Találatok a következő kifejezésre: Ha egy szőrös (271 db)

Lányok/Nők! Ti mit szerettek jobban? Ha egy pasi szőrös, vagy ha borotválja magát lenn?

Legjobb válasz: szörös de ne kunkorodjon azért, csupasz sem legyen mert az vicces hogy szörös a lába valamennyire szörös a hasa aztán ott meg világit a csupaszság.

szörös de ne kunkorodjon azért, csupasz sem legyen mert az vicces hogy szörös a lába valamennyire szörös a hasa aztán ott meg világit a csupaszság.
Ha már ti férfiak elvárjátok hogy szenvedjek, mert nem kellemes a gyantázás, akkor már én is elvárom.Szóval ne legyen szõrös.
Nem ezen fog állni vagy bukni a dolog. A higiéniára figyeljen oda és akkor minden rendben van. :)
A kérdező hozzászólása: Én azt a natúr szõröset szeretem, amibõl nem is szed le meg semmi csak másokra is kíváncsi voltam. Amúgy azért mert én mindenhol borotválom magam nem várom el a barátomtól, hogy õ is ezzel szenvedjen. Meg vannak rossz emlékeim a borotvált f..sszal kapcsolatban.

Lányokat zavarja ha egy fiunak szőrös a feneke?

Kb annyira mint a lába!vagy mindenkinek olyan?

Legjobb válasz: hát lehet most le leszek pontozva de nekem jobban tetszik ha nem szörös. de ha csak egy kicsit szörös az sem érdekel. én a barátommal egyszer leborotváltattam a fenekét mert kiváncsi voltam hogy ugy milyen és nekem jobban tetszett de persze ö ezt nem szerette csinálni ugyhogy maradok a kicsit szörösnél:)

Engem abszolút nem zavar, az jobban zavarna, ha teljesen csupasz lenne.
hát lehet most le leszek pontozva de nekem jobban tetszik ha nem szörös. de ha csak egy kicsit szörös az sem érdekel. én a barátommal egyszer leborotváltattam a fenekét mert kiváncsi voltam hogy ugy milyen és nekem jobban tetszett de persze ö ezt nem szerette csinálni ugyhogy maradok a kicsit szörösnél:)
én nem szeretem ha szörös pesze ha csak olyan pihés mint a kézen oké de ha dzsngel akkor inkább gyantázd
Úgy látom elsõ férfi vagyok.. 8) Lehet le leszek pontozva, de különösebben nem ez a lényeg, elmondom az igazat. Nekem is szõrös (volt) a hátsó felem, egyszer kíváncsiságból leborotváltam. Maga a borotválás is kínszenvedés volt, de az utánavaló pár napot senkinek nem kívánom.. Miért nem gyantázom? Mert tök feleslegesnek tartom, ráadásul nekem nem kicsit volt szõrös. Bár borotválom jelenleg is amikor olyan alkalom van, és már nagyon kinõtt a szõr, de amikor nõ a szõr egyrészt össze vissza szurkál, másrészt meg nem túl kellemes, mert borotválás után testápoló és hintõpor mellett is kipattogzik, és majdnemhogy fáj. Barátnõm elfogadja ha szõrös a hátsó felem, különösebben nem érdekli, nem ez a lényeg amikor együtt vagyunk. :) 17/F
Ha annyira nem szõrös akkor sztem nem gáz! Én természetesnek tartom h a férfiak szõrösebbek, ott is. Soha nem kérném arra a párom h szedje le, mert abszolút nem lényeges!
nem hiszem, hogy a fenek a lenyeg, es foleg, hogy szoros))):.Az en ferjem tetotol talpig szoros es megsem zavar.
a túl szõröset nem.nem lenne jó eltévedni benne
az zavarna, ha csupasz lenne!
Még szép, hogy szõrös egy férfi fenék.. Nekem nem egy babapopsis óvodás, hanem egy rendes férfi kell..
Nekem ez a természetes! ili
az én barátomnak kicsit szõrös csak, de nem zavar... inkább legyen ilyen, mint borostás :P meg tényleg... nem ez a lényeg. szeretem úgy ahogy van
Van akinek egyátalán nem szõrös, szerintem szebb.
Nem zavar de nemis teccik :/

Lányok! Ha egy pasi nagyon szőrös mindenhol akkor Lehetséges hogy akár vonzónak is találjátok és úgy legyetek vele hogy mmm. Most szexelni akarok vele?

21 éves sz?z srác vagyok és nagyon félek hogy ez baj. Nem is merek kezdeményezni:S

Legjobb válasz: ne agodj én is szörös vagyok mindenhol , én undorodok hogy a hátam szörös !! amikor leborotváltattam teljessen csupaszra a csajom nem gyüzte várni hogy visszanöjön !! Azt mondja szexis és azis hozzám tartozik !! ja boccs hogy srácként irtam !!

ne agodj én is szörös vagyok mindenhol , én undorodok hogy a hátam szörös !! amikor leborotváltattam teljessen csupaszra a csajom nem gyüzte várni hogy visszanöjön !! Azt mondja szexis és azis hozzám tartozik !! ja boccs hogy srácként irtam !!
Az én Szerelmem is szõrös, csak orális szexnél zavar kicsit, de ha nem lenne ott, nem is Õ lenne és én így szeretem, szõrösen. :) )
ma 18:04 vagyok ! ne borotváld le fogadjon el a lány olyannak amilyen vagy és kész !!
De ha téged zavar borotváld le nyugodtan :) Vagy ha kételyeid vannak:)
Szekszi a szõrös pasi:P
az ágyban nem a szõr a lényeg ;) hidd el, a lányt se az fogja érdekelni. :) (22/L)
Ha nagyon zavar... NE borotvald le, viszont gyantaztass. A borotvatol csak megerosodik, es meg borzasztobbnak fogod latni :P Ha nem erzed igy jol magad, akkor nyugodtan szedesd le. Valoban nem ezen mulik, hogy elfogad-e egy lany, de nem erdemes varni, hatha igy is jo leszel valakinek. Szemely szerint en valahol vonzonak talalom a szoros pasikat, de szerintem neked onbizalom kene, amiben segithetne, ha lecsupaszodnal kisse.
Hát számomra nem vonzó e szõrõs pasi! esetleg leborotválhatnád magad... de ez csak az én véleményem
mennyire vagy szörös és hol ???
Tudom lepontoztok de... én azt sztem ha semmi szõr nincs egy pasim (jó psze karokon , lábakon , stb lehet , de has , mell, nyak stb neeeee)
Ne aggódj, én is nagyon szõrös vagyok és a barátnõmet ez a legkevésbé sem zavarja, nagyon jól megvagyunk az ágyban és mindenhol máshol is. 22/f
Én anno úgy álltam ehhez, hogy márpedig nekem a csupasz pasik jönnek be... (itt fõleg a csupasz mellkast értem) Aztán rátaláltam a mostani páromra, akinek szõrös a mellkasa, és imádom. :) De tényleg, soha nem jutna eszembe leszedetni/leborotváltatni vele. Így jó és kész, és egyáltalán nem zavar. Szóval szerintem ne aggódj emiatt, nem ez a lényeg. De persze ha zavar, akkor szedd le. Egy próbát megér. Lehet, hogy sokkal jobban fogod érezni magad. :)
váh.- én nem szeretem a szõrös pasikat fõleg nem a melkason háton és hónaaljon . sztem gyantáztasd ha téged is zavar.
A kérdező hozzászólása: hát, has nagyon :S végtagok is nagyon de az talán még normális. meg a nyakam is szõrös:S
Mindenhol lehet szõrös, sõt az kell is, csak a nemi szerve környékén ne! Higiénikusabb és szívesebben kényeztetem, ha nincs útban semmi!!!

Mi a visszataszítóbb, ha egy nőnk szőrös a lába, vagy ha egy férfinak szőrös a háta, mellkasa, gondozatlan a szakálla?

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ egyaránt visszataszító.egyik nem igénytelensége sem jobb a másiknál:) ne értsetek félre,egy férfi legyen szõrös,de nem ,,gondozatlan"

szerintem mindkettõ egyaránt visszataszító.egyik nem igénytelensége sem jobb a másiknál:) ne értsetek félre, egy férfi legyen szõrös, de nem , , gondozatlan"
Férfiaknak:nõ szõrös lábbal Nõknek:férfinak szõrös a háta, mellkasa, gondozatlan a szakálla Engem nem zavar, ha egy nõnek szõrös a lába, mert én is az vagyok és néha nekem is szõrös.A férfiakat meg az nem érdekli, hogy melyik férfinak milyen szõrös a háta, mellkasa s.t.b.
Mind a kettõ gusztustalan...
Mindkettõ.
nem zavar
Egy picit, ugyanis nagyon csiklandós az arcom nyalásnál zavarna. F
Nekem mindegy, csak ápolt legyen ott lent! És ez nem azt jelenti, hogy feltétlen szõrtelen, de legyen karbantartva.
én karbantartom magam, elvárom, hogy ne legyen dzsungel
Hát, Attól függ.
nem
zavar.:D
Nem zavarna, a szõrös punci különösen izgató tud lenni a számomra.
Andrást nagyon zavarja!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat :)
andrást igen XD
Zavar.
Nem, de azért ne legyen fekete dzsungel. Hanem mondjuk fazonra nyírt.

Csajok ti cikink tartjátok? Ha egy 18 éves fiúnak elégé szörös a lába a hasa alat is szöros és a ködöke felet a mellkasig is van ször

Legjobb válasz: Én speciel utálom, ha egy pasi gyantáztatja a lábát... Olyan kisfiús lesz, amúgy sokkal férfiasabb.

Én speciel utálom, ha egy pasi gyantáztatja a lábát... Olyan kisfiús lesz, amúgy sokkal férfiasabb.
Vannak, akik a szõrös pasikat szeretik, vannak, akik a meztelencsigákat. Az átlag a szõrös pasikat szereti, hogy mégse érezze úgy magát, mintha egy nõvel lenne (nem az én véleményem!). Ha a vállad, hátad, nyakad nem szõrõs (mert attól ált. minden nõ elokádja magát, kivétel a mi kis vörös celebünk), akkor nem ciki. Én mondjuk meghalnék, ha bárhol a lakásban, lefolyóban, ágyban, akárhol szõrszálat találnék, de én vagyok a kivétel! :) Nem ciki!
Engem ha a csak a lába meg a mellkasa szõrös, az nem zavar, viszont szerintem nem v.mi szép látvány, ha egy pasinak a hasán pont, ahogy mondod egy a köldökétõl egészen a mellkasáig van egy szõrös csík, és én azt sem kifejezetten szeretem, ha a háta szõrös v.kinek... De ízlések és pofonok...Azért nem kell elkeseredni, biztos van akinek bejön :D 16/L
Engem abszolút nem zavar. A lába legyen csak szõrös, ahogy a karja is, a has alatti csík pedig számomra inkább izgató. A hónaljszõr sem zavar, de a háton és a vállon már nem szeretem. A mellkasszõr vagy legyen teljes (persze nem David Husselhoffos) vagy teljesen csupasz, azt nem szeretem, ha csak a mellbimbó körül van pár szõrszálacska. 21/L
engem nem zavar. ha szeretem az illetõt akkor szõrrel együtt szeretem:D. na jó nem mondom h eleinte nem zavart a szõr, de most már egész megszerettem ;) L*-*
Hát ez bizony elõ szokott fordulni a férfiaknál, hogy szõrösek. :D
Szõrõs!Ne gyantázkodjon már többet, mint én:) .

Ha egy társaságban puszival szokták köszönteni egymást és egy embert kihagynak, mert ő nem olyan szoros barátságban áll a többi taggal, az bunkóság vagy ilyenkor mit illik tenni?

Legjobb válasz: Hét vkinek ez nem bunkóság vkinek az,én ha új ember,vagy nem annyira szoros barát is lepuszilom szegányt. De nem csak ott,bemutatkozásnál is,én nem kezet fogok hanem puszi.Nézett is nagyott a nénike a munkahelyen h mit adom neki a puszit,gyáá de égõ voltxd

Hét vkinek ez nem bunkóság vkinek az, én ha új ember, vagy nem annyira szoros barát is lepuszilom szegányt. De nem csak ott, bemutatkozásnál is, én nem kezet fogok hanem puszi.Nézett is nagyott a nénike a munkahelyen h mit adom neki a puszit, gyáá de égõ voltxd
Én pl. örülök, hogyha egy ismerõsömmel megyek valahova, és az õ társaságával mondjuk elõször találkozom, akkor nem puszil le rögtön minden vadidegen. Tökéletesen elég ha köszönnek, esetleg odaintegetnek :)
A kérdező hozzászólása: De a társaság ismer engem évek óta, csak nem vagyunk olyan nagy barátok, mint õk összeszokva. Azért mégis rosszul esik, hogy ilyen helyzetben egyedüliként kimaradok.
Szerintem abszulút belefér, fõleg, ha többen vagytok egyszerre, hogy puszi legyen.
kézfogás

Lányok/nők! Mennyire jön be nektek az ha egy 17 éves fiú/férfi mellkasa, hasa, lába, karja szőrös és abszolút nem borotválja? Odalenn pedig szőrös és ollóval rövidíti ha túl hosszú már? Hátamon szerencsére nem nő szőr. A hónaljamat pedig borotválom.

emélem van még olyan lány aki nem a divatmajmokat kedveli akiknek a nagy többsége úgy néz ki mint a melegek... a férfiak külsőleg azért férfiak mert szőrösek... válaszaitokat köszönöm!!! ;)

Legjobb válasz: Hát ne, tudom, én úgy vagyok vele, hogy a férfi szõrös. Persze csak egészséges mértékben. :D

Hát ne, tudom, én úgy vagyok vele, hogy a férfi szõrös. Persze csak egészséges mértékben. :D
mellkas és has semmiképpen ne legyen, és odalent se kéne, mert szerintem olyan lányt nem találsz akinek ez bejön:D a kar és a láb az szerintem lehet:D
Inkább a divatmajmok, mint az igaziak. Legyél civilizált, te õsember.
Azt leszámítva, hogy 23 évesen nem a 17 éves srácok társaságát keresem :D, nekem szimpatikus vagy ezek alapján. Én szeretem, ha egy fiú/férfi férfias, és nem csupasz csiga. Nekem az férfiatlan. A barátom is szõrös típus, és max. a hátáról meg a válláról szedi le a szõrt, vagy ha vhol nagyon hosszú, akkor belevág.
Szerintem egy férfi legyen szõrös, ne az a csupasz valami ...brr. Mondjuk van egy osztálytársam aki már túl szõrös, de hát nincs mit tennie, ez van. Röhejesen nézne ki ha borotvált lábakkal jelenne meg, szerintem. Nem jönnék össze vele, de ez nem azért van mert szõrös hanem mert nem jön be a gyerek.
A kérdező hozzászólása: 1. hallod neked az fajin érzés amikor egy srác kb 3 napja borotválta le odalenn és növésben van a szõre mikor éppen keféltek???!!! -.-" sztem nem túl jó amikor szanaszéjjel szúrkálja a bõrödet ;) de te tudod x'D többiek pedig köszi csak kíváncsi voltam egy arányra!!! :) ^^
Kar és láb persze, legyen az..de a többi nekem nem jön be :)
"ollóval rövidíti ha túl hosszú" :D Aztán légy óvatos. Egyetlen rossz nyisszantás és annyi :D

Ha egy férfi olyan szorosan olel egy not, hogy abba szinte már "beleremeg"jelentheti azt, hogy kezd beleszeretni, vagy esetleg már szereti is a not?

Mik lehetnek mèg annak a jelei,hogy a pasi kezd "tobbet"èrezni egy no irànt?Szerintem ,ha a pasi kizàrolag csak szexkapcsolatot akar nem olelgeti szorosan,simogatja a not stb Bocsi a helyesiràsi hibàk miatt ,de nincs magyar billentyuzetem!A vàlaszokat elore is koszi !

Legjobb válasz: A szoros, hosszantarto oleles jele annak, hogy kezd beledszeretni:D

A szoros, hosszantarto oleles jele annak, hogy kezd beledszeretni:D
Miért ne ölelgetné akkor is ha csak dugni akar? A beleremegés is jelentheti azt, hogy kezd felállni a Jancsika. Nagyon naiv vagy, ha ilyesmiböl probálsz nagy következtetéseket levonni.
Ebbõl nem lehet megállapítani. Én, ha alkalmit akarok, ha nem, akkor is ilyen vagyok... Ez beállítottság kérdése. Az tény, hogy a csávó szenvedélyes, és figyel rád.(legalábbis ha magamból indulok ki)
Vagy annyira kívánja testileg.

Lányok zavar titeket ha egy férfinak szőrös a mellkasa, vagy borostás vagy akárhol ha szőrös?

Legjobb válasz: De az se jó, ha már annyira szõrös,h 'be lehet fonni'. Szóval a túl sok szõr sem jó.

De az se jó, ha már annyira szõrös, h 'be lehet fonni'. Szóval a túl sok szõr sem jó.
Nem, egyáltalán nem. A férfi igenis szõrös. :) Nem szeretem a full dzsumbujt, de a rendesen karbantartott, fazonírozott szõrrel semmi gondom, szeretem.
Az értelmes nõket nem a szõrzet fogja érdekelni, ezt tanuld meg:D
Engem csak az zavar ha a háta szõrös. 18N
Nem, õ dolga. ha szeretek valakit, tök lényegtelen a dolog. 21/L
zavar ha a pénisze szõrös és a hónalja
A férfi szõrös. A kisfiú és a ratyi csupasz.
19:26 aki gyurmázik évek óta, leborotválja magát és napi 2 órát nézi magát a tükörben az nagy valószínûséggel ratyi hajlamot hordoz magában.
"A férfi szõrös. A kisfiú és a ratyi csupasz." jah , csak ha valaki mondjuk gyurmázik már 3-4 éve és látszik is rajta valami akkor az nyilván nem olyan szõrös mint csubakka ... -.-
én szeretem :)
Engem kifejezetten izgat a szõrös mellkas. (Lány)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!