Találatok a következő kifejezésre: Ha egy részeg, akkor mindig (3 db)

Ha egy embernek aki 4-5 éve szenved alkoholizmusban és szinte minden nap részegre issza magát, mennyi éve lenne hátra?

Legjobb válasz: Most gondoljunk bele,ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj

Most gondoljunk bele, ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj
Attól függ, hogy hány éves az illetõ. Ha fiatal, akkor még sok. Ha idõnek mondható, akkor nem sokáig, csak idõ kérdése.
50-55 körül szoktak meghalni az alkoholisták
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget!
apám a halálba akarja inni magát, de nem bírja, olyan erõs a szervezete, 30éve alkesz, most 63 éves fúl alkesz. genetika fügvénye.

Ha egy pasi részeg, akkor mindig őszinte?

Legjobb válasz: Nem mindig! Általában azonban igen.

hát sztem elég valószínû hogy akkor õszinte!Egyébként is csak annak az állatnak nem szabad hinni amelyik 4 napig vérzik és nem döglik bele! =D
Nem mindig! Általában azonban igen.
sajnos tapasztalatból mondom hogy nem mindig, sõt... nekem már vallott úgy szerelmet egy pasi, aztán egy hétre rá már vissza is szívta és bocsánatot is kért tõlem ez miatt, pedig olyan jó lett volna, ha igazat mond. :( ha ilyesmi helyzet miatt kérdezed, akkor az az én tanácsom, hogy ne hidj neki (persze lehet hogy õ nem olyan szemét mint az én szerelmem)
szerintem igen!de azt ugyis látod rajta ha hazudik!
Az alkohol hejzettõl függõen hat mindenkire. Mert ha valami "átlagos" dologról van szó, vagy akár vagy vele élsz, és arrol kérdezel valamit, akkor 70-80% hogy õszinte lessz, de nem mindenkinél igy hat, és NEM AZ ALKOHOLT KELL HASZNÁLNI HOGY TUDD: A BARÁTOD ÕSZINTE E. mert ijenrõl már hallottam.
Ez nem alcoholfüggõ, hogy ki az õszinte és ki nem! Ez emberi tulajdonságtól függ. Viszont olyankor kanosabbak is!:)
Dehogy, ez tevhit!Csak gatlastalanabbul tud hazudni.
szerintem részeg állapotban tobb minden elmesélnek, merészebbek, de tutira nem emlékeznek vissza rá, mármint hogy mit beszéltek ossze... attól fugg mit kérdezel tole! de hát nem tisztább ha józanul tisztázzátok a dolgokat meg a kérdéseket?
Ne higyj neki!
a részeg és a gyerek mindig õszinte! kivéve ha pasiról van szó...
Az én barátom amikor részeg és beszélünk akkor nem is õszinte, hanem inkább szókimondóbb...
Nekem valaki szerelmet vallt smsben. Tegnap.. Már 2 éve várok rá (akkor szakítottunk) és mst azt mondja szeret.. nem tudom hogy higyjek-e neki. Szerintetek? Most nem tudok vele beszélni, egyéb okok miatt, addig is csak rátok számítok :P Gyerünk, vélemények!
SImán lehet alapja :)
Uh, hát nálam lenne alapja, mert én részegen gátlástalanul õszinte vagyok :D
Van alapja részegen az ember jobban kimutattja az érzéseit meg bátrabb


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!