Találatok a következő kifejezésre: Ha egy sok (2034 db)

Miért baj, ha egy sokkal idősebb férfit szeretek? 19/L

a férfi az apám is lehetne.

Legjobb válasz: Ebbõl milyen gondok lehetnek? Nem azonos az izlés és gondolatviláguk,ami késõbb,ha a nagy szerelem elmúlik,vitákhoz vezet.Ha együtt maradnak,akkor a korkülönbésg sokat számíthat.Egy 40 éves nõ még fiatal,de ha a párja 70 éves,és már beteg,esetleg gondozásra szorul stb.Akkor ápolja a nõ vagy otthagyja? Ezek miatt mondják,hogy baj a nagy korkülönbség.

Baj, igen. Persze ellenni ellehetsz vele egy darabig, de hosszú távra nem érdemes tervezni, egyszerûen te még nagyon fiatal vagy, õ meg gyorsan megöregszik, neki már meg kell állapodnia, neked pedig élned kell még sok-sok évig! Elõbb utóbb ki fog ütközni, ez 100%. 22/F
Ebbõl milyen gondok lehetnek? Nem azonos az izlés és gondolatviláguk, ami késõbb, ha a nagy szerelem elmúlik, vitákhoz vezet.Ha együtt maradnak, akkor a korkülönbésg sokat számíthat.Egy 40 éves nõ még fiatal, de ha a párja 70 éves, és már beteg, esetleg gondozásra szorul stb.Akkor ápolja a nõ vagy otthagyja? Ezek miatt mondják, hogy baj a nagy korkülönbség.
Hidd el, az nem baj. Én is voltam szerelmes majdnem apám korú férfiba és a mai napig ha meglátom, megõrülök érte :P 22L
jah, és ne érdekeljen mások véleménye. Nekem anyám azt mondta annak idején, nem érdekli hány éves a párom, ameddig boldoggá tud tenni. De persze eltitkoltam ezt a bizonyos idõsebb férfit. ( én 21 voltam õ 41)
Hidd el, hogy ez nekünk idõsebb férfiaknak egyáltalán nem baj :)
Mert kikosarazod a korban hozzádillõ srácokat, és Nem lesz esélyük a Normális (nem tini csitri) csajoknál. Itt is ez van: én 20/f vok, és a korban hozzámilõ csajoknak mind mind 30 meg 35 éves f*szijuk van. És biza volt már olyan esetem, hogy összejöttem 1 ilyen lánnyal, akinek elõttem 36 éves barátja volt...(nem volt hosszú kapcsolat: 2 hónap) az elsõ vele való "eggyüttlét" után ki is dobott másnap.... Indok: "gyenge vagyok az ágyban...." meg éretlen vagyok hozzá..." Pedig mások nem panaszkodtak eddig... Na erre varjatok Gombot...
A nõk ilyenkor mindig elfelejtik említeni, hogy a kedves sokkal idõsebbet jól le lehet húzni pénzzel, ezért szeretik õket.
Én 21 vagyok, a pasim 45, az unokatesóm 20, a pasija 38. Ennyi. :)
nembaj annyira, csak 20 éves fiuként nem tul vigasztaló hogy a korombeli meg pár évvel fiatalabb csajok a 15-20 évvel idõsebbekre hajtanak :S pedig én is tudnék szeretni legalább annyira sõt... és én még 30 évig "mobil" maradok, a 40 éves 30 év mulva meg hát 70... pl egyik papám se érte meg a 70et!
Egy 40-45 éves férfi nem feltétlenül ráncosodik meg kopaszodik! Ebben a korban van sok pasinak igzán sármja! Én is belezúgtam egybe. De sajna nõs!! L/28
Meg mi az, hogy 50-en túl merevedési problémák meg hogy õszül, ráncos trotty:S Hol laksz te? Tényleg van, aki elhanyagolja magát. De figyelj, édesapám 61 és aktív szexuális életet él, NEM RÁNCOS és alig õszül. Édesanyámmal 40 éve boldogok. Tényleg ne érdekeljen mások véleménye. Ameddig te boldog vagy, onnantól kezdve más le van tojva.
Szerintem nem szamit a korkulonbseg csak a boldogsag es soha nem erdekelt masok velemenye.Szemelyszerint nem mennek bele egy ilyen kapcsolatba valahogy nem vonzanak az idosebb pasik max 8-10 ev korkulonbseg azon felul nalam nagybacsi ill.apuka kategoria. Amugy az is kerdes miert nincs meg csaladja az o koraban s ha van..hat en nem nagyon orulnek ha apamnak lenne egy velem egykoru csaja.. 19 L
Nekem a 10-15 évvel idõsebb pasikon akad meg mindig a szemem. Nekik már van egyéniségük, kialakult személyiségük, és már a dolgok "mögé" lehet látni. Nem volt még ilyen pasim, de én a saját korosztályomra rá sem nézek. 16/L
A kérdező hozzászólása: az egyik válaszolónak. el vagy keseredve 20 évesen, hogy nem találsz saját korodbeli csajt, mert sokan az idõsebbekkel vannak. sajnos a te korosztályod mégjobban úgy van vele, hogy egy gyors numera és annyi. így mivel ma 10 hónapja hogy ismerem az egyént, nem dugott meg, így gondolom hosszútávra tervez õ is. köszönöm a válaszokat, fogadok még szivesen.
A kérdezõ utolsó hozzászólására: Tökéletesen igazad van.
Szia, én 20 vagyok, a Párom, 38 és nagyon boldogok vagyunk, szeretjük egymást, elõnye a korombeliekkel szemben hogy tapasztalt, tudja mi kell a nõnek (nekem :D ) gondoskodó, érett, ugyanakkor lehet vele hülyülni. Nem számít a kor, ha boldolg vagy vele. ha meg olyan hosszú távra terveztek, akkor ugyanúgy fogod szeretni 10 év múlva is és 20 év múlva is.
Csatlakozok én is ahhoz, hogy a kor nem számít. 20 év korkülönbség van közöttünk, 5 éve vagyunk együtt, 1.5 éve együtt is élünk. Vannak hullámvölgyek, de ez minden kapcsolatban elõfordul. Barátnõim nagyrésze persze korunkbéli fiúcskákkal jön össze, leghosszabb kapcsolat 1.5 év volt közöttük. Egy idõsebb hapi már kiélte magát, megtapasztalta az élet minden formáját, és már nem ugrál ágyból-ágyba. Nekem a hûség az egyik legfontosabb dolog. Amúgy csóró õ is és én is.Õ igaz dolgozik, de volt úgy, hogy alig volt meg a kajára való, mégis kitartottam mellette! Nem kell rögtön a playboy villa lányaira gondolni, akik a pénzért és hírnévért sz*pják a 80éves trotty kukacát..Közös kasszán vagyunk, de sose gondoltam az anyagiakra.
Tegyél magasról mások véleményére!!!! Légy boldog! Én így tettem, hiba lett volna, ha másképp teszem. Boldog vagyok vele, szeretem.
Hát kedves kérdezõ, nem tudom mennyire lehet jó egy ráncosodó, õszülõ, kopaszodó idõs fószer mellett élni akinek az idõ elõrehaladtával merevedési problémái lesznek és majd úgy 50-en túl egy rakat gyógyszert kell majd naponta betápolnia a különféle bajaira. Vajon mennyire lehet ez gusztusos? Meg különben is egy 50éves fószer már nem olyan mobil mint egy fiatal.Elõnyben részesíti az otthon ülést a nyugis pillanatokat és legfeljebb a sarki kiskocsmáig jut el vagy kulturáltabb idõszakában egy közeli étterembe. Te meg gondolom a korosztályodhoz hûen pörögni akarsz ezerrel, diszkóba járni, világot látni, túrázni, kalandokban és izgalmakban résztvenni. Tehát ez is egy ütközõpont. Figyu, én is 19 éves vagyok de fiú és nagyon jól megvagyok a 18 éves csajommal.De mondjuk ha egy 50 éves öregecskedõ, ráncosodó nénivel kellene élnem vagy járnom....hátt nem biztos hogy lenne gusztusom hozzá.
A kérdező hozzászólása: az illetõ közeledik a 47hez tehát a korkülönbség 28év.
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm, 100 forintot kértem tõle, mert nem volt nálam apró h a vasútállomáson wc-re mehessek. ennyi a nagy anyagi kihasználás. szeretem.
Egyáltalán nem baj, nekem csak pozitív tapasztalatom volt az idõsebbekkel. Most is egy 49 éves pasim van, szuper minden téren, szeretem õt nagyon. Hogy mi lesz 30 év múlva? Érdekel most ez engem, amikor minden szép és jó. Persze, nem azt mondom, hogy abszolút nem érdekel, de ha mindig azon gondolkodnék, mi lesz majd egyszer, akkor nem biztos, hogy boldog tudnék lenni a mában. Úgyhogy tudnék mesélni, mennyire jól van ez így. L/22
jaj ahogy bele gondolok undorito...de 19 vagy a te felelosseged. szamits arra hogy azt fogjak gondolni h a penzere hajtasz meg azt h egy ocska szajha vagy. de en melled allok. tudom milyen erzes.
A kérdező hozzászólása: hát igen, a letolásokat kapom itthon, meg a fenyegetõzéseket.
Amíg valaki nem kerül olyan helyzetben, mint amiben vagy, soha nem fogják megérteni, mennyire más egy idõsebb férfiba szerelmesnek lenni. Valószínüleg nem az ilyen elhanyagolt, 40-enes kocsmatöltelékekre kell gondolni, hanem az igazi, sármos férfiakra. Mel Gibson:P Még mindig szívdöglesztõ! :D
én 19 éves lány vagyok és 36 éves az ÉLETTÁRSAM és már 2 éve együtt vagyok és boldogok vagyunk! A kor nem Számít!
szerintem nem baj, ha egy idosebb ferfit szeretsz, csak arra vigyazz h ne legyen hazas ferfi...mert nagy szenvedes erne akkor...en meg mindig igy vagyok, es hidd el, nem konnyu dolog.En 18 eves vagyok, es a ferfi mindjart 33.Legy boldog aval az idos pasival, mert en is az lennek, ha tehetnem!
Mert általában az idõsebb pasik kihasználják (dugják) az ennyire fiatal lányokat. Nem hosszútávra terveznek. Sok közülük nõs. A legtöbb csak kalandot keres. Ha meg hosszútávban gondolkodik, az sem az igazi az eltérõ életszemlélet miatt. Eleinte még a legjobb arcát mutatja, késõbb kiütközik a korkülönbség majd' minden esetben.
Figyu! 20 éves vagyok, a párom 16 évvel idõsebb. Kezdetben bántott, hogy piszkálnak, már nem izgat, és elfogadták. Ennek 4 éve. Lassan házsodunk. Hajrá!
Kedves Kérdezõ! Bár elég régi kérdés ahogy látom, szeretném megkérdezni, hogy azóta, hogy alakult a helyzeted? Csak mert teljesen ebben a cipõben járok most én is. Én is 19 éves vagyok, a pasi pedig 46 éves. Nagyon jól megvagyunk eddig, bár a kapcsolatunkat mindenki elõtt titkoljuk még. Nemrég léptem ki az elõzõ kapcsolatomból (miatta) és még nem szeretnénk annyira a "nyilvánosságra hozni". Ez leginkább az én hülyeségem, nem õ nem akarja. Egyébként az egyik hozzászólóval teljesen egyetértek. Aki nem volt még ilyen helyzetben, el sem tudja képzelni, hogy milyen. Nekem is elképzelhetetlen volt ezelõtt, de így alakult. És nem bánom egy percig sem. Boldog vagyok vele.

Mit tegyek ha egy sokkal idősebb fiú járni akar velem?

Én 14 éves vagyok, ? meg 24.

Legjobb válasz: Ehh, vajon egy "erett" felnott ferfi mit akar egy kiskorutol..? Amugy, szerintem meg nem erdemes, feltetelezem nem szeretnel vele lefekudni, es lehet, hogy ez lesz a kapcsolatotok megrontoja. Te nem, akkor majd mas, aki erettebb testileg es lelkileg is. Szerintem nem rogton egy 24 evessel kell kezdeni, egyelore maradj a korodbeli fiuknal, koztuk is van nagyon helyes es rendes. De ha esetleg a 24 eves fiu nem csak kangorcsos akkor feltetelezem a szuleid nem orulnenek a dolognak...

Ehh, vajon egy "erett" felnott ferfi mit akar egy kiskorutol..? Amugy, szerintem meg nem erdemes, feltetelezem nem szeretnel vele lefekudni, es lehet, hogy ez lesz a kapcsolatotok megrontoja. Te nem, akkor majd mas, aki erettebb testileg es lelkileg is. Szerintem nem rogton egy 24 evessel kell kezdeni, egyelore maradj a korodbeli fiuknal, koztuk is van nagyon helyes es rendes. De ha esetleg a 24 eves fiu nem csak kangorcsos akkor feltetelezem a szuleid nem orulnenek a dolognak...
Várj még 6 évet és akkor már nem lesz probléma köztetek az a röpke 10 év. Akkor akár házasságig juthatsz vele. Most azonban nem sokra. Neki már kevés a kézenfogva sétálás, puszi a kapu alatt. Neked meg korai a szex. Így semmiképen nem vagytok egy hullámhosszon. Ha csak nem pedofil a pasi, és direkt kislányokta utazik....
Szerintem is kora!A võlegényem 7 évvel idõsebb, de én 20 évesen ismertem meg, így más volt a helyzet, érett nõ és érett férfi találkoztak.Jókat szoktunk nevetni azon, h én még bõven általános iskolás voltam, amikor õ már érettségizett, vagy katona volt. A hugom is 14 éves lesz áprilisban.Ha megtudnám, h megkörnyékezte egy 24 éves pali elkapnám, és edzésen õt használnám céltáblának.fizikailag érett már, de agyilag semmi képpen. Te sem lehetsz sokkal érettebb nála.Ráadásul eddig nagyon barátod sem volt.Nem hiszem, h most azonnal le szeretnél feküdni valakivel.Emlékszem, h annakidején nekem is imponált mikor egy idõsebb srác közeledett felém, de mikor szóbahozta az ilyen dolgokat kinevettem, h mit akar tõlem.Gyerek vagy még!Ismerkedj a korodbeliekkel, vagy az 1-2 évvel idõsebbekkel, ha úgy érzed a 14-15 éves fiúk túl idióták.Jelen pillanatban az a 10 év áthidalhatatlan szakadék.
egyik barátnõm 16 éves, és két éve jár egy huszonvalahány évessel. mondjuk nem is teljesen normális:D szerintem nem itt kéne megkérdezni h járjál-e vele. ha szeretnél vele járni és jól ismered õt, tudod, hogy nem ver át, akkor járjál. De tényleg csak, ha szeretnéd. azért senkivel ne, hogy legyen valakid.
hm..attól függ hogy a fiúnak hány kapcsolata volt és hogy mennyire csajozós..ha neki sincsenek elvárásai és szerelembõl és nem csajozási mániából járna veled..akkro talán .de ahoz nagyon jól kell ismerned õt.
Hát...:/Sztem arra kellene vigyázbod h ki ne használjon!!!de nagyon!!!am sztem csak a aszüzességedet akarja(lehet hogy az most neki csak mellékes, de gondold el:elsõre nem leszel túl jó az ágyban és ha elvette a szüzességedet akk lehet h nem leszel már érdekes a számára).De ha úgyérzed hogy õ nem ilyen akk járj vele.de nehogy az elsõ hetekkben lefeküdj vele!!!várjon rád ha szeret
PEDOBEAR!!

Van különbség a múlt megítélés szempontjából annak, ha egy nőnek volt sok pasija, vagy ha egy férfinek volt sok nője?

Legjobb válasz: Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D

Általában van. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor ribi. Ha 1 csajnak sok csávója volt - akkor élvezte az életét micsoda királyság! Ha 1 csávónak sok csaja volt - mekkora lazaság ultrakirály. Mondjuk ha 1 csávó sok csajjal kefélt összevissza akkor ott elég nagy esélye lehet annak, hogy laza 10-15 év múlva kopogtat egy kislány/kisfiú az ajtótokon, hogy "szia apu"... :D
A kérdező hozzászólása: De akkor jól gondolom, hogy csak a nõkre lehet ez negatív jelzõként mondani?
A kérdező hozzászólása: *ezt
nem, szerintem mind kettõ gáz. Az ilyeneknél valami érzelmi defekt van
Mindkettõ GÁZ!

Az baj ha két lány tengerimalacot a ketrecében tartjuk együtt és folyton verekednek? Az baj hogy ha túl sokat eszik és sírdogál egy kicsit? Az normális dolog ha már 3-om nap után engedi hogy a kezedbe fogd? Az baj hogyha túl sok zöldet kapnak?

Van két tengerimalacunk.És folyton verekednek,civakodnak ez egy kicsit aggaszt minket mert úgy véljük hogy utálják egymást.De van még egy baj az hogy túl sokat esznek és utána túl sok az ürülékük.Mivel hogy túl sok zöldet kaptak ezért egy kicsit zöld,és lágy a kakájuk.Ez baj???Nagyon féltjük ?ket mert még csak három napja kerültek hozzánk és még csak kezd?k vagyunk a tartásában.Ezért kérjük aki tud segítsen!!Köszönjük!!!

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)

Nem írtad, hogy nagyjából milyen idõ malacokról van szó. Ha még fiatalok, akkor nem baj, ha verekednek, mert most szoknak össze. Ha már nagyobbacskák, akkor viszont annyira nem jó a bunyó. De ha együtt voltak eddig is, akkor lehet, hogy csak "szeretetbõl" bunyóznak. Nem csak kergetik egymást vagy ilyesmi? Nekem van 4 kislány malacom (2-2 külön), és nálunk úgy van, hogy 2 malac nagyon szereti egymást, õk sose verekednek, de a másik 2 sajnos elég sokat kergetõzik, ami elég nagy zajjal jár, de kárt sosem tesznek egymásban, inkább csak játszanak. Néha azért rájuk kell szólni... Azért ha már annyira verekednek a ti malacaitok, hogy kárt tesznek egymásban, szedjétek szét õket egybõl!!!!! Az nem baj, ha megengedi, hogy megfogd, elvileg szelíd állatok, nem lehet velük gond. Fõleg ha te adod nekik a kaját, akkor megszokják a szagodat, és tudja, hogy te nem bántod. Ezt képesek 3 nap alatt is megszokni. Viszont ne adj nekik olyan sok kaját. Elég naponta egyszer szárazkaja, és reggel-este egy kis uborka, paradicsom, alma, répa, saláta, ilyesmi. Esetleg még reggel szórj be nekik egy kis szénát, és akkor azt tudják napközben rágcsálni. Elõfordul, hogy sírnak a kajáért, de legyél "könyörtelen", elég nekik naponta kétszer enni. Lehet hogy azért sírnak, mert mégiscsak még új a környezet, ezt nekik is meg kell szokni, új hely, új illatok... Sok sikert!! Minden rendben lesz velük, ne aggódj, a tengerimalac a legédesebb állat a földön :)
Nekünk volt két hímmalacunk, az egyik az apa volt, a másik pedig a fia. Összeszoktak, mert a kicsi tudta hogy õ maga az alárendelt. Aztán az apa malac meghalt egy éve. A fia most ötéves. Egyedül maradt. Hoztunk mellé egy lánymalacot. Beraktuk mellé, azon nyomban fogkocogtatás, kergetés, odacsípés, azonnal kivettük õt mert láttuk hogy nem fogadják el egymást. Szegény hímmalac utána amikor kivettük annyira stresszes volt hogy csak lógott a kezünkbe. A lánymalacot különraktuk. Hoztunk melléje egy másik lánymalacot ismét. Azóta is együttvannak, a hím és õ. Nem bántják egymást. Viszont a hímmalac nagyon féltékeny rá. Mindig kihúzza a kaját a szájából :) Egyik nap beraktuk a másik lányt a kettõ közé, hát mondhatni nem csípték nagyon..... szóval hanyagoltuk a témát. Szóval nem mindegyik tengerimalac fogadja el egymást, az viszont tény hogy társas lények, szeretik a társaságot. De azért egy pár nap kell hogy összeszokjanak!!!
Sok kaját ne adjál neki!!! Nem szükséges egy nap háromszor etetni, mi csak minden este adunk nekik tápot, meg répát. De így is mindegyik 1 kilós :) Túl sok zöldet ne adjál neki, mert hasmenés lesz a vége. Uborkát is csak izibe. Sárgabarackot azt totál ne. A szénát azt imádják, meg a salátát, almát, körtét, dinnyét. Répát azt mindig kapnak.
Ja, rengeteg vizet isznak!!! Egyfolytába vedelnek és ez nem baj!!! :DDDDD

árthat ha egy nap sok vizet iszunk?

Legjobb válasz: Mit takar a "sok"? Ha valaki túl sok vizet iszik, az utalhat cukorbetegségre, illetve a pisivel együtt távozik sok ásványi só is a szervezetbõl, de sokaknak ha napi 2 litert isznak is már sok, szóval meg kell kérdeznem. Mennyi is az a sok?

Mit takar a "sok"? Ha valaki túl sok vizet iszik, az utalhat cukorbetegségre, illetve a pisivel együtt távozik sok ásványi só is a szervezetbõl, de sokaknak ha napi 2 litert isznak is már sok, szóval meg kell kérdeznem. Mennyi is az a sok?
minden 20 kg-ra igyál meg 1 liter vizet. nem baj ha megiszol akár napi 5 literrel is (egy 100 kilós embernek ennyit kéne naponta meginnia), a lényeg hogy ne egyszerre idd különben belehalhatsz
attól függ mit tartasz soknak? napi 3-4 liter tiszta víz megivása kellene lenni a normálnak. Napi 5 liter felett, kivéve ha erõs terhelésnek van kitéve a szervezet az nem normális, de akkor se történne semmi. Többször kellene wcre menni. ennyi.
A kérdező hozzászólása: elnézést, kb 4-5 literre gondoltam

Miért nem tesz jót egy babának, ha túl sokat iszik?

Cukormérésen már túl vagyunk, nem cukros a babám, de nagyon sokat iszik. A doki azt mondta, vegyük vissza napi max 1 literre. 11 hós lesz, és 3 litert iszik. Csak vizet. Más meg pont azt mondja, hogy milyen jó, hogy sokat iszik. Most akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: Miért, nem jó ha sokat iszik? Én is mindenhol azt hallom, hogy az a jó, ha egy gyerek sokat iszik! Az enyém nagyon keveset iszik, egy cumisüveggel egy nap, de szerencse nincs semmi baj vele, én is olyan vagyok, hogy keveset iszom! Lehet örökölte tõlem!

Miért, nem jó ha sokat iszik? Én is mindenhol azt hallom, hogy az a jó, ha egy gyerek sokat iszik! Az enyém nagyon keveset iszik, egy cumisüveggel egy nap, de szerencse nincs semmi baj vele, én is olyan vagyok, hogy keveset iszom! Lehet örökölte tõlem!
3 liter egy felnõttnek is elég sok. Ennyi víz már nagyon megterhelheti a veséjét. Nem túl meleg van a szobában, vagy nem nagyon száraz a levegõ?
ha nagyon sokat iszik több Liternyit utalhat betegségre!! Cukorbetegségre
Én is inkább arra gondolnék, hogy a veséjét terheli meg. Az orvos miért mondta azt amit mondott? Nyilván van oka rá. Az én fiam is 11 hónapos lesz, vannak napok amikor a hajam égnek áll annyit iszik, pl. tegnap 1.5 liter vizet megivott. De volt is sok dolga, jött ment kifáradt. Aztán vannak napok amikor 3 decit is alig iszik meg. Változó. Ha a cukorvizsgálaton túl vagytok és minden oké, akkor talán tovább kellene menni, hogy mitõl iszik ennyit. Mit adsz neki enni? Nem fõzõl sósan, vagy túl fûszeresen? Száraz otthon a levegõ? Nincs sok por? Nicns túl meleg? Ilyen alapvetõ dolgokat kell megnézni elõször. És én a helyedben felhívnám a dokit, hogy miért kell visszavenni max 1 literre. Szerintem is sok a 3 liter, de mi lehet a baja tõle?
A kérdező hozzászólása: A levegõ nem száraz, mármint mihez képest. Minimum 45%-os a páratartalom. Ez szerintem elég tûrhetõ. Sósan biztosan nem fõzök, mert max egy csipet sót teszek a fõzelékébe, és vannak napok, amikor üveges babakaját is szokott kapni, akkor is ugyan annyit iszik. A doki szerint egy baba annyit iszik, amennyit az anyuka kínálja. De esetünkben, ha meglátja a cumisüveget, azt kéri, és hisztizik utána. Nyilván a doktorra kell hallgatni, és szépen lassan lecsökkenteni a mennyiséget, csak kíváncsi voltam, hogy mi baja lehet a sok víztõl. De szerintem is a veséjét terheli meg.
Ritka, de komoly probléma lehet a vízmérgezés, ami akkor következik be, ha hirtelen nagyon sok vizet iszik meg valaki, mert ilyenkor megbomlik a szervezet ionháztartásának egyensúlya. Ez is veszélyes! Normális körülmények között a vérplazma 136-145 mg/l nátriumot tartalmaz, amelyre a szervezetnek a sejtek közötti üzenetek szállításához van szüksége, illetve a sejtekben és az azok körüli folyadékmennyiség szabályozásában van szerepe. Ezen kívül a megfelelõ vérnyomás kialakításához, illetve az izmok mozgatásához szükséges jelek zavartalan terjedésében is feladata van. Ha a vér nátriumszintje 135 mg/l alá esik a vízmérgezés hatására (tehát a szervezetben a nátrium felhígul), akkor a sejtek úgy próbálják meg növelni a testfolyadékok nátriumszintjét, hogy vizet vesznek fel - ettõl viszont megduzzadnak. Ha az agyban megduzzadnak a sejtek, akkor az rendkívül veszélyes lehet, hiszen a koponyacsont nem tágul, az agy feszül, megnõ benne a nyomás. Ha nem kezelik a vízmérgezést, akkor az agykárosodáshoz, kómához vezethet, illetve akár halált is okozhat. Nem akarlak megijeszteni, de minél hamarabb járj utána, h miért ihat ilyen sokat a kicsi egy kb:8 hónapos babának 1, 2 liter vizet kellene naponta kb inni, a Te babád ennek a tripláját issza.

Miért van az ha egy pasi sok csajjal szexelt az menő, de ha egy csaj sok pasival volt akkor az k*rva?

Legjobb válasz: Mert az agyunk még nem állt át a modern életformára. A nõi emancipáció elõtt teljesen természetes volt, hogy a férfi minden lehetõséget megragadott a szaporodásra (az õsembertõl az 1900-as évek második feléig), míg nõként az utódok gondozása, és felnevelése volt a megszokott feladat. Biológiailag is így van beállítva az ember; férfi = sok sperma millió gyerek, nõ = meghatározott petesejt, 2-5 gyerek. Szóval a tudat alatti agyunk még a múltban jár (több ezer évet nem lehet felülírni pár évtized alatt), a tudatos meg itt tesz fel ilyen kérdéseket. Ezért menõ csávó az, aki sokat kefél (mivel több helyen szórja el génjeit), és ezért qurva az a csaj, aki sokat kefél (mivel neki csak néhány utód felnevelése lenne a feladata).

Mert az agyunk még nem állt át a modern életformára. A nõi emancipáció elõtt teljesen természetes volt, hogy a férfi minden lehetõséget megragadott a szaporodásra (az õsembertõl az 1900-as évek második feléig), míg nõként az utódok gondozása, és felnevelése volt a megszokott feladat. Biológiailag is így van beállítva az ember; férfi = sok sperma millió gyerek, nõ = meghatározott petesejt, 2-5 gyerek. Szóval a tudat alatti agyunk még a múltban jár (több ezer évet nem lehet felülírni pár évtized alatt), a tudatos meg itt tesz fel ilyen kérdéseket. Ezért menõ csávó az, aki sokat kefél (mivel több helyen szórja el génjeit), és ezért qurva az a csaj, aki sokat kefél (mivel neki csak néhány utód felnevelése lenne a feladata).
Mert az ilyen pasik általában lenézik a csajokat, csak arra kellenek nekik... -.-" Érdekes dolgot vetettél fel, én is szeretném tudni, hogy miért is van ez... :/
azért mer nem tanultad meg használni a keresõt... sõt, amikor kiírod a kérdést kirakja a hasonlókat :S miért vagy ilyen gyengeelméjû? annyi túlrágott csont ez a téma... egyébként is: 1: ez általánosítás, nekem és nagyon sok más firfinak sem menõ az a srác, aki meghúz minden redva csajt. 2: talán mert a fiú hódítja meg a lányt, aki sok lányt meg tud hódítani, az bizonyára ügyes, az a lány, akit sok fiú meghódít könnyen kapható, tehát rib-anc
engem is lehordtak mindennek, de egy nõnek ugyanolyan joga van élvezni az életét mint egy férfinak! hidd el õ sem több senki másnál, csak azt hiszi. elég gáz a sok egós pasi:/
ezt én sem értem ..
ez egyáltalán nincs így, csak a tizenéves haveri körötökben, ne ehhez viszonyíts mindent
"Ha egy kulcs minden zárba illik, mesterkulcs. Ha egy zárba minden kulcs belemegy, az csak egy pocsék zár." Ez nagyon jó hasonlat, nagyon tetszik. De végülis ha belegondolsz, a lányok mindig azért a fiúért rajonganak, aki mindegyik csajnak kell és nem érdekli õket, hogy hány lánnyal feküdt le elõttük az a pasi, õk is ugyanúgy odaadják magukat.Persze ez nem minden lányra igaz, de azért elég sokan vannak akikre igen...
Azért, mert nem mindegy, hogy te hagysz valakiben nyomot, vagy benned hagy valaki nyomot..
John just had an argument with a girl he know. She was saying how unfair it is that If a guy screws different girls every week, he is a legend, but if a girl sleeps with just two guys in a year, she's a slut. So in response, he told her that "If a key opens lot of locks, then it's a master key, but if a lock is opened by lots of keys, then it's a shitty lock."
egy csaj jobban eltudja csábitani minden férfit de egy férfi nem tud elcsábitani minden csajt és a k*vák ott kezdönek akik pénzért teszik meg és kiálnak az útcára..-.-
ez egy értelmes kérdés, fogalmam sincs. Ha egy nõ együtt volt mondjuk 18 éves korára 6-7 emberrel, de volt hosszútávú, vagy pár hetes baklövés, az nem fontos, csak a szám a lényeg, akkor k*rva? De ha egy pasi ennyivel, és felét megcsalta, az nem számít.. Férfilogika.. Az értelmes nõket kell tisztelni, akik nem minden második buliban szednek össze új pasast. 17/L
Talán ha sok csaj nem dobná szét egybõl a lábát, akkor nem igazán akadna olyan pasi, aki megdöntött jó sok csajt.
Mikor az asszony megcsalt igen gyorsan átvillant az agyamon hogy "remélem nem ragasztott rám valami szar nemibetegséget" Mindenki ugy gondolja hogy ááá velem ez nem fordulhat elõ, aztán irány a doki. Én azon csodálkozom hogy legyen az férfi vagy nõ, nagy bátorság a mai világban fûvel fával ágybabújni. Az milyen menõ ha valaki aids-s vagy hepatisises?! Az a baj hogy a monogámiát valami betegségnek gondolják az emberk.
Szerintem ennek evolúciós oka van. Egyszerûen természetellenes, ha a nõ a nagy vadász. Mondjanak akármit a feministák, meg az emancipálódott szakállas-nyakkendõs nõk. Ez így van és kész. Engem ösztönösen taszít az olyan nõ, akirõl tudom, hogy már sok férfival volt dolga. Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban vagy azon kívül. Undorodom. Fujj. 23f
Ez tök egyszerû... A nõ a befogadó... A férfi az adagoló... Gondolj bele, mi a jobb, egy kés, ami mindenkit megöl, vagy egy ember, akit teleszúrtak késsel...
Ha egy kulcs minden zárba illik, mesterkulcs. Ha egy zárba minden kulcs belemegy, az csak egy pocsék zár.
Addig, amíg a társadalom és a nõk az udvarlást egyértelmûen a férfiak feladatának tartják, szerintem teljesen korrekt a kérdésben megfogalmazott állítás.
Tényleg így van. De szerintem már a csajoknál is ez megy, minél több palinak csorog értük a nyála annál menõbbnek érzik magukat. 19/F
A kérdező hozzászólása: inkább a pasiknak menõ egymás közt....minél több csajjal voltak annál jobb csávónak tartják magukat....aki meg esetleg szûz vagy kevés csaja volt az lúzer :S
énisénis Bár nálam nem menõ, ha a csávó sok csajjal volt együtt.:S 19L
énsem, de ez a kérdés már ezerszer volt...
Sztem ez szimplán társadalmi "hiba"!! A fiúkba azt nevelik bele, h dugjon meg minél több csajt mert az menõ, és élje ki magát...a lányokba pedig azt, hogy "ejnye...ez nem szép dolog.." meg "ki akar majd feleségül venni egy olyan nõt, akin ennyi pasi átment??" Üdv. 25/L

Szerintetek is csalnak az online pokertermek? Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra. És elég sok bannolt ország is van. Így hogy éri meg nekik?

Legjobb válasz: "Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra." Sok hülye van. Így éri meg nekik. Sok kicsi sokra megy. + Reklámok is nyilván vannak az oldalon, ami szintén bevétel.

"Ha egy hülye elbukja a lóvéját, akkor már nem fizet be újra." Sok hülye van. Így éri meg nekik. Sok kicsi sokra megy. + Reklámok is nyilván vannak az oldalon, ami szintén bevétel.
A kérdező hozzászólása: De mivel van konkurencia, így átmennek oda.Pl.. Nekik az a jó, ha minél többen fizetnek be és minél lassabban bukják a bankrolljukat.Így nem feltûnõ és a lehetõ legtöbb rake-et termelik a kaszinónak.
A pókerteremben nem a ház ellen játszol, hanem más emberek ellen (és emiatt teljesen más az alapjuk, mint egy kaszinónak, ahol a ház ellen játszol). Így pókerben nem a termet, hanem a többi embert kell legyõznöd. A pókerterem a jutalékokból tartja fel magát. Minden készpénzes játékban, minden leosztásban a potból levesz egy kis százalékot. Versenyeken is be kell fizetni a nevezési díjon felül a jutalékot. Ha valaki elbukja a lóvéját, akkor szidhatja a pókertermet, vagy a másik játékost. Nagyon kevesen vannak, akik saját magukban keresnék a hibát. Emberi tulajdonság. A csalásról: 1.) Összejátszás. Több játékos összejátszik különbözõ módon (pl. párhuzamosan futtatott Skype-on tartják a kapcsolatot). Ám ezt elég gyorsan kiszûrik a termek (algoritmusok alapján kiderül), a csaló játékosokat kitiltják, a pénzüket visszaadják a csalást szenvedett játékosoknak. 2.) Promóciók illetéktelen igénybevétele: régebben volt elterjedt, mert régebben könnyebben lehetett teljesíteni az elõírt dolgokat (általában bizonyos számú játék lejátszása), így sokan duplán játszottak, mások neve alatt. Ezt nehéz kiszûrni, de voltak országok, ahol szembeszökõ volt, így ezeknek az országnak az állampolgárai részére nem volt elérhetõ ez a promóció. Volt ilyen Magyarországon is, már nem emlékszem, melyik teremben. A többi magának a pókerteremnek a csalása, a legtöbb legenda, bár pár teremben volt rá bizonyíték. De gondold meg, ha egy terem csalásért lebukik, az bezárhatja kapuit. Óriási veszteség lenne, mert zsíros falat egy bejáratott termet üzemeltetni, ahol több ezer játékos van minden pillanatban. A sok kicsi nagyon sokra megy! 3.) Bot: a terem programokat futtat, akik olyanok, mint egy játékos. Leülnek játszani, és bizonyos algoritmus szerint játszanak. Esetleg tudják a leosztás végét. 4.) Szuperuser: egy terem olyan játékost futtat, aki ismeri a másik játékosok lapjait. Igazából ez elérhetõ egy feltört pókerprogrammal is, ld. az UltimateBet botrányt. Összegezve: nagyon megéri egy befuttatott termet fenntartani.
A kérdező hozzászólása: Figyelj.A termeknek nem csak egy bizonyos százalék kell a bankrollodból, mint rake.Õ konkrétean MINDEN pénzedet akarja.Hol érné meg az neki, hogy x% rake-et termelstz:jó, így is van , volna profitja, de õ mindent akar.Ezért van úgy generálva a lap, hogy egyszer te buksz egy kicsit, egyszer az ellen.Hiába vagy jó, ha szar lapot oszt a gép és van olyan fa5z aki megad bármit(márpedig van bõven), akkor keresztre is feszülhetsz, akkor is VESZTENI fogsz.Ez van.Nem két handet játszottam le.Vannak termek, ahol már a látszatra sem adnak.Pl.:ipoker hálózat.Egymás után 5x színsor, vagy háromszor ász póker ellenem.Egyszer örültem, utána átkoztam a ku.va annyát is.A ganaj bwinrõl és a pkr.rõl nem is mondok semmit.Hányok tõlük.Ja, arról még nem is beszéltem, hogy még isten se súgja meg, hogy te bot ellen vagy ember ellen játszol.Itt a kaszinó által üzemeltetett botokról beszélek, nem a csaló gamblerekrõl.Ez már lassan a gyümölcspóker szintjén van.Szal, én befejeztem online, most arra koncentrálok, hogy hogyan ba55zam át a termeket.Valahogy még mindíg rá lehet venni az idiótákat, hogy fizessen be újra.De ez az amit még mindíg nem értek!Hogyan?
Az összeesküvés elméletek mögött állítólag mindig van valami. Te tudod, én nem értek egyet veled. De ne feledd, ha elbukod a pénzed, akkor nem a ház nyer, hanem az ellenfél. Persze, ha bot ellen játszol... már ha vannak bot-ok. Egyvalamit csinálhatsz, ha így állsz hozzá: ne játssz kis termekben, csak nagyokban. Ott azért komolyabb játék folyik. Ha nem lennének olyan játékosok, akik mindig befizetnek, akkor megszûnne a póker. Ja, én már több, mint 10 éve játszom online.
A kérdező hozzászólása: Nem állítom, hogy nem lehetsz nyereséges.Gondolom nem 1 cent 2 centen játszol.De egyszer azért figyeld meg a kéztörténeteket.Kb. 1000 hand-et.Abból már látszik.Maradok az élõ pókernél.Hali!
Nem CG-zek már évek óta, csak versenyeken indulok. Mondjuk egy dolog még kimaradt: állítólag vannak olyan elméletek is, hogy a termek direkt lapütközéseket generálnak, hogy nagyobb legyen a pot és így a jutalék is. De én ebben sem vagyok olyan biztos, ám a feltevés ettõl még kering. :) Élõben más. Hangulatosabb, jobb. De csalások ott is vannak, bár ott nem a ház, hanem a játékosok. Ám azt is ki lehet szûrni...
A kérdező hozzászólása: Igen.Van pár trükk.Vízjeles lapok, ultraibolya fény alatt látszó jel, amit egy kontaktlencsével lehet látni(amúgy ezt bevetem valami magoló tárgy esetén is :) ).Hát a krupiéket is kell azért figyelni.Sajnos ott se nagyon tudod ki ki ellen van, ha idegenek ellen nyomod.Saját körrel érdemes beülni nevesebb kaszinókba.De ezt is ki kell tapasztalni.Sajnos az emberek a tisztességes játékot szeretik mellõzni.

Ha egy férfinek sok nője van tisztelik érte, ha egy nő kefél össze vissza azt meg elítélik. Miért van ez a kettős mérce?

Ugyanolyan emberek csak ami az egyiknek kifelé nőtt az a másiknak befelé.

Legjobb válasz: Ha van egy kulcsod, ami minden zárat nyit, az a kulcs aranyat ér. Ha van egy zárad, amit minden kulcs nyit, az a zár szemétbe való. Komolyra fordítva a szót. A férfi és nõi biológiai különbség, nevezetesen, hogy a nõ szüli a gyereket, minden társadalomra úgy hatott, hogy a férfi udvarol, a férfinak kell megszereznie a nõt. Ha egy férfi sok nõt képes megszerezni, akkor ügyes, nagy "vadász" egyrészrõl, persze másrészrõl õ is elítélhetõ morálisan, mert ez tisztességtelen a nõkkel szemben. Ha egy nõ, akinek ugye nem kell udvarolnia a férfinak, de szinte bárki által megszerezhetõ, az nem is kihívás egy igazi férfinak. Sõt, gyengébb kaliberû férfiak is lenézik, mert tudják jól, hogy magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, ha egy ilyen nõt komolyan vesznek és nemcsak egy kósza numerára kell nekik. Tömöröen, ennyi. Remélem segítettem megérteni ezt a helyzetet, hogy miért is van ez így.

Ha van egy kulcsod, ami minden zárat nyit, az a kulcs aranyat ér. Ha van egy zárad, amit minden kulcs nyit, az a zár szemétbe való. Komolyra fordítva a szót. A férfi és nõi biológiai különbség, nevezetesen, hogy a nõ szüli a gyereket, minden társadalomra úgy hatott, hogy a férfi udvarol, a férfinak kell megszereznie a nõt. Ha egy férfi sok nõt képes megszerezni, akkor ügyes, nagy "vadász" egyrészrõl, persze másrészrõl õ is elítélhetõ morálisan, mert ez tisztességtelen a nõkkel szemben. Ha egy nõ, akinek ugye nem kell udvarolnia a férfinak, de szinte bárki által megszerezhetõ, az nem is kihívás egy igazi férfinak. Sõt, gyengébb kaliberû férfiak is lenézik, mert tudják jól, hogy magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt, ha egy ilyen nõt komolyan vesznek és nemcsak egy kósza numerára kell nekik. Tömöröen, ennyi. Remélem segítettem megérteni ezt a helyzetet, hogy miért is van ez így.
Nem, abszolút nem ugyanolyanok. A szexualitás megélése teljesen más a nõknél és a férfiaknál. A szex elsõdleges célja (ösztönvezérelten) az utódnemzés, ami viszont a nõtõl sokkal nagyobb áldozatot kíván. Épp ezért a nõknél ösztönszinten az a természetes, hogy nagyon megnézzék, kivel állnak össze, hiszen egyszerre csak egy gyermeket szülhetnek, tehát a legjobb génekre van szükségük. Nincs hasznuk abból, ha sok férfival közösülnek. A férfi viszont az eredeti felállás szerint nem kell részt vegyen az utód felnevelésében, és egyszerre akárhány nõnek nemzhet utódot. Magyarán neki jobb üzlet "szórni a magot". Így mûködünk ösztönszinten, ez pedig hat a gondolkodásmódunkra is. Az a nõ, aki össze-vissza kefél, a saját értékét szállítja le.
elcsépelt hasonlat de csak neked, csak most:Van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit az egy marha jó kulcs.Viszont ha lakatod van és minden kulcs kinyitja az egy szar lakat.Remélem érted. :D
A kérdező hozzászólása: Vannak kivételek akik nem így gondolják, de nagy általánosságban akkor is kikiáltják a nõt egy nagy K-nak ha váltogatja a pasikat, viszont ismerek srácokat akikre felnéznek a fiú ismerõsei mert szinte minden nõt megkaphat. Ne gyertek már ezzel a biológiai szöveggel, hogy így meg úgy gyerekszülés, lehet hogy régen így volt és az állatoknál még mindig így van, de mi emberek vagyunk a XXI. században. Itt a probléma egy ilyen hülye berögzött gondolkodásmód.
Igen, és ki tiszteli érte? Pontosan ti! Ha egy férfi már végig ment x csajon akkor tapasztalt menõ macsó, az kell a nõknek, míg ha egy fiû szûz az gáz, mert hát biztos nem tud magának csajt szerezni... Én szerintem mindegy melyik nem csinálja nem jó. De számomra egy szûz lány érték, viszont úgy látom a lányoknak a menõ csávó kell aki már x csajt megfektetett.
Pedig ez a magyarazat. Az ember osztonei nem valtoztak meg par evszazad alatt. A tudatalattid, a szervezeted, a hormonjaid le.rjak, hogy Te a XXI. szazadban elsz, ugyanugy mukodnek, mint az oskozossegben elo embernel.
Én nem tisztelek azért senkit, mert megdöntött már x csajt.
Most elmondok egy nagy titkot.Nem vagyunk egyformák.Van olyan lány, aki szereti, ha egy srác tapasztalt(végig k*rta a fél várost), de olyan lány is van, aki oda van, ha egy fiúnak õ lehet az elsõ.Ez férfiaknál is elõfordul. Én még szûz vagyok, de örülnék, hogyha olyan lányt találnék, akivel az elsõk lehetünk egymásnak, de van olyan haverom, aki viszont lepattintja a szûz lányokat, mert nem szeret veszõdni velük.A különbség a 2 gondolkodásban ott van, hogy az egyik embernél az igények kielégítései vannak magasabban, a másiknál pedig az érzések.Legalábbis én így gondolom.Nincsen kettõs mérce, hanem mindkét nemnél több típusú gondolkodásmód és értékrend fedezhetõ fel. Gondolom sok kalandod volt és most belebotlottál egy srácba, akinek így nem kellettél és most ezzel a "kettõs mérce" szöveggel próbálod szemétládaként beállítani a férfiakat. Egy jó tanács ne általánosíts!
Én személy szerint egyiket sem tisztelem. :)
aki ilyet kérdez az valószínûleg felszínes és nem túl okos. ne itt dicsekedj a szellemi hiányosságaiddal.
Nem hinném, hogy jobban tisztelnék azokat a férfiakat akiknek sok nõjük volt. Talán bizonyos körökben igen, de ugyanez igaz a nõkre is.
Egyszerû, nem tudom korábban írták-e már: egy nõ annyi férfival tud dugni, amennyivel akar. És ez nem túlzás, ha akarja naponta 20 másik férfit is találna magának, vagy még többet. Míg egy férfinek mondhatni meg kell küzdenie, hogy a nõ hagyja magát. Tehát a nõnek csak hagynia kell magát, a férfinak meg küzdenie. Ha meg valaki millió pasinak hagyja magát, akkor az szimplán ribanc (nem feltétlen rossz), ha meg valaki olyan profi, hogy millió csajért sikerült már megküzdenie, akkor minimum félisten.
Ma 17:39 Dehogyisnem. Ezt hívják szexuális ösztönnek. Lehet, hogy nem gondolsz rá, de attól még így mûködünk.
ez már kiakaszt még egyszer valaki a gyerekszülést hozza fel, hát nem tudom eddig se ezért szexelt az ember, eztán se amúgy ha egy nõ ezt csinálja kedves kérdezõ, van annyi esze, hogy nem is tudja senki rajta kívül, akivel volt, azt meg tuti nem mondja el, ennyire ismerem N
"Ha egy férfinek sok nõje van tisztelik érte, ha egy nõ kefél össze vissza azt meg elítélik." Bírom amikor a nõk ezt hozzák fel de ha az ember rákérdez akkor "á dehogy, mi nem akarunk ide-oda kefélni, nem olyan nõk vagyunk". Akkor mi a probléma?
Én mindkettõt elítélem!Nem mások, csak ostoba ösztönlények.
Én nem tisztelem a "nagy kanokat" sem!
Persze, persze tisztelik, mert nagy kan, de nem fog benne egy csaj sem megbízni. Amúgy a nõknél lehet nem fogadják ezt annyira könnyen, de azért van, mert a nõ minél ártatlanabb, annál izgatóbb a férfi számára. De szerintem egyiknél sem nézik az emberek jó szemmel, hogyha valaki össze vissza kefél.
"Ne gyertek már ezzel a biológiai szöveggel, hogy így meg úgy gyerekszülés, lehet hogy régen így volt és az állatoknál még mindig így van, de mi emberek vagyunk a XXI. században." Ha tudni véled a választ és biztos is vagy ebben, akkor minek kérdezel? Azt szeretnéd, hogy csak szimplán megerõsítsünk abban a hitedben, hogy mindez pusztán csak azért van, mert álszent társadalomban élünk. Ez részben tényleg igaz, de amiket fentebb leírtak, az akkoris mind igaz, az mindennek a gyökere, hogy a nõnek más rendeltetése van mint a férfinak, és ezért másabbak az elvárások vele szemben. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy piszok sokat változott a világ, ma már sokkal toleránsabb a többségi társadalom az ilyen nõkkel szemben is mint korábban. Én magam is az vagyok, semmi bajom velük. Alkalmi numerákra szívesen vagyok velük ha van rá lehetõségem, de feleségnek nem igazán valók. Tudod, a pasik azért csak olyanok, hogy kellemetlen nekik a tudat, hogy hõnszeretett feleségükön már a fél város végigment, és úton útfélen összefutnak közös kedvelt, vagy nem kedvelt ismerõsökkel, akik szintén felpróbálták korábban az asszonyukat, pusztán mert voltak olyan találékonyak, hogy fizettek neki egykor boroskólát, és volt autójuk amivel el is vitték magukhoz. Az, hogy nem kell semmit csinálnod, és bárkivel megdugathatod magad nõként nem érdem, hisz nem a fergeteges dumáddal tudod ezt elérni, hanemcsak azzal, hogy neked puncicusod van. Az ember pedig részben még most is ösztönlény, és igenis tudatalatt ott van, hogy ti szülitek a gyereket. Ha megcsalsz egy férfit, az lesz a fõ baja, hogy hûtlen voltál, és elárultad õt. De amiért ez az érzés jelen van benne, az nemcsak egy pusztán civilizált érzés, hogy jaj, becsaptad õt, elárultad õt, hanem ösztönös is, minden férfi attól retteg tudatalatt, hogy majd más gyerekét hordod ki, õ pedig ezt a gyereket neveli, a saját magja meg elvész. Gondolod talán, hogy az állatok ennek tudatában vannak? Persze, hogy nincsenek, de ösztön szinten pont ez az amitõl az egyik nekiront a másiknak és durva sérüléseket is okoznak egymásnak. Ezzel szemben a nõ háttér okai a féltékenységre az, hogy évmilliókon keresztül eltartott volt, ha a férfi otthagyja egy másik nõért, akkor nem lesz mit ennie sem neki, sem a gyerekének. Igen, abban igazad van, hogy az ösztönök háttérbe szorultak, és mára már bármelyik normális nõ képes eltartani magát, de a féltékeny érzelmek náluk most is ezekre vezethetõk vissza. Mint ahogy az is valahol ösztönös, hogy a legsikeresebb palit találják a legvonzóbbnak. Gõzük sem kell, hogy legyen a genetikához, a tudatalattijuk akkoris arra van beállítva, hogy a legsikeresebb hímet szerezzék meg, az legyen gyermekük atyja, és így majd az õ szeretett gyerekük is életrevaló és sikeres lesz. Az ember nem pusztán ösztönlény, ez a legfõbb ami megkülönbözteti az állatvilágtól. Képes gondolkodni, és gondolatai révén hihetetlen dolgokra lehet képes, legyûrheti akár az ösztöneit is. De az ösztönök akkoris ott vannak, mégha visszaszorultak is, és kisebb a jelentõségük, mint korábban.

Milyen betegség léphet fel egy pár hónapos Labrador kutyusnál ha túl sokat eszik?

Legjobb válasz: Elhízik. :) Komolyra fordítva a szót, a labradoroknak általában gond van a teltségérzetükkel, azaz, hogy nem érzik ha eleget ettek. Neked kell odafigyelned rá, hogy ne egyen túl sokat. Hogy mennyit kell ennie, megtudhatod a tenyésztõtõl, vagy az állatorvostól, esetleg a száraztápos zacskó oldaláról. Mindeképpen figyelj oda rá, mert az elhízás számos betegséghez vezet. Azért ne aggódj, halálra valószinûleg nem eszi magát (ebben az esetben nem tud tovább tágulni a gyomra és belsõ vérzése lehet) de semmi képpen sem kívánatos a túletetés. Egy mohó kis kutya egyedül a gazdija felelõssége, úgyhogy légy résen! :) Sok boldogságot a kutyusoddal!

Elhízik. :) Komolyra fordítva a szót, a labradoroknak általában gond van a teltségérzetükkel, azaz, hogy nem érzik ha eleget ettek. Neked kell odafigyelned rá, hogy ne egyen túl sokat. Hogy mennyit kell ennie, megtudhatod a tenyésztõtõl, vagy az állatorvostól, esetleg a száraztápos zacskó oldaláról. Mindeképpen figyelj oda rá, mert az elhízás számos betegséghez vezet. Azért ne aggódj, halálra valószinûleg nem eszi magát (ebben az esetben nem tud tovább tágulni a gyomra és belsõ vérzése lehet) de semmi képpen sem kívánatos a túletetés. Egy mohó kis kutya egyedül a gazdija felelõssége, úgyhogy légy résen! :) Sok boldogságot a kutyusoddal!
Ízületi problémák - ízületi gyulladás, diszplázia, szív és légzõrendszeri problémák, csökkent hõtûrés - hõguta, cukorbetegség.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak nagyon köszi. Másodiknak nagyon köszike.
A kutyák általában véve annyit esznek, amennyit eléjük teszel. Kölyökkorban nagyon fontos vigyázni a testsúlyukra! Komolyan mondom, jobb ha kicsit soványabb mint kövérebb. Ezzel az egész életét tönkreteheted ha most elhizlalod! Nem fognak normálisan fejlõdni a csontjai, deformitás léphet fel, könnyebben kialakulhat a növekedési diszplázia is...
A kérdező hozzászólása: Köszi
nem baj az ha sokat eszik, csak evés után 2-3órával mozgasd meg jól ^^ játszatok sokat, fáraszd le :) ha pár hónapos, akkor biztos szeret játszani ^^ ha megvan minden oltása sétáljatok nagyokat :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!