Találatok a következő kifejezésre: Ha egy részeg, (94 db)

Ha egy részeg oda jön cigit/pénzt kérni, akkor megvernek, ha nem adok?

Az egyik az volt, hogy NEM DOHÁNYZOM, de jött oda cigit kérni, és nem hitte el, hogy nincs, és akkor "adjá, már, tudom, hogy vam, NE LEGYÉL KÖCSÖG..." A másik meg az volt, hogy pénzt kértek cigire. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy nincs. De, megvernek, ha nem adok? Szóval az ilyeneket hogy lehet lerázni? Ezek csak kunyerélnek, vagy ki is rabolnak?

Legjobb válasz: ezt nem tudhatod elõre. Van aki csak kér, majd othagy, van aki belédköt, de csak szóváltásig fajul. Az esetek 98% a ilyen. Lehet 2% ban dulakodás lesz a vége. Olyan is lehet hogy megölnek. Ennek az esélye annyira kevés, hogy talán nem érdemel % ot.

ezt nem tudhatod elõre. Van aki csak kér, majd othagy, van aki belédköt, de csak szóváltásig fajul. Az esetek 98% a ilyen. Lehet 2% ban dulakodás lesz a vége. Olyan is lehet hogy megölnek. Ennek az esélye annyira kevés, hogy talán nem érdemel % ot.
nem állsz szóba velük és elmész. ennyi.
tölem is szoktak pestren éjjel..nyolcker 13ker roszab része...sose kerültem komolyabb összetûzésbe senkivel. mondom h nem nincs és továbbsétálok nem vették soha a fáradságot h utánamjöjjenek. ha kötekedõs hangulatba vagyok akkor már ütöttem meg igy cigot de az a saját hibám volt mert ha akkoris elsétálok simán akkor nem lett volna semmi...igy lett néhány kék zöld foltom neki meg egy törött orra meg néhány foggal kevesebb
az esetek nagy többségében nyilván nem, de azért megeshet. velem pl elõfordult, hogy az összes maradék cigimet szó nélkül odaadtam egy nem túl fehérbõrû bandának, csak hogy gyorsan továbbmenjenek. lehet beszari vagyok, de az a kétszáz forint szerintem megérte.
Tõlem is kértek már cigit, csak az a bökkenõ, hogy én nem is dohányzom...Volt, mikor el se akarták nekem hinni. azt gondolták, kamuzok. Pénzt pedig már nem egyszer, mindenféle kategóriások / csöves, narkós, cigó, adománygyûjtõ, stb. /. Senkinek se szoktam adni, vagy azt mondom, határozottan, hogy nincs, vagy süketet játszom és odébbállok. Gyorsan. Sajnos, az benne lehet a pakliban, hogy nem csak szóban, hanem tettlegesen is bántalmaznak, ha nem adsz. Volt már arra példa, hogy egy cigócsapat megvert egy hapsit, mert nem adott cigit nekik, de úgy, hogy kómába esett. Ez az idén történt. Meg pár éve egy nõt, akitõl egy másik nõ kért cigit, és õ nem adott / lehet, nem is bagózott / erre a kéregetõ leszúrta! Nem ijesztgetni akarlak, de manapság bármi megeshet.
"Nekem sem a fán nõ a pénz, köcsög!"
Ilyenkor jó ha van nálad valami fenyítõeszköz kézközelben , spray gázpisztoly , megnyugtat a tudat , ha nem tágít az elutasításra még nem vagy teljesen elveszve.
tarts magadnál egy üres cigis dobozd ... pl. kabát külsõ zsebében van az üres és belsõben a teli akk megmutatod h elfogyott aztán mész ... ha nem cigizel akk is ez a legyegyszerûbb ...

Ha egy részeg ember elfelejti amit mondott és csinált eszébe fog jutni valaha?

Egy sokkal idősebb fiú szerelmet vallott nekem részegen és megpróbált megcsókolni de semmire sem emlékszik belőle és félek, hogy ha eszébe jut józanon is megpróbálja. Nem tudom mire készüljek.

Legjobb válasz: azt se tudja ki vagy XD

azt se tudja ki vagy XD
Ha azóta sem emlékszik rá, akkor nem fog neki már elõjönni.
Nem fog eszébe jutni.
nem fog xD higyj nekem XDD

Normálisnak mondható, ha egy részeg ember álmában beszél?

Apámnál előfordul, ha részeg, hogy álmában beszél. Teljesen összefüggéstelen dolgokat mond, de a hanghordozása olyan, mintha valakivel beszélgetne/vitatkozna. Hol nyugodtan beszél, hol pedig "veszekszik". Ha józan, akkor nem csinál ilyet, de érdekelne, hogy ez mennyire tekinthető "hétköznapinak".

Legjobb válasz: Teljesen, van aki alkohol nélkül is beszél, járkál, horkol.

Teljesen, van aki alkohol nélkül is beszél, járkál, horkol.
Az is normális, ha valaki józanul beszél álmában.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Igen, de a kérdésem arra irányult, hogy "normális", illetve "Hétköznapi"-e. Az alvajárás teszem azt közel sem az.

Mi a helyes viselkedés, ha társaságban egy asztalnál ülsz egy részeggel, aki folyamatosan kötekedni próbál veled?

Legjobb válasz: ha egy buliban vagy és nem csak az az egy ember részeg akkor semmit, csak vigyázz rá nehogy bajba kerüljön persze ha már seggrészeg, ha pl egy kávézóban vagytok és a haverod akkor szépen kikiséred, ha nem akkor megpróbálod leálítani ( ami lehet egy részegnél nehéz) vagy õt is kikiséred a levegõre

ha egy buliban vagy és nem csak az az egy ember részeg akkor semmit, csak vigyázz rá nehogy bajba kerüljön persze ha már seggrészeg, ha pl egy kávézóban vagytok és a haverod akkor szépen kikiséred, ha nem akkor megpróbálod leálítani ( ami lehet egy részegnél nehéz) vagy õt is kikiséred a levegõre
A kérdező hozzászólása: Pontosítok: egy kulturáltabb, nyugisabb helyen, csak futólag ismered, és egyedül õ részeg. Szemben ül veled és folyamatosan bámul téged, majd verbálisan is elkezdi feszegetni a húrokat.
Keverj le neki egy jó nagyot ha már nagyon szemezget!Úgyse fog békén hagyni
és csak rád számíthat? akkor elnézést kérsz az õ és a magad nevedben, és valamit csinálsz vele, taxival hazaküldöd...vagy passz.. sztem ilyenkor nincs helyes viselkedés...
A kérdező hozzászólása: BB Ádám: Nem csak, de akik közelebb állnak hozzá, azok röhögnek az egészen, nem foglalkoznak vele. Na, most aztán tényleg megvariáltam a körülményeket rendesen. Köszönöm az eddigi válaszokat egyébként.
Második kommentelõ vagyok.Szóval ez valami megsajnálás dolog? Mellesleg ha van barátja aki nem olyan mint õ, az biztosan nem nevet rajta sõt fogja a fejét. Ilyen helyzetbe nem tudom igazából mitévõ legyél mert ha segíteni akarnál másnap is ott lesz ilyen állapotba és másnap is fognak rajta nevetné mert agyilag sehol se jár az olyan ember aki ezen nevet...Fõleg ha még ismeri is!
a helyes viselkedés hogy nem foglalkozol vele, de nem is neveted ki... ha nem vagy érte felelõs, és nem tudsz mit csinálni, hát megpróbáltad.... máskor talán nem issza le magát részegre...
A kérdező hozzászólása: Hát, igen, jobb híján. Köszönöm a válaszaitokat!
Van annyi gerinc bennem, hogy nem használok ki egy részeg nõt!
Általában az összes csajt akit felszedek ez jellemzi egy éjszakára:D
Simán nem.
eléggé!
Nem!
A szerelemben meg a mély érzésekben csalódtam. Az se érdekel, ha barátja van, akkor is megdugom a csajt, ha kanos.
Le is egyszerûsíthetted volna a választ pl: "Ki akar velem dugni?
Várost, vagy települést írjál, s kiderül van-e itt olyan, vagy valaki, aki holnap olvassa arról a településrõl mennyire fogja bánni.
Csak ha akarja :Dd Most veled?? Miért ne? :p
Szép, bevállalós, nincs barátja, vágyik a szexre..., ez mind szép és jó! A példádban én egy totál ismeretlen fazon vagyok, akit akkor lát elõször a lány, igaz? Ha megivott két pohár bort és kicsit spicces, összemelegedünk, meg van a kölcsönös szimpátia, miért ne? :) Ha annyira részeg, hogy nem tud magáról, akkor nem tud józanul dönteni arról, hogy kivánja a szexet, vagy sem. Ergo nekem abban mi élvezet van? Neki abban mi az élvezet? Ha meg utána elmegy a sztorival a rendõrségre, hosszú idõre elzárhatnak, mert nemi erõszaknak minõsül az eset.
Meg hát! :D
A kérdező hozzászólása: És van kedve most valakinek velem?:)
Semennyire.
Ha õ is akarja akkor mèrt ne Ugyan ugy vigyázok rá De ha nem akarja akk meg haza is kísèrem A get experiences voltam
Èn erre csak annyit mondok : GET EXPERIENCE
Még ha ronda és józan, akkor is megdugnán.

Ha egy lány részegen azt mondja, hogy tetszem neki, az úgy is van?

Ismer?sömmel nem sokat szoktam beszélni, de folyton engem bámul de amikor volt buli, akkor kicsit ittas volt, és oda jött, és mondta, hogy nagyon tetszem neki, meg milyen jól nézek ki. De, nem viccesen mondta,m hogy poénkodna, hanem tökre komolyan. Ez mennyire hihet?? Amikor az ember részeg, akkor mennyire kamuzik?

Legjobb válasz: Én egyszer részegen közöltem egy tök idegen sráccal, hogy halálosan szerelmes vagyok belé, és vegyünk egy beaglet. Én nemannyira gondoltam komolyan másnap reggel :D

Én egyszer részegen közöltem egy tök idegen sráccal, hogy halálosan szerelmes vagyok belé, és vegyünk egy beaglet. Én nemannyira gondoltam komolyan másnap reggel :D
Hát vagy ez az egyik véglet, mint amit az 1. hozzászóló mesélt, vagy az amit tart a mondás: A részeg ember mondja ki a józan gondolatatait :D Szerintem vagy bejössz neki vagy nem, de az biztos :)
A részeg ember szavai, a józan ember gondolatai. :)
Inkább szókimondóbb mint kamuzós.. Talán itt is érvényesül a Nincs csúnya nõ, csak kevés alkohol elv, tehát ne vedd biztosra!
Kérdezd meg tõle, amikor józan. Erre nem gondoltál még?
én elhinném neki
lehet h bejössz neki, de ne vedd biztosra. ha neked is bejön akk menj és beszélgess vele stb....

Valakit felelõsségre vonhatnak-e, azért ha magára hagy egy részeget?

Az illetõ elmúlt 14 de 18 még nem és részegen elkövetett egy bûncselekményt.

Legjobb válasz: Hogy erted? NEm koteles felugyelni vkit aki reszeg. De ha segitsegre szorulo embertol (elesett, foldon fekszik) megtagadja valaki a segitsegnyujtast, az igen, cserbenhagyasos buncselekmeny.

Hogy erted? NEm koteles felugyelni vkit aki reszeg. De ha segitsegre szorulo embertol (elesett, foldon fekszik) megtagadja valaki a segitsegnyujtast, az igen, cserbenhagyasos buncselekmeny.
Helyesebben segítségnyújtás elmulasztása, ha "valaki sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van" és te nem teszel semmit. A cserbenhagyás csak közlekedési balesetben érintett jármû vezetõjénél valósulhat meg. Egy részeg ember se nem sérült, se nincs közvetlen veszélyben az élete vagy testi épsége alaphelyzetben.
1-2 éve mikor volt az a nagy hideg. Házunk elõtti parkban volt egy tök részeg gyerek (18-20 éves lehetett). De olyan részeg volt hogy szinte magáról sem tudott. Felhívtam a rendõröket, hogy mi a szitu. Erre mi volt a válasz?! Nem vagyunk jótékonysági szervezet, ha nem tetszik fogadjuk be. Mindehhez hozzátartozik, hogy ez akkor volt mikor éjjel ilyen minustz 15-20 fok volt és Pintér úr külön mondta, hogy bárki ilyet lát hívja a rendõrséget. Végül kimentünk azt elindítottuk haza felé a srácot.
A kérdező hozzászólása: Ahhh, köszi a választ! :) Nagy kõ esett le a szívemrõl ^^ Ment is a zöld kéz
Most nem arról van szó, elkövetett-e bûncselekményt. Ha baja lenne (pl. tényleg rosszul lesz, és te nem segítesz neki) az adott esetben LEHET segítségnyújtás elmulasztása. A tetteiért nem vagy felelõs.
És még annyit elmondanék, hogy a cserbenhagyás egyrészt teljesen más, másrészt meg enyhébb, és subszidiárius a segítségnyújtás elmulasztásához képest. Tehát, ha ez utóbbi is megáll közlekedési balesetnél pl. (mondjuk, mert van sérült), akkor ezt állapítják meg. Cserbenhagyást csak akkor, ha nincs sérült, csak épp errõl nem gyõzõdött meg.

Mennyire ábrándultok ki egy lányból, ha buliban részegen hülyeségeket beszél és tényleg látszik, hogy hullarészeg?

Legjobb válasz: Ha én is részeg vagyok, unszimpátiámat az illetõ lehányásával jelezném.

Ha én is részeg vagyok, unszimpátiámat az illetõ lehányásával jelezném.
Semennyire, nem ez alapján ítélek meg egy embert.
A kérdező hozzászólása: Ja és kérlek ne azok válaszoljanak, akik absztinensek, hanem akik tényleg sokat buliznak és ilyen közegben mozognak, mert az említett személyek is ilyenek.
én ez alapján bárkibõl kiábrándulok. Utálom a részegeket, nem igaz, hogy az embereknek nincs ennyi önkontrolljuk, vagy hogy ez tényleg jó nekik... Mindenki igyon annyit, amennyitõl jól érzi magát, de ne fetrengjen a saját hányásában...
A kérdező hozzászólása: hányásról szó sem volt.
Ilyen közegben mozgok régóta, nem ábrándít ki, ha ez alapján ítélkeznék már az ismeretségi köröm 90%-át hanyagolnom kéne..

Ha egy embernek aki 4-5 éve szenved alkoholizmusban és szinte minden nap részegre issza magát, mennyi éve lenne hátra?

Legjobb válasz: Most gondoljunk bele,ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj

Most gondoljunk bele, ha minden nap részegre inná magát 4-5 éven belül abba bõven belehalna.Nem vagyok biológus de szerintem ennyit azért nem bír a máj
Attól függ, hogy hány éves az illetõ. Ha fiatal, akkor még sok. Ha idõnek mondható, akkor nem sokáig, csak idõ kérdése.
50-55 körül szoktak meghalni az alkoholisták
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget!
apám a halálba akarja inni magát, de nem bírja, olyan erõs a szervezete, 30éve alkesz, most 63 éves fúl alkesz. genetika fügvénye.

Ha egy pasi elmegy bulizni, és hazajön hajnalban tajparaszt részegen, az azt jelenti hogy nem sikerült becsajoznia és ezért kellett lerészegedni?

Merthát végül is egy pasi nem azért megy el egy szórakozóhelyre, hogy táncikáljon... azt a lányok szeretik inkább

Legjobb válasz: Nem!azért meg egy szórakozóhelyre hogy tajparaszt részegre igya magát,a nõ csak ráadás.....hülyekérdéshülyeválasz

Nem!azért meg egy szórakozóhelyre hogy tajparaszt részegre igya magát, a nõ csak ráadás.....hülyekérdéshülyeválasz
én voltam szorakozohelyen jozanon de nyomasztó volt. szédültem tánctéren. Részegen nem szédülök.
ez jó kérdés !:D magammal foglalkozom ha inni akarok akkor magamért iszom nem azért mert nem jött össze csaj :DDD és pechemre mindig akkor jön össze 1-2 mikor "tajparaszt" részegre iszom magam :DD gondolom azért mert bátrabb vagyok és akkor letojok mindent magasról! :D 20 F
mert elvárásnak érzi hogy seggrészegre és a legszánalmasabb állapotba vágja magát
Johnny-nál a pont! És akkor most mondjuk ki, hogy milyen kultúrkörrõl van szó, mert táncolni lehet ivós helyen is, nem feltétlenül disco-ba, utóbbi viszont tényleg egyáltalán nem az ivás körül forog. Inni meg lazán elmegy az Ember a haverokkal, a nõ tényleg csak ráadás. Én mondjuk pl. már be tudtam rúgni úgy is, hogy egyáltalán nem kellett csalódás érjen az adott estén, s ezalatt nem azt értem, hogy sikerrel jártam, hanem azt, hogy nem is akartam próbálkozni.
Azért ivott be h szebbnek lásson !
Az igen, csak én tudok ellazulni és jól érezni magam ital nélkül? :)
A kérdező hozzászólása: nem a pasimról van szó, csak úgy kérdezem...
a részegek olyan 70-80%a nem fog becsajozni.
Vagy olyan szar volt a buli, hogy muszáj volt sokat innia, hogy kibírja a végéig. Vagy csak szimplán ki akart kapcsolódni és azért itta le magát. Ha úgy megyek el bulizni, hogy a barátnõm nincs velem én is többet tudok inni. Nem feszengek, hogy esetleg megsértõdik, mert sokat iszom. Lehet a pasid is így van vele. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy azért ment el bulizni, hogy becsajozzon.
Mert bulikban szokás inni és ivás után lazább vagy tudsz szabadbban táncolni bulizgatni a lényeg hogy kicsit ellazulj végre a mindennapi stresszbõl és ha összejön egy csaj az plusz ha nem akkor ez van :D
Nem, ez csak simán azt jelenti, hogy így alakult. Nekem legalábbis általában így szokott lenni, van, hogy becsúsznak ilyenek (nagy ritkán). :D Aki csaj miatt iszik, az meg hülye, nem ér annyit az egész. Inkább kezdjen el kondizni, vagy szedjen össze egy-két alkalmi csajt, az megoldja a problémáit. 19/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!