Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ritkábban van az (7 db)

Ha egy pasi ritkábban van az ágyban a barátnöjével akkor márt nem szereti?

Legjobb válasz: lehet hogy fáradt vagy csak épp nincs kedve hozzá de ahogy a kérdésben is benne van az is benne lehet a pakliban h nem vonzódik már az illetõhöz és azért nem akarja.bár inkább így legyen minth nem szereti és kihasználja sztem...:(

lehet hogy fáradt vagy csak épp nincs kedve hozzá de ahogy a kérdésben is benne van az is benne lehet a pakliban h nem vonzódik már az illetõhöz és azért nem akarja.bár inkább így legyen minth nem szereti és kihasználja sztem...:(
Csak én nem értem a kérdést?...
A kérdező hozzászólása: Hát rikán kb. egy héten egyszer közelit felém.Van ugy hogy én kezdeményezek.Pontosan azt mondja fáradt.
Ez normális. Ha valami komoly bajt érzel, akkor pedig kérdezz rá.
Lehet hogy tényleg fáradt.. A heti egy még nem olyan rossz sztem...

Miért van az, hogy a 25 év felettiek egyre ritkábban mennek ki bulizni vagy kirándulni, még a legolcsóbb vagy ingyenes helyekre-alkalmakra is? Ha komolyabb párjuk van vagy házasok akkor egyre többen nyugdíjas életmódot élnek a fiatalok közül. Miért?

Úgy emlékszem, hogy szüleim 30 fölött nem voltak ennyire elszigetelve, mindig mentek valahova és vittek minket is persze, akár biciklivel is kirándulni, mozogni, strandolni és az ő barátaik is jöttek.

Legjobb válasz: Ezt mire alapozod, hogy így van? Én 22 éves vagyok, de a párom 27, és rendszeresen járunk kirándulni meg különbözõ helyekre a volt osztálytársaival. Persze mindig van egy-két ember, aki nem tud jönni, mert pl. épp dolgoznia kell vagy más indok miatt, pl. az egyik lány most épp kisbabát vár. Az valószínûleg igaz, hogy mivel most nagy a munkanélküliség veszélye, sokan kevésbé mernek szabadságot kivenni vagy ilyesmi, de nem érzem úgy, hogy az én ismerõseim körében ez nagyon nagy hatást gyakorolna.

Ezt mire alapozod, hogy így van? Én 22 éves vagyok, de a párom 27, és rendszeresen járunk kirándulni meg különbözõ helyekre a volt osztálytársaival. Persze mindig van egy-két ember, aki nem tud jönni, mert pl. épp dolgoznia kell vagy más indok miatt, pl. az egyik lány most épp kisbabát vár. Az valószínûleg igaz, hogy mivel most nagy a munkanélküliség veszélye, sokan kevésbé mernek szabadságot kivenni vagy ilyesmi, de nem érzem úgy, hogy az én ismerõseim körében ez nagyon nagy hatást gyakorolna.
26 éves vagyok, a párom most lesz 35. két gyerekünk van, 5 és 1 évesek. Bulizni egyértelmûen a gyerekek miatt nem tudunk menni. A kirándulást és egyéb programokat is úgy kell átgondolni, hogy a kisebb miatt azért nem minden vállalható. Nyaralni eddig el tudtunk menni, igaz nem luxus körülmények közé és inkább kétszer egy hosszú hétvégére. Idén még sehol sem voltunk. Az indok egyszerû. A páromat eddig nem engedték el szabira. Jövõ héten itthon lesz. Elsõ két nap rokonlátogatás, másik nap ügyintézés, ezeket máskor is meglehetett volna ejteni, de ugye mostanara kellett, és már el is ment a fél hét.
Mert már benõtt a fejük lágya! Nem a bulizás nekik a legfontosabb.
Általában az ingyenes is pénzbe kerül, fõleg, ha gyerekkel vagy, mert akkor igyunk meg egy kólát meg a gyerek ezért meg azért nyíg. Nem mindenki teheti meg.
Az én szüleim sem voltak soha otthonülõsek, még akkor sem változott ez, amikor én megszülettem. Emlékszem, mindig fullon voltak a hétvégéink, állandóan mentünk valahova, pedig nem vetett fel minket soha különösebben a pénz: apukám sokszor ment a haverjaival nagy horgászós túrákra, sokszor anyukám is vele tartott. Aztán elmentünk nyáron kempingezni ide-oda, a szüleim barátaival és õk is hozták a gyerekeiket. Év közben sokszor jártunk városlátogatásokra, kiállításra, mozi..stb. Úgyhogy van ebben valami, amit mondasz.
Mi 40 felett vagyunk, és hetente többször is megyünk valahova. Koncert, kirándulás, buli, akármi. Itt most ne piálásra gondolj, mert az nem a mûfajunk :)
Eltérõ az igényetek, nállunk is ez van csak itt én kivánnám többször csak nem kapom. 40/N
Ahogy az elsõ mondja eltérõ igények és ez majd csak egyre rosszabb lesz. A heti 1-2 még egész jó. Ha majd ezek is ritkulnak akkor az már gáz.
Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni! Valószinû lelkileg valami bántja! Ne emlegesd neki mert kényszernek fogja érezni! Sajnos párommal ezt mi is átéltük! Párom igényli inkább jobban, van 1 gyerkõcünk is! Viszont engem sajnos 2szer mûtöttek és iszonyat stresszes a minden napom! Kértem hogy ne akarja tõlem minden nap mert azzal csak osszabb lesz... beletelt sajnos majdnem egy fél évünkbe míg eljutottunk odái hogy már én kérem:) és sokkal jobb mint elõtte valaha:D ha szereted tarts ki mellette, viszont ha nem akkor beszéljétek meg a dolgot! Ez volt velünk, de lehet hogy köztetek más a probléma.. Nem tudom mert a másik fél véleményét nem ismerem! Kitartás és tényleg türelem:)
Ha folyamatosan emlgeted, kényszernek fogja érezni, és amit kötelezõ, azt nehezebb is teljesteni. Érezze, hogy van választási lehetõsége: ha nemet mond, ne akadj ki, hanem próbáld megérteni.
ebben is mindenki más nálunk én akartam többet, ez van lényeg egyenlõre ne mond neki, majd alakul, viszont beszélgessél vele, hát ha kiderül mi baja van N
"Ha megemlítem neki akkor mindig vita van." Mit mond ilyenkor, miért van vita? Egyébként lehet, hogy változtak az igényei, vagy olyan idõszaka van, mikor inkább gyengédségre vágyik, mint szexre, vagy fáradtabb, vagy nem tudom. Nem egy oka lehet, valahogy õt kell rávenned, hogy elmondja. Az is lehet, hogy õ alapból ennyit igényel, az elején csak az újdonság varázsa miatt volt aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Az a pláne hogy mindig van kifogás amikor épp 3 napig nincs sex(most ez igy hülyén hangzik, mintha ez lenne minden problémám, de sajnos ilyenkor én már naggyon feszült és ideges vagyok... )olyankor van 1 orális kényeztetés és megint szünet.nem is engedi hogy esetleg én is kényeztessem. Mindig van valami kifogás pl.:fáradt vagyok fáj a fejem most nincs hangulatom...Egyszerûen már kezdek belefáradni és úgy vagyok ha lessz lessz ha nem akkor nem!!De ez se jó nem?
Szerintem se jó, de nem tudom mi a megoldás. Mi nagyon sokat beszéltünk rólla de változást nem hozott. Sokszor már arra gondolok szeretõt fogok tartani, de annak se hiszem hogy lenne értelme. N


Olvastam itt, az oldalon, hogy vannak olyanok, akik úgy oldották meg a zsíros haj problémáját, hogy gyakori mosás helyett egyre ritkábban mosták a hajukat. Erről kéne egy két info. Tényleg használ?

Meddig tart ez a folyamat, amíg a haj hozzászokik, hogy ritkán mossák?

Legjobb válasz: több fodrásztól is hallottam h a gyakori hajmosás nincs összefüggésbe a hajzsírosodással

több fodrásztól is hallottam h a gyakori hajmosás nincs összefüggésbe a hajzsírosodással
Én nyáron kipróbáltam, nem vált be. Másfél hónapig mostam a hajam csak hetente a heti 2-3 helyett, és semmi változás nem volt.
Nekem bevált, én is a 3 naponta történõ mosásról szoktattam át a hajam, így elég 5-6 naponta megmosnom. Nem rövid idõszak és nem pikkpakk sikerül, de próbáld a lehetõ legritkábban megmosni. Néha persze én sem bírom ki, vagy ha olyan esemény van, akkor nem húzom nagyon ki, de a hajad idõvel hozzászokik. Ez hosszú folyamat, nem pár hétrõl van szó, hanem inkább hónapokról. Egyénfüggõ. Van akinek be se válik, de nekem és sok ismerõsömnek igen. Ilyenkor érdemes sapkát hordani, ha nagyon zavar. Sok sikert!
Én minden nap mostam a hajamat és, ha elfelejtettem egyik nap nagyon zsíros lett utána.:S Sikerült hozzá szokja ahoz, hogy 2naponta mosom a hajam és most, hogy szünet van már 3 naponta mosom a hajam!:) Már nem olyan zsíros és csak 3. napnál kezd zsírosodni. Kicsit nehéz megállnom, hogy ne mossam meg, de szeretném elérni azt, hogy 4naponta mossam. Amikor sampont váltok, akkor is zsírosodik. Szóval fontos, hogy mindig ugyan azzal a samponnal mosd. (én gyógynövényes használok:)
na énmeg naponta mosok hajat, deha egyhétig nem mososk sem zsírosodik be. azért mosok mindennap hajat mert szörnyû, tartástalan, lapos szar. ezért mindennap megkell mosnom és beszárítanom. ja és még vmi. töredezett hajvégem sincsen. (mikvannak?)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd meglátom. Csakmert ígyis mindig szekálnak hogy mossak már hajat, nem hogy ha még el is kezdem. Azért sokat segítettetek:)
Nekem úgy sikerült:D kevésbé zsírosodik:)
Gyurd ki magad és nálad az elõny :D

Van egy nagyon jó barátom (egyenlőre még az), akivel a suliban sokat beszélgettünk, most nyáron is találkoztunk. Tolakodó, kellemetlen lehet, ha írok neki fészen heti 3-4 alkalommal? Van, amikor ő ír, de ő ritkábban

Írjak neki? Nem akarom elcseszni a kapcsolatunk. Ha nem írok vélheti úgy is, hogy nem érdekel,(pedig éjjel-nappal rá gondolok) de tolakodásnak is megélheti. 20/F

Legjobb válasz: Írj rá, hívd el kettesben, és mondd meg neki, hogy mit érzel!! :)

Írj rá, hívd el kettesben, és mondd meg neki, hogy mit érzel!! :)

Igaz az, hogy ha már 5 kg fölött van egy baba, akkor elvileg éjszaka már ritkábban vagy egyáltalán nem kér enni? (tápszeres babák esetében)?

Legjobb válasz: Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.

Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.
Az enyém 6 hetesen átaludta az éjszakát, akkor volt kb. 5 kiló. Barátnõmé 20 hónaposan is felkel még legalább egyszer. Teljesen gyerekfüggõ.
Lányom 3hetes kora óta alszik este 7tõl hajnal 3ig, 5hetes kora óta hajnal 5ig, 3napja reggel 7ig.És 4880gramm most 7 hetesen.Csak este kap tászert ( állomásról van tejecske neki, napközben azt eszik )
Az utolsót el se olvasd. Nem anyukafüggõ, hanem babafüggõ a dolog. Az én kisfiam kezdettõl fogva csak 1x kelt éjszaka enni, és nem egész 6 hetes korától meg teljesen átaludta az éjszakát. Ismerõsöm kislánya meg még 3 évesen is minden éjszaka felkelt, egyetlen átaludt éjszakájuk nem volt. És ez nem az anyuka hibája, egyszerûen ilyen a gyerek, és kész.
Még annyit akartam írni, hogy a szomszédasszonyom 2 hónaposan már nem etette éjszaka a gyerkõcöt, hagyta sírni, mondván ekkora gyerek már ne kérjen éjszaka enni. Hát szerintem óriási baromság. Persze ezzel csak azt éri el az ember, hogy a gyerek hamar megtanulja: nem számíthat az anyjára...
Nem.Ha éhes egy baba tökmindegy hány kiló enni kell neki adni.
Anyuka függõ. Ha hozzászoktatja, hogy éjjel is egyen a baba, akkor még két évesen és 10 kilósan is eszik éjszaka. Az enyémek 3-4 hónapos koruk után már nem kértek éjjel enni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!