Találatok a következő kifejezésre: Ha egy színésznő (12 db)

Isten haragudna azért ha egy színésznő egy tartalmas, drámai szerep kedvéért leszbikus jelenetet vállalna el?

Nem pornóról lenne szó, hanem tartalmas és drámai filmr?l, aminek nem a szórakoztatás, aminek a tanítás és élet kiemelése lenne a célja

Legjobb válasz: Isten kb. azért is megharagszik, ha hangosan fújod ki az orrodat a templomba. Bármit csinálsz, "bûn". Sõt, a keresztény vallás szerint már az újszülött gyerek is "bûnös"-ként jön a világra. Akkor meg minek foglalkozni vele? Így is bûnös vagy, úgy is bûnös. Akkor meg nem tök mindegy? Szvsz szerint ha isten ember lenne, már rég bezárták volna a zártosztályra, annyira ideggyenge.

Isten kb. azért is megharagszik, ha hangosan fújod ki az orrodat a templomba. Bármit csinálsz, "bûn". Sõt, a keresztény vallás szerint már az újszülött gyerek is "bûnös"-ként jön a világra. Akkor meg minek foglalkozni vele? Így is bûnös vagy, úgy is bûnös. Akkor meg nem tök mindegy? Szvsz szerint ha isten ember lenne, már rég bezárták volna a zártosztályra, annyira ideggyenge.
jav.: templombaN na most ezért is megharagszik majd
Nem vallásosként: NEM!
Isten nem az embert nem szereti hanem a bunt, es ez utalatos dolog Isten elott, ezert pusztitotta el Sodomat es Gomorat is.
Nem. Különben is magadnak tartozol elszámolással.
Röviden: nem!
Ha nem haaragudna, akkor pl miért nem pornózhatna egybõl?Az is csak eljátssza egy filmben.
Elgondolkodtató. Nem haragudna mivel csak egy szerep lenne és tényleg nem leszbi vagy. Haragudhat is mivel egy bûnt játszol el ami nem a leszbikusság ellen szól. Én nem vállalnék el meleg szerepeket, ha színész lennék. Nem csak ebbõl az okból kifolyólag.
Mért ne haragudna?
Ui.: Remélem nem laksz hozzám közel.:)
Persze hogy megharagudna. Õ már csak ilyen.Mindenért mérges, morgolódik, hisztizik. Még az is lehet, hogy kiírt az egész településeddel együtt. Méééér??? Az ókorban állítólag nem egyszer megtette. Nem hiszed el??? Akkor mitõl félsz???:) :) :)
Nem, mert Isten is tudja, mitõl döglik a légy. :D

Mi törtémt a google keresővel? Régen ha beírtam egy színésznő neve után, hogy nude, tits vagy boobs már adta is a kívánt képeket. Most meg semmi. :@

Legjobb válasz: Valamit nem jól állítottál be. Én, ha beírom, hogy sörhas, dobja a Pamela Andreson mezítelen fotóit. Beírom, hogy kínai rakétabázis, dobja a Pamela Andreson mezítelen fotóit. Beírom, hogy négyes metró, , dobja a Pamela Andreson mezítelen fotóit. Beírom, hogy Pamela Andreson, kidob engem.

Valamit nem jól állítottál be. Én, ha beírom, hogy sörhas, dobja a Pamela Andreson mezítelen fotóit. Beírom, hogy kínai rakétabázis, dobja a Pamela Andreson mezítelen fotóit. Beírom, hogy négyes metró, , dobja a Pamela Andreson mezítelen fotóit. Beírom, hogy Pamela Andreson, kidob engem.
SafeSearch: Off
…ja bocs, az a feleségem.
:D:D:D
mindig csak a porno.... :) Következõ kérdése meg majd az lesz, pucérnénis oldalakon jártam és sikerült szerte-szét vírusozni a gépem mit csináljak vele?
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló: köszi a tippet, Chromeban bementem a speciális keresésbe és kikapcsoltam a szûrést. 2.válaszoló: de mit tegyek, ha egyszer érdekel Jennifer Anniston pucéran? :D Szerintetek ez fake? http://1.bp.blogspot.com/_-2Dg94ttGgY/SYt1O0_EQEI/AAAAAAAAAo.. 3. kommentelõ: :D
Nem biztos, hogy a kép hamis, de biztosan nem JA. Róla nem fogsz találni meztelen fotót.
Fake mindegyik.

Ha egy pornó színésznő menstruál és dolgoznia kellene, akkor mi van?

Hülye egy kérdés tudom, valszeg nem sok értelme van, csak elgondolkodtam rajta...

Legjobb válasz: Ha kénytelen, akkor dolgozik. Megoldja valahogy. Legfeljebb szól a partnerének, hogy most ne ráncigálja a mellét, mert kiugrik a bõrébõl :-)

Ha kénytelen, akkor dolgozik. Megoldja valahogy. Legfeljebb szól a partnerének, hogy most ne ráncigálja a mellét, mert kiugrik a bõrébõl :-)
A durvábbik és "ehivatotabb" fajta egy szivacsot tesz a hüvelyébe.Nem túl higiénikus. A prostituáltakra szintén ez jellemzõ.
Vannak ma már intimtamponok, amit direkt arra vannak kitalálva, hogy szeretkezhessenek a nõk a menstruáció alatt. bár szerintem, az nem a legmegfelelõbb a pornóiparban (mielött valaki félreérti, nem vagyok tapasztalt prosti, csak igy gondolom)vagyis ott elég durva dolgok szoktak lenni. ugyhogy a tampon akár nagyon mélyre is mehet. De mégegyszer: nekem csak az intim tampon jut eszembe.
Vmi nagy vatta félét nyom fel, de nem egészen azt, annál keményebbet. Láttam már ilyet. Sajna egy ismerõsöm ezzel foglalkozik, és akkor sem mentesül a munka alól..
van aki olyankor pihen. van aki segédeszközzel oldja meg mint tampon és amerikában a legtöbben gyógyszert szednek, ami megszünteti a menstruációt.
vagy akkor olyan videot forgatnak aminél jó ha vérzik :S vannak ilyen igénytelen nök akik megengedik h ugy dugja meg a csávó h közbe vérzik :S:S
olyankor megy a hátulsó traktus vagy az orál téma:)
vagy nem dolgoznak olyankor (végülis 5-6 napot ki lehet bírni) vagy csak a száját használja.
Szerintem akkor nem dolgozik es pont- ha esze van. Gondolom mindenkinek ugy van kialakitva a beosztasa, hogy ez a leheto legkevesbe forduljon elo...mert ahogy az elottem iro irta: hatso taktus...es kozben csorgadozik a laba kozott a cuccos????? Ha kukacszopas van is mutatjak a szinesznok hatsofertalyat mert azt ugy illik. Aztan lehet van olyan beteg lelku ember aki verbe tocsogo noi puncit szeret latni - ki tudja akar ilyen filmek is elofordulnak????!!!! Nem tudom de azt igen, hogy ezek a nok a testukkel es annak melyedeseivel keresik a kenyerre valot. Miert is lennenek sajat maguk ellensegei? Ha menstrual az ember lanya max. a kedvesevel kavar a fertozes veszely miatt nem a fizetett kandurokkal.
A fantázia segít elviselni az életet. Miért lenne gáz?
Lélekben még gyerek maradt, nem nõtt fel érzelmileg. Nem bántás.
60 évesen is fantáziálnak ilyenrõl. Ez nem érettség kérdése.
Sztm. az nem normális, ha valaki ezt nem tudja "elfogadni".. Mi lenne a világgal ha nem lehetne fantáziálgatni, persze bizonyos határokon belül.
Nem normális...
Én is.. És szerintem normális :D együtt is nézhetnénk tévét:D én is sokszor beleesek egy szinésznõbe :D amúgymeg lány vagyok :D
nem nevezném szerelemnek..

Mit gondoltok arról, ha a férjnek merevedése van, ha meglát egy bizonyos színésznőt a filmben?

Tehát néztek egy filmet közösen és ha megjelenik az a nő, neki feláll a férfiassága. Mit szólnátok hozzá? Ja és a feleség egy csinos, magára sokat adó nő, nem egy elhanyagolt bányarém.

Legjobb válasz: Ha pornóról van szó, megértem. Ha viszont egy normális filmben, ruhában megjelenik egy csinos színésznõ és máris áll rá a bré, az gáz. Az utcán is mered minden jó nõ után, vagy mi? Szerintem ez így nagyon ciki.

Ha pornóról van szó, megértem. Ha viszont egy normális filmben, ruhában megjelenik egy csinos színésznõ és máris áll rá a bré, az gáz. Az utcán is mered minden jó nõ után, vagy mi? Szerintem ez így nagyon ciki.
Hát ezek szerint nem a feleség az egyetlen csinos nõ a világon. :) Ugyan, ebbe még nincs semmi rossz, különben sem tudja az ilyesmit irányítani. Én azt mondom, hogy inkább álljon fel a kukesz milliószor a tv elõtt, minthogy valóságosan megcsaljon.
Hát nekem nem tetszene.
Azt gondolom, hogy k...rvára nem ebbe a kategóriába való, hogy a te férjednek mikor áll fel a p..cse.
En is jártam igy a férjemmel, sõt amikor együtt voltunk még a nevét is kiejtette hangosan. Számomra elkeseritõ volt. Tettem megjegyzést, de nem csináltam nagy ügyet belõle, de viszont belül nagyon fájt. Lehet azt kellett volna, hogy ledobom magamról, de most már mindegy.En sem tartozom a bányarémek közé.
Ki....szottul kirohognem elsore :) Amugy meg mi van benne? Unokanoverem sipakolt mikor a parja bekapcsolta a tv-t mert abban jobb nok vannak, mint ok... Hat ez van!
nem hiszem, hogy behisztiznék, de magamban nagyon bántana.
Erre most mit lehet mondani? Férfi vagyok, de erre most komolyan fogalmam sincs mit kéne mondani. Ha a férjjel ilyen történik akkor azt nem azért teszi, mert egy bunkó mangalica pitypang hanem, mert nem tehet róla. Ez nem minõsül megcsalásnak. De most egy férj meg durcizon be ha a nõnek benedvesedik alul vagy mi? Ilyen az emberi test. Nyilván a tv-nek nem szabad fontosabbnak lennie mint a feleség.

Ha színésznő akarnék lenni, de nincs valami jó hangom azt egy tanár kiképezheti?

15 éves lány vagyok. Egy énektanár kiképezheti még a hangom? Minden álmom...de nem vagyok aranyhangú

Legjobb válasz: Segíthet megtalálni a hangod. Egy próbát megér.

Segíthet megtalálni a hangod. Egy próbát megér.
Na látod ezt még magam sem tudom. is-is
Én a filmre koncentrálok eleinte.. aztán elkalandozok és már nem is nézem.. hanem eszembe jutnak az együtt átélt aktusaink :) Persze nem mindig de gyakran elõfordul.
A filmre koncentrál.Ha a barátnõjére gondolna akkor elõvenne néhány képet róla és arra csapná ki.
Ha nézem, gondolok rá is és azért azon a nõn is jár az eszem, aki csinálja. Csak olyat nézek, ahol tetszik a csaj is. Ha magamnak csinálom, akkor mindig csak rá gondolok, mert az õ reakcióit ismerem. Vele kalandozom végig a játékot, mert vele élvezem a legjobban.

Lányok! Ha színésznők lennétek és ezen múlna egy nagy filmszerep, leborotválnátok érte hajatokat?

Tegyük fel hogy egy nagy rendez? egy remekm? érdekében (jó, tartalmas, oktató film, örökzöld filmnek ígérkezik) t?led azt kéri, vágjad le teljesen hajad a szerep kedvéért! Pl rákos lettél, vagy megörültél, ilyesmi jeleneted lenne!

Legjobb válasz: Ilyen nincs, megoldják a maszkmesterek.:)

Ilyen nincs, megoldják a maszkmesterek.:)
A hajamat nem adnám semmiért!
Simán. A haj újra kinõ, és amúgy is kíváncsi voltam mindig, hogy milyen lehetnék kopaszon.(egyébként hátam végéig érõ hosszú hajam van)
Szerintem a legtöbb színésznõ rugalmas ilyen téren.
Lányok, a mûvészetért mindent meg kellene tenni... A Dühöngõ bika c. film kedvéért Robert De Niro közel harminc kilót hizott, A gépész c. filmben Christian Bale kb. ugyanennyit fogyott.

Ha szerepelhetnétek egy filmben/ akár többen is, akkor melyik színészekkel, színésznőkkel? És milyen témájú lenne, miről szólna a film? Több variációt is írhattok!

Legjobb válasz: Bruce Willis, Sylvester Stallone, Antohny Hopkins, Jennifer Lopez thriller, horror (esetleg vígjáték, de inkább az elõbbiek) 14/L

Bruce Willis, Sylvester Stallone, Antohny Hopkins, Jennifer Lopez thriller, horror (esetleg vígjáték, de inkább az elõbbiek) 14/L
A Dexter címû sorozatban Michael .C Hall-lal . 20l http://www.google.hu/imgres?q=dexter&num=10&um=1&hl=hu&biw=1..
A kérdező hozzászólása: :) megnézném. Nagyon szeretem õket! Én: Rob morrow, tom beck, elyas m'barek, emma roberts Valami izgalmas, relytélyes filmben. Jim carrey-vel pedig egy vígjátékban! :)
A kérdező hozzászólása: 16/l Ez lemaradt! :)
Fabrice Luchini, Alan Rickman, Tim Roth Kosztümös, kaland esetleg dráma. :)
David Tennanttel és Hugh Laurie-val játszanék.. lényegében bármiben :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!