Találatok a következő kifejezésre: Ha egy ritkábban van (10 db)

Miért van az, hogy a 25 év felettiek egyre ritkábban mennek ki bulizni vagy kirándulni, még a legolcsóbb vagy ingyenes helyekre-alkalmakra is? Ha komolyabb párjuk van vagy házasok akkor egyre többen nyugdíjas életmódot élnek a fiatalok közül. Miért?

Úgy emlékszem, hogy szüleim 30 fölött nem voltak ennyire elszigetelve, mindig mentek valahova és vittek minket is persze, akár biciklivel is kirándulni, mozogni, strandolni és az ő barátaik is jöttek.

Legjobb válasz: Ezt mire alapozod, hogy így van? Én 22 éves vagyok, de a párom 27, és rendszeresen járunk kirándulni meg különbözõ helyekre a volt osztálytársaival. Persze mindig van egy-két ember, aki nem tud jönni, mert pl. épp dolgoznia kell vagy más indok miatt, pl. az egyik lány most épp kisbabát vár. Az valószínûleg igaz, hogy mivel most nagy a munkanélküliség veszélye, sokan kevésbé mernek szabadságot kivenni vagy ilyesmi, de nem érzem úgy, hogy az én ismerõseim körében ez nagyon nagy hatást gyakorolna.

Ezt mire alapozod, hogy így van? Én 22 éves vagyok, de a párom 27, és rendszeresen járunk kirándulni meg különbözõ helyekre a volt osztálytársaival. Persze mindig van egy-két ember, aki nem tud jönni, mert pl. épp dolgoznia kell vagy más indok miatt, pl. az egyik lány most épp kisbabát vár. Az valószínûleg igaz, hogy mivel most nagy a munkanélküliség veszélye, sokan kevésbé mernek szabadságot kivenni vagy ilyesmi, de nem érzem úgy, hogy az én ismerõseim körében ez nagyon nagy hatást gyakorolna.
26 éves vagyok, a párom most lesz 35. két gyerekünk van, 5 és 1 évesek. Bulizni egyértelmûen a gyerekek miatt nem tudunk menni. A kirándulást és egyéb programokat is úgy kell átgondolni, hogy a kisebb miatt azért nem minden vállalható. Nyaralni eddig el tudtunk menni, igaz nem luxus körülmények közé és inkább kétszer egy hosszú hétvégére. Idén még sehol sem voltunk. Az indok egyszerû. A páromat eddig nem engedték el szabira. Jövõ héten itthon lesz. Elsõ két nap rokonlátogatás, másik nap ügyintézés, ezeket máskor is meglehetett volna ejteni, de ugye mostanara kellett, és már el is ment a fél hét.
Mert már benõtt a fejük lágya! Nem a bulizás nekik a legfontosabb.
Általában az ingyenes is pénzbe kerül, fõleg, ha gyerekkel vagy, mert akkor igyunk meg egy kólát meg a gyerek ezért meg azért nyíg. Nem mindenki teheti meg.
Az én szüleim sem voltak soha otthonülõsek, még akkor sem változott ez, amikor én megszülettem. Emlékszem, mindig fullon voltak a hétvégéink, állandóan mentünk valahova, pedig nem vetett fel minket soha különösebben a pénz: apukám sokszor ment a haverjaival nagy horgászós túrákra, sokszor anyukám is vele tartott. Aztán elmentünk nyáron kempingezni ide-oda, a szüleim barátaival és õk is hozták a gyerekeiket. Év közben sokszor jártunk városlátogatásokra, kiállításra, mozi..stb. Úgyhogy van ebben valami, amit mondasz.
Mi 40 felett vagyunk, és hetente többször is megyünk valahova. Koncert, kirándulás, buli, akármi. Itt most ne piálásra gondolj, mert az nem a mûfajunk :)
Eltérõ az igényetek, nállunk is ez van csak itt én kivánnám többször csak nem kapom. 40/N
Ahogy az elsõ mondja eltérõ igények és ez majd csak egyre rosszabb lesz. A heti 1-2 még egész jó. Ha majd ezek is ritkulnak akkor az már gáz.
Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni! Valószinû lelkileg valami bántja! Ne emlegesd neki mert kényszernek fogja érezni! Sajnos párommal ezt mi is átéltük! Párom igényli inkább jobban, van 1 gyerkõcünk is! Viszont engem sajnos 2szer mûtöttek és iszonyat stresszes a minden napom! Kértem hogy ne akarja tõlem minden nap mert azzal csak osszabb lesz... beletelt sajnos majdnem egy fél évünkbe míg eljutottunk odái hogy már én kérem:) és sokkal jobb mint elõtte valaha:D ha szereted tarts ki mellette, viszont ha nem akkor beszéljétek meg a dolgot! Ez volt velünk, de lehet hogy köztetek más a probléma.. Nem tudom mert a másik fél véleményét nem ismerem! Kitartás és tényleg türelem:)
Ha folyamatosan emlgeted, kényszernek fogja érezni, és amit kötelezõ, azt nehezebb is teljesteni. Érezze, hogy van választási lehetõsége: ha nemet mond, ne akadj ki, hanem próbáld megérteni.
ebben is mindenki más nálunk én akartam többet, ez van lényeg egyenlõre ne mond neki, majd alakul, viszont beszélgessél vele, hát ha kiderül mi baja van N
"Ha megemlítem neki akkor mindig vita van." Mit mond ilyenkor, miért van vita? Egyébként lehet, hogy változtak az igényei, vagy olyan idõszaka van, mikor inkább gyengédségre vágyik, mint szexre, vagy fáradtabb, vagy nem tudom. Nem egy oka lehet, valahogy õt kell rávenned, hogy elmondja. Az is lehet, hogy õ alapból ennyit igényel, az elején csak az újdonság varázsa miatt volt aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Az a pláne hogy mindig van kifogás amikor épp 3 napig nincs sex(most ez igy hülyén hangzik, mintha ez lenne minden problémám, de sajnos ilyenkor én már naggyon feszült és ideges vagyok... )olyankor van 1 orális kényeztetés és megint szünet.nem is engedi hogy esetleg én is kényeztessem. Mindig van valami kifogás pl.:fáradt vagyok fáj a fejem most nincs hangulatom...Egyszerûen már kezdek belefáradni és úgy vagyok ha lessz lessz ha nem akkor nem!!De ez se jó nem?
Szerintem se jó, de nem tudom mi a megoldás. Mi nagyon sokat beszéltünk rólla de változást nem hozott. Sokszor már arra gondolok szeretõt fogok tartani, de annak se hiszem hogy lenne értelme. N

Ha a baratnommel vagyok allandoan felfigyelnek ram a csajok. Ha egyedul akkor ritkabban. Baratnomet zavarja hogy megneznek es flortolni probalnak. Miert van ez es hogyan nyugtassam meg a baratnomet?

Elmentunk pl bevasarolni es kapasbol ket csaj is vegigmert, flortolt. Baratnom ki is akadt. Ha egyedul vagyok akkor ritkabban van ilyen hogy le akarnak csapni a kezerol. Olyankor nekem kell kezdemenyeznem. Hozza kell tenni hogy a baratnom atlagosabb kinezetre, ez sokakat zavar mert "nem ertik hogy egy ilyen pasi mit keres egy ilyen no mellett". En meg maskent gondolom es szerelmes vagyok bele. Nem cserelnem le egy plazacicara semmi penzert.

Legjobb válasz: "Nekem kell kezdemenyezem" Kellene!!!! Mert soha nem szoktam!

A kérdező hozzászólása: "Nekem kell kezdemenyezem" Kellene!!!! Mert soha nem szoktam!
Ne flörtölj velük. Ne figyelj rájuk. De mi az hogy a lány átlagos te meg nem vagy az? Ez nekem kicsit érdekesen hat de mindegy. "Olyankor nekem kell kezdeményeznem." Miért akarsz valakivel flörtölni ha van barátnõd akit elvileg szeretsz?
1-sõ vagyok. Na így már más, a lényeg ne figyelj rájuk. ÉS mond meg a barátnõdnek hogy senki más nem kell neked mert csak õt szereted.
Szerintem bõven elég ha így õszintén megmondod ezeket a barátnõdnek. Ha szeret akkor megbízik benned úgyis, az, hogy féltékeny nem probléma, ha betegesen az, idegesítõen, hogy szinte már úgy enged el a haverjaidhoz, hogy szóba jön a dolog, az már nem olyan jó.
ez valami biológiai/pszichológiai cucc, hogy akinek már van párja és boldog, az érett és képes a jó párkapcsolatra, ergo vonzóbb vagy mint az, aki egyedül van/vonzóbb vagy akkor, amikor a csajoddal vagy, mint egyedül. ne foglalkozz velük továbbra sem, jól gondolod, ha ezt képesek megtenni, mi lenne késõbb... mindezt lányként mondom. biztosítsd a barátnõdet errõl a dologról, mert ezt lányként is meg fogja érteni, ebben van észérv: ha vki így viselkedik, miért bíznál meg benne késõbb. pont. amúgy meg hagyd elmenni a füled mellett ezeket a megjegyzéseket, kérdéseket a többi lány részérõl, és azok is elõbb-utóbb kapcsolnak remélhetõleg .:)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy átlagos hogy mások ezt mondják! Nem cicababa, hanem egy átlagos szép, kedves, helyes csaj. Minden allûr nélkül. Bármit lehet vele csinálni, nem csak shoppingolni meg drága dolgokról és mellmûtétekrõl beszélgetni (ismerek ilyet is sajnos) Én nem hiszem magamat jó pasinak, bárki bármit mond! Nem érdekel az ilysmi hogy külsõ alapján mondanak véleményt valakirõl. Velem ne akarjon senki azért együtt lenni mert szerinte jól nézek ki! A barátnõmet is úgy ismertem meg hogy telefonon tartottuk a kapcsolatot munkaügyben és a sok segítségért meghívtam egy kávére de addigra már megvolt a kölcsönös szimpátia és nekem már akkor bejött (a kávé elõtt) Már beszélgettem vele errõl, de amikor mentünk cipõt venni tegnap és mosolyogva kellette magát az eladó csaj nekem a barátnõmre meg rá se nézett mintha ott se lett volna ... Én persze próbáltam menteni és mondtam hogy "drágám, szerinted?" meg stb. hogy észrevegye hogy foglalt vagyok. De nem, még a barátnõm szeme elõtt mondta, hogyha bármi van a cipõvel õ ekkor és ekkor van bennt és nyugodtan keressem õt! Ismerem az eladókat, az a dolguk hogy kedvesek legyenek de õ már tényleg átlépett egy szintet, így viselkedni azért nem szoktak általában. Nem szoktam visszaflörtölni sem! Soha!
Nõ vagyok és ugyanezt tapasztalom, ha a barátommal vagyok egy csomóan hajtanak rám, nélküle kevesebben. A flörtölgetõknek beszólnék valami "frappánsat" a helyedben, hogy észrevegyék magukat :)
A barátnõd valószínû önmagában nem bízik és el van csúszva egy picit az önértékelése. Ne hangoztasd elõtte. Azt nagyon jól teszed, hogy elhajtod a próbálkozókat, bár lehet, hogy egy kicsit határozottabban kellene. Amit szerintem a barátnõdnek mondhatsz (nálam legalábbis beválna): - Elmeséled neki, hogy mennyire rosszul érzed magad/mennyire bánt már maga a feltételezés, hogy bármit is akarnál más lánytól és mennyire taszító számodra a viselkedésük. Valami olyasmi lenne a lényeg, hogy _õszintén_ beszélj az _érzelmeidrõl_ (a legtöbb lányt hamarabb meghatja az érzelem, mint a logikus érvelés.) - "Drágám, ha mással akarnék lenni, nem gondolod, hogy ennyi jelentkezõbõl már megoldottam volna? Szeretlek, te butus!" Már amennyiben megengedett nálatok ez a hangnem, egyébként hanyagold.
jé, én meg ha lány tesómmal vagyok, akkor szoktak jobban megnézni a csajok, amúgy elég furák :D
napi 1
Napi legalább egy, de van, hogy 3-4. 36/f
napi 1 vagy 2
A kérdező hozzászólása: Nem pont az ismerõsöm, annál kicsit közelebbi
Bocsi, hogy se nem férfi vagyok, se nem 30 feletti, de ez érdekel, komolyan elmondta neked az ismerõsöd, hogy hányszor csinálja? Nem tudom én huszonéves nõ vagyok, de soha nem beszélt ilyenekrõl senki, valahogy ez mindig olyan magánügy kategória volt, ezért is lep meg, hogy neked elmondta a harminc körüli ismerõsöd.
47 évesen én napi 2-3, asszonyt már nem lehet rávenni erre, k*rvázni meg nem megyek el a feleségem iránti tiszteletbõl.
A kérdező hozzászólása: Igen, szeretem a 30 felettieket. :) Csak van egy ismerõsöm, aki talán még heti egyszer sem csinálja. Azt mondta, talán két hetente egyszer. :( Ez mennyire normális?? Ennyire nem érdekli már a szex??
Én inkább arra vagyok kíváncsi hányan fognak ide írni :) Komolyan érdekel hány 30 feletti férfi látogatja az oldalt :)
Te hány éves vagy? A 30-asok a legjobbak! Azt hiszed, hogy 30 után megáll az ido?!
Heti 1-2x
Szia! Én 38 vagyok, azt hiszem itt a leg"korosabb" !! Viszont, nem áll meg az élet, sõt!!!! nekem pl. 32 környékén nyílt ki a szexualitásom ( nem félre érteni, mert ez mindenkinek van ugyanis ) és kezdtem élvezni, a különbözõ szexuális tabumentes dolgokat, elõször a neten böngészve, akár 2-3 szor is kivertem, majd utána élõben, különbözõ swinger és tabumentes haveri klubokban. Nekem szerencsém, volt van, mert semmit nem tagadok addig amíg nem ismerem meg az adott témát. Ha érdekel valakit, mert ez sem szégyen, intimem: 18/4 és természetesen szõrõs.

Olvastam itt, az oldalon, hogy vannak olyanok, akik úgy oldották meg a zsíros haj problémáját, hogy gyakori mosás helyett egyre ritkábban mosták a hajukat. Erről kéne egy két info. Tényleg használ?

Meddig tart ez a folyamat, amíg a haj hozzászokik, hogy ritkán mossák?

Legjobb válasz: több fodrásztól is hallottam h a gyakori hajmosás nincs összefüggésbe a hajzsírosodással

több fodrásztól is hallottam h a gyakori hajmosás nincs összefüggésbe a hajzsírosodással
Én nyáron kipróbáltam, nem vált be. Másfél hónapig mostam a hajam csak hetente a heti 2-3 helyett, és semmi változás nem volt.
Nekem bevált, én is a 3 naponta történõ mosásról szoktattam át a hajam, így elég 5-6 naponta megmosnom. Nem rövid idõszak és nem pikkpakk sikerül, de próbáld a lehetõ legritkábban megmosni. Néha persze én sem bírom ki, vagy ha olyan esemény van, akkor nem húzom nagyon ki, de a hajad idõvel hozzászokik. Ez hosszú folyamat, nem pár hétrõl van szó, hanem inkább hónapokról. Egyénfüggõ. Van akinek be se válik, de nekem és sok ismerõsömnek igen. Ilyenkor érdemes sapkát hordani, ha nagyon zavar. Sok sikert!
Én minden nap mostam a hajamat és, ha elfelejtettem egyik nap nagyon zsíros lett utána.:S Sikerült hozzá szokja ahoz, hogy 2naponta mosom a hajam és most, hogy szünet van már 3 naponta mosom a hajam!:) Már nem olyan zsíros és csak 3. napnál kezd zsírosodni. Kicsit nehéz megállnom, hogy ne mossam meg, de szeretném elérni azt, hogy 4naponta mossam. Amikor sampont váltok, akkor is zsírosodik. Szóval fontos, hogy mindig ugyan azzal a samponnal mosd. (én gyógynövényes használok:)
na énmeg naponta mosok hajat, deha egyhétig nem mososk sem zsírosodik be. azért mosok mindennap hajat mert szörnyû, tartástalan, lapos szar. ezért mindennap megkell mosnom és beszárítanom. ja és még vmi. töredezett hajvégem sincsen. (mikvannak?)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd meglátom. Csakmert ígyis mindig szekálnak hogy mossak már hajat, nem hogy ha még el is kezdem. Azért sokat segítettetek:)
Nekem úgy sikerült:D kevésbé zsírosodik:)

Ha egy pasi ritkábban van az ágyban a barátnöjével akkor márt nem szereti?

Legjobb válasz: lehet hogy fáradt vagy csak épp nincs kedve hozzá de ahogy a kérdésben is benne van az is benne lehet a pakliban h nem vonzódik már az illetõhöz és azért nem akarja.bár inkább így legyen minth nem szereti és kihasználja sztem...:(

lehet hogy fáradt vagy csak épp nincs kedve hozzá de ahogy a kérdésben is benne van az is benne lehet a pakliban h nem vonzódik már az illetõhöz és azért nem akarja.bár inkább így legyen minth nem szereti és kihasználja sztem...:(
Csak én nem értem a kérdést?...
A kérdező hozzászólása: Hát rikán kb. egy héten egyszer közelit felém.Van ugy hogy én kezdeményezek.Pontosan azt mondja fáradt.
Ez normális. Ha valami komoly bajt érzel, akkor pedig kérdezz rá.
Lehet hogy tényleg fáradt.. A heti egy még nem olyan rossz sztem...

Meddig képes egy srác várni egy lányra (nem sexre értem), ha még csak 3hete vannak együtt és most csak ritkábban tudnak találkozni (betegség miatt)? Nem fog teljesen elhidegülni?

Jöv?héten m?tik a mandulámat és a párommal így sokkal ritkábban tudunk majd találkozni hiszen én nem tudok így menni... 17éves vagyok és ? még nem volt nálunk... de már terveztük a családi bemutatást...nah de így???

Legjobb válasz: Ugyan már! Egy mandula mûtét csak nem tesz tönkre egy kapcsolatot. Ha igen akkor nem is volt az. Nem kell mindjárt pánikba esni van msn és e-mail is. Addig beszélgethettek így amíg meg nem gyógyulsz. S a srác valóban igazi partnered biztosan megérti és "várni fog rád".

Ugyan már! Egy mandula mûtét csak nem tesz tönkre egy kapcsolatot. Ha igen akkor nem is volt az. Nem kell mindjárt pánikba esni van msn és e-mail is. Addig beszélgethettek így amíg meg nem gyógyulsz. S a srác valóban igazi partnered biztosan megérti és "várni fog rád".
Még csak 10 napja jártunk a barátommal, mikor nyáron volt egy lehetõségem, hogy elmehetek a Balatonra dolgozni. Természetesen elmentem másfél hónapra dolgozni, ezalatt 2x találkoztunk....és megvárt. Számomra egyértelmû volt, hogy várni fog, mert láttam rajta, hogy fülig szerelmes belém. Már 2 és fél éve vagyunk együtt és naggggyon szeretjük egymást! Ne aggódj! Petranova
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg igazatok van:D:D Én is ebben reménykedem:D... de nem bízom az emberekben és még nem vagyunk fülig szerelmesek sem... így egy picit tartok:D:D:S köszönöm a válaszaitokat:D

Van egy nagyon jó barátom (egyenlőre még az), akivel a suliban sokat beszélgettünk, most nyáron is találkoztunk. Tolakodó, kellemetlen lehet, ha írok neki fészen heti 3-4 alkalommal? Van, amikor ő ír, de ő ritkábban

Írjak neki? Nem akarom elcseszni a kapcsolatunk. Ha nem írok vélheti úgy is, hogy nem érdekel,(pedig éjjel-nappal rá gondolok) de tolakodásnak is megélheti. 20/F

Legjobb válasz: Írj rá, hívd el kettesben, és mondd meg neki, hogy mit érzel!! :)

Írj rá, hívd el kettesben, és mondd meg neki, hogy mit érzel!! :)

Igaz az, hogy ha már 5 kg fölött van egy baba, akkor elvileg éjszaka már ritkábban vagy egyáltalán nem kér enni? (tápszeres babák esetében)?

Legjobb válasz: Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.

Az enyém 8 hetes kora óta nem kér éjszaka enni, pedig akkor még nem volt 5 kg.
Az enyém 6 hetesen átaludta az éjszakát, akkor volt kb. 5 kiló. Barátnõmé 20 hónaposan is felkel még legalább egyszer. Teljesen gyerekfüggõ.
Lányom 3hetes kora óta alszik este 7tõl hajnal 3ig, 5hetes kora óta hajnal 5ig, 3napja reggel 7ig.És 4880gramm most 7 hetesen.Csak este kap tászert ( állomásról van tejecske neki, napközben azt eszik )
Az utolsót el se olvasd. Nem anyukafüggõ, hanem babafüggõ a dolog. Az én kisfiam kezdettõl fogva csak 1x kelt éjszaka enni, és nem egész 6 hetes korától meg teljesen átaludta az éjszakát. Ismerõsöm kislánya meg még 3 évesen is minden éjszaka felkelt, egyetlen átaludt éjszakájuk nem volt. És ez nem az anyuka hibája, egyszerûen ilyen a gyerek, és kész.
Még annyit akartam írni, hogy a szomszédasszonyom 2 hónaposan már nem etette éjszaka a gyerkõcöt, hagyta sírni, mondván ekkora gyerek már ne kérjen éjszaka enni. Hát szerintem óriási baromság. Persze ezzel csak azt éri el az ember, hogy a gyerek hamar megtanulja: nem számíthat az anyjára...
Nem.Ha éhes egy baba tökmindegy hány kiló enni kell neki adni.
Anyuka függõ. Ha hozzászoktatja, hogy éjjel is egyen a baba, akkor még két évesen és 10 kilósan is eszik éjszaka. Az enyémek 3-4 hónapos koruk után már nem kértek éjjel enni.
Gyurd ki magad és nálad az elõny :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!