Találatok a következő kifejezésre: Ha egy szexuálisan (298 db)

Nem.
Attól függ mennyire dögös a rendõrnõ/bírónõ
Ez nagyon sok mindentõl függ. De lehet.

Ha egy szexuálisan tapasztalt lány azt mondaná, hogy segítene elvenni a szüzességedet, akkor belemennél?

Szóval tegyük fel van egy 17 éves lány, akinek volt már két barátja és a másodiktól aki idősebb nála sok mindent megtanult ilyen téren. Ha felajánlaná fiatalabb vagy vele egy idős srácoknak, hogy segít elveszteni a szüzességüket, akkor ők belemennének? Szóval magyarul kisfiúkat férfivá avat.

Legjobb válasz: Nem köszönöm, én egy romantikus hülye vagyok:D

Nem köszönöm, én egy romantikus hülye vagyok:D
Hülye vagy ingyen kurás megéri xd
hááát ez így egybõl hogy nem is ismerem, nem a legjobb, de tuti hogy rávenném magam, túl kanos vagyok...
Attól, hogy valaki lefekszik egy ilyen ostoba kis cafkával, még nem válik férfivá.
5-ös vagyok. Akkor menj és biztasd, hogy ki ne hagyja.
Újra szûz lennék a kedvéért :D
Naná hogy. Bár visszakérdeznék mennyit kérsz érte?
nincs ilyen lány...
A kérdező hozzászólása: #5-s mondom hogy nem én :D nekem van egy nagyon jó kapcsolatom, már több mint 7 hónapja, semmi szükségem ilyesmire
Mire vársz ??? Nagyon sok fiú vár lányra, te meg habozol. Érezd jól magad.
Azt mondanàm hogy gyere!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos van egy ilyen ismerõsöm... :/
magyarul ingyen kr va
Ki nem hagynám :D

Ha egy szexuális zaklatásos peren ugyan azt elmondanám mint amit Eric Cartman mondott akkor hülyének nézne a bíró?

Csak nem s*ggny*lónak neveztek hanem b*zinak (South Park - Szexuális zaklatás panda)

Legjobb válasz: hát a stilus miatt biztosan, de manapság mindenért lehet pereleni, keres fel egy ügyvédet...

hát a stilus miatt biztosan, de manapság mindenért lehet pereleni, keres fel egy ügyvédet...
Hát valószínûleg, bár nem tudom mit mondott pontosan, de szoktam nézni, szóval tudom milyen stílusú. De nem tenne jót az ügynek ha azokat mondanád.
Én inkább a Chewbacca védelmi stratégiát ajánlanám! XD XD XD XD XD
sztem inkább pszichológust keress !!!
Ez már a harmadik ilyen kérdésed! Idióta. Nem perelgetni kellene, hanem megkérni az osztályfõnöködet, hogy szakítson egy kis idõt az óráján és beszélhass azokkal, akik b*ziznak. Vagy menj el azokhoz, akik b*ziznak és SZEMÉLYESEN NEKIK mondd meg, mi a bajod. Ne siránkozz, meg perelgess, és ne tegyél föl 3 kérdést ugyanarról, mert mi NEM TUDUNK SEGÍTENI. Amerika látom szépen kimosta az agyadat, hogy azt hiszed, bármiért lehet perelni.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy a harmadik xDDD de addig fogom csinni amíg.... ki nem találok vmit XDDD
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem tudtok segíteni egyáltalán nem segítséget vártam hanem választ a kérdéseimre amit feltettem... ha nem tudsz választ akkor nyomj egy balra mutató nyílra hogy vissza és akkor nem írsz semmit. köszönöm
A kérdező hozzászólása: Chewbacca-ás nagyon jó XDDDDDD

SOS mit tegyek ha egy szexuális együttlétnél sem volt orgazmusom? Pedig nagyon jó mind. és nagyon élvezem de mégsem jutok el a csúcsra.!

Legjobb válasz: Magadnak sem sikerül soha ? Mert ha igen vezesd rá a párod szex közben, hogy jó neked, ne félj mondani mutatni !

Magadnak sem sikerül soha ? Mert ha igen vezesd rá a párod szex közben, hogy jó neked, ne félj mondani mutatni !
A kérdező hozzászólása: még fiatalabb voltam akkor sikerült..de már nem :/
fiú vagy vagy lány ?
"még fiatalabb voltam akkor sikerült..de már nem" Hát, igen! 70 évesen már ez sem megy olyan könnyen, mi!
ez csakis a párodtól függ, hogy mennyire vagytok összehangolva.
Szia! Lány vagy?
cserélj partnert
A kérdező hozzászólása: 1, Lány vagyok 19 éves ;) és a régebben-t ugy értettem hogy amikor még nem volt szexuális kapcsolatom és mint minden fiatal kisérleteztem a testemmel akkor sikerült egyszer de azóta nem..:/ nem kell poénnak venni mert én komolyan kérdeztelek meg titeket......^^
de azért most is csak szoktál masztizni, hogy van párod, nem ? gyakorolj egyedül ! Meg kell ismerned saját tested magadnak, aztán utána könnyebb lesz elmondani, megmutatni a pasidnak neked mi hogy jó !

Ha egy nőnek kiveszik nincs méhe sem petefészke attól még élhet szexuális életet?

Lehet attól még orgazmusa?Egy férfi ugyanazt tapasztalja egy ilyen nővel mint egy egészségessel akinek mindene megvan?

Legjobb válasz: Felettem író: ha nem értesz hozzá ne szólj bele! Kell síkosító vagy hormon: Méheltávolítás Azoknak a nõknek az aránya, akiknek eltávolították a méhét és/vagy a petefészkét, emelkedik a növekvõ életkorral. Az eltávolítás azonban nem akadálya a kielégítõ szexuális életnek. A nemi aktusban a méhnek nincs közvetlen funkciója. A mûtét következtében azonban felléphetnek fájdalmak a hasüregi összenövések vagy a hüvely felsõ végében lévõ hegek miatt, amelyek a szexuális érdeklõdést és az élvezetet csökkenthetik. Néhány nõ a mûtét után lelki fájdalmat érez, mert a testét a méh elvesztése után már nem érzi épnek. Ha a petefészkeket is eltávolították, csökken az ösztrogénszint. A hüvely nedvesedése A növekvõ korral a nõknek gyakrabban van problémájuk a hüvely nedvesedésével. A hüvely fala világos folyadékot választ ki. Ezt a folyadékot a hüvelyt körülvevõ érfonat préseli ki. Minél nagyobb az izgalom, annál jobb a vérellátás ebben a fonatban, és annál több folyadék nedvesítheti be a hüvelyt. Idõsebb nõknél olykor kissé tovább tart, míg elegendõ váladék képzõdik a „súrlódásmentes” nemi aktushoz. Egy döntõ tényezõ, ami a hüvely nedvesedését befolyásolja, az ösztrogén. A változókor után csökken a vérben az ösztrogénszint. Ezáltal a hüvely fala vékonyabb lesz. Elkezd sorvadni, tehát már nincs olyan jól ellátva vérrel és tápanyagokkal, a hüvely merevebb lesz. A csökkent vérkeringés miatt megváltozik a hüvelyváladék összetétele is. A hüvely fala fogékonyabb lesz a fertõzésekre, ami szex közben fájdalmakhoz és vérzésekhez vezethet. Léteznek íz- és szagsemleges krémek, illetve zselék a hüvely nedvességének fokozására.

Felettem író: ha nem értesz hozzá ne szólj bele! Kell síkosító vagy hormon: Méheltávolítás Azoknak a nõknek az aránya, akiknek eltávolították a méhét és/vagy a petefészkét, emelkedik a növekvõ életkorral. Az eltávolítás azonban nem akadálya a kielégítõ szexuális életnek. A nemi aktusban a méhnek nincs közvetlen funkciója. A mûtét következtében azonban felléphetnek fájdalmak a hasüregi összenövések vagy a hüvely felsõ végében lévõ hegek miatt, amelyek a szexuális érdeklõdést és az élvezetet csökkenthetik. Néhány nõ a mûtét után lelki fájdalmat érez, mert a testét a méh elvesztése után már nem érzi épnek. Ha a petefészkeket is eltávolították, csökken az ösztrogénszint. A hüvely nedvesedése A növekvõ korral a nõknek gyakrabban van problémájuk a hüvely nedvesedésével. A hüvely fala világos folyadékot választ ki. Ezt a folyadékot a hüvelyt körülvevõ érfonat préseli ki. Minél nagyobb az izgalom, annál jobb a vérellátás ebben a fonatban, és annál több folyadék nedvesítheti be a hüvelyt. Idõsebb nõknél olykor kissé tovább tart, míg elegendõ váladék képzõdik a „súrlódásmentes” nemi aktushoz. Egy döntõ tényezõ, ami a hüvely nedvesedését befolyásolja, az ösztrogén. A változókor után csökken a vérben az ösztrogénszint. Ezáltal a hüvely fala vékonyabb lesz. Elkezd sorvadni, tehát már nincs olyan jól ellátva vérrel és tápanyagokkal, a hüvely merevebb lesz. A csökkent vérkeringés miatt megváltozik a hüvelyváladék összetétele is. A hüvely fala fogékonyabb lesz a fertõzésekre, ami szex közben fájdalmakhoz és vérzésekhez vezethet. Léteznek íz- és szagsemleges krémek, illetve zselék a hüvely nedvességének fokozására.
Se sikosító se hormonpótlás nem kell hozzá. Kívánhatod ugyanúgy utána a szexet, csak gyermeked nem fog születni. A sikosító meg azért nem kell mivel a hüvelyfalon lévõ mirigyek termelik a nedvességet.
Síkosítóval vagy hormonpótlással igen.
szerintem minden kérdésedre a válasz igen
Azt leszmitva, hogy nem lehet gyereke minden marad a regiben...
Persze, hisz hüvelye még van attól, "csak" terhes nem lehet soha.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Ha egy férfi még nem létesített szexuális kapcsolatot egy másikkal, de úgy érzi, hogy homoszexuális, elképzelhető, hogy ha a lánnyal mindent megoszt, lehet a férfit is maximálisan kielégítő szexuális életük?

A női tagja vagyok a dolognak. Szerintetek lehetséges? Úgy értem, hallottam olyanról, hogy felcsatolható pénisz, stb. Nagyon szeretjük egymást.. csak hát részéről a szexualitás. És a homoszexuális férfiak is ugyan úgy ki tudnak elégíteni egy nőt?

Legjobb válasz: Nem a felcsatolhatóson múlik, ha meleg akkor a férfiak vonzzák, és hiába aggatszmagadra mûfarkat akkor is puncid lesz és melled, és õt nem fogja izgatni. Ha biszex az megint más kérdés.

Nem a felcsatolhatóson múlik, ha meleg akkor a férfiak vonzzák, és hiába aggatszmagadra mûfarkat akkor is puncid lesz és melled, és õt nem fogja izgatni. Ha biszex az megint más kérdés.
a szexuális életetek lehet kielégítõ, de a romantikus élet nem.
Neked megfelelne egy nõ, ha felcsatolná? Szerinted tényleg elég ennyi egy párkapcsolathoz?
Tételezzük fel, hogy van egy nagyon jó barátnõd, akivel nagyon szeretitek egymást. Az a lány bármire képes lenne azért, hogy téged kielégítsen. A szüleitek is nagyon pártolná ezt a kapcsolatot. El tudnád képzelni, hogy ezzel a lánnyal éld le az életed? Szerinted érdemes azért több ember életét tönkre tenni - a tiédet, a barátodét és a leendõ gyerekeitekét - mert sokan nem tudják elfogadni a másságot?
Ha szeret téged, akkor nagy gond nem lehet. Fõleg úgy, hogy õszinték is vagytok egymáshoz. Meg hogy lenne már homoszexuális, ha egyszer vonzódik hozzád érzelmileg.
En is ilyesmi kapcsolatban elek...ha gondolod irj privit..
ha a szex nem lesz jó, akkor félre fog menni, itt mindegy, lényeg kell neki a férfi, a felcsatolható dugásra jó csak, õ is akar szopni és olyan dolgokat, amit igazából csak tõle tud megkapni, egy vibri is csak pótlék ua., nem lesz a szex sem olyan veled, mint szeretnéd szóval gondolkozzál el, ez csak a látszat lesz, szóval ha nem akarod az életedet, ingoványos talajra építeni, akkor nem mész bele, N
Ha meleg, akkor igazi férfira vágyik. Lehet akármilyen felcsatolhato mupenisz, az nem ugyan az! Eleinte még lehet, hogy eldg lesz neki, de késõbb már nem.
Újra nyitják a Lipótot!
Mûködhet a dolog, de remélem tudod, hogy soha nem lesz neki elég. Egyre nagyobb és nagyobb dolgokat kell majd a fenekébe dugdosni, hogy csillapítsad a férfi farkak iránti vágyát.
nagyon pót megoldás, de mûködhetPersze ídõvel rájöhet, hogy számára, hogy hus-vér pasi kell. probáljátokmeg, veszteni valótok nincs.
Én voltam ilyen párnál második pasi, szóval hármasban. Az jó volt mindenkinek.

Miről lehet észre venni ha egy nő kihasználja a férfit akár szexuálisan vagy bármilyen téren?

Legjobb válasz: Gondolom, ha pénzt kér tõle, eltartatja magát, drága dolgokat vásároltat magának a férfivel, akkor anyagilag használja ki. Ha csak arra "tartja", hogy néha megdugja valaki, akkor szexuálisan. Ilyenkor gondolom nem törõdik vele, mint emberrel, nem hallgatja meg, nem támogatja a tanulásban/munkában/szakmai elõmenetelben azzal, hogy alkalmazkodik, segít tanáccsal vagy csak odafigyeléssel. Nem tesz a kapcsolatért, vagyis nem odaadó, nem adja meg a férfinak az érzelmi biztonságot és hátteret. Így leírva nagyjából ugyanazok a tünetek, mint amikor egy pasi használja ki a nõt.

Gondolom, ha pénzt kér tõle, eltartatja magát, drága dolgokat vásároltat magának a férfivel, akkor anyagilag használja ki. Ha csak arra "tartja", hogy néha megdugja valaki, akkor szexuálisan. Ilyenkor gondolom nem törõdik vele, mint emberrel, nem hallgatja meg, nem támogatja a tanulásban/munkában/szakmai elõmenetelben azzal, hogy alkalmazkodik, segít tanáccsal vagy csak odafigyeléssel. Nem tesz a kapcsolatért, vagyis nem odaadó, nem adja meg a férfinak az érzelmi biztonságot és hátteret. Így leírva nagyjából ugyanazok a tünetek, mint amikor egy pasi használja ki a nõt.
A szexuális kihasználás nem azt jelenti, hogy néha megdugatja magát, hanem azt, hogy néha megdughatja õt az illetõ. És azután kér tõle ezt-azt.
Odaköltözteti a házába a pasiját, mert jött a válság és nem tudta fizetni a rezsit, meg a lakáshitelt. A pasival elõtte hosszú évekig távkapcsolatban élt, és mellette keresgélt egy másik "lovat", csak nem talált. Így maradt ennél a "szamárnál". Most, hogy bajban volt eljátszotta, hogy milyen fontos ez a kapcsolat neki, közben a háta mögött úgy beszél róla mint egy hülyérõl! Na ez kihasználás!
A nõk inkább anyagilag szokták kihasználni a férfiakat (ha pl. gazdag apasas és azért jár vele), a nõket viszont testileg, lelkileg és még a munkavégzésben is kihasználják, sajnos van olyan nõ, akit ezek mellett még anyagilag is kihasználják.
Sajna annyian gondolják komolyan, hogy már nem vicces. :(
ma 11:22, ma 11:23! Nem tûnt fel az a ":D" a mondatom végén? Viccnek szántam... Természetesen mindkét nemnél vannak olyanok, akik kihasználják a másikat. 22F
23:31, a Te választásaidat minõsíti, ha így gondolod.
23:31: A férfiak meg szentek, jajj, adjak neked gyorsan egy glóriát??
Nem kell semmit észrevenni. A nõk kihasználták, kihasználják és mindig is kifogják használni a férfiakat:D 22F
"A szexuális kihasználás nem azt jelenti, hogy néha megdugatja magát, hanem azt, hogy néha megdughatja õt az illetõ. És azután kér tõle ezt-azt." Néha megdughatja :D ott valamit nagyon nem jól csinál a pasi:)
Szexuálisan nem lehet egy férfit kihasználni, csak esetleg úgy, hogyha kiderül, hogy a nõ nem akar semmit csak szexet, míg a pasi szerelmes. Anyagilag lehet hogy megvesz ezt-azt a nõnek. Kihasználás inkább anyagilag, illetve nem érdekli a férfi dolgai, problémái, nem foglalkozik vele, cserbenhagyja õt, ha éppen nincs érdeke belõle.
Mindkét fél számára nyilvánvaló kell hogy legyen, ki mit fektet a kapcsolatba (anyagi és nem-anyagi téren is), ha nagyon billen a mérleg, akkor meg beszélni kell róla. szerintem.
Nekem pl van egy barátnõm aki járni kezdett egy pasival. Aztán 2 hónap után panaszkodott, hogy ki akarja dobni, de egyszerûen nem hagyja magát a pasi, de hogy õ nem szereti, meg vissza akar menni az exéhez, mert még õt szereti. Azóta is együtt vannak, rákérdeztem, mi változott, azt mondta részérõl semmi, de egész jól megvannak a pasi mellett iszonyat jó dolga van még a seg_ét is kinyalja, az elõzõ kapcsolatából született kisfiát imádja, és teljes mértékben elfogadja, hamarosan beköltöznek a pasi épülõ házába (eddig a barátnõm a gyerekkel a szüleinél élt). Szóval belátta, hogy nála jobbat nem is találhatna. Hát nekem ez kimeríti a kihasználás fogalmát rendesen. Mivel szerelemrõl szó sincs, csak kényelmes neki a helyzet, miközben tudja, hogy a srác mennyire odáig van érte:S

Tudom hogy ez hülye kérdés de miért van az hogy ha egy csaj iránt nem mutatok szexuális érdeklődést tök normálisan el tudok vele beszégetni (biztos azt hiszi hogy meleg vagyok:D) de mihelyt szexuális utalásokat teszek elkezd tök hülyén viselkedni?

Hogyan lehet ezen változtatni?

Legjobb válasz: Ne megdugni akarj minden csajt - elõbb barátság - ha kitart melletted mint barát akkor több is elképzelhetõ - és akkor másképp fog viszonyulni a dolgokhoz. Írj le egy példát és elmondom a véleményem ha most rosszul gondolnám 22F

Ne megdugni akarj minden csajt - elõbb barátság - ha kitart melletted mint barát akkor több is elképzelhetõ - és akkor másképp fog viszonyulni a dolgokhoz. Írj le egy példát és elmondom a véleményem ha most rosszul gondolnám 22F
Ez most komolyan egy kérdés? Zavarban van.
mert a "buzybaráttal" (értsd "csak barát soha semmitöbb") el lehet beszélgetni. aki meg hajt a csajra azzal nemlehet elbeszélgetni.
Igen, de szexuálisan nem lehet létesülni....
szexuálisan létesültem :D vicces:D IGEN lehetsz terhes. Elment benned? ha igen menj 72órásért.
Bocsi, de a pharmatex nem fogamzásgátló hüvelykúp? Azt elõtte kell alkalmazni. Szóval igen van rá valamennyi esély, hogy teherbe esel, még ha menstruálsz is éppen. Pharmatexet felrakni szerintem már felesleges.
A kérdező hozzászólása: Bocsi.... nem írtam helyes kérdést.... De most akkor komolyan teherben eshetek????
Pharmatexet szex elõtt kell felrakni bizonyos idõvel (sztem bele is van írva a tájékoztatójába). Irány a doki 72 órás tablettáért, mert elõfordulhat h a ciklus során extra peteérés történik és akkor lényegtelen h van-e havi v nincs.
Igen lehetsz terhes. A Pharmatex az csak akkor véd ha aktus elõtt felhelyezed, akkor sem 100%osan.
Igen, bár viszonylag kicsi az esélye. Talán elõbb kellene kérdezni, és utána "szexuális létesülni".

Ha egy Nőnek méhszájsebe van, szexuális együttlétkor van-e valami veszélye a (férfi) partnerére nézve? Ja, és ez miből alakulhat ki egy Nőnél?

Legjobb válasz: Annyi veszélye van, hogy a méhszájsebben könnyebben tenyészhetnek a fertõzések (pl. gomba), amit átadhat a partnerének, de a nõkre tényleg sokkal nagyobb veszélye van. Szexuális aktus után vérezhet is :S Nõgyógyász kezeli (sajnos nekem is ez van, és már szenvedek vele majdnem egy éve), és felír hüvely irrigátort, és tejsavas öblítõt, ami segít megfelelõ pH-n tartani, és a fertõzéseket elkerülni.

Annyi veszélye van, hogy a méhszájsebben könnyebben tenyészhetnek a fertõzések (pl. gomba), amit átadhat a partnerének, de a nõkre tényleg sokkal nagyobb veszélye van. Szexuális aktus után vérezhet is :S Nõgyógyász kezeli (sajnos nekem is ez van, és már szenvedek vele majdnem egy éve), és felír hüvely irrigátort, és tejsavas öblítõt, ami segít megfelelõ pH-n tartani, és a fertõzéseket elkerülni.
Nõre veszélyes.Nme érdemes addig aktustfolytatni, mert fájhat és könnyen fertõzödhet.kialakulhat pl rossz kémhatástól, sérüléstõl is, menjen el vele nõgyógyászhoz.
kialakul a fertõzés, átadja a pasinak és kész is. amúõgy nõknél meg rákot okozhat a méhszájseb
http://www.vitalmagazin.hu/index.php?szam=57&id=4 Remélem ez segít valamiben(ez csak rád veszélyes, de menj el orvoshoz)
És kialakulását elõsegítheti egy rész a genetika (nálunk a családban hagyomány), más rész valami külsõ behatás (pl. fertõzés) utóhatása.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!