatott a tökéletesség felé... (K.Gy)
Isten se lehetett tökéletes, mivel saját maga képére formázta az embert (Teremté tehát az Isten az embert az õ képére, Isten képére teremté õt: férfiúvá és asszonynyá teremté õket).
Az ember azért tökéletlen, mert ha tökéletes lenne, akkor már isten lenne :) pl. amúgy, mi az, hogy tökéletes? sztem az egész katyvasz amiben élünk. amint kiragadunk belõle valamit/valakit akkor már nem lesz tökéletes, mert akkor nem a katyvasz része.
T.Kérdezõ! Tévedésben vagy. Isten tökéletesnek alkotta meg az elsõ emberpárt. Felruházta "szabad akarattal". Nem robotokat tervezett. Az ember dönthetett saját maga. Sajnos a gonosz befolyására a rosszat választotta. Most biztosan azt mondod, ha szabad akarattal ruházták fel, miért ne választhatta volna a rosszat? Csak nézd meg a világi törvényeket. Sok dolog van, amit tilos megtenned. Választhatsz, nem teszed meg, vagy mégis megteszed. Ha viszont megteszed, számolnod kell a következményekkel. Isten is felállitott törvényeket. És ezeket nem lehet áthágni. De ezen belül az ember teljes szabadságot élvezett. Hiszen ma is mennyi minden van, amiben szabadon dönthetünk. Kivel barátkozunk, hová menjünk dolgozni, mit szórakozzunk, stb... Aki viszont azt mondja ma, hogy nem akar Isten törvénye szerint élni, mert "szabad akar lenni", az valójában szabad? Nem, mert rabságba van a dohánnyal, az alkohollal, a vagyongyüjtéssel, a karrier épitéssel. Mindez az ember szabadságát veszélyezteti. Tehát hamis képük van a "szabadság" fogalmáról. Ha irnál, irj privátba. Üdvözlettel: Judit!
Bocs, de elég gyenge az érvelésed azzal kapcsolatban, miért kicsi 'i'-vel írod Istent, vagy pedig nyelvtanilag nem oké, mert akkor ha köznévként veszed, akkor 'egy isten', valamelyik isten' stb. formában kellene. Egyébként elõször is neked kellene kimutatnod, hol van logikai ellentmondás. Szerintem aligha lenne mindenható olyan lény, mely nem képes nála tökéletlenebb lényeket teremteni, csak magát másolni.
Mivel az ember találta ki, ezért a sztori is tökéletlen.
A kérdező hozzászólása: Drága elsõ! Az isten egy jelzõ. Az hogy a keresztényeknek istenébõl csak 2 van ami összesült. Az egy másik kérdés. De ugye ott van Shiva, Alah, Thor, és a kedvencem Loki. A lista persze évszázadokig sorolható lenne. Szerintem nagy I ez esetben nem indokolt hisz a neve Jahre, Jehova, Jade... Persze nem emlékszem mindre. Valószínûleg nem is olvastam mindet.
Szia! A hiba a céltévesztésben, téves önazonosításban van! Az ember az egós elme gondolati formáival azonosítja önmagát, ahelyett, hogy a forma nélküli, gondolatait megfigyelõ VAGYOK lenne! A munka rád vár!Senki nem fogja helyetted elvégezni!
Elõször is Kérdezõ Isten nem valamiféle Lény, hanem Energia amely két pólusú, két különbözõ jellemzõkkel. Isten nem tökéletes, mert energia;- eleve önzõ, eleve pusztítani képes ha úgy ítéli, de a sugárzása válhat éltetõvé és boldogságérzetet keltõvé is. EZ a jellemzõ a Szellemi isten-energiára. aztán a másik az ERÕ istenség amely más tulajdonságú, közelebb áll a megtestesített valósághoz, jobban aggódik minden életért, segítõ kész, odafigyel minden életre amit kisugárzásával még jeleni is szokott-- pl földrengés, sunami elõtt. Az állatok megérzik és eltûnnek arról a helyrõl az ember már nem érzékeli és ott pusztul. Öt hitték régen a halál szellemének-- mert részben az is. És képes megjeleníteni magát láthatóan emberi fazont utánozva de csak akkor látható ha éjszaka van ha a Nap feljõ akkor eltûnik. az ember és minden élet két lélek energiát kapott TÕLÜK-- minden élõ él úgy ahogy számára megadatott. Csak az ember kapott magasabb intelligenciát amivel isteni lénnyé válhatott volna még az életében!!-- de bemocskolta a történelme során, mert hatalom és vagyon éhes, ezért saját faján belül gyilkolt ártatlanokat mindig és kihasznált másokat, elnyomott más népeket- nem méltó az isteni életre-- igy mocskolta be, mióta világ a világ saját utódainak génjeit, amit átörökített. ismételten. A teremtés tökéletes volt-- mert ott van a lélek halk figyelmeztetése a lelkén az embernek, mit lelkiismeret-- csak nem hallgat rá, vagy már kitörölte vagy letakarta!
Igen, mûködni fog tökéletesen csak tuningolni nem tudod.
Nekem egy p61-usb3-b3 gigabyte alaplapban dolgozik. Azon kívül hogy no tuning és no Intel® HD Graphics tökéletesen ki tudod majd használni.

Ha van egy tökéletes kapcsolatom, viszont problémák vannak a szexszel, mit tegyek?

Az a helyzet, hogy már nagyon rég óta ismerkedem vele[barátok voltunk több évig át], aztán ez szerelemmé alakult. Minden tökéletes, teljesen ismerjük egymást. Mindent tudunk a másikról, 100%-ig. A probléma viszont csak a szex-szel van, semmi mással SEM. A lány nem szeretné az orális szexet még kipróbálni sem.. teljes szívéből szeret, ez biztos. Legutóbb mikor látta, hogy nagyon rosszul esett számomra már akarta csinálni, de nem hagytam mert láttam hogy miért teszi. Aztán abba is maradt az egész, úgy ahogy van. Mégis mit tegyek? Szerintem az orális szex nagyon fontos egy kapcsolatban.. főleg olyanban, mint a miénk. Egy ilyen tökéletes kapcsolatot[lelkitársak vagyunk] nem tehetne tönkre egy ilyen "apró" dolog.. vagy tévedek ?

Legjobb válasz: akkor csak nem tökéletes a kapcsolat. egyébként az orális szex a szerelem legmélyebb kifejezõje, hogy szájjal hajlandó vagy a nemiszervét érinteni.

akkor csak nem tökéletes a kapcsolat. egyébként az orális szex a szerelem legmélyebb kifejezõje, hogy szájjal hajlandó vagy a nemiszervét érinteni.
Hát ami nem megy, azt nem kell erõltetni.
Szóval még le sem feküdtetek..... Beszéld meg vele, hogy mi az ami miatt írtózik az oráltól? A helyedben mindenesetre leborotválnám csupaszra..Lehet a szõr zavarja.
Mért pont az orális szex a gond? Nem azt mondom, hogy nem szeretem, de én nem lennék ki ennyire a hiányától. Elég látványosan szenvedsz miatt És mi az hogy szárazon durr bele? Hm...máshogy is fellehet izgatni egy csajt, hogy szétázzon a bugyija, nem kell ahhoz se nyalni, se sz*pni. Vannak akiknek nem tetszik, ez van el kell fogadni. Ha annyira szereted, megérted. Azt hittem valami komolyabb problémával fogsz elõállni, hogy mondjuk túl hamar mész el, túl kicsi, vagy a többi sablonos dolog. Ez így elég vicces. De nem tudni mióta vagytok együtt, mennyi és milyen kapcsolata volt a csajnak, ez mind közrejátszik, hogy mért meddig hogy nem akarja?
A kérdező hozzászólása: Teljesen borotvált vagyok!
te vagy andrás, az orálbajnok? h enélkül nem szex a szex?
A kérdező hozzászólása: Egyébként ha igazán szeret, akkor rosszul esik neki s ez bûntudatot kelt benne. Duplán, mivelhogy én gondoskodom róla.. Ezek után pedig kérdéses a kapcsolatunk alapja: a szerelem.
Inkább felõled kérdéses-e a szerelem. Az pedig nem ezen alapul.
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk az álszentséget.
A szerelemnek semmi köze sincsen ahhoz, hogy szeret e szopni, vagy sem.Ha vk undorodik az oráltól(mert sokan vannak ilyenek, mert ott jön ki a pisi, egyéb váladék stb.)akkor bármennyire szerelmes is, nem fog leszopni.Férfiak is vannak sokan, akik utálnak nyalni.Csak tõlük ez elfogadottabb, egy nõnek szinte kötelessége szopni.Amúgy hány évesek vagytok?Lehet nem szereti a szagodat, még ha elõtte fürdesz sem.Esetleg elõször próbáljátok meg gumiban, szép fokozatosan.Te kinyalod õt,
Az utolsó mondat egy kérdés lett volna.
A kérdező hozzászólása: Igen. Azt mondta, hogy biztos benne, hogy idõvel fog változni a véleménye..
Nálunk hasonló a helyzet, igaz, én lány vagyok. 2 éve vagyunk együtt.Sajnos a párom sem híve az orális szexnek, én viszont nagyon szeretem, így neki nincs benne hiánya, viszont õ sosem csinálja. Szerintem, ha ezen kívülminden jó, és a szex is mûködik, csak ez a hiba, akkor mûködhet. Szeretem a párom, és nem egy ilyen miatt fogom elhagyni.
Najo, nem kell ezt túldramatizálni.
nem szereti az orált? tán undorodik a fasztól? puncit megpróbáltál már elétolni? hátha azt szeretné
A kérdező hozzászólása: Reménykedem benne, hogy meggondolja magát. Enélkül szerintem nem szex a szex, így szerintem felfüggesztem egy idõre. Egyáltalán nem jó.. Nem szeretném elveszíteni egyébként..
rá lehet venni, meg lehet szerettetni vele. írtad, hogy a kedvedért már megcsinálta volna, de megállítottad, szóval nem teljesen reménytelen. legközelebb kapasd be vele és max 3 beszopást csináljon, utána fejezd be, húzd el a farkad és mond neki, hogy jó volt, de mára ennyi. legközelebb már 5beszopást engedj neki, majd tedd hozzá, hogy csak akkor térdelj le elém, ha ez örömet okoz neked. de határozott, komoly hangon mondjad a szemébe nézve, ne nézz félre. és így tovább, rá fog érezni.
az orális szex csak a probléma? szerintem ne erõltesd. lehet, majd ha jobban megismeri a tested, rászánja magát.
A kérdező hozzászólása: Egyetlen probléma az orális szex, igen. Minden más tökéletes.. felhõtlen a kapcsolatunk..
Szerintem idõvel rászánja magát! Légy türelmes
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mennyire biztos, és mennyi idõ szükséges neki ?
Ha annyira tökéletes a kapcsolatotok, akkor ez miért probléma? Nem akarja, ennyi, majd lehet egyszer akarja, most még nem. Te kielégülsz máshogy is, akkor hol a gond? sehol.
A kérdező hozzászólása: Nem elégülök ki.. ahogy õ sem.
nem elégülsz ki?? ne [email protected] már! nem kurod?
Nagyügy, van még rajta pár lyuk, amit be lehet tömni... -.-
A kérdező hozzászólása: Vicces.
Ha tökéletesnek gondolod, akkor ez az "apró" dolog nem lehet benne hiba, különben is ez legyen a legnagyobb gond egy kapcsolatban...
A kérdező hozzászólása: Ez elég nagy gond. Mondhatnám én is, hogy nem szeretem aztán szárazon durr bele a lecsóba..de mégsem teszem, mert szeretem.
Vannak lányok, akik nem bírják... majd idõvel eldõl, mennyire sínyli meg ezt a kapcsolatotok. Kérdezd meg, hogy van-e esély rá egyáltalán, hogy kielégít téged orálisan. Ha nem, és tényleg nagyon zavar, akkor is döntsd el, hogy megér-e annyit, hogy emiatt szakíts vele vagy ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretjük egymást.. így remélhetõleg meg fogja még ezt gondolni.

Fiúk! Nálatok kizáró ok tud lenni ismerkedésnél, ha egy lánynak nem tökéletes a fogsora?

Nem tökéletes: nem szabályszerűen állnak(semmien elváltozás nincs rajta, pl nem lyukas, nem sárga), csak nem egyenesen állnak.Kort is írjatok! Előre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem probléma, nekem sem tökéletesek a fogaim. 22/F

Nem probléma, nekem sem tökéletesek a fogaim. 22/F
Nálam nem, mert elmegy fogorvoshoz és megoldódik a probléma, ilyeneket én pl. nem nézek.
Szerintem dagadt vagy, és senki nem akar ismerkedni veled, és be akarod magyarázni, hogy ez azért van, mert nem tökéletes a fogsorod.
Nekem nem szokott problema lenni, elöbb utobb ugy is atrendezem neki!
Ó, ha csak ennyi lenne a baj. 18/f Szerintem senki nem erre figyel.
Én mindig megnézen a fogait a lánynak aki tetszik, de csak a rohadozó sárga meg foglepedékes ápolatlan száj zavar, nem kezdenék ilyen nõvel, akármilyen szép. Amit leírtál az szerintem nem zavarna.

Elsősorban kamaszok írjanak! Ha egy lánynak (korotokbéli) szinte tökéletes alakja van, szóval látszik az eredmény. Zavar titeket az, ha ezért nem eszek-iszik cukros étleket, italokat gyors kaját, és rendszeres eljár edzeni? Ha igen miért?

Legjobb válasz: Úgy alapból nem zavar, egyrészt mert én is próbálok egészségesen étkezni, másrészt mert nem nagyon szoktam nézni ki mit eszik. Persze ha ezzel elrontja a szórakozást pl. egy szülinapi buliban csak fanyalog, elveszi mindenki étvágyát, vagy rám szól ha néha fagyit akarok enni, akkor már zavar. De ez szerintem mindenkitõl elvárható, hogy nem pfujolunk a másik ételére, akármit is egyen. Vagy pl. ha egy nagyobb társasággal van ami bemegy a mekibe, max egy salátát vagy egy vizet rendel, és jól eldumál a többiekkel. Míg ha beülni se hajlandó, hangosan panaszkodik a kajára, elrontja a hangulatot, senki se tudja tolerálni.

Úgy alapból nem zavar, egyrészt mert én is próbálok egészségesen étkezni, másrészt mert nem nagyon szoktam nézni ki mit eszik. Persze ha ezzel elrontja a szórakozást pl. egy szülinapi buliban csak fanyalog, elveszi mindenki étvágyát, vagy rám szól ha néha fagyit akarok enni, akkor már zavar. De ez szerintem mindenkitõl elvárható, hogy nem pfujolunk a másik ételére, akármit is egyen. Vagy pl. ha egy nagyobb társasággal van ami bemegy a mekibe, max egy salátát vagy egy vizet rendel, és jól eldumál a többiekkel. Míg ha beülni se hajlandó, hangosan panaszkodik a kajára, elrontja a hangulatot, senki se tudja tolerálni.
Engem akkor sem érdekel mit eszik ha nincs tökéletes alakja. Nem hiszem hogy bárkinek köze lenne hozzá. Maximum akkor szólnék, ha tudom, hogy van valamilyen betegsége és egy bizonyos étel bajt okoz neki. Egyébként nem hiszem hogy bárkit zavar, hogy nem eszel cukros ételeket meg gyors kaját.
Nem, ez az õ dolga.
dehogy zavar, sõt örülök is neki, mert én is ilyen életmódot élek, vagyis próbálok
Nincs olyan, hogy egészséges étel. Legfeljebb csak kevésbé mérgezõ. :) Az elefánt is csak növényeket eszik, viszont nem tud ugrani. :) Sõt Adolf Hitler is vegetárius volt. Vagyis amiért valaki csak zöldségeket eszik attól még lehet õrült. :)
A kérdező hozzászólása: én nem szoktam semmi rosszat mondani a másik kajájáról, max akkor ha mondják, hogy egyek már csokit akkor van egy olyan dumám h:"egészségtelen, függõséget okoz, hizlal, ehhez képest me drága"
A kérdező hozzászólása: nem olyan edzés...alakformáló torna
A kérdező hozzászólása: pl: pár osztálytársammal egyszer étteremben kajáltunk...õk pizzát ettek..én meg egy csésze teát ittam. Nagyon zavarta õket.
A kérdező hozzászólása: meg néha már "rám erõszakolják" a chipset meg az ilyen mûkajákat:S
nem zavar, csak eddzeni ne járjon, az olyan fiús és a fiús csajok nem jönnek be :) 15/F
még szerencse, hogy a barátaim fõleg ilyenek, mint én (meg te): próbálunk rendesen kajálni, nem szemetet, eljárunk edzeni stb
Engem érdekel már mit eszik ha szép. 14/f
Figyelj mekiben is van saláta :D 14/f (elsõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: pedig engem állandóan ezzel b*sztatnak...
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy ha lenne egy barátnõd aki szép meg jó az alakja, de nem lehet vele pizzázni, vagy mekizni, állandóan gyümölcsöt meg salátát meg egészséges ételeket enne el tudnád viselni?
06 26 17:32 2011 Hitler nem õrült!!!!!! SIEG HEIL!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!