Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ruhán keresztül (13 db)

Lányok! Ha látjátok (ruhán keresztül), hogy egy srácnak áll a farka, mit szóltok hozzá?

Tetszik, zavarba jöttök, felháborodtok?

Legjobb válasz: Hm. engem felizgat, eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne ha. :P

Hm. engem felizgat, eljátszok a gondolattal, hogy mi lenne ha. :P
elsõ: merre szoktál sétálni?:)
Helyzetfüggõ... Ha mondjuk este megyek valahová, és a kocsmából jön felém egy álló farkú pasi, akkor visszataszító, undorító, felháborító. De ha a barátomon érzem/látom, az teljesen más..:) )))))
Egyetértek az elõttem szólóval. Egyébként totál begerjeszt, ha ruhán keresztül látom, hogy a barátomnak áll a farka.

Ha le akarják venni a méretemet egy ruhához (pl. kosztüm) akkor ugye nem kell bugyira, melltartóra levezkőzni? Elég ruhán keresztül is, nem?

Legjobb válasz: igen, persze, elég a ruhán keresztül. Hiszen nem mesztelenül fogsz belebújni a kosztümbe :)

igen, persze, elég a ruhán keresztül. Hiszen nem mesztelenül fogsz belebújni a kosztümbe :)
Maximum a pulcsit kell levenned, póló-nadrágra vetkõzni és ha nadrágot csináltatsz, akkor célszerû azt a cipõt elvinni, amihez hordani fogod, valamint számíts arra, hogy az ülepednél is méricskélnek.
én varrónõ vagyok és le kell vetkõzni bugyira és melltartóra, különben hogy lenne pontos a méret

Lányok! Mit számít ha izmos vagyok, ha ruhán keresztül ugyanúgy nézek ki, mint egy hasonló testalkatú, de hájas srác?

Legjobb válasz: Egy izmos test másképpen néz ki ruhán keresztül, mint egy hájas...

Egy izmos test másképpen néz ki ruhán keresztül, mint egy hájas...
Elég, ha pólót veszel, és a karod állapotából a többit is kikövetkeztetjük.
akkor az nem izom hanem haj
Télen nem látszik semmi, mert ott a pulcsi meg a kabát, nyáron ha pólóban vagy és csak a bicepszed látszik, akkor abból már lehet következtetést levonni, de majd ha a strandon leszel, akkor mutogathatod magadat.
Ne azért kondizz, mert tetszeni akarsz, hanem magad miatt. ;) A már csak járulékos elõny, hogy tetszik a lányoknak (persze nem mindenkinek, hisz nem vagyunk egyformák). És hidd el, látszik az. De te tükörben nem úgy látod magadat, mint mások. ;) 23/l
Szeretem az ilyen izomagy kérdéseket :D az agyad legyen izmos !
Hogy mit számít? :D Hát, elõször is, te nem fogsz olyan hamar kifáradni mellettem. Nem úgy... Azért akarsz izmos lenni, hogy tetsz nekünk...? CSAK ezért? Mert ez nekem nagyon nem jön be. Számomra az, hogy valaki izmos, az egy fajta életfilozófia, nem csajmágnes :S Meg azért, ha csajozásban gondolkodsz, nem gondolod, hogy több esélyed van rá, ha vetkõzés után nem szörnyülködik el? (Mondjuk a normális csajok nagy része elviseli, és nem fog szörnyülködni rajta, ha erre akarsz kilyukadni.) Ennyi erõvel én meg elhanyagolom a bõröm, mert ott az alapozó és a púder, azt egyszerûbb feltenni, ha akció van, minek veszõdjek vele... :D Azért érted :) Tehát szerintem gondold át a személyiséged, hiszen ilyeneken rágódsz... Annak, hogy mi van a ruhád alatt - AMIÉRT KEMÉNYEN MEGDOLGOZTÁL, meg kellene látszódnia a megjelenéseden is (mozgásod). A mozdulataid, a járásod mind ezt sugároznák elvileg... ehhez nem kell pucér felsõtessttel látnunk.
A kérdező hozzászólása: ha csak azért csinálnám már rég abbahagytam volna, mert csak strandon látszik, fõleg a láb, has stb. (ezt a legtöbb amatõr "testépítõ" 90%-ban elhanyagolja, nem véletlenül) Fõleg azért csinálom, mert nekem tetszik. Egyébként már nem azért de nõknek mennyivel könnyebb már, hogy csak kirakják a mellüket (amiért ugye meg sem dolgoztak), ha én izompólót veszek fel, akkor egy izomagyú, magamutogató se**fej vagyok, nem így van?
Nem :) csak ha úgy viselkedsz. Ne haragudj, de ritkán látok olyan izmos pasit, aki úgy viselkedik, hogy ne ezt a negatív képet sugallja - más szóval, a legtöbben lazák, nagyképûek a mozdulataik, a gesztusaik, hogy jó testem van, nincs mit szégyellnem, és enyém a világ, nekem csak a jó nõk kellenek, mert azt érdemlem. Attól még lehetsz szolid, érett, aranyos, hogy látszatod a kiállásoddal, milyen tested van ruha alatt is. Itt hibázzák el. Akinek jó teste van, nem kéne rátetéznie, mert nagyon visszatetszõ. Hiszen menõzésre, értéknövelésre használja, és az jön le, hogy sok embert lenéz, aki nem olyan, mint õ - nõket is.
elõzõ vagyok és azt kell h mondjam valamit nagyon elbaszol ha ez igaz....vagy szar az étrended vagy rosszul edzel....amúgy meg lassan jón az izomtrikós korszak meg a strand ott majd észreveszik....
elsõ kérdésem hány éves vagy?.....második kérdésem te tényleg ennyire hülye vagy?....kérdésedre válaszolva ha IZMOS vagy fõleg ha SZÁLKÁS IZOMTÖMEGED van akkor igen is h látszik ruhán keresztül is....én is szálkás izomzatú vagyok és nagyon is látszik mivel szép nagy mellem van kezem is elég hátam is jó nagy de a derekam kicsi sõt ha ülök akkor még a kockák is látszanak a hasamon ruhán keresztül szóval nem tudom te ezt honnan veszed de szerintem 16-7 éves lehetsz és most álltál neki edzeni de ezzel a kérdéseddel magadat minõsíted
A kérdező hozzászólása: "Elég, ha pólót veszel, és a karod állapotából a többit is kikövetkeztetjük." hudejó, amúgy kondizok 3 éve, csak gondoltam abbahagyom, mert úgyse látszik ruhán át. Szóval akkor elég csak bicepszre gyúrni? XDXD
Kezdj el sportolni/edzeni. Hidd el jót tesz. Ha meg nincs nagyon rá idõd, akkor is próbálj meg legalább heti egyszer menni.
A kérdező hozzászólása: nem feltétlenül. haverom pólóban majdnem úgy néz ki, mint én, csak a póló neki elég jól elrejti a hasán, mellén hurkásodó hájat
Mit számít? nyáron k.rva jól fogsz kinézni a strandon ;)
Engem nem érdekel, hogy valaki izmos avagy hájas..ahogy te is mondtad. Szóval pont lesz---m, hogy hogy nézel ki te, meg egy másik. Ha te tetszenél meg, akkor nem azt fogom nézni, hogy mennyi izom van rajtad. És ugyanígy a hájasnál is. Én legalábbis így vagoyk vele.
A kérdező hozzászólása: pff. mi?? Miért szerinted a szálkás izom pulcsin keresztül látszik? Pólon át is csak az alkarod látszik, rövidnadrágban meg a vádlid.
2 évig jártam testépítésre. megdrágult a body building ezért elkezdtem a fegyencedzést. az étrendemre kicsit figyelek és máris látszódnak az izmok ujjatlanban esetleg röviduljúban. Hogy a kérdésre is válaszoljak: -Valamien formában elõny ha izmos vagy, de azért legyen egy kevés zsír is(ne legyél csont és bõr)"ezt haverináim mondták"és hiszem nekik.

Ha már hónaljban mérek lázat, azt csak ruha nélkül lehet, vagy egy bodyn keresztül is?

Legjobb válasz: ruha nélkül, mit ahogy magadnad is méred:)

ruha nélkül, mit ahogy magadnad is méred:)
Ugyanazt. Mind a kétszer kapna egy pofont visszakézbõl.
Ha nem ismerem, akkor minimum eltörném a kezét de lehet, hogy mellé kapna egy tökön rúgást is:) Ha ismerem az meg attól függ:/ Ha tetszik és már egy ideje randizunk, akkor nincs vele semmi gond:) Ha csak barátok vagyunk akkor ugyanazt amit az elsõnél tökön rúgás nélkül...
Én már életemben 2 olyan lánynak fogtam meg, aki csak ismerõs volt. Az egyik semmit se reagált, csak élvezte, a másik meg mint aki nem akarja úgy csinált, de õ is élvezte. Ismeretlen nõnek nem fogdossuk, már felnõttként ismerõsnek se, csak barátnõnek, amikor van.
Persze õk nyugodtan fogdoshatják a férfiak farkát. Ha feljelenteném szexuális zaklatásért, max. kiröhögnek a zsernyákok.
A kérdező hozzászólása: És ha van barátja akinek megfogod
Én legutóbb egy egyszerû talin egy csajjal játszottam, mert folyton rossz volt, elkezdtem csikolni és véletlen a mellén votl akezem, de nem zavarta, sõt más sem zavarta, fogtam a seggét is, meg a derekát is amúgy, ja de azt nem szerette, hogy benéztem a cickóihoz a ruháján keresztül, mert fentrõl látszott amúgy a formás kis cicije. :P
Elég hülye a logikád.
De igen nagyon is értettem drága! Ezek szerint te tetted fel rosszul a kérdést.
Szóval ha a gyerek hazahoz 5 piros pontot a suliból akkor megajándékozom egy fagyival, hogy jajj de ügyes voltál kincsem!! ?? Ha a barátnõm szépen tartja magát hónapok után is akkor megajándékozom egy ruhával, hogy jajj de ügyes voltál kincsem!! ???
14:20-as. Te biztos okosnak tartod magad, lehet h az is vagy. De itt téged csak lenyúlnak és papucsnak néznek.
Az okos férfi tudja, hogy a nõk a férfiasan szép külsõ, szilárd jellem mellett a férfi által nyújtott anyagi javakat is értékelni tudják. Ami végsõ soron nekem jó, arra szívesen költök. :)
http://www.youtube.com/watch?v=xuD9eNk2kYY Valahogy így képzellek el, kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: 13-as: akartad mondani, hogy te ilyet érdemelsz. Micsoda frusztrált vagy ...
"Micsoda frusztrált".. Nem ártana tisztában lenni a szavak jelentésével. :)
Túl jó a szívem. Akkor is kap, ha kezd elhízni. :-) Nem jutalomból kap, hanem mert meg akarom lepni. :-) Szóljatok, ha nem így kellene csinálnom. :-)
Mondtam én, hogy hülye a logikád. Érdekes, hogy mindenki szerint értelmetlen a kérdés, még is te szitkozódsz, hogy mi vagyunk eszetlenek. bravó.
Bocsi, de valamennyibõl tényleg hülye a kérdés. Így olyan, mintha azért ajándékoznád meg, mert a ápolt..., de nem azért kell sztem, hanem, h jó napja legyen, jól érezze magát, kedveskedj neki, örömet okozz neki... S sztem mindenki örül bármilyen ajándéknak, ha fiú, ha lány, még ha sok ruhája, táskája is van, egy plusz mindig elfér sztem neki (fõleg csajoknál, akik halmozzák a stuffokat), örül, h gondoskodnak róla, érzi, h fontos számodra..., még akkor is sztem, ha önálló. Sztem, de én nem bírok nagy tapasztalattal, de ezt józan ésszel erre jutottam.
?
Én igen, mivel elvárom hogy csinos és nagyon ápolt legyen (néha kicsit kritikus megjegyzéseim is vannak, ha azt látom hogy valamiben kicsit is elhagyja magát), ezért gyakran biztatom hogy válasszon magának ruhát, parfümöt, kozmetikai kezelést, amit fizetek. Mostanra pl. szerencsére már elfogadta, hogy nekem tesz szívességet azzal, ha jár lézeres szõrtelenítésre, amit én örömmel fizetek. 36F
A kérdező hozzászólása: Nem értetted a kérdést ... lapozhatsz. Puszi.
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy intelligens emberek is olvassák ezt a kérdést, nem mint az 1es és 3as. Aki nem képes válaszolni, az lapozzon egyet egyszerûen. Köszi.
sosem veszek ruhát meg ilyeneket magagának válogatja wellnessezni voltunk sokszor de azt csak a lazítás miatt
Tiszteletbol, szeretetbol, figyelmességbol ajándékozd..minden nonek jol esik. Férfiak!!!és kell is..ja és vissza is lehet ajándékozni. Csak úgy. mert szeretlek, mert jol esik nekem, hogy vehetek neked valamit...mert orulok, ha orul a párom....

Ha egy lányt ruhán keresztül simogatok OTT, akkor abból kb mennyit, vagy milyen erős ingereket érezhet?

Legjobb válasz: Érzi azt ha ügyesen csinálod:D Persze ha nem síoverálba van:D

Érzi azt ha ügyesen csinálod:D Persze ha nem síoverálba van:D
Lehet érezni. Te is érzed, ha nadrágon keresztül izgatnak, de persze az nem ugyanolyan, mint nadrág nélkül. A lányoknál is így van.
Vannak lányok akiket az izgat fel h ottvan a bugyi és úgy simizik õket..Nekem is eleinte jobb érzés..utána már csak joobban kívánom:P Szal csak ügyesen;)
Nacin (pl. farmeren keresztül olyan 20%-ot lehet érezni...) de ha csak egy bugyi van a lányon, az iszonyat izgató tud lenni... :]
Kérdezd meg tõle...vagy próbáld ki magadon.
Attól függ hogy-hogy csinálod, és persze a ruha. De a legjobb a szoknya:P(csak felhúzod és kész, de csak a megfelelõ helyeken pl.: szoba:P) Én személy szerint élvezni szoktam, és tök jóóóóóó!!!!!! Szóval HAJRÁ!!!!!!
A ruha vastagságától függ, de elég jól érzi, bár ahhoz neked is kell egy kis ügyesség...
Szerintem belefér, de hát nem az én véleményem a mérvadó.
ez nevetséges.
Ti döntitek el. Nem nekünk kell megmondani, hogy mit csináljatok és mit ne. Különbözõ hitelveket le lehet írni, de úgyis ti fogjátok eldönteni, hogy megteszitek-e vagy sem.
Igen, lehet, így nem lesz baba, és senkinek nem ártotok. A nagy bajok az élet lehozásával keletkeznek, felelõtlenül, nem szeretettel fogadva, vagy elutasítva az érkezését - ez mindenképp óriási bajok forrása, és ártalmas mind a három résztvevõre. Reméljük a jövõben jó kis család lesztek, sok boldogságot!
Én ateista vagyok, de nekem nem férne bele. Aki elhatározza, hogy megtartóztatja magát, az tegyen is úgy. Most, hogy ruhával, vagy anélkül szexeltek az mindegy, a cél ugyanaz a kölcsönös örömszerzés. Ez a szexelünk, de csak ruhában olyan, mint vegetáriánus vagyok, csak csirkét eszem. Képmutatás.
Hatoska, feltalálták az óvszert, elvileg hatásos :) Amúgy meg szerintem ez belefér a ti "paráználkodás" nevû bûnötökbe.
Szerintem meg szexeljetek nyugodtan..
....#5-ös felneveli gyermekeiteket...
szerinted heteske így van.. ha meg olvasod a családi- és teherbeesés- válás- abortusz- részeket a gyakorin - akkor meg nem így van. Ez van.
Szerintem ha szeretitek egymást, akkor semmi akadálya. Meg egyébként érdekes számomra ez a kereszténység;alapvetõ emberi érzelmeket és ösztönöket nevez bûnösnek és akar tiltani. Emberek vagyunk, nem gépek, s amíg ez így marad mondhatja akármilyen Isten, hogy ne vágyjunk a szexre, akkor is fogunk, mert ez ösztönös.
Ha úgyis elveszed miért ne?Kinek okozol kárt?
hehe kedves kérdezõ ezen jót derültem :D az önmegtartózatás és a tiszta kapcsolat, csak egy választható opció, nem kötelezõ dolog, nincs rád erõszakolva, hogy csak így élhetsz. Ti húzzátok meg a határt. Bár az tény, hogy az egyház mai álláspontja szerint a házasság elõtti sexualitás bûn.
Elméletileg akik így elcsábulnak jogalapot szolgáltatnak a sátánnak hogy árthasson nekik. Átkokkal/betegségekkel. Nem éri meg siettettni, mert a korán kívánt örökség nem áldatik meg.
Az hogy valakik "szeretik egymást" még nem ok semmire. A biblia a szexuális életet egyértelmûen a HÁZASFELEKNEK adta ajándékul, nem azoknak akik "szeretik egymást"
Szia! Nos az önmegtartóztatás igenis fontos dolog nem csak ezen a területen, hanem az élet minden területén. Ha most nem tanulod meg késõbb sokkal nehezebb. Amikor házasok lesztek, és a társadtól távol kerülsz például betegség vagy külföldi munka, vagy bármi miatt, akkor nem okoz majd problémát, mert már gyakorlott leszel. De mondhatom akár a gyermekvállalást is. 20 éves házassággal és két gyermekkel adom ezt a gyakorlati tanácsot. Üdv. Péter
A biblia verset amit idézek szerinted mit jelent? (Héberek 13:4) 4 A házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házas ágy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörõket. A házasság intézményét tiszteletben tartod Isten szerint, ha beszennyezed elõtte paráznasággal? Mert a paráznaság azt jelenti, hogy nem házas személyek és az mindegy hogy de Szexuális életet élnek, vagy is paráználkodnak? Katy Weaver
ennyi idõsen énis halálbiztos voltam benne, hogy az adott pasival mi sírig együtt, meg a többi romantikus izé még utolsó nap is szerelmes dalokat dúdolgattam, meg szamócát gyûjtögettem a meglepetésfagyijához. kissé sokkot kaptam mikor este egy barátságtalan üzenet várt hogy legyünk barátok, mert õ nem szeret (csak tudnám miért hazudta elõtte) minden jó volt, jónak tûnt, nem veszekedtünk, semmi szerintem, ha szereted, ki tudod várni azt a házasságot és õ is. ez nem egy év, ó annál sokkal tovább ki kell tartani, mire biztos lesz a dolog. csak azért írtam le a sztorimat, hogy lásd: ebben a korban még annyira változik az ember. most, 6 évvel késõbb sem mondanám hogy nem, maximum, hogy talán higgadtabb valaki. de nem tudhatod
Csak gyereknemzés céljából lehet szexuális dolgokat mûvelni, tehát teljesen tilos a keresztény dogmák szerint. Nem is maszturbálhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, én is azon gondolkoztam, hogy ez így nem stimmel... Én is érzem benne a képmutatást. (ez most elméleti kérdés, nem gyakorlati)
Bocsi, nem 7, hanem 8.
A 7-el értek egyet. Ez így képmutatás. Vagy csináljátok vagy nem, de ez így tényleg olyan, mint a csirke evõ "vegetáriánus". Az egészséges felnõtt emberek önmegtartóztatásáról pedig inkább megtartom magamnak a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Engem mindenki véleménye érdekel. Sokan majd a Bibliával fog példálózni, hogy ez is paráznaság. De szerintem ez még belefér, ha mondjuk már el is jegyeztem, akkor tuti...
Mulder614 "Az hogy valakik "szeretik egymást" még nem ok semmire. " Rendben. És a válaszom többi részét is elolvastad? Szerintem igenis PONT ELÉG ok rá. Sõt, nem is kell más indok. Azzal, ha két ember csupán élvezetbõl szexel azzal én is tudnék vitatkozni. Ez egy teljesen normális emberi vágy(inkább ösztön), mindegy, hogy Te akarod, hogy benned legyen vagy sem, akkor is ott lesz. És egy szent könyvecske ezen mit sem változtat.

A fiúknak jó érzés, ha ruhán keresztül simogatják egy lány cicijét?

Legjobb válasz: Hogyan lenne jó, nagyon fájdalmas, de ki kell bírnunk:DD

Hogyan lenne jó, nagyon fájdalmas, de ki kell bírnunk:DD
nem, borzalmas kínszenvedés [kibírni h nem nyúlsz a ruha alá...]
Ruhán keresztül nem nagy kunszt de jó érzés, hogy van valami a kezünk ügyében amivel lefoglaljuk magunkat. Ez pont olyan mint egy ajándékcsomag karácsonykor jó érzés kézben tartani de mikor kibontod az még jobb :)
ja, de ha kibontjuk az ikreket és cumizunk rajta annál nem kell jobb.
szerintem az :D
jah *-*
Igen, természetesen. De ha lekerülne a ruha, még jobb lenne...
jó;)
Annál nincs is jobb, mint egy lány formás szép mellét fogni.
Bejössz neki. Engedne többet is. Érezd jól magad vele, és ne görcsölj!
Nem, ez azt jelenti, hogy trippere van, és szeretné továbbadni.
mennyit ivott az a lány?
Harmadik lehetõség hogy álmodsz és bilibe lóg a kezed.
wtf hol vannak ilyen lányok? mutass már be egynek.
Ribizli a lányzó...semmi egyebet.
A kérdező hozzászólása: Hát már ez a harmadik randink volt egyébként, de csak úgy három hete ismerjük egymást. Kicsit fura, hogy megenged sok mindent, könnyen irányítható, eddig még én sem találkoztam ilyen lánnyal és kíváncsi lennék, hogy bejövök neki azért engedi meg ezeket a dolgokat vagy csak ilyen laza. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!