Találatok a következő kifejezésre: Ha egy részeg, akkor mindig őszinte (1 db)

Ha egy pasi részeg, akkor mindig őszinte?

Legjobb válasz: Nem mindig! Általában azonban igen.

hát sztem elég valószínû hogy akkor õszinte!Egyébként is csak annak az állatnak nem szabad hinni amelyik 4 napig vérzik és nem döglik bele! =D
Nem mindig! Általában azonban igen.
sajnos tapasztalatból mondom hogy nem mindig, sõt... nekem már vallott úgy szerelmet egy pasi, aztán egy hétre rá már vissza is szívta és bocsánatot is kért tõlem ez miatt, pedig olyan jó lett volna, ha igazat mond. :( ha ilyesmi helyzet miatt kérdezed, akkor az az én tanácsom, hogy ne hidj neki (persze lehet hogy õ nem olyan szemét mint az én szerelmem)
szerintem igen!de azt ugyis látod rajta ha hazudik!
Az alkohol hejzettõl függõen hat mindenkire. Mert ha valami "átlagos" dologról van szó, vagy akár vagy vele élsz, és arrol kérdezel valamit, akkor 70-80% hogy õszinte lessz, de nem mindenkinél igy hat, és NEM AZ ALKOHOLT KELL HASZNÁLNI HOGY TUDD: A BARÁTOD ÕSZINTE E. mert ijenrõl már hallottam.
Ez nem alcoholfüggõ, hogy ki az õszinte és ki nem! Ez emberi tulajdonságtól függ. Viszont olyankor kanosabbak is!:)
Dehogy, ez tevhit!Csak gatlastalanabbul tud hazudni.
szerintem részeg állapotban tobb minden elmesélnek, merészebbek, de tutira nem emlékeznek vissza rá, mármint hogy mit beszéltek ossze... attól fugg mit kérdezel tole! de hát nem tisztább ha józanul tisztázzátok a dolgokat meg a kérdéseket?
Ne higyj neki!
a részeg és a gyerek mindig õszinte! kivéve ha pasiról van szó...
Az én barátom amikor részeg és beszélünk akkor nem is õszinte, hanem inkább szókimondóbb...
Nekem valaki szerelmet vallt smsben. Tegnap.. Már 2 éve várok rá (akkor szakítottunk) és mst azt mondja szeret.. nem tudom hogy higyjek-e neki. Szerintetek? Most nem tudok vele beszélni, egyéb okok miatt, addig is csak rátok számítok :P Gyerünk, vélemények!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kiszerethet belőlem?

csúnya,miteszeres az arcom és ezért félek hogy a barátom kiszeret belőlem ezért .. Kezelni próbáltam de nemtudom eltüntetni .. Amúgysem vagyok az a hú de gyönyörű lány a barátom pedig elég jól néz ki ahho, hogy sokk jobb lányokat megkapjon .. nagyon félek hogy ez lesz ..:|

2

Ilyenkor mi a legbölcsebb dolog, amit tehet az ember lánya?

Tegnapelőtt a barátom szakított velem, de tudom hogy szeret még engem, csak nagyon megsértettem és így "büntet", pedig bocsánatot is kértem. Gondolom azt várta hogy majd visszakönyörgöm magam, csak ez nem így történt, hanem én is elmentem bulizni, egész este hívogatott, faggatott meg hisztizett hogy máris túltettem magam rajta, meg nálam akart aludni, de hát ha ilyen jól elvagyok akkor nem zavar, stb, de szerintem ez csak érzelmi zsarolás volt, hogy bűntudatot keltsen bennem. Tegnap a facebook szerint még kapcsolatban volt velem, ma már eltüntette a családi állapotát, de nálam látszik hogy kapcsolatban vagyok, szóval gondolom nem törölte, mert akkor egyedülálló lennék, csak elrejtette, a közös képeket szintén. Erre most mit reagáljak? Tüntessem el én is az állapotom meg a képeket vagy hagyjam? Szerintem pár nap múlva úgyis békülni akar ahogy ismerem, de gyorsítanék vagy rontanék ezzel a húzással a folyamaton? Vagy maradjak szépen a fenekemen és várjak türelemmel?

3

Az eddigi összes barátnőid közül hány nyelte le a babapatronodat?

8

Hisztek tik a távkapcsolatban?

.

23

Hogyan lehet ujrakezdeni egy kapcsolatot megcsalás után? Főleg, ha a szerető ott van a munkahelyen és összefuthat vele az ember?

7

Azt mért csinálja a párom hogy elmentünk egy helyre és megvártam mig bemegy és visszafele meg elment mellettem és oda ment egy másik nőhöz beszélgetni?

4

Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?

3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.
Mit tegyek?
Õ 21L én 24F

10

Mikor lehet azt mondani egy emberre, hogy ő egy senki? Mikor lesz valaki senki? Miért leszek én senki? Kire mondanátok?

7

Honnan veszed észre hogy a férjed/ párod hazudik, vagy füllent?

Mi 4 éve élünk együtt a párommal, ezalatt biztos hogy legalább ferdített valamin, de sosem jövök rá hogy mikor mond igazat, és esetleg mikor ferdít... ti miből jöttök rá?

11

Lehet, hogy élőbe jobban fog menni? (Bővebben lent)

Sziasztok!
Egy lánnyal még eddig csak fb-n beszéltem, de ott elég nehézkesen megy a dolog.
Már nem tudok tőle mit kérdezni és mindketten eléggé félünk.
Ha találkoznánk élőbe van esély rá, hogy ott nyitottabb lenne és jobban tudnánk beszélgetni,stb?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :-)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!