Találatok a következő kifejezésre: Ha egy szőrös a pénisze, nem (2 db)

Ha egy fiúnak szőrös a pénisze, nem lyukasztja ki az óvszert a szőr?

Legjobb válasz: Elméletileg nem!Gyakorlatilag se nagyon!

Elméletileg nem!Gyakorlatilag se nagyon!
Elvileg maga a pénisz nem szõrös, csak a tövénél van szõr, és ugye az óvszert a péniszre húzod, szal nem kellene hogy szõr kerüljön alá..
Nem! A szõr egyáltalán nem olyan erõs, hogy kilyukasszon egy óvszert!
A páromnak is szõrös(persze nem maga a hímveszõ)és rendszeresen használunk gumit, eddig soha nem volt ezzel probléma.
A kérdező hozzászólása: Én sem úgy gondoltam, hogy az egész szõrös, csak ott a vége. Amúgy kellemetlen szaga csak akkor van, ha vki nem mossa meg rendesen meg esetleg beleizzad a nadrágba?
A kérdező hozzászólása: vagy nem a vége, hanem az alja :) bocsi
Igen, attól lehet kellemetlen szaga.De betegségtõl is.
Ne reménykedj.
xD dehogy van összefüggésben....
Tényleg nincs semmi összefüggés de azért nem kell szivatni szegény kérdezõt, elvégre csak próbál logikusan gondolkodni :DD
dehülyevagykedves kérdezõ semmi összefüggés, nelegyél már ennyire gyépés...
Semmi összefüggés... Ez genetikailag meg van határozva akárcsak a lábméreted... Ahogy azt sem tudod módosítani, úgy ezt sem..
Khehe...lehet az afrikai niggereknek is azért nõtt nagyra, mert a szavannán nem hordanak alsógatyát. Tehát ha tuti hatást akarsz, akkor egy szál p.öcsbe közlekedj mindenhova. :D
hát ha alapjáraton nehéz a farkad, és a bõ alsógatyában lóg, akkor enged a fizikának és a gravitációnak, és talán megnyúlik.
Ha az alsógatyától szerinted nõhet, akkor adok egy tuti kis tippet: hugyozás után mindig rázd meg egy kicsit, így is nõni fog... Ez egy természetes folyamat, semmi sem tudja (mûtét nélkül) befolyásolni a farkad hosszát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a támogatást, tudom már többet kéne tudnom, de ez nekem így tûnt.
16 évesen lehetne ennél több eszed. egyáltalán komolyan gondolod, hogy az alsógatyádtól függ a péniszed mérete? vagy attól hogy lóg-e vagy nem? tuti kamu kérdés...
A kérdező hozzászólása: Ez komoly, hogyhogy?
Pont fordítva, a szoros gatyában nõ jobban.
Ha parázol, hordj boxer alsót...
A kérdező hozzászólása: Akkor ha le van szorítva is ugyanakkora lesz majd mintha lötyögne?
Sztem semmi összefüggés. Én egészen sokáig fecskét hordtam (kb 18 éves koromig) és így is 17 centis a péniszem. Tehát emiatt kifejezetten kicsi nem lett. 21/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!