Találatok a következő kifejezésre: Ha egy sok a (1107 db)

Ha foglalkozom sokat a patkánnyal tarthatom egyedül?

Van aki tartott már egyedül patkányt? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Tarthatod nyugodtan egyedül. Bármennyien is vannak akár egyedül akár 5en is ugyan annyi törõdést várnak el az emberektõl.

Tarthatod nyugodtan egyedül. Bármennyien is vannak akár egyedül akár 5en is ugyan annyi törõdést várnak el az emberektõl.
Egyedül? Miért hányan tartotok ti egy patkányt? :D Ha még nem vagy elég nagy hozzá, akkor segítsenek neked a szüleid is.
A kérdező hozzászólása: 1 patkányt pár nélkül. 22 éves vagyok
Jah. Kicsit félreérthetõ volt a kérdésed. Amúgy ja, tarthatod magában, viszont akkor ajánlatos játékokat tenni(mókus kerék, csõ amibe be tudnak bújni, stb) és igen, foglalkozz vele sokat.
Nem tartható magában. Mókuskereket nem minden pati szereti, ha veszel nekik, akkor ne a rácsos verziót vedd, mert becsípheti a farkát. A patkány nagyon szociális állat, szüksége van másik patkány társaságára. Hiába foglalkozol vele nappal, mikor ébren van, éjszaka, mikor alszol, õ egyedül ül a ketrecében, pluszban az ember nem képes pótolni egy patkánytársat. 2 patkány is imádja a gazdáját, de közben az egyedül töltött órákban is elvannak egymással. Patkány csak azonos nemû párokban szabad tartani.
Ha csak kézipoggyászod van, akkor igen
Ha szerencséd van és nagy sor az ellenõrzésnél, akkor lehet, hogy elég, de igen kockázatos.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valszokat, 1 ora 5kor indult a gepem es en sem hiszem el, de negyedre ertem be taxival. Azt mondtak 25ig be kell csekkolni... meg ott egy kicsit bolyongtam, de SIKERULT. :) Tobbet ilyet sem csinalok.
Felszínes, túlságosan sokat ad mások véleményére, nem bízik önmagában.
Szerintem viszont okos, mert próbál minél változatosabb lenni az öltözködés terén. És nem hinném, hogy azért csinálja, hogy azt mondják hogy sok van neki.
Egy ilyen lányt ismertem, na õ elég beképzelt volt. Folyton csak a divatról, és a ruhákról beszélt... na meg magáról, ami talán a legnagyobb gondja lehetett. Mit vegyen fel nap, mint nap... Õ folyton a tesója ruháiba illegett-billegett, mert a testvére már dolgozott, és volt pénze ruhákat ruhákra halmozni, bár értelmét nem láttam a tömérdek méregdrága holmijának, amik nem is voltak túl tartósak, na ennyit errõl.... Gondolom nem mindenki ilyen, ez csak egy eset a sok közül. :)
Nekem a volt osztálytársnõim folyamatosan cserélgették a ruháikat, akinek volt kisebb/nagyobb lány tesója, azzal is. Nekem nem volt tesóm, a barátnõim pedig más stílusban öltözködtek, mint én, így kimaradtam belõle. Én max. anyum ruháit vittem el néha. Az viszont nem volt rossz, amikor úgy éreztem, hogy a szekrényemben nem találok olyat, amihez épp kedvem lett volna, így átmentem hozzá :D Szóval szerintem családon belül, ha a testvéreknek nincs ezzel gondjuk, és alkalmanként barátnõk közt, teljesen rendben van. Persze ne állandóan, és ne azért, hogy mások azt higgyék rengeteg ruhája van.
visszatetszõ? az milyen?
A kérdező hozzászólása: hát megijed, vagy nem tetszést vált ki.
A kérdező hozzászólása: szótári fogalamom szerint: Visszatetszést keltõ, ellenszenves.
nem
Ha kölcsönös, a fiú is így érez, akkor szerintem még jó is. Ha nem, akkor az annyira nem nyerõ dolog. Én így vettem észre. 23/L

Szerelmes vagyok egy férfiba. Régóta ismerem, és megfigyeltem magamon, hogy pár hobbiját (amit nagyon szeret), nem tudatosan, de átvettem én is. Ez mennyire lehet szimpatikus a kiszemeltnek? Vagy taszító, ha túl sok a közös érdeklődés:

Legjobb válasz: ez jó dolog szerintem! :) Tõlem is 1-2 év alatt nagyon sok mindent átvett a barátnõm, szavakat kifejezéseket, ahogy néha elõadja magát, apróbb viselkedéseket reakciókat, és 1-2 hobbyt is. Ráfanyarodott olyan zenékre is pölö amiket sosem hallgatott volna meg.

ez jó dolog szerintem! :) Tõlem is 1-2 év alatt nagyon sok mindent átvett a barátnõm, szavakat kifejezéseket, ahogy néha elõadja magát, apróbb viselkedéseket reakciókat, és 1-2 hobbyt is. Ráfanyarodott olyan zenékre is pölö amiket sosem hallgatott volna meg.

Csak ugy kiváncsiságból kérdezem hogy ha egy nő a negyedik gyermeket szüli sokkal hamarabb lesz meg?

Mert nekem az 5 éves kislány 12 óra alatt lett meg,a 3 éves fiam 6.5 fél óra alatt.a 19 hónapos fiam meg fél tizre értem be váci kórházba és reggel 10:35-re lett meg de durvább fájásokkal? szóval akkor a negyedik gyermek is ilyen hamar lesz majd meg.ja végére mindig repesztetek.vágtak gátat

Legjobb válasz: Elméletileg egyre gyorsabb, de ez nem törvényszerû. Nekem az elsõ spontán indult, 4 óra volt, a többi 4 indított volt, és mindegyik másfél óra. De többen mondták, hogy ha spontán indultak volna (a késõbbiek), biztos pikk-pakk meg lettek volna...

Elméletileg egyre gyorsabb, de ez nem törvényszerû. Nekem az elsõ spontán indult, 4 óra volt, a többi 4 indított volt, és mindegyik másfél óra. De többen mondták, hogy ha spontán indultak volna (a késõbbiek), biztos pikk-pakk meg lettek volna...
Változó. Én is negyedik gyermeke vagyok anyukámnak, mégis reggeltõl estig vajúdott. Barátnõm az elsõ gyermeké három óra hozta világra, egy távolabbi rokonom háromszor szült, és õ mind a háromszor 1, 5-3 óra alatt megvolt. (Azt hiszem, az elsõ gyermek 1, 5 óra alatt lett meg, a második 3, a harmadik 2... de nem vagyok ebben biztos.) Szerintem, ez szerencse, baba és alkat kérdése. De könnyû szülést kívánok!

Tényleg sok lány kipróbálta lánnyal a szexet? Miért izgatja ez őket? Illetve édes hármasnál miért jobb, ha egy nő a harmadik fél?

Igaz,hogy minden n?ben van biszex hajlam?

Legjobb válasz: Szerintem is ez inkább divat most. 80-90es években is voltak leszbi filmek, leszbi képek szexújságokban, mégse volt ennyire elterjedt. Ma divat lett ez. A mai lányok azt hiszik ha nincs egy leszbi élményük akkor már nem trendik.

A nõi bi leszbi társadalmilag sokkal elfogadottabb mint a férfi (fõleg a tízen húszon évesek korosztályban). Ezért õk nem érzik úgy hogy ha belemennek egy ilyenbe valamilyen hátrány érné õket.
Dede utálják azokat is! Van egy pár ilyen ismerõsöm.Amúgy nekem nincs bajom a melegekkel, csak ne velem és ne elõttem csinálják.Otthon azt csinálnak amit akarnak.
Most komolyan aszt hiszitek hogy ezt valaki divatból csinálja amikor az embernek az az érzése van hogy az emberek egy része legszívesebben máglyára vetné azt aki nem hetero
Valószínûleg a mostani generációban egyre többen próbálják, valószínüleg egy része divatból, egy része kíváncsiságból, valaki pedig esetleg a partner kérésére! Talán azért izgató, mert, valahol mi nõk kiváncsi természet vagyunk, és a pornó ipar is közre játszik talán... Az, hogy egy nõ a harmadik fél, az egyrészt fõleg a férfiaknak jó, (nyilván egy hetero férfi nem szívesen dörgölõdik egy másik meztelen férfihoz..), és hajlamtól függetlenül, de az tagadhatatlan, hogy egy nõ tudja mi a jó egy másik nõnek! (Ez nem jelenti azt, hogy a férfiak nem, ) Szerintem minden nõben megvan, de ez vegyül inkább a kíváncsisággal.. De a lényeg: A férfiak kellenek!!! Rájuk van igazán szükségünk!!
Szerintem sokt lány úgy gondolja hogy pl egy pasin nem osztozik. De ez mostanában tényleg divat lett. Édes hármasnál a pasik nem nagyon szeretik szerintem ha még egy pasi van csaj helyett, ezért inkább csaj.
Szerintem is ez inkább divat most. 80-90es években is voltak leszbi filmek, leszbi képek szexújságokban, mégse volt ennyire elterjedt. Ma divat lett ez. A mai lányok azt hiszik ha nincs egy leszbi élményük akkor már nem trendik.
A kérdező hozzászólása: Mi benne az élvezetes ? Édes hármasnál a nõk, pont hogy inkább még egy farokkal találkoznának :D
Nem sok lány próbálja ki a szexet másik nõvel, mivel odáig el is kell jutni h szex legyen valamibõl... ahhoz meg kell egy jó adag hajlam, nameg vágy :) Miért izgat ez minket? egyszerû, mint a pofon... mert baromi jó, élvezetes... :) Édes hármasnál miért jobb, ha egy nõ a harmadik fél? nem tudom a választ... a tippem az lenne hogy szex közben nem szeretne találkozni még egy farokkal... óó és az utolsó kérdés, nem igaz... :) nincs minden nõben biszex hajlam! 18/L/L
sajnos nagy divat lett meg élvezik is pld..tribbingelés.
A kérdező hozzászólása: Na igen, a pornó tuti közre játszik, szerintem a pornó miatt próbálnak ki sokan dolgokat, ami nem feltétlenül baj.Ahhoz képest, hogy a nõk kíváncsiak, az anális szexet sokan már hallásból elutasítják.Igen, azt mondják a nõk tudják legjobban nyalni a csiklót.
A kérdező hozzászólása: Az mi ? :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez így van!Õket kevesebben utálják.
Nekem is vannak olyan lány ismerõseim, akik kipróbálták más lánnyal vagy 3-asban 2 lány+1 fiú.. Fogalmam sincs miért jó. Én bennem egy cseppnyi biszex hajlam sincs, nem tudnék másik nõhöz nyúlni és azt se szeretném, ha hozzám nyúlnának. Már a gondolattól is kiráz a hideg :) Szerintem is nagy divat ezért csinálják, no meg tapasztalatom szerint a legtöbb pasinak be is jön a dolog, tetszik ha 2 nõt lát együtt.
1.) Nem hiszem, hogy készült volna ilyen jellegû statisztika Magyarországon. 2.) Mert divatos. 3.) Kettõt és könnyebbet. 4.) Nem.
A kérdező hozzászólása: Leszbiket nem utálják, csak a bu.zikat
A kérdező hozzászólása: Ez igaz.Még ha szexben nem is, csókban elég sok csaj benne van egymással, ha máshogy nem részegen.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, tényleg nagy divat!
1.Nem hinném, h olyan sokan lennének 2.Mert divat 3.Nem tudom Minden nõben van bisex hajlam? Bennem tuti nincs. 20/n
mármint a pasi nem szeretne találkozni mégegy farokkal a sajátján kívül. (édes hármas felállásnál) :) és hogy mi az élvezetes a leszbikus szexben..? szenvedélyes, izgató, minden érintésnél a hideg kiráz, a másik fél tudja mi a jó neked, pontosan tudja mit hogyan-hiszen neki is olyan a teste. elképesztõ intenzív az egész aktus. természetesebb.(nekem) nincsenek korlátok, nincs szégyenérzet, nincsenek gátlások... leírhatatlan az egész. :) 18/L/L

Ciki ha egy párkapcsolatban a lány sokkal idősebb?

A kérdésem az, hogy szerintetek mennyire működhet egy olyan párkapcsolat ahol a lány sokkal idősebb egy srácnál? Esetemben 9 évről van szó, én 25 vagyok és ő 34...

Legjobb válasz: A kor nem számít

A kor nem számít
Ez még nem veszélyes. Volt egy 19 éves bnõm, az már gázos volt, túl nagy volt a szakadék közöttünk. 35F
anyám és apám közt is ennyi volt a különbség (anyám javára itt is) és én is lassan 20 leszek ergó egész jól müködhet ha mindkét félnek megvan a magához való esze és komolysága...
Nem mindennapos az biztos. Mivel feltetted a kérdést, nem nagyon tetszik neked, ezért tedd fel a kérdést magadban...letudod ezt az érzést gyõzni? Különben szerintem a kor csak egy adat, a lényeg az, hogy mennyire tudsz vele szórakozni, mennyire érzed jól magad a társaságában. (mindig lesz olyan akinek nem tetszik a kapcsolat, bámilyn kapcsolat, nem csak ilyen extreém, azokkal nem kell foglalkozni.
Ez nem hiszem, hogy számítana, Tesóméknál is 8 és a különbség a lány javára, baráti társaságban is van hasonló helyzet.Ha nem feltûnõ a korkülönbség, akkor az emberek sem furcsálják, és ha jól kijönnek egymással, akkor az külön pluszpont.
Ha a férfi elég érett a nõhöz, vagy a nõ elég éretlen a pasihoz, akkor nem gáz. Viszont én magamról tudom, hogy 30 évesen nekem a húszas pasik nem elég érettek.
én is ilyet akkarnék :D idõsebb nõt

Mit tennél, ha nem sokkal a diploma előtt úgy éreznéd, hogy éveket pocsékoltál egy olyan képzésre, amire nincs is szükséged, mert ezen a területen a szakképzés többet ér, és rájössz, hogy csak a szüleid akarták minden áron a diplomát?

Legjobb válasz: Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!

Hát mostmár mind1!!!A diploma az diploma marad!Azzal , hogy megszerzel egy diplomát, azt akárhogy is nézzük de nem lehet idõ pocsékolásnak nevezni!. Esetleg ezután váltasz egy más téma körre és abból is szerzel egy diplomát!
Tanulással senki nem lesz szegényebb (mármint szellemiekben). Nyugodtan elvégezhetsz még egy szakképzést is, abból károd nem lesz, hogy egyetemet is végeztél.
A kérdező hozzászólása: Nem a témakörrel van a baj, mert a témakör ugyanaz lenne szakképzés esetén, csak szakképzésen sokkal többet és részletesebben tanítanak, hogy ebben a szakmában hasznos legyek munka területén.
Elárulnád mit tanultál?
A kérdező hozzászólása: informatikát, de itt nem számít a diploma
A kérdező hozzászólása: Az a gondom, hogy ha elvégeztem volna szakképzést ezen a területen, akkor be lehetne sorolni a tanultakat, hogy igen, ezt tanultam, ezt tudom, de a diploma csak átfogó alapképzés, semmi konkrét. A szüleim teljesen más területeken szereztek diplomát, azt gondolják, ez is olyan.
A kérdező hozzászólása: Mit gondoltok, hogy tudnám visszaszerezni az elvesztett ambíciómat? Ki szeretnék utazni külföldre dolgozni és tanulni, ott akarom megtanulni azt a képzést, aminek hasznát látom, aztán majd honosítom, már szervezés alatt áll, ha összejön, kicsit több, mint fél év, és kint valószínûleg több évet leszek, de elõtte be kell ezt is fejezni, csak valahol elveszett a lelkesedés, és nem tudom, mit tudok csinálni, hogy ne érezzem ambíció nélkül ilyen nehéznek.
Én májusban végeztem az egyetemen francia szakon, de már harmadikban rájöttem, hogy ez engem mégsem érdekel, de anyukám rábeszélt, hogy csináljam végig. Már akkor hülye voltam, de belementem, Most egy olyan OKJ képzésre járok ami érdekel, tetszik, de mivel van diplomám így fiezhetem a súlyos pénzeket:S Én négy évet pocsékoltam el.

Mit tegyek ha nagyon sok a savam? Mit egyek hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Elmúlni sajnos nem hiszem hogy elfog , de ha érzed hogy jelentõsen megnõ a savad ( ami ugyebár hányingerrel kezdõdik majd hányás a vége)akkor egyél olyan dolgokat amik felszívják a savas anyagot. Ilyen lehet a só nélküli ropi és a legjobb szer a Pufi(kukac) , mivel ez szívja fel legjobban de ezt se a legsósabbat vegyed vagy " rázd le róla " a sót . Orvos erre ha megkéred ir fel neked gyógyszert amit ha szedsz a a kellemetlen tünetek elmúlnak.

Elmúlni sajnos nem hiszem hogy elfog , de ha érzed hogy jelentõsen megnõ a savad ( ami ugyebár hányingerrel kezdõdik majd hányás a vége)akkor egyél olyan dolgokat amik felszívják a savas anyagot. Ilyen lehet a só nélküli ropi és a legjobb szer a Pufi(kukac) , mivel ez szívja fel legjobban de ezt se a legsósabbat vegyed vagy " rázd le róla " a sót . Orvos erre ha megkéred ir fel neked gyógyszert amit ha szedsz a a kellemetlen tünetek elmúlnak.
a tej közömbösíti a savat, de a háztartási keksz is nagyon jó, sõt az alma is
Az okot kellene elsõsorban kezelni. Mindenképp változtatni kellene az étrendeden: a savasító ételek helyett lúgosakat enni. Ha stresszes vagy, többet relaxálni. A gyógyszertárban van jó savtalanító gyógyszer, vegyél azt! De ne feledd ez csak a tüneteket kezeli. Régen nekem is sokszor savam volt, most hgy sokmindent változtattam az étkezési szokásaimon, a vasszöget is megeszem és nincs savam, semmitõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!