Találatok a következő kifejezésre: Ha egy részeg, akkor (33 db)

Mi a helyes viselkedés, ha társaságban egy asztalnál ülsz egy részeggel, aki folyamatosan kötekedni próbál veled?

Legjobb válasz: ha egy buliban vagy és nem csak az az egy ember részeg akkor semmit, csak vigyázz rá nehogy bajba kerüljön persze ha már seggrészeg, ha pl egy kávézóban vagytok és a haverod akkor szépen kikiséred, ha nem akkor megpróbálod leálítani ( ami lehet egy részegnél nehéz) vagy õt is kikiséred a levegõre

ha egy buliban vagy és nem csak az az egy ember részeg akkor semmit, csak vigyázz rá nehogy bajba kerüljön persze ha már seggrészeg, ha pl egy kávézóban vagytok és a haverod akkor szépen kikiséred, ha nem akkor megpróbálod leálítani ( ami lehet egy részegnél nehéz) vagy õt is kikiséred a levegõre
A kérdező hozzászólása: Pontosítok: egy kulturáltabb, nyugisabb helyen, csak futólag ismered, és egyedül õ részeg. Szemben ül veled és folyamatosan bámul téged, majd verbálisan is elkezdi feszegetni a húrokat.
Keverj le neki egy jó nagyot ha már nagyon szemezget!Úgyse fog békén hagyni
és csak rád számíthat? akkor elnézést kérsz az õ és a magad nevedben, és valamit csinálsz vele, taxival hazaküldöd...vagy passz.. sztem ilyenkor nincs helyes viselkedés...
A kérdező hozzászólása: BB Ádám: Nem csak, de akik közelebb állnak hozzá, azok röhögnek az egészen, nem foglalkoznak vele. Na, most aztán tényleg megvariáltam a körülményeket rendesen. Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként.
Második kommentelõ vagyok.Szóval ez valami megsajnálás dolog? Mellesleg ha van barátja aki nem olyan mint õ, az biztosan nem nevet rajta sõt fogja a fejét. Ilyen helyzetbe nem tudom igazából mitévõ legyél mert ha segíteni akarnál másnap is ott lesz ilyen állapotba és másnap is fognak rajta nevetné mert agyilag sehol se jár az olyan ember aki ezen nevet...Fõleg ha még ismeri is!
a helyes viselkedés hogy nem foglalkozol vele, de nem is neveted ki... ha nem vagy érte felelõs, és nem tudsz mit csinálni, hát megpróbáltad.... máskor talán nem issza le magát részegre...
A kérdező hozzászólása: Hát, igen, jobb híján. Köszönöm a válaszaitokat!

Ha egy embernek aki 4-5 éve szenved alkoholizmusban és szinte minden nap részegre issza magát, mennyi éve lenne hátra?

Legjobb válasz: Most gondoljunk bele,ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj

Most gondoljunk bele, ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj
Attól függ, hogy hány éves az illetõ. Ha fiatal, akkor még sok. Ha idõnek mondható, akkor nem sokáig, csak idõ kérdése.
50-55 körül szoktak meghalni az alkoholisták
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget!
apám a halálba akarja inni magát, de nem bírja, olyan erõs a szervezete, 30éve alkesz, most 63 éves fúl alkesz. genetika fügvénye.

Ha egy részeg oda jön cigit/pénzt kérni, akkor megvernek, ha nem adok?

Az egyik az volt, hogy NEM DOHÁNYZOM, de jött oda cigit kérni, és nem hitte el, hogy nincs, és akkor "adjá, már, tudom, hogy vam, NE LEGYÉL KÖCSÖG..." A másik meg az volt, hogy pénzt kértek cigire. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy nincs. De, megvernek, ha nem adok? Szóval az ilyeneket hogy lehet lerázni? Ezek csak kunyerélnek, vagy ki is rabolnak?

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod elõre. Van aki csak kér, majd othagy, van aki belédköt, de csak szóváltásig fajul. Az esetek 98% a ilyen. Lehet 2% ban dulakodás lesz a vége. Olyan is lehet hogy megölnek. Ennek az esélye annyira kevés, hogy talán nem érdemel % ot.

ezt nem tudhatod elõre. Van aki csak kér, majd othagy, van aki belédköt, de csak szóváltásig fajul. Az esetek 98% a ilyen. Lehet 2% ban dulakodás lesz a vége. Olyan is lehet hogy megölnek. Ennek az esélye annyira kevés, hogy talán nem érdemel % ot.
nem állsz szóba velük és elmész. ennyi.
tölem is szoktak pestren éjjel..nyolcker 13ker roszab része...sose kerültem komolyabb összetûzésbe senkivel. mondom h nem nincs és továbbsétálok nem vették soha a fáradságot h utánamjöjjenek. ha kötekedõs hangulatba vagyok akkor már ütöttem meg igy cigot de az a saját hibám volt mert ha akkoris elsétálok simán akkor nem lett volna semmi...igy lett néhány kék zöld foltom neki meg egy törött orra meg néhány foggal kevesebb
az esetek nagy többségében nyilván nem, de azért megeshet. velem pl elõfordult, hogy az összes maradék cigimet szó nélkül odaadtam egy nem túl fehérbõrû bandának, csak hogy gyorsan továbbmenjenek. lehet beszari vagyok, de az a kétszáz forint szerintem megérte.
Tõlem is kértek már cigit, csak az a bökkenõ, hogy én nem is dohányzom...Volt, mikor el se akarták nekem hinni. azt gondolták, kamuzok. Pénzt pedig már nem egyszer, mindenféle kategóriások / csöves, narkós, cigó, adománygyûjtõ, stb. /. Senkinek se szoktam adni, vagy azt mondom, határozottan, hogy nincs, vagy süketet játszom és odébbállok. Gyorsan. Sajnos, az benne lehet a pakliban, hogy nem csak szóban, hanem tettlegesen is bántalmaznak, ha nem adsz. Volt már arra példa, hogy egy cigócsapat megvert egy hapsit, mert nem adott cigit nekik, de úgy, hogy kómába esett. Ez az idén történt. Meg pár éve egy nõt, akitõl egy másik nõ kért cigit, és õ nem adott / lehet, nem is bagózott / erre a kéregetõ leszúrta! Nem ijesztgetni akarlak, de manapság bármi megeshet.
"Nekem sem a fán nõ a pénz, köcsög!"
Ilyenkor jó ha van nálad valami fenyítõeszköz kézközelben , spray gázpisztoly , megnyugtat a tudat , ha nem tágít az elutasításra még nem vagy teljesen elveszve.
tarts magadnál egy üres cigis dobozd ... pl. kabát külsõ zsebében van az üres és belsõben a teli akk megmutatod h elfogyott aztán mész ... ha nem cigizel akk is ez a legyegyszerûbb ...
Van annyi gerinc bennem, hogy nem használok ki egy részeg nõt!
Általában az összes csajt akit felszedek ez jellemzi egy éjszakára:D
Simán nem.
eléggé!
Nem!
A szerelemben meg a mély érzésekben csalódtam. Az se érdekel, ha barátja van, akkor is megdugom a csajt, ha kanos.
Le is egyszerûsíthetted volna a választ pl: "Ki akar velem dugni?
Várost, vagy települést írjál, s kiderül van-e itt olyan, vagy valaki, aki holnap olvassa arról a településrõl mennyire fogja bánni.
Csak ha akarja :Dd Most veled?? Miért ne? :p
Szép, bevállalós, nincs barátja, vágyik a szexre..., ez mind szép és jó! A példádban én egy totál ismeretlen fazon vagyok, akit akkor lát elõször a lány, igaz? Ha megivott két pohár bort és kicsit spicces, összemelegedünk, meg van a kölcsönös szimpátia, miért ne? :) Ha annyira részeg, hogy nem tud magáról, akkor nem tud józanul dönteni arról, hogy kivánja a szexet, vagy sem. Ergo nekem abban mi élvezet van? Neki abban mi az élvezet? Ha meg utána elmegy a sztorival a rendõrségre, hosszú idõre elzárhatnak, mert nemi erõszaknak minõsül az eset.
Meg hát! :D
A kérdező hozzászólása: És van kedve most valakinek velem?:)
Semennyire.
Ha õ is akarja akkor mèrt ne Ugyan ugy vigyázok rá De ha nem akarja akk meg haza is kísèrem A get experiences voltam
Èn erre csak annyit mondok : GET EXPERIENCE
Még ha ronda és józan, akkor is megdugnán.

Ha lefekszek egy részeg csajjal, akivel ugye smárolok is, akkor kimutatja a szonda az alkoholt?

Legjobb válasz: Biztos büszke vagy magadra ,hogy 1 holt részeg csajt le tudsz fektetni.Ez igen komám!Gratulálok!

Biztos büszke vagy magadra , hogy 1 holt részeg csajt le tudsz fektetni.Ez igen komám!Gratulálok!
Meg is [email protected], nem követsz el szabálysértést.
Csak nagyon vigyázz [email protected] közbe , hogy bele ne hányon a szádba. Mert akkor áthányna az alkoholt és akkor már kimutatja. Hihetetlen hogy valaki ilyen kérdést tesz fel.
Igen, sõt még azt is hogy lefeküdtél egy lánnyal.
Szerintem jó buli volt. Nagyon is mert elfelejtetted, hogy a csaj rendõrlánynak öltözött (vetkõzött) és a farkadat fújta szondaként. Ja és utána smároltál vele... :p))
Kinyalas kozben amit lenyelsz tole az tartalmazhat alkoholt...

Mennyire lehet egy részeg lány szavait komolyan venni? Ha tetszem neki részegen, akkor józanon is vonzódna hozzám?

Legjobb válasz: Személytõl függ, és valakinél attól is, hogy mennyire van beb*szva.

Személytõl függ, és valakinél attól is, hogy mennyire van beb*szva.
NEM!!!!!!
Attól függ mennyire volt részeg. Kérdezd meg, mikor nem az.
A buliban ismerkedés próbaköve a másnap. Ha még másnap is tetszel a lánynak akkor nyert ügyed van. Én általában elvesztem az érdeklõdésem a fiúk iránt. Kicsit ittasan (nem részegen ) jelentõsen másnak tûnnek a dolgok mint a valóságban. Az elsõ (és eddig egyetlen) barátomat ott ismertem meg de csak másfél hónapig tartott a dolog. Nem illettünk össze... Jobb máshol ismerkedni csak nincs ötletem hol... Ja és nem vagyok a buliban kavarás híve.
a pia megszépített...
A kérdező hozzászólása: amúgy is helyes pasi vagyok mások szerint :D de egy lány érdekelne konkrétan most, hogy nála bejövök-e
Ha elõtte is ismert, akkor valszeg tényleg tetszel neki, csak józanul nem merte bevallani. Ha akkor ismert meg, akkor lehet h tényleg csak az alkohol szépített meg, de azért nem biztos.
mikor részeeg akkor, mindent mond és kb jol el van vled.. mde másnap mikor már tiszta :-j nem ugyanaz ! hidd el:P
hát az igaz hogy attól függ mennyire volt részeg :D írj rá és megtudod ;D ha helyes vagy, nincs mitõl félni

Ha egy hétvégi buliban, részegen csókolóztam egy sráccal akit még életemben nem láttam, akkor ri. Banc vagyok?

egyébként nem vagyok ilyen, nem is tudom miért csináltam vagy h történt 16/L

Legjobb válasz: szerintem nem ha nem csinálsz belõle rendszert megesik

szerintem nem ha nem csinálsz belõle rendszert megesik
Én a legjobb haverommal smároltam. Részegen. Buliban. 2 alkalommal is. És egy percig nem éreztem rosszul magam miatta:) NABUMM. Elõfordul, nem vagy ri.anc:) 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
ne csinalj belole nagy ugyet, megesik
Egészségedre! 16 éves vagy, meg esik az ilyesmi. Gondolom. Csak velem nem sajna XD
A kérdező hozzászólása: amúgy ez már egy hónapja volt xd csak azóta bûntudatom van:(
A kérdező hozzászólása: soha nem csalnák meg senkit! a legundorítóbb dolog a világon!
Melyik bulin volt ez?:D
"egyébként nem vagyok ilyen, nem is tudom miért csináltam vagy h történt" Ez lesz majd akkor is, ha kapcsolatban leszel?
Nyugi, ennyitõl még nem. ;)
Nem vagy ên rengeteg csajjal csókolóztam igy és egyikse volt ribi
Dehogy is... a fiúk körében az számít r**ancnak aki összefekszik mindenkivel, vagy ha minden hétvégén ezt csinálja, hogy kavar minden sráccal... fõleg ha idõsebb pasikkal, de egy két alkalom belefér, attól még nem vagy r**anc. Egy sima csóktól még ne mdõl össze a világ. 18/F

Van valakinek ötlete, hogy hogyan kerüljem el a szexet ha egy olyan sráccal megyek bulizni, akinek már régóta bejövök és ő is nekem, és esetleg mindketten kicsit részegek leszünk?

Viszont lefeküdni semmiképpen szeretnék vele a buli után, de azért szeretném jól érezni magamat, tehát szereték inni alkoholt. Köszi előre is, kreatív ötleteket jöhetnek!!

Legjobb válasz: baj van a világgal, ha csak akkor tudod jól érezni magad, ha iszol ... undorodom az ittas nõktõl

baj van a világgal, ha csak akkor tudod jól érezni magad, ha iszol ... undorodom az ittas nõktõl
Tudd már kontrollálni magad akkor is, ha iszol. Egyébként: Ne szõrteleníts, az általában elég komoly belsõ gátlást okoz saját magadban, hogy ne tedd meg, a lányismerõseimnek be szokott jönni. Meg tényleg igyál mértékkel. Ha ilyen veszélyesnek érzed a dolgot, ezzel még sok problémád lehet a késõbbiekben...
Ne tedd szét a lábad neki. Ennyi.
Erényöv? Egész jókat árulnak már.
Igyál mértékkel!!! (De ki az a mérték????)

Ha egyik osztálytársamat megujjazták amikor részeg volt, akkor elvesztette a szüzességét?

14/L

Legjobb válasz: Nagyon ügyes az osztálytársad, hogy 14 évesen leissza magát annyira, hogy nagyjából arról sincs fogalma, mi történik vele. Egyébként a szûzhártya némelyeknél elég rugalmas, gyakran a pénisz behatolásakor sem szakad. Ha át is szakadt a szûzhártyája, akkor is szûz, mert onnantól veszünk egy lányt nem szûznek, hogy járt a hüvelyében pénisz.

Nagyon ügyes az osztálytársad, hogy 14 évesen leissza magát annyira, hogy nagyjából arról sincs fogalma, mi történik vele. Egyébként a szûzhártya némelyeknél elég rugalmas, gyakran a pénisz behatolásakor sem szakad. Ha át is szakadt a szûzhártyája, akkor is szûz, mert onnantól veszünk egy lányt nem szûznek, hogy járt a hüvelyében pénisz.
Ha jól felpumpálta utána a fél osztály - ami szinte biztos - akkor igen.
A szüzességét akkor veszti el valaki ha a pasi mászik bele farokkal! Ha csak ujjal, vagy mûbrokival, egyébb dolgokkal még szûz marad. Olvass utána bogaram, millió hasonló kérdés van :) L/17
am ha már megvan a csajnak akkor sincs már meg teljesen a szûzhártya de np XD és csak a farokkkal behaolás számít szüzesség elvesztésnek és am az eröszakolással mi van??
te vagy az az osztálytárs xD csak sûlyednél szégyenedben mekkora k*rva vagy:D
prooostiiii:D
Bocs de nagyon gyengeelméjû vagy. A bnõd nyugodtan ribancozzák de azért kiirod ide a kérdést h most szûze vagy miwan vele. Ha annyira nem érdekel akkor mi a [email protected] teszed ki a kérdést??? Pedig inkább tényleg a biosz könyveket olvashatnád vagy legalább neten utána nézhetnél mert, tényleg abba a korban vagy, hogy ezek iránt érdeklõdik a mai fiatalság. Nem vagyok tõled sokkal idõsebb, mégis képben vagyok a dolgokkal. Ja és nyugodtan most engem ribancozz mert õszinte woltam :) L/17
A kérdező hozzászólása: mit akarsz te feldugni??????bocs nem értem!
és nem csak az ügyet hanem a "barátnödet is" de majd rájösz ha kijártad az elemit a bioszkönyveket nem feldugni kel hanem olvasni
A kérdező hozzászólása: és télll felpumpálhatták az ügyet mert énis az osztályban keringõ pletykaként hallottam ezt...xD
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok az...-, - ott kezdõdik h nem iszok...xD.....nem járok kocsmába...annyira meg nem érdekel h mivan vele h még utánna is olvassak!! és engem ne ribancozzatok le úgy h nem is ismertek...légyszi....(a részeges osztálytársamat meg nyugodtan XD...monyguk õ sem az {teljesen}) kíváncsiságból... : ) Kösz a normális választ/okat!
A kérdező hozzászólása: nem ribancozlak le téged, de nemakarok mindenféle ilyen dolgot össze vissza olvasni, csak barátnömmel kiírtuk a kérdést mert kiványcsiak voltunk...inkább ez minth odamenjünk osztáyltársunkhoz azt megkérdezzük h -bocsi szûz vagy még? de am bocs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!