Találatok a következő kifejezésre: Ha egy szőrös a (194 db)

Fiúk! Titeket zavarna, ha egy lánynak a puncija elöl szőrös, de belül borotvált?

Igazából ma döntöttük el a barátommal, hogy nem sokára szexelni fogunk. Már megvan a helyszín is, meg minden, csomót olvastam a neten ilyen témában, szóval nem is ezzel lenne gond. Hanem én anyámmal élek együtt, aki nagyon de nagyon konezvartív, erről se tud, és hát... mivel ketten élünk egy házban, megesik, hogy lát meztelen, és nem szereti ha borotválom, sőt, egyenesen cirkuszol érte. Így úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz olyan kapcsolatom, amiben lesz intimitás, addig felesleges borotválni. Namost, ugye itt az idő. De elöl nem szeretném leszedni, mert akkor megtudja, csak beljebb... Így kb úgy nézne ki, hogy elöl van egy kis "pamacs", a többi csupasz. Ez gondot jelenthet? Esetleg így nem fog kívánni, vagy léphet közbe komplikáció? Ez lesz az első, és félek, hogy valami rosszul sül el, de ez a legnagyobb félelmem... Segítsetek, ez így visszataszító?

Legjobb válasz: engem csak az zavar ha hátul szõrös

engem csak az zavar ha hátul szõrös
borotváld le teljesen otthon meg ne mászkálj meztelenül problem solved
Anyukád nem véletlenül fejezi ki ellenérzését ezügyben. Néha nem árt odafigyelni arra, amit anyu, vagy apu mond. Az intim szõrzeted védelmi szerepet lát el természetesen megfelelõ mértékû tisztálkodás, és ápoltság feltétele mellett. Gondolkozz, nem véletlen takarja a legkényesebb, legérzékenyebb testrészedet. Ez nem konzervativizmus, ez tájékozottság, és egészségcentrikus gondolkodás. Ha leborotválod, sérülékenyebbé és számos fertõzésre hajlamosabbá teszed Magad. Arról nem is beszélve, hogy ha kellõképpen érzékeny a bõröd, kipirosodásra, kipattogzásra számíthatsz. És készülj fel arra is, hogy a borotválást követõ pár napon belül elkezd majd szúrni és viszketni a bõröd, ahogy a szõrzet nõ vissza. Döntsd el, hogy megéri-e. Gondolom, a belült úgy értetted, hogy alul a szeméremajkaknál. Ott van a legnagyobb szerepe a szõrzetnek, tekintve, hogy közel van a hüvelybemenethez. A szõrzet eltávolítása egészségügyi szempontból káros, szex szempontjából pedig felesleges. Az orális szexnél elsõdlegesen kényeztetésre szánt területek anatómiailag nem szõrösek. Ha bikinivonalon borotválod le, azaz két oldalt bugyi vonalán kívül, akkor csak a bõr kipattogzásával, begyulladásával kell esetlegesen szembe nézned. Egyébként pedig érdemes lenne minél több mindent megbeszélned a barátoddal az elsõ alkalom elõtt.
hány éves vagy, hogy anyukád meztelenül lát és beleszól, hogy leborotválhatod-e vagy nem?? Mert engem már 12 éves koromba se láttak meztelenül és mi köze van hozzá, hogy te borotválod vagy nem? Szerintem közöld majd vele, ha már nem leszel szûz.
amúgy nem lenne gáz, de így hogy anyád miatt nem borotválod pedig te szeretnéd így gáz... legyél lázadó és szard le az õsöket...
a #13as válaszolónak teljesen igaza van, noha marhára idegesítõ tud lenni, mikor még pluszban melegít, meg nem túl gusztusos néha, tényleg hasznos, ha van. Ha van partnerem, akivel többször voltam együtt, én is hagyok pamacsot szimpla lustaságból (meg alacsony a fájdalomküszöböm, és a mély gyökeres szõrszálak nem igazán a legjobb pajtások a gyantaszettemmel :D) ha nincs, akkor meg nyugodtan védjen, szóval teljesen partnerfüggõ. Beszéld meg a barátoddal, mit és hogy szeretne, aztán köthetsz kompromisszumokat vele. Ezekrõl érdemes beszélni, de szerintem ha ennyire nulla tapasztalattal ugrotok bele a dologba, az nem lesz annyira kellemes élmény számodra^^"
Nem zavarna :)
borotváld le nyugodtan és ne mászkálj anyukád elõtt meztelenül
Anyukádnak mi köze hozzá??? A te fanszõrzeted azt csinálsz vele amit akarsz! Bocs de micsoda utolsó mindenlébenkanál nõszemélynek kell lenni ahhoz hogy megmondja milyen legyen NEKED ott?? (Nekem amúgy nem baj ha szõrös de legyen rövidre vágva/nyírva)
Vágd le nyugodtan így, ahogy mondtad, anyádnak meg ne mutogasd.
Nem visszateszitó, de szerintem a "pamacsot" ollóval kicsit nyírd meg, hogy ne legyen olyan hosszú!! :) Azt nem veszi észre az anyukád, nem olyan feltünõ!! ;) A többi jó úgy!! Egyébként meg ha, anyukád még erre is mod valamit akkor mond meg neki, hogy NYÁR van, bikinivonal stb...
Belül borotvált? O.o Ott általában nem szokott lenni szõr.
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy ....Nem belül, hanem kétoldalt...
És milenne ha leborotválnád teljesen, otthon meg törülközõt csavarnál magad köré?
Nem visszataszító, nyugi. De szerintem olyanra borotváld, amilyenre Te szeretnéd és legfeljebb majd kikerülöd anyukádat, ha meztelen helyzet adódna otthon. :) A lényeg, hogy semmi olyat ne tegyél az elsõ elõtt, ami kicsit is frusztrál téged! Mindent csinálj úgy, ahogy neked a legjobb, legkényelmesebb! Ne legyenek görcsök. :)
Hogy értve belül? Még képen sem láttam olyat.
Vagy beszélj róla a barátoddal...? Mondd el neki így, ahogy itt leírtad.
Borotváld le az egészet és ne mutogasd anyádnak.
Küldj képet, majd elbíráljuk! El sem tudom képzelni milyen lehet. Kfordított szõrmesapka?
Nem tudom, észrevettétek-e? :) A #13-as és a #16-os kommentelõk a két legmagasabb átlagszázalékkal rendelkeznek és egyben a két lepontozottak ebben a kérdés-topicban. Ez sokmindent elárul az átlagszínvonalról. Pl., hogy lekapcsoltátok a két fényforrást. :) Így most sötétség rulez!
Fõleg ha lány.
Bármi lehet cuki, nézõpont kérdése. :)
Hát egy lánynak legyen szõrös a háta, de más ne. Az cuki.
Hát, ha kiscicáról van szó :)
Ha pasi akk nincs vele semmi baj, nem kell leborotválni meg semmi mert legyen férfi. Ha csaj akk nem cuki hanem ciki
undorodom!
Cuki semmiképp. Esetleg férfias. Bár a hónaljkutya nekem nem jön be még pasin se.
Az elsõ válasz fájt. =D Én mindig gusztustalannak találtam azt, ha valakinek szõrcsimbókok lógnak a hónaljából, vagy nem látom a hátát, mert annyira szõrös. A kis paraszbajusztól meg idegbajt kapok, pláne amikor igényesen, egy kis szandálzoknival van vegyítve. ^.^
sztem inkább igénytelen :S mellkason nembaj a ször de ne legyen tul hosszu. háton honaljon undorito, hát bajusz? ha csak ott nö ki v nemtom az oylan tipikus "szakmunkásbajusz" v ilyen "mostnöttki de elhagytam a borotvám".lehetne mongyuk borotválni. a borosta az más az jo :D
számomra nem az...
nem
Amúgy akik az ellen mennek, hogy a hátszõr undi... Azoktól megkérdezhetem, hogy hogyan szõrtelenítenék a hátukat? :DDD
fúj! hát és hónalj semmiképpen. mellkas oké. bajusz? nemáár. fõleg azok a kis pehely, vagy pehelykezdemények. undorító. biztos nem smárolnék a világért sem egy ilyen sráccal. cuki?:D borosta teljesen más.
szerintem az illetõ cIkit akart irni, mivel az u és az i egymás mellett van.:D
A kérdező hozzászólása: Nem cikit akartam írni.:D

Lányok mennyire taszít titeket az vissza ha egy pasninak a feneke és a combja is szőrös?

http://www.szepsegbroker.hu/images_articles/383-3.jpg kb. mondjuk ilyen csak kisebb szőrszálak és egy kicsivel kevesebb, és a fenék is ilyen...

Legjobb válasz: Jah és fõképp ha szép izmos lábai meg feneke is izmos akkor nagyon jól néz ki:P elsõ voltam:$

Jah és fõképp ha szép izmos lábai meg feneke is izmos akkor nagyon jól néz ki:P elsõ voltam:$
Hát engem a feneke kicsit zavarna, de a lába nem. Egy férfinak legyen szõrös a lába, a lábgyanta a nõknek való. ^^
Férfias:) Nem zavar egyáltalán^^
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
jobban zavar, ha szõrtelen, hidd el!
A férfi legyen szõrös!
az en baratom kb olyan mint egy uraangutan :D:D najo nem de szoktam ezzel viccelodni :D imadom a szoret a laban a mellkasan aaah https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSiKX-M.. kb ilyen csak neki nem ilyen fekete a szore :D imadom!! volt mar szortelen paim is de nagyon termeszetellenes raadasul ha kezd kinoni bok :D
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A láb nem zavar ha szõrös szinte minden férfinak az, de ha a feneke az az már nem tetszik! Olyan mint egy majom.

Ha valakinek szőrös a hasa (köldöktől lefelé egy csíkban) az nem borotválja a nemiszervét?

Legjobb válasz: ez tényleg üti egymást. sõt ha leborotválod a segged, hajad sem lesz

ez tényleg üti egymást. sõt ha leborotválod a segged, hajad sem lesz
Akkor ezért kopaszodok ? :D
Ez megint mi? Ugye te sem gondolod komolyan?
Akinek meg szõrös a segge, az meg kopaszodik. Na ugye, milyen értelmes következtetést vontam le?!
A party-szõrt meg kell hagyni.
Szerencsére nem kell borotválnom a nemi szervemet, de körülötte szoktam a bundát nyírni.
3/7 es választ adom dettó semmi köze egymáshoz...
hát nincs köze a kettõnek egymáshoz Te azt csinálsz amit szeretnél
Hogy függ össze a kettõ? A has és a nemi szerv nem ugyanaz és a kettõ nem zárja ki egymást. Mindenkinek van a köldök alatt egy kis csíkban szõr, csak van, akinek világos kis pihe és alig látszik, van, aki szõrtelenít ott is és van akinek láthatóbb, de meghagyja. Ettõl még a nemi szervét szõrtelenítheti.. :)
A kettõnek nincs köze egymáshoz. Én se borotválom a hasam de a nemiszervemnél igen.
mindenkinek szõrös a köldöke alatt 1 csíkban, az még a hasához tartozik :D
"Akkor ezért kopaszodok ? :D" azért mert nem hordasz sapit hidegben

Lányokat zavarja ha egy fiunak szőrös a feneke?

Kb annyira mint a lába!vagy mindenkinek olyan?

Legjobb válasz: hát lehet most le leszek pontozva de nekem jobban tetszik ha nem szörös. de ha csak egy kicsit szörös az sem érdekel. én a barátommal egyszer leborotváltattam a fenekét mert kiváncsi voltam hogy ugy milyen és nekem jobban tetszett de persze ö ezt nem szerette csinálni ugyhogy maradok a kicsit szörösnél:)

Engem abszolút nem zavar, az jobban zavarna, ha teljesen csupasz lenne.
hát lehet most le leszek pontozva de nekem jobban tetszik ha nem szörös. de ha csak egy kicsit szörös az sem érdekel. én a barátommal egyszer leborotváltattam a fenekét mert kiváncsi voltam hogy ugy milyen és nekem jobban tetszett de persze ö ezt nem szerette csinálni ugyhogy maradok a kicsit szörösnél:)
én nem szeretem ha szörös pesze ha csak olyan pihés mint a kézen oké de ha dzsngel akkor inkább gyantázd
Úgy látom elsõ férfi vagyok.. 8) Lehet le leszek pontozva, de különösebben nem ez a lényeg, elmondom az igazat. Nekem is szõrös (volt) a hátsó felem, egyszer kíváncsiságból leborotváltam. Maga a borotválás is kínszenvedés volt, de az utánavaló pár napot senkinek nem kívánom.. Miért nem gyantázom? Mert tök feleslegesnek tartom, ráadásul nekem nem kicsit volt szõrös. Bár borotválom jelenleg is amikor olyan alkalom van, és már nagyon kinõtt a szõr, de amikor nõ a szõr egyrészt össze vissza szurkál, másrészt meg nem túl kellemes, mert borotválás után testápoló és hintõpor mellett is kipattogzik, és majdnemhogy fáj. Barátnõm elfogadja ha szõrös a hátsó felem, különösebben nem érdekli, nem ez a lényeg amikor együtt vagyunk. :) 17/F
Ha annyira nem szõrös akkor sztem nem gáz! Én természetesnek tartom h a férfiak szõrösebbek, ott is. Soha nem kérném arra a párom h szedje le, mert abszolút nem lényeges!
nem hiszem, hogy a fenek a lenyeg, es foleg, hogy szoros))):.Az en ferjem tetotol talpig szoros es megsem zavar.
a túl szõröset nem.nem lenne jó eltévedni benne
az zavarna, ha csupasz lenne!
Még szép, hogy szõrös egy férfi fenék.. Nekem nem egy babapopsis óvodás, hanem egy rendes férfi kell..
Nekem ez a természetes! ili
az én barátomnak kicsit szõrös csak, de nem zavar... inkább legyen ilyen, mint borostás :P meg tényleg... nem ez a lényeg. szeretem úgy ahogy van
Van akinek egyátalán nem szõrös, szerintem szebb.
Nem zavar de nemis teccik :/
Azok búzák vagy olyan sportot ûznek...
de
Hát ha 16 évesen még nem lenne szõrös az lenne a gáz.
A kérdező hozzászólása: csak láttam már ilyen 20 körülieket is akiknek nem votl szõr a lábukon, azok szerintem elobortválták, az viszont elég cink .
a lába azért legyen szõrös 21L

Lányok, zavar ha egy fiúnak szőrös a lába, karja, segge, keze, farka, és minden máshol csupasz gyárilag?

Na jó a lompost azért nem bozont, rövidre szoktam nyírni.

Legjobb válasz: É szeretem, szerintem ettõl férfi :) Én párom nagyon szörös kis pocakkal...imádnivaló:)

É szeretem, szerintem ettõl férfi :) Én párom nagyon szörös kis pocakkal...imádnivaló:)
a szõrös lábbal, karral, kézzel, és ha rövidre van nyírva a farkánál nem zavar. de ha a segge is szõrös, az már úgy annyira nem vonz :D
A kérdező hozzászólása: nem annyira szõrös a seggem mint pl csubakkának, csak mint egy normál emberé
teljesen jó!eszedbe ne jusson leszedni
akiben egy csepp ferfiassag, egy csepp tesztoszteron is van, annak szoros a feneke. en nem tuxom megerteni, hogy mit szeretnek a mai tinik. a szortelen, ferfiatlan sracokban.
A kérdező hozzászólása: tehát az nem baj ha a mellem és a hasam nem szõrös? csak pelyhedzik ott egy kicsit. arcomon sem igazán sûrû. elég ritka.
Engem zavar:/
A kérdező hozzászólása: Akkor ha leborotválom, leszopsz? (bocsi, de ez jutott hirtelen eszembeXD)

Lányok zavar titeket ha egy férfinak szőrös a mellkasa, vagy borostás vagy akárhol ha szőrös?

Legjobb válasz: De az se jó, ha már annyira szõrös,h 'be lehet fonni'. Szóval a túl sok szõr sem jó.

De az se jó, ha már annyira szõrös, h 'be lehet fonni'. Szóval a túl sok szõr sem jó.
Nem, egyáltalán nem. A férfi igenis szõrös. :) Nem szeretem a full dzsumbujt, de a rendesen karbantartott, fazonírozott szõrrel semmi gondom, szeretem.
Az értelmes nõket nem a szõrzet fogja érdekelni, ezt tanuld meg:D
Engem csak az zavar ha a háta szõrös. 18N
Nem, õ dolga. ha szeretek valakit, tök lényegtelen a dolog. 21/L
zavar ha a pénisze szõrös és a hónalja
A férfi szõrös. A kisfiú és a ratyi csupasz.
19:26 aki gyurmázik évek óta, leborotválja magát és napi 2 órát nézi magát a tükörben az nagy valószínûséggel ratyi hajlamot hordoz magában.
"A férfi szõrös. A kisfiú és a ratyi csupasz." jah , csak ha valaki mondjuk gyurmázik már 3-4 éve és látszik is rajta valami akkor az nyilván nem olyan szõrös mint csubakka ... -.-
én szeretem :)
Engem kifejezetten izgat a szõrös mellkas. (Lány)

Lányok/nők! Mennyire jön be nektek az ha egy 17 éves fiú/férfi mellkasa, hasa, lába, karja szőrös és abszolút nem borotválja? Odalenn pedig szőrös és ollóval rövidíti ha túl hosszú már? Hátamon szerencsére nem nő szőr. A hónaljamat pedig borotválom.

emélem van még olyan lány aki nem a divatmajmokat kedveli akiknek a nagy többsége úgy néz ki mint a melegek... a férfiak külsőleg azért férfiak mert szőrösek... válaszaitokat köszönöm!!! ;)

Legjobb válasz: Hát ne, tudom, én úgy vagyok vele, hogy a férfi szõrös. Persze csak egészséges mértékben. :D

Hát ne, tudom, én úgy vagyok vele, hogy a férfi szõrös. Persze csak egészséges mértékben. :D
mellkas és has semmiképpen ne legyen, és odalent se kéne, mert szerintem olyan lányt nem találsz akinek ez bejön:D a kar és a láb az szerintem lehet:D
Inkább a divatmajmok, mint az igaziak. Legyél civilizált, te õsember.
Azt leszámítva, hogy 23 évesen nem a 17 éves srácok társaságát keresem :D, nekem szimpatikus vagy ezek alapján. Én szeretem, ha egy fiú/férfi férfias, és nem csupasz csiga. Nekem az férfiatlan. A barátom is szõrös típus, és max. a hátáról meg a válláról szedi le a szõrt, vagy ha vhol nagyon hosszú, akkor belevág.
Szerintem egy férfi legyen szõrös, ne az a csupasz valami ...brr. Mondjuk van egy osztálytársam aki már túl szõrös, de hát nincs mit tennie, ez van. Röhejesen nézne ki ha borotvált lábakkal jelenne meg, szerintem. Nem jönnék össze vele, de ez nem azért van mert szõrös hanem mert nem jön be a gyerek.
A kérdező hozzászólása: 1. hallod neked az fajin érzés amikor egy srác kb 3 napja borotválta le odalenn és növésben van a szõre mikor éppen keféltek???!!! -.-" sztem nem túl jó amikor szanaszéjjel szúrkálja a bõrödet ;) de te tudod x'D többiek pedig köszi csak kíváncsi voltam egy arányra!!! :) ^^
Kar és láb persze, legyen az..de a többi nekem nem jön be :)
"ollóval rövidíti ha túl hosszú" :D Aztán légy óvatos. Egyetlen rossz nyisszantás és annyi :D

Ha egy férfi olyan szorosan olel egy not, hogy abba szinte már "beleremeg"jelentheti azt, hogy kezd beleszeretni, vagy esetleg már szereti is a not?

Mik lehetnek mèg annak a jelei,hogy a pasi kezd "tobbet"èrezni egy no irànt?Szerintem ,ha a pasi kizàrolag csak szexkapcsolatot akar nem olelgeti szorosan,simogatja a not stb Bocsi a helyesiràsi hibàk miatt ,de nincs magyar billentyuzetem!A vàlaszokat elore is koszi !

Legjobb válasz: A szoros, hosszantarto oleles jele annak, hogy kezd beledszeretni:D

A szoros, hosszantarto oleles jele annak, hogy kezd beledszeretni:D
Miért ne ölelgetné akkor is ha csak dugni akar? A beleremegés is jelentheti azt, hogy kezd felállni a Jancsika. Nagyon naiv vagy, ha ilyesmiböl probálsz nagy következtetéseket levonni.
Ebbõl nem lehet megállapítani. Én, ha alkalmit akarok, ha nem, akkor is ilyen vagyok... Ez beállítottság kérdése. Az tény, hogy a csávó szenvedélyes, és figyel rád.(legalábbis ha magamból indulok ki)
Vagy annyira kívánja testileg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!